پنکیک کلاسیک
✍ مواد لازم:
آرد: یک و نیم پ
بکینگ پودر: یک ق چایخوری پر
شکر: سه ق غذاخوری (من بجاش ۳ ق عسل ریختم)
نمک :یک پنسه
تخم مرغ: دو عدد
روغن مایع: سه ق غذاخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ
🖍 طرز تهیه:
مواد خشک الک شود.
مواد تر مخلوط شود.
مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود.
مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود.بعدشم با هرچی دوس دارید سرو کنید مربا یا عسل
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اااووووم😋
یه دسر خوشمزه برای عصر کنار چاییتون😃
✨
@ashpazy_irani
#مرغ_یونانی
یه #مرغ خوش عطر و خوشمزه .
نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه .
در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه .
روز خوش
@ashpazy_irani
#نان_ساندویچی_تابه_ای😍😍
آب ولرم یک لیوان-خمیر مایه یک ق غ سرخالی -روغن مایع نصف لیوان-تخم مرغ یک عدد(سفیده برای خمیر و زرده برای رویه)- شکر یک ق م
نمک یک ق چ-آرد حدود دو و نیم تا سه لیوان
خمیر مایه و شکر بریزید رو آب ولرم روش رو بپوشانید و ده دقیقه زمان بدید تو یه ظرف سفیده تخم مرغ و نمک روغن مایع رو با قاشق خوب بزنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید آرد و الک کنید کم کم اضافه کنید با دست ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد اول همون دو و نیم لیوان رو بزنید اگر چسبنده بود کم کم آرد اضافی کنید بعد روی ظرف و بپوشونید و حدود یک ساعت در جای گرم زمان بدید خمیرمون استراحت کنه خمیر به ده تا تقسیم میکنیم خمیر رو مثل عکس باز میکنیم و از دو طرف جمع میکنم کف تابه یا قالب رو چرب میکنیم و میچینیم ابتدا با چاقو روش خط میندازیم بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم و روش کنجد میپاشیم شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین بزارین بپزه
@ashpazy_irani
#برشتوڪ_قالبی😍😍
آرد نخودچے 1 پیمانه (130 گرم)
ڪره 70 گرم
پودرقند 1/3 پیمانه
هل ساییده 1 قاشق چایخوری
شڪلات تخته اے یا چیپسے 50 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
👇
1- آرد نخودچے را الک ڪنید تا ڪاملا نرم شود. آرد را در تابه اے متوسط ڪمے تفت دهید تا بوے خامے آن گرفته شود. آرد تفت خورده را از روے حرارت بر دارید تا خنک شود. آرد را الک ڪنید و دوباره در تابه بریزید و روے حرارت قرار دهید.
2- ڪره را به آرد اضافه ڪنید و اجازه دهید به اندازه اے آرد سرخ شود ڪه به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روے حرارت بر دارید.
3- پودرقند و هل را به آرد سرخ شده بیافزایید و خوب مخلوط ڪنید. مایه برشتوک را ڪنار بگذارید.
4- شڪلات را همراه روغن مایع به روش بن مارے ذوب ڪنید. قالب سیلیڪونے را ڪمے چرب ڪنید و آن را داخل سینے قرار دهید. مقدارے از شڪلات ذوب شده در قالب بریزید. شڪلات ڪه ڪمے خنک شد باقے قالب را با مایه برشتوک پر ڪنید. بهتر است مواد را لب به لب در قالب نریزید. قالب را با سینے در یخچال قرار دهید و پس از یک یا دو ساعت شیرینے را به آرامے و با فشار دست از قالب خارج نمایید.
@ashpazy_irani
#حلوای_بیسکوییت
🔴مواد لازم🔻🍪
▫️بیسکویت پتی بور آسیاب شده دو لیوان(وقتی آسیاب شد و الک کردید دولیوان بشه)
▫️3/4 لیوان روغن مایع
▫️25 گرم کره
▫️دو قاشق کافی مِیت( دلبخواهیه اگه هم نریختید ایراد نداره)
▫️1و یک چهارم لیوان شکر(کافیه چون بیسکویت هم شیرینه)
▫️2 لیوان آب
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸1/4 لیوان گلاب و نصف قاشق چ هل آسیاب شده وزعفرون یک قاشق چ بزارید روی شعله گاز ده دقیقه بجوشه وشکر آب بشه.نباید قوام بیاد.
بیسکویت پودر شده و الک شده رو داخل تابه یا قابلمه بریزید روغن و کره رو اضافه کنید مدام هم بزنید چون بیسکویت اگه غفلت کنید زود میسوزه یک ربع تفت بدید.
🔸اگه کافی مِیت استفاده میکنید پنج دقیقه بعد بریزید.این حلوا مثل حلواهای دیگه زیاد نیاز به تفت نداره اگه رنگ تیره تر بخواید باید زمان بیشتری تفت بخوره.وقتی به حد دلخواه رسید. شربت گرم رو بهش کم کم اضافه کنید و هم بزنید دوباره تابه رو روی شعله ملایم بزارید و شربت اضافه کنید تا به خورد حلوا بره.من تمام شربت رو بخورد حلوا دادم و اصلا اضافه نیومد آروم آروم بریزید و همینجور که روی شعله هست آروم هم بزنید.
@ashpazy_irani
#كاچي 🍮 😋
▫️ارد گندم نصف پيمانه
▫️روغن حيواني نصف پيمانه
▫️نبات نصف پيمانه(بازم بستگي به ذائقه ي خودتون داره)
▫️اب دو و نيم ليوان
▫️زعفران دم شده ي غليظ سه قاشق غذاخوري
▫️دارچين،زنجبيل،هِل هركدام يك قاشق چايخوري سرخالي
▫️چهارزيره(ميتونين از عطاري تهيه كنين)يه قاشق غذاخوري
🔸ارد و با روغن تفت ميديم تا رنگ ارد كمي تغيير كنه و بوي خامي نده
بعد همه ي ادويه هارو اضافه ميكنيم بعد نبات و اب رو اضافه ميكنيم تا نبات كاملا حل بشه و به غلظت فرني برسه
در صورت تمايل ميتونين مغز گردو هم بريزين داخلش
@ashpazy_irani
لگيمات 😍😍
✍ مواد لازم:
٢ ليوان ارد
نصف قوطي خامه نستله
٣ قاشق كوچك نشاسته
١ قاشق غذاخوري شكر
شير يك ليوان
نمك كمي
زعفران كمي
خميرفوری ١ قاشق كوچيك سرصاف
اب به مقدار لازم
🥣 طرزتهیه :
مواد رو باهم مخلوط ميكنيم ، اب رو كم كم اضافه كنيد خميري كه نه نرم باشه زياد نه سخت بدست بياد ، بعد بزاريد خميرتون ور بياد حدودا ٣٠ تا ٤٥ دقيقه بعد يك قاشق مربا خوري برداريد بزنيد تو روغن وباهاش خمير رو برداريد بريزيد تو ماهيتابه گودي كه روغنش از قبل گرم شده ، بايد تو روغن شناور باشه ،
اول روغن داغ باشه بعد كه ريختيد شعله رو كم كنيد
به آرومي بزاريد طلائي بشه، بايد با قاشق بزرگ به ارومي. بهم بزنيد كه دو طرفش مثل هم سرخ بشه ، وقتي درست شد از روغن بيرون بياريد بريزيد تو صافي ، كمي كه سرد شد روش رو عسل بريزيد يا شيره خرما ، ميتونيد كنجد يا پودر پسته بريزيد روش
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج 🥕
مواد لازم:
هویج ۲ عدد
گردو نصف پیمانه (اختیاری)
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک پیمانه (من همیشه مقداری شکر قهوه ای جایگزین میکنم تا کیک رنگ بهتری بگیره )
روغن سه چهارم پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
دارچین ۱ ق.چایخوری
بیکینگ پودر ۱.۵ ق.چایخوری
وانیل یک چهارم ق.چایخوری
نمک یک هشتم ق.چ
🥕
👈هویج رنده کنید.
👈گردو خرد کنید.
👈تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
👈روغن اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید.
👈مخلوط آرد و دارچین و ب.پودر در چند مرحله اضافه کنید و درحد مخلوط شدن بزنید
👈آخر کار هویج و گردو اضافه و فولد کنید.
👈فر پیش گرم ۱۷۵ درجه حدود یک ساعت.
قالب من کمربندی قطر ۲۳ ارتفاع ۷
کف قالب کاغذ روغنی میذارم دورشو بعد از پخت با چاقو جدا میکنم
میتونید از قالب حفره دار استفاده کنید (چرب و آردپاشی کنید).
@ashpazy_irani
ژله بستنی
طرز تهیه::
ابتدا یه بسته ژله رنگ دلخواه رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده.
وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم و ژله شفاف را (بدون شیر) رو تو قسمتایی که میوه گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده...
.وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
3.(میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن)
@ashpazy_irani
#کیک_کنجدی
مواد لازم:
️آرد 2 پیمانه
️بکین پودر 1 قاشق
️تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
️وانیل نیم قاشق
️روغن 1 پیمانه
️ماست 1 پیمانه
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
آرد و بکین پودر را الک کرده، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم و مخلوط آرد و بکین پودر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میزاریم بپزه. کل قالب را با روغن جامد چرب کرده و به همه جای آن لایه ی ضخیمی کنجد میپاشیم
@ashpazy_irani
#كاري_گوشت_و_نخودسبز 🥘 😋
🔸ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه.
من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_رژیمی
یک غذای رژیمی عالی از دستش ندین👌
همراه ما باشید💞
@ashpazy_irani
کتف #مرغ #پاچینی ، خوشمزه ى امروزه🐓😊
من اينطورى درستش ميكنم:
اول از همه پوست کتف مرغ رو کاملا جدا میکنیم و بعد گوشت کتف رو از انتهای استخوان کتف يعني جايي كه به بال مرغ وصل ميشه با کمک چاقو به حالت تراشیدن جدا کرده و به طرف پایین كتف ميكشيم و بعد کتفها رو چند ساعتى در مواد مزه استراحت میدیم.
من برای مزه دار کردن مرغ عموما از پیاز ،سیر ،پاپريكا،آبلیمو ،جعفری، زعفران،،فلفل سیاه استفاده میکنم .بعد از استراحت دونه دونه کتفها رو برمیداریم و با دستمون تمامی گوشت کتف رو درانتهای استخوان فشرده میکنیم.در سه تا ظرف بطور جدا جدا آرد سفید،مخلوط زعفران با تخم مرغ و پودر سوخاری میریزیم و کتف ها رو دونه به دونه به ترتیب در این مواد غلطانده و در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم.
کنارش حتما سیب زمینی سرخ کرده هم بزارید😉😉😉
بنظرم پاچيني از سوخاري و شنيسل و...خوشمزه تره
@ashpazy_irani
#حلوا_رولتی_سه_رنگ🧉🧉🧉
مواد لازم : شیر ۱ لیوان آرد الک شده ۱ لیوان روغن مایع نیم لیوان آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده به مقدار کافی گلاب یا عرق هل یا هل کوبیده به مقدار کافی طرز تهیه : آب را با شکر بجوشانید وقتی که شهد آماده شد زعفران و گلاب اضافه کنید . آرد و روغن را روی حرارت بگذاریدتا حدی که گرم شود بعد شیر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید و سعی کنید که حلوا ته نگیرد .اگر احساس کردید که به قابلمه می چسبد کمی روغن اضافه کنید به هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهیداگر می خواهید رنگ حلوا تیره تر شود مدت زمان بیشتری لازم دارد . بعد شهد را اضافه کنید و به هم بزنید وقتی که آماده شد در بشقاب ریخته و تزیین کنید . کمی از حلوا را زعفرانی و کمی را کاکائویی می کنیم .به مواد هل و زنجبیل هم می توان اضافه نمود.سپس هرکدام را روی دیگری قرار داده و به صورت رولت همراه با کیسه فریزر می پیچیم .
نکته : میتوانید از خشکبار و مغز ها داخل حلوا قرار دهید یا کنجد بپاشید .
@ashpazy_irani
ایده جالب اینجوری کیوی راباکاتر شکل بدیدبرای تزیین روی کیک
یامیوه آرایی.
@ashpazy_irani