eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوبره یه غذای ساده مازندرانیه که مواد اولیه ش کدوسبز، تخم مرغ، گوجه فرنگی و سیب زمینیه.. خیلی راحته و فوق العاده خوش خوراکه، زمانی که برای این غذا میذارید از اول تا آخرش کمتر از 40 دقیقه س.. توی دستور سنتیش پنیر نداره و میتونید پنیر نریزید، اما پنیر خیلی لذیذترش میکنه.. حالا یه چیزی بگم که اولش که اسم این غذا رو شنیدم فکر کردم بره داره توش.. بعد در کمال ناباوری دیدم گیاهیه.. خدایی چرا اینطوری اسم میذارید رو غذاها؟😂😂😂
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی؟ مواد لازم : پیاز ۲ عدد ران مرغ ۲ عدد سس مایونز ۲ ق آلوچه خشک یا آلو نمک، فلفل سیاه پودر انبه، سیر آب ۱ لیوان زعفران
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج بدون فر •پنیر خامه ای صد‌ گرم •خامه صبحانه صد گرم •پودر ژله آلوئه ورا نصف بسته •بیسکوئیت ساق طلایی ده عدد •هویج پخته شده 80 گرم🥕 •گردو 80 گرم •پودر قند دو قاشق غذاخوری •پودر دارچین یک قاشق چایخوری •شیر یک چهارم لیوان🥛
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"موساکا" موساکا یه غذای یونانی پرطرفداره که اگه یادتون باشه تو‌سری غذاهای یونان ازش صحبت کرده بودیمو قرار شد که طرز تهیه اشو بزاریم😁 این غذا به طور کلی فقط مربوط به کشور یونان نیستش و آلبانی،بلغارستان، رومانی، ترکیه، مصر وکشورهای خاورمیانه هم ورژن های مختلف موساکا رو دارن. موساکا به طور سنتی شامل تنها بادمجون سرخ شده میشه اما میشه چیزای دیگه ای هم‌اضافه کرد. توی ورژن های مختلف موساکا سیب زمینی هم هستش که یه مدل از مواد دلخواهیه که اضافه کردن. دیگه خودتون ببینید چه چیزیه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای پفیلای کچاپی اگر دیدید که کچاپ موقع باز شدن ذرت کمه در آخر تا پفیلا داغه میتونید بهش کچاپ اضافه کنید و هم بزنید😍😍😋 برای پفیلای کچاپی ممکنِ اول یه کوچولو ته بگیره ولی مدام که ظرف رو تکون بدید ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و نمیسوزن و حتما شعله کم باشه و ظرف تفلن باشه یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینکه وقتی ذرت رو داخل ظرف ریختین و پفیلا شدن تا داغ هستن بهشون سس کچاپ بزنید و سریع هم بزنید پلی خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا خمیر نشن از پودر گوجه بعداز درست شدن پفیلا هم میتونید استفاده کنید که میشه پفیلا گوجه ایی یا همون کچاپ برای پفیلای پنیری هم حتما پفیلا ها داغ باشه و پنیر رو اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا پفیلاها پنیری بشن و خیلی جذاب🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان) 🌟
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ موادلازم سینه مرغ نصف یک عدد لوبیا استانبولی ۳۵۰گرم پیاز ۱عدد سیر ۳حبه رب گوجه ۱قاشق غذاخوری سرپُر نمک ۲قاشق مرباخوری آب نارنج یا آبغوره نصف استکان زردچوبه،فلفل،پاپریکا،آویشن،تخم گشنیز،پودرلیمو هرکدام ۱قاشق چایخوری آب ۱لیوان روغن 🌟
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز یه ترشی ۷ رنگ خوش رنگ و لعاب😋 مواد لازم : نمک ۲ ق غ بادمجان ۲ کیلو فلفل سبز تند ۳ عدد نبات کوچک ۳ شاخه کلم قرمز کوچک ۱ عدد سرکه انگور ۱/۵ لیتر فلفل دلمه ۲ عدد هویج ۲ عدد سیر ۶ حبه سبزیجات معطر : مرزه ۱ دسته ریحون ۱ دسته ترخون ۱ دسته کوچک پودر تخم گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ گشنیز ۱ دسته گلپر ۱ ق چ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ترفند فوم ساختنشم اینه که اندازه قهوه،شکر و آب جوش به یه اندازه باشه🔥 البته اگه از تلخی قهوه خوشتون نمیاد میتونین مقدارشو کمتر کنید اما آب جوشم نباید زیاد باشه🍓 درضمن حتما از قهوه فوری استفاده کنید‼️ ❣
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی گرم صورتی ⁨13 سپتامبر، 2024⁩ توسط ⁨.⁩ موادلازم نشاسته ۲قاشق شیرخشک مخصوص شیرینی ۲قاشق شکر ۳قاشق گل محمدی ۱قاشق گلاب آب رنگ خوراکی قرمز پودرنارگیل یا پسته برای تزیین 🌟
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱/۲ پیاز خرد شده سینه مرغ خرد شده ۷۰۰ گرم با یک ق غذاخوری روغن تفت میدهیم ۲ ق چایخوری نمک ۱ ق چایخوری فلفل ۱ ق چایخوری زیره ۲ ق غذاخوری ادویه کاری ۱/۲ ق چایخوری فلفل تند ۲ عدد سیب زمینی پخته و خرد شده نخود فرنگی و هویج خرده شده و پخته شده ۱ پیمانه شیر ۲ پیمانه تمام مواد بالا را به مرغ اضافه کرده و هم میزنیم و میگذاریم جا بیفتدکمی آرد بر روی سطح کار میپاشیم خمیر هزارلا را بر روی سطح باز کرده و به شکل دایره قالب میزنیم(از خمیر پیراشکی هم میتونیم استفاده کنیم)از مواد آماده شده بر روی خمیر گذاشته به صورت نیم دایره میبندیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا به قول خود بوشهریا پوکورا، یه اسنک خیلی هیجان انگیز و خوشمزه س که توی بوشهر بیشتر تو وعده صبحانه درست میشه.. اهالی بوشهر میگن این غذا اصالتا هندیه که درست میگن، اما با یه سری تغییرات الان سال هاس پاکورای بوشهر پای ثابت خونه بوشهریاس.. خیلی لذیذه و خیلی هم ساده س.. حتما پیشنهاد میکنم درستش کنید و ازش لذت ببرید.. چندتا نکته هم دربارش بگم و برم دیگه.. ادویه های توی غذا کاملا انتخابیه و میتونید بر اساس ذائقه خودتون تغییرش بدید آردی که استفاده شده، آرد نخود خامه، آرد نخودچی نیست، آرد نخود خام رو همه عطاریا برای فروش دارن