#استیک_تندرلوین
🔷مواد لازم👇
🔹کره2قاشق غذاخوری
🔹پیازچهٔ خرد شده¼ پیمانه
🔹قارچ خرد شده1 پیمانه
🔹راستهٔ گوساله700 گرم
🔹نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
🔹سس سویا برای سرو
🔆طرز تهیه
🔅فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.کره را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. پیازچه را در آن کمی تفت میدهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم آنها را تفت میدهیم.راستهٔ گوساله را به شکل مسطح باز میکنیم. وسط آن مقداری نمک و فلفل سیاه پاشیده و روی تمامی سطوح آن سس سویا میمالیم. وسط آن مقداری از مخلوط قارچ را قرار میدهیم و آن را با نخ آشپزی محکم میبندیم. سپس راستهٔ آماده شده را داخل ظرف مناسب فر قرار میدهیم.آن را به مدت حداقل 40 دقیقه برای داشتن گوشت آبدار داخل فر داغ قرار میدهیم تا کاملاً پخته شود. آن را از فر خارج کرده و قبل از سرو و برش،10 دقیقه کنار میگذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود. سپس آن را به قطعات 3 سانتیمتری برش زده و سرو میکنیم.
@ashpazy_irani
#سیب زمینی شکم پرعربی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده300گرم
پیازمتوسط یک عدد
جعفری ریزخردشده 2قاشق عذاخوری
سیردوحبه رنده شده
نمک فلفل پودرتخم گشنیززردچوبه فلفل سیاه به میزان لازم
آردسوخاری2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3عدد
سیب زمینی به میزان لازم حدودا دوعددسیب زمینی بزرگ
ابتداسیب زمینی ها رابعدازپوست گرفتن به ضخامت یک سانتی مترحلقه میکنیم ومجددا این حلقه ها راازوسط نصف میکنیم طوری که برش تاانتهای کارنرودوحلقه های مادوتکه شودسیب زمینی ها رادرون آب ولرم وکمی نمک بمدت نیم ساعت می گذاریم تانرم شوندبعدشسته ودرون آب سردمیگذاریم حدود10دقیقه تااگرشورباشن شوری خود راازدست بدهند تمام مواددیگه راباهم مخلوط ویک عددازسیب زمینی ها راهم اضافه وخوب ورز میدیم
حالا ازاین موادبه اندازه کمی بزرگترازگردو برداشته ولای حلقه ها راپرمیکنیم دوتاتخم مرغ که داشتیم کمی میزنیم تاازلختگی دربیادونمک وفلفل وزعفران اضافه وسیب زمینی ها راابتدادرتخم مرغ وبعد درآردسوخاری میزنیم ودرروغن سرخ میکنیم میزان 2قاشق آردذکرشده دردستوربرای داخل موادگوشتی بودوآردسوخاری دراینجا برای کاور کردن هست من برای اینکه کمترروغن مصرف کنم کف ماهی تابه قدری روغن ریختم وحلقه ها راچیدم وحرارت راکم کردم وسرماهی تابه راگذاشتم تاباحرارت کم حدودربع ساعت هم تفت بخوره وهم پخته بشه بعدبرگردوندم وطرف دیگه راسرخ کردم منتهی این دفعه باسرباز
ودرنهایت روی دستمال آشپزخانه روغن گیری کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_دورنگ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_خونگی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
هدایت شده از Asiyeh🦋
پروردگارا
روزم را با نام تو آغاز می کنم
نامت را همیشه بر زبانم جاری گردان
و امروز را روز خوب و آرامی برای من و دوستانم بگردان
صبح قشنگتون بخیر
@ashpazy_irani
#_جوجه_ترش 🍖🍗🍗
🔸ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه.
@Stylish_homes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_تابه_ای
مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد
ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید)
نمک ۱ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف فنجان
تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه.
بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_طرح_دار
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
مربای پوست هندوانه 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
مواد لازم برای۱ نفر
آب ۲ پیمانه
شکر ۵۰۰ گرم
دانه هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
آب آهک ۵۰۰ گرم
پوست هندوانه ۵۰۰ گرم
✏✏✏✏✏✏✏
طرز تهیه
۱- ابتدا آهك را در ظرفي ميريزيم دو يا سه لیوان آب روي آهك ريخته و كاملا هم ميزنيم.
۲- پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد كرده يا قالب ميزنيم.
۳- آب زلال آهك را صاف كرده و روي پوست هندوانه آماده شده ميريزيم و ميگذاريم 24 ساعت در آب آهك بماند بعد آنها را خارج كرده با آب زياد ميشوييم.
۴- اين كار را چند بار تكرار ميكنيم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالي كرده و دوباره اين كار را انجام ميدهيم و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
۵- سپس پوست هندوانهها را در صافي ميريزيم تا آب آن برود. شكر را در ظرف لعابي مناسبي ريخته به اندازه سه ليوان آب روي آن ميريزيم و شكر را ميجوشانيم.
۶- شربت را صاف كرده و پوست هندوانهها را در شربت ريخته روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. كف روي مربا را چند بار ميگيريم. وقتي شربت قوام آمد دانههاي هِل و گلاب را داخل مربا ميريزيم.
۷- مربا بايد كاملا شفاف و شكننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت بردارید. و در ظرف ريخته و پس از خنك شدن در يخچال نگهداري ميكنيم.
سایر نکات
زمان پخت بستگی به قوام آمدن مربا دارد
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مگنولیا
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_قالبی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو
میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه
ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید.
میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید.
خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید.
این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید.
میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيتزا_لقمه_ای🍕😋
👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉
مواد لازم:
نان تست..... دوازده عدد🍞
كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه
سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه
برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃
پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه
سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه
پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه
طرز تهيه:
نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو
میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه
ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید.
میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید.
خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید.
این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید.
میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_شکم_پر
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
#کلوچه_میوه
10گرم بکینگ پودر1پیمانه میوه های خشک مثل انجیر، زردآلو و .کوچک خرد شده.نزدیک 1و 1/4 پیمانه آرد.شکلاتچیپسی(اختیاری)1تخم مرغ و نیم پیمانه شکر رو خوب با همزن بزنین، بعد نیم پیمانه روغن مایع و بعد بقیه موادو اضافه کنین و با قاشق مخلوط کنین. به اندازه دلخواه از خمیر بردارین و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله بچینین و کمی فشار بدین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه
#مکرون_نارگیلی
کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
#کیک_فوری
آرد=4 قاشق غذاخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
شير=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند.
5. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
#کمپوت_زردالو
میتوانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوشطعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.
مواد لازم :
زردآلو 1 کیلو شکر 250 گرم آب 3 لیوان
طرز تهیه :
دمهای زردآلو را گرفته و آنها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
هدایت شده از Asiyeh🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است به یاد آنهایی 🌸
که دیگر میان ما نیستند
و هیچکس نمیتواند
جایشان را در قلب ما پر کند
نثار روح پدران و مادران آسمانی
و همه در گذشتگان بخوانیم 🍃
فاتحه و صلوات
👇💖
🌸🍃
🍃🌸
@ashpazy_irani