بوی صبحانه می آید
عطرچایی
صفای سفره صبح
چندلقمه زندگی کافیست!
تاانرژی جاودانگی
دروجودمان شکوفاشود
و برای خلق ثانیه های آفتاب
طلوع کنیم...
سلام صبحتون پر از اتفاقات قشنگ
@ashpazy_irani
.
پاستیل خونگی😋😋
خودتون تو خونه پاستیل درست کنید😉 هم به صرفه تره، و هم سالم تره
پودر ژله ( با طعم دلخواه) 1 بسته
پودر ژلاتین 2 ق غ
آب کاملا سرد 1/2لیوان
کلوگز مایع 1 ق غ(درصورت تمایل)
.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و رو حرارت ملایم بمدت 10دقیقه. گذاشته تا روی مایع کف ایجادشود (مراقب باشید نجوشد )بعد شعله را خاموش کنید زمان داده تا روی مایع یک لایه سفید رنگ ببندد اون لایه را بااحتیاط بردارید(عکس شماره 4) (اگر اینکار را نکنید پاستیلتون کدرمیشه و دیگه شفاف نمیشه.)
ازمواد داخل قالب ریخته کمی درمحیط اشپزخانه بگذارید تا خودشو بگیره ودریخچال بمدت 4الی 5 ساعت قرار داده تا کاملا منسجم شود.
این پاستیل طعم و ظاهر خوبی داره، اگه می خواید شیرین ترش کنید میتونید 1 الی 2 قاشق شکر اضافه کنید
اگرم میخواید حالت کشدار و آدامسی داشته باشه مثل پاستیل های بازاری 1 ق غ گلوکز مایع بهش اضافه کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مرغ پفکی تابه ای"
سینه مرغ نیم کیلو
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک
سیر رنده شده 2 حبه
زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه
حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین
یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه
گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست
به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید
برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه
من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه
بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم
شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق
میکنه
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پلنگی #کیک_بدون_فر🍰
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک ونیم لیوان
روغن نصف لیوان
شیر گرم ۱لیوان
آرد۳ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت_خونگی🥖🥖
۵۰۰ گرم آرد (۴ لیوان)
۳۰۰ میلی لیتر شیر (از ۱/۵ لیوان کمی کمتر)
۷۰ گرم کره
۱/۵ ق غ شکر
۱ ق م نمک
نصف بسته خمیر مایه تازه (۲۱ گرم) (معادل ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک
@ashpazy_irani
✅پلوی مکزیکی 😉
.
✍مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ عدد
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه خرد شده دو عدد
رب دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه ی پلوپز
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد .
✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید .
#پلو_مکزیکی
@ashpazy_irani
#بستنى_یخی 🍑 😋
▫️هلو ۵ الی ۶ عدد
▫️شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
▫️ثعلب مقداری
🔸تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazy_irani
#خوراک_هویج
ابتدا يه پيازدرشت را خردكرده وباروغن تف ميديم وبعد مرغ را تف ميديم وكمي نمك و زردچوبه وادويه كاري ميريزيم وبه اندازه دو ليوان آب ميريزيم تا حدي كه آب سطح مرغ رو بپوشونه وبعد ازاينكه مرغ درحال پختن است زعفرون مي ريزيم به اندازه اي كه مرغ ها طلايي رنگ بشن
هويج ها رو كه از قبل بصورت چوب كبريت خلال كرده با روغن سرخ كرده و بعد از اينكه سرخ شد مقداري از آب مرغ روي آن ميريزيم تا هويج ها پخته شوند (درهمان ماهي تابه كه هويج ها سرخ كردين مقداري آب مرغ ميريزيم تا پخته بشن ) به همراه كمي زعفرون و بعد از اينكه هويج ها پختن به اندازه ذائقه خودتان هرچقدر كه دوست داريد شكر ميريزيد روي هويج ها، ومن به اندازه چهار قاشق غذاخوري شكر ريختم و بعد مرغها رو از توي قابلمه در آوردم گذاشتم كنار هويج ها تا كمي طعم بگيره و هر زمان كه به روغن افتاد (جاافتاد)و يك ربع به سرو آن به اندازه دو قاشق غذاخوري آب غوره يا آبليمو بريزيد وطعم ملسي به خودش بگيره و اگه هم دوست داشتيد با كمي خلال پسته تزيين كنيد
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
A:
#تخم_مرغ_رنگارنگ
🔴 طرز تهیه:
فلفل دلمه ای های رنگی از هر کدام یک عدد زرد،قرمز،نارنجی،سبز را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید.داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل به میزان دلخواه به مدت 5دقیقه تفت دهید.
حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایره ای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید.حالا بشقاب ها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرار داده به همراه نان سرو کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس گوجه کبابی
@ashpazy_irani
🔷#ماهي_با_سس_انار
ابتدا ماهي هارو سرخ كردم،فرق نميكنه چه نوع ماهي باشه من امروز بنا به سليقه همسرجان هوور استفاده كردم،دوعدد پياز متوسط رو سرخ كردم و طلايي كه شد زردچوبه،نمك،فلفل زدم و كمي تفت دادم،چهار قاشق غ رب انار رو بهش اضافه كردم و يك ليوان اب ريختم و ماهي هاي سرخ شده رو اضافه كردم داخلش و يك ربع با حرارت خيلي كم گذاشتم جا بيوفته و طعم سس انارمون به ماهي قالب بشه😌من كه خيلي دوسش 🌸 🍒 🌸
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقای سیب زمینی کجان
بیاین که یه خوراک خوشمزه سیب زمینی و مرغ پنیری اوردمبراتون
عاشق این غذا میشین😋😍
مواد لازم👇
.
. • 1 کیلوگرم سیب زمینی آب پز
• 1 قاشق غذاخوری کره
• 1 لیوان شیر
• 1 قاشق غذاخوری نمک • مرغ 500 گرم
• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
• 1 عدد فلفل دلمه ای سبز
• کره
•فلفل
• پنیر پیتزا .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه رول بیسکوییت بدون فر😍
👇🏻👇🏻👇🏻
📍مواد لازم:
🍪بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم
🥄شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
🥡آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🥄نشاسته ۲ ق غ
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🥛شیر ۱ لیتر
🍫شکلات ۱۲۰ گرم
🧈کره ۱ ق غ
🧁خامه ۲۰۰ میلی لیتر
(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون)
🥜انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه
⛄️بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله با مارمالاد توت فرنگی
.
🍓مارمالاد: -توت فرنگی: ۴۰۰ گرم
-شکر (خاک قند بهتره): ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری.
مقدار شکر به ذائقه شما و مزه توتها بستگی داره، بقیه مارمالاد رو تا ۴-۵ روز میتونید مصرف کنید.
.
🧁سوفله:
کره آب شده: ۵۰ گرم
آرد معمولی: ۳ قاشق غذا خوری
شیر: ۳/۴ لیوان (۱ لیوان سرخالی)
(خمیر بالا باید خوب خنک بشه)
تخم مرغ: ۲ عدد (زرده و سفیده جدا)
عصاره (یا پودر) وانیل: ۱ قاشق چایخوری
زرده و وانیل به خمیر اضافه شود سفیده رو مخلوط کنید.
شکر (خاک قند بهتره): ۴ قاشق غذا خوری
سفیده رو که مخلوط میکنید شکر رو در دو مرحله اضافه کنید و تا زمانی که مثل مال من میشه مخلوط کنید. نه بیشتر.
سفیده رو هم در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و تمامه کار. .
بهتر هست که قالبتون از مال من باشه، اسم این قالبتا سوفله هست. اما مدل دیگه هم میشه.
کف قالب رو کره بزنید، پودر کاکائو، دارچین یا شکر بپاشید، خمیر سوفله رو بریزید و بره توی فر واسه خودش.
.
دمای فر ۲۰۰ درجه باشه، و حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون این قابلیت رو نداره، اول از پایین حرارت رو روشن کنید، پُف که کرد، بالا رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.
نمیشه زمان دقیق برای پخت گفت، من با چند تا فر این رو درست کردم و زمانها متغیر بود. اما زمانش طولانی نیست. از قیافش باید متوجه بشید. هر وقت پف کرد بالا رو روشن کنید، طلایی که شد، کار آمادههست.
.
روی سوفله پودر قند و مارمالاد بزنید و برید فضا❤️💚
@ashpazy_irani
29.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجون
به ازای ۱ کیلو بادمجون(در فر با دمای ۲۰۰ درجه بذار تا خوب نرم بشه)
گوشت گوساله (مغز رون یا راسته): ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
گوشت رو با سیر و پیاز و پودر پاپریکا بذار تا به خوبی بپزه و بعد با همون سیر و پیاز اون رو ریش ریش کن
.
عدس: ۲۰۰ گرم (۸۰ دقیقه بذار تا بپزه بعد بکوبش)
.
پیاز (برای سرخ کردن- با آب کاراملیش کن): ۳ عدد
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
گردو: حدود ۱۰ عدد
کشک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (با آب رقیق کن)
روغن: ۵ قاشق غذا خوری
نعنا خشک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (روغن که داغ شد، حرارت و خاموش کن نعنا رو بریز)
.
در نهایت پیاز و گردو که آماده شد، بادمجون ساطوری و گوشت و عدس و اضافه کن، کشک هم بزن و ۱۰ دقیقه بعد کار آمادهس.
نوش جونتون💚🙋🏻♂️
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنک های تابستون
.
اول بگم که یخ نریزی بهتره چون مزه و عطر نوشیدنی رو کم میکنه، به جاش میوههاتو چند ساعت قبل بذار تو یخچال.
.
پایههای اصلی نوشیدنی:
طالبی زرد (که تو ترهبار بهش ملون هم میگن)
طالبی سبز (همون معمولیها)
سیب
شیر(خیلی کم - در حد نصف فنجون برای کل)
(البته اگه یه مدل طالبی هم باشه اشکالی نداره)
.
واسه لیوان دوم بادم زمینی زدم توش (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی)
.
و لیوان سوم بستنی وانیلی زدم که دیگه «میلک شِیک» صداش کنیم. (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی - بستنی وانیلی)
.
مقدار هاش همه به ذائقه خودت بستگی داره. اما حواست باشه دیگه زیاد بادومزمینی و بستنی نریز که خرابش نکنی.
بزن بر بدن خنک شو و حالش و ببر 💚
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه جهانی 🌮🌮
با الهام از تاکو مکزیکی 🇲🇽
.
مقادیر مواد مورد استفاده قابل تغییر هست و میتونید از هر کدوم دوست داشتید بیشتر یا کمتر بزنید.
.
سالاد:
پیاز
گوجه فرنگی
فلفل تند (یا شیرین)
آب لیمو تازه
داخل این سالاد آووکادو هم خوب میشه، اما چی بگم از قیمتش 🤦🏻♂️
.
نون لواش رو به کمک بشقاب و چاقو برش بدید، مثل من بچینید و ۳ الی ۴ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ قرار بدید. نذارید کربن شه چون زغال نمیخوایم، نون میخوایم. ماکروفر هم میشه فقط قالب فلزی نباشه.
.
سس گوشت:
روغن: ۳-۴ قاشق غذاخوری
پیاز (۱ یا ۲ تا)
فلفل دلمه: ۲ تا
سیر (اختیاری): ۴-۵ حبه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم (متغیر)
پاپریکا (۱ قاشق جایخوری)
نمک
پنیر گودا: ۴-۵ تا جوابه
.
کاهو.
.
این مدل لقمه رو با سس و سالادهای دیگه هم امتحان کنید. میدونم که عاشقش میشید🙋🏻♂️💚
@ashpazy_irani