فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازسوخاری از نوع پنیریش😋
مراحل کار مشخصه همان طور که در فیلم میبینید پیاز بعد از ورقه کردن طبق فیلم پنیر ورقه ای لابه لاش قرار میدید
به مدت یک ساعت داخل فریزر تا خودش و بگیره
بعد به ترتیب داخل آرد --تخم مرغ--پودر سوخاری میغلتونید
در روغن داغ سرخش کنید.
. ❌ادویه حتما داخل آرد یا تخم مرغ بریزید مثل نمک و فلفل یا هر ادویه که دوست دارین.🤗
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک روانی شیری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شکر
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شیر همدمای اتاق
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد سمولینا
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه روغن مایع
پوست یک عدد لیمو ریز رنده شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
وانیل
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
-
برای شربت شیری:
۳ونیم پیمانه شیر
۱ونیم پیمانه شکر
-
یک سینی ۲۴ در ۳۲ سانتیمتری را چرب کنین و برای شربت ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار بدین تا گرم شه و شکر کاملا حل شه بعد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا سرد شه.
برای کیک ، آرد،بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و سه بار الک کنین .تخم مرغ ها و شکر رو اونقدر با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه بعد روغن، شیر، وانیل و پوست لیمو رو اضافه و مخلوط کنید. بعد مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا کاملا ترکیب شه.
مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر اونقدر بپزین تا کمی روش سرخ شه و خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.
کیک رو از فر دربیارین و بعدازینکه داغی اولش رفت ، شربت سرد رو با ملاقه روش بریزین و بعد ازینکه شربت رو خوب کشید و سرد شد، بزارین یخچال بعد دربیارین و روشو با خامه فرم گرفته یا کرم وانیلی یا ... تزیین کنین
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جیب_تاجر
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد
نان تست= ۱ بسته
جعفری خرد شده= ۴ ق غ
سس مایونز= ۲ الی ۳ ق سر پر
تخم مرغ= ۲ عدد
شیر= ۳ ق غ
پودر سوخاری یا پانکو
خیار شور
ذرت
نمک و فلفل سیاه
برای آماده سازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه
و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده ، جعفری ساطوری ، ذرت ، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نون ها آمادست و میریم سراغ آماده کردن جیب ها
لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب گرد قالب بزنید
دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج بشه و شیر رو بهش اضافه کنید ( من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم مرغ رو بگیره)
نون های قالب زده رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید و بعد داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلطونید
داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا داغ بشه و نون ها رو داخلش سرخ کنید وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف میکنه و وسطش توخالی میشه
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافش بره و به همین ترتیب تمام نون ها رو سرخ کنید
بعد از سرخ کردن نون ها رو با چاقو از وسط نصف کنین ( میتونین هم نصف نکنین و فقط از یک سمت بازش کنین تا گرد باشه اما وقتی نصف میکنین شکیل تر دیده میشه) و داخلش رو با سالاد مرغ پر کنین و داخل ظرف بچینین و با دورچین مناسب سرو کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ازمیری(غذای ترکیه)
.
غذای امروزمون یه غذای خوشمزه که از غذاهای سنتی کشور ترکیه س و مطمئن هستم با یه بار درست کردن عاشق طعم بی نظیرش میشید ،دوستای قشنگم این غذا رو هم میتونید داخل فر آماده کنید و هم مثل من داخل قابلمه روی گاز😊و اینکه این غذای خوشمزه رو هم میتونید با نون و یا بابرنج میل کنید و پیشنهاد آخرم اینه که هر چه این غذا تند باشه واقعا خوشمزه تر میشه ،منتهی من به خاطر بچه ها در مصرف فلفل صرفه جویی کردم😅
.
.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده به میزان لازم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
گوجه ۵ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رُب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
.
.
رسپی کوفته ی از میری
.
اول از همه گوشت چرخ شده رو همراه با پیاز رنده شده مخلوط کردم ،توجه داشته باشید که آب پیاز کاملا گرفته شود،حالا پودر سوخاری و ادویه هارو اضافه میکنم و کاملا گوشت رو ورز میدم و به شکل بیضی درمیارمشون و داخل روغن دو طرفش رو سرخ میکنم ،بعد از سرخ شدن کوفته ها رو از ماهیتابمون بیرون میارم و داخل همون روغن ۱ عدد پیاز رنده شده رو تفت میدم بعد از سبک شدن پیاز ۳ عدد گوجه رنده شده اضافه میکنم و باز تفت میدم و حالا سیب زمینی رو درشت خورد میکنم و اضافه موادمون میکنم و حسابی تفت میدم و ادویه و رُب گوجه رو اضافه میکنم و حدودا ۱/۵ لیوان آب بهش اضافه میکنم و میزارم سس به جوش بیاد و بعد از به جوش اومدن سس کوفته هارو اضافه میکنم و در یک ماهیتابه جدا گوجه هارو حلقه میکنم و سرخشون میکنم و در ۵ دیقه آخر اضافه غذامون میکنم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیک یک تخم مرغی
مواد لازم :
یدونه تخم مرغ،
ےڪ و نیم لیوان ارد،
ےڪ لیوان شڪر،
ےڪ لیوان شیر،
ےڪ چهارم لیوان روغن مایع،
ےڪ قاشق چایخورے وانیل،
ےڪ قاشق مربا خورے بڪینگ پودر.
دستور تهیه :👇
ابتدا تخم مرغ شڪر و وانیل رو ده دقیقه با همزن زدم ڪه حجیم ڪرم رنگ و ڪش دار بشه این ده دقیقه زدن خیلے مهمه و در پف ڪیک تاثیر داره بعد شیر و روغن رو از گوشه به مایع اضافه ڪردم و در حد مخلوط شدن زدم و در اخر ارد ڪیک ڪه از قبل سه بار الک ڪردم و در سه نوبت به مایع اضافه ڪردم و با لیسک بهم زدم و در مرحله اخر بڪینگ پودر رو اضافه ڪردم قالب رو چرب ڪردم مایع رو داخلش ریختم و گذاشتم فر دماے 180 به مدت 40 دقیقه فر هم از قبل گرم ڪردم داخل قابلمه هم میشه پخت و بعد با پودر شڪر و شڪلات اب شده تزیین ڪردم امیدوارم درست ڪنید و لذت ببرید.
✅ چيپس خانگى 🍟 😋
✅ چيپس خانگى 🍟 😋
اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
#چیپس_خانگی
ﭼﻘﺪﺭ ﺻﺒﺢ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ🍳
ﻧﻔﺲ ﻋﻤﯿﻖ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ
ﻭ ﺭﻭﺯﻡ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ🍅
ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﺮﺍﻧﻪ ﻫﺮﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍﯾﻢ ﺩﺍﺩﻩ🥒
ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﻢ🧀
سلام صبحتون بخیر
بفرمایید صبحانه عزیزان😊☕️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ماکارونی با سس سیر و پنیر
مواد لازم
ماکارونی فرمی ... 400 گرم
سیر ... 1 بوته
شیر ... 2 لیوان
کره ... 4 قاشق غذاخوری
خرده نان ... 1 لیوان
آرد ... 4 قاشق غذاخوری
آویشن ... 1 قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده ... 2 لیوان
روغن زیتون ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- بوته سیر را بپزید یا داخل فر کباب کنید. سپس انتهای بوته سیر را با چاقو جدا کنید و سیرهای پخته یا کباب شده را داخل کاسه ای بریزید.
2- نصف کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود.
3- سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس شیر را کم کم اضافه کنید. پس از اینکه سس کمی جوشید پنیر رنده شده را اضافه کنید ، اجازه دهید سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.
4- نصف دیگر کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد خرده نان را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا خرده نان طلایی و برشته شود سپس از روی حرارت بردارید.
5- ماکارونی فرمی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. قالب را چرب کنید ، ماکارونی فرمی را با سس مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و روی ان را با خرده نان برشته شده بپوشانید و روی آن آویشن بپاشید.
6- قالب را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود ( میتوانید ماکارونی را روی اجاق گاز نیز آماده کنید )
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسموتی_طالبی_و_گیلاس
#اسموتی
#اسموتی_طالبی
مواد لازم برای۱ نفر
یخ به مقدار لازم
تمشک ۱/۴ فنجان
گیلاس ۴-۳ قطعه
آب سیب یا آب زردآلو ۱/۲ فنجان
طالبی پوست کنده و خرد شده ۱/۲ عدد
طرز تهیه
۱- همه مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سوپ_گوجه_فرنگی
مواد لازم
▪️گوجه فرنگی متوسط ٤عدد
▪️کره ٥٠كرم
▪️1 قاشق غذاخوری
▪️پیاز متوسط رنده شده ١عدد متوسط
▪️آرد ١قاشق غذا خوري
▪️رب گوجه فرنگی١قاشق
▪️آب گوشت 1 پیمانه
▪️نمک و فلفل سیاه به ميزان لازم
▪️ریحان تازه یا خشک
▪️1 قاشق چایخوری
▪️جعفری تازه یا خشک
▪️من يك پيمونه جو هم استفاده كردم
طرز تهیه🍜
در یک قابلمه متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود.
با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آن ها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب هم می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار می گذاریم.
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم.
سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند.
در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم.
سوپ شما آماده است، از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کرم موکا:😍😍
مواد لازم:
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
شیر 500 میلی لیتر
شکر 1/4 پیمانه
شکلات تخته ای 200 گرم
پودر وانیل 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 6عدد
خامه زده شده برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا درجه فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.سپس 8 عدد فنجان در سینی فر بچینید.نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، تا شکر حل شود.سپس شکلات رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکلات حل شد از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید.در سینی فر آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید و سرو کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای #فوت_وفن👌😉
#گیف_اموزشی😍
نحوه #پوست_کندن_گوجه مربوط به ترشی گوجه فنگی پست بالاتر👆
گوجه هارو یک برش + بزنید و داخل آب جوش بریزید و بعد داخل آب سرد بندازید . به راحتی پوست ها جدا میشن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اسنک_سیب_زمینى 🥟🥔 😋
سیب زمینی آبپز رو رنده کنید + پیاز داغ + زردچوبه + فلفل قرمز زیاد + کمی زیره + نمک و فلفل سیاه رومخلوط کنید، بین نون تست بذارید و در ساندویچساز پِرِس کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#فوت_وفن 😍🤗
#كباب_تابه_اى_دورنگ 😋
از مایه کباب گوشت و مرغ برمی داریم و طبق عکس یکی در میان داخل تابه میرزیم بعد دو ق غ روغن داخلش بریزین در تابه رو بزارین و بگذاريد بپزه و سپس سرخ بشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسه آبنباتی:
برای کاسه آبنباتی توی دوتا بادکنک سایز متوسط تا جایی که تو کلیپ میبینید آب میریزیم و در بادکنکا رو محکم میبندیم نباید هوای اضافی تو بادکنکا بمونه،
بادکنکا رو وارونه روی لیوان میذاریم،
۷۵ گرم شکر و ۳۰ گرم آب و ۱۵ گرم گلوکز مایع رو تو قابلمه ای میریزیم و بدون هم زدن روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد نوک قاشق مرباخوری پودرکاکائو یا یکی دوقطره رنگ خوراکی ژله ای بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه تا به دمای ۱۵۰ درجه برسه اگه دماسنج مایعات داشتین وقتی به دمای ۱۵۰ رسید گازو خاموش کنید ولی من دماسنج نداشتم وقتی مایع درحال جوش غلیظ شد و تا حدودی به سختی از قاشق سرازیر شد اونو سریع با قاشق روی بادکنکا میریزیم،باید سریع اینکارو انجام بدیم چون زود مثل نبات سفت میشه اجازه میدیم کاسه ها سفت و خنک بشن بعد با قیچی آروم در بادکنکو پاره میکنیم و آب داخلشو خالی میکنیم تا بادکنک از کاسه جدا بشه،این کاسه ها برای تزیین کیک و دسر خیلی شیکن،پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.
نکته:اگه قبل از غلیظ شدن مایع اونو از روی حرارت بردارین اون موقع کاسه هاتون سفت نمیشن هرچقدر زمان هم بگذره سفت نمیشن.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک گوشت و بادمجون🌾
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک زردآلو خوشمزه و بهداشتی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نان_خانگی 😋
✍ مواد لازم :
1ونیم پیمانه شیر ولرم
1ونیم پیمانه آب ولرم
1 پیمانه روغن مایع
نمک ۱قاشق چایخوری
10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
شکر۱ قاشق مرباخوری
آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه
بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف
🥣 طرز تهیه:
شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد به 4 قسمت تقسیم کنین، هرکدوم 500 گرم، باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره بپاشین.
در فر گرم شده 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_ویترینی 🍭 😋
🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه
🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.