eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️آرد ۲/۵ پیمانه ▫️شیر ۱پیمانه ▫️روغن مایع ۱پیمانه ▫️شکر ۱/۵ پیمانه دانه ریز ▫️بکینگ پود ۲قاشق مرباخوری ▫️وانیل یک چهارم ق چ ▫️پودر کاکائو ۳ق غ 🔸تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و در حد دو دور که مخلوط بشه هم میزنیم سپس همزن و رو دور کند گذاشته و آروم آردو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد در نهایت مواد و به سه چهارم و یک چهارم تقسیم میکنیم، به سه چهارم مواد سه قاشق پودرکاکائوی مرغوب اضافه میکنیم، در قالب بیست و پنج سانت کاغذ روغنی انداخته و اول مایع کاکائویی و سپس از روی مایع کاکائو از مرکز مایع وانیلی رو میریزیم، ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت یک ساعت میپزیم. دوستای گلم واقعا هیچ نکته ی خاصی نداره که بگم فقط وقتی مایه ی سفید و از مرکز روی کاکائویی ریختین بعد خیلی آروم با لیسک به دیواره ها برسونید تا روی کاکائویی را بپوشونه و بعد بدون هیچ تکون اضافه ی آروم قالب و داخل فر بذارید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍸🍍 اب اناناس ۳و۱/۲ فنجان شکر ۳/۴ فنجان تکه های اناناس فریز شده ۴ فنجان شیر نارگیل ۱و۳/۴ فنجان 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جیب تاجر مواد لازم برای۴ نفر مواد اصلی سینه مرغ ۱ عدد نان تست ۱ بسته تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱/۲ پیمانه خیارشور خردشده ۱/۲ پیمانه ذرت پخته ۱/۲ پیمانه جعفری خردشده ۵ قاشق غذا خوری سس مایونز ۲-۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم آویشن به مقدار لازم پودر سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بذارید بپزه بعد از پخت ریش ریش کنید ۲- مرغ ریش ریش شده، خیار شور نگینی، ذرت پخته شده، جعفری ساطوری شده، نمک و فلفل و آویشن و سس مایونز رو با هم مخلوط کنید و بذارید داخل یخچال برای یک ساعت بمونه ۳- لبه های نون تست رو با چاقو جدا کنید ۴- دو عدد نان تست رو روی هم قرار بدید و با وردنه صاف کنید نون تست ها به هم فشرده میشن سپس با قالب گرد قالب بزنید یا یه کاسه روی اون بذارید و با چاقو اطرافش رو ببرید ۵- تخم مرغ رو با چنگال بزنید سپس شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید ۶- نون تست قالب زده شده رو داخل مایه تخم مرغی بزنید فقط دقت کنید نباید زیاد تو مایه بمونه چون له میشه فقط در حد خیس شدن داخل مایه بمونه سپس خارج کنید ۷- سپس داخل پودر سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید ۸- بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافه ش گرفته بشه ۹- با چاقو نون سرخ شده رو از وسط نصف کنید و داخلش رو به ارومی با نوک چاقو بازکنید و با مایه مرغی که درست کردید داخلش رو پرکنید ۱۰- نوش جونتون سایر نکات میتونید داخل جیب ها رو با هر مایه گوشتی یا سبزیجات دلخواه دیگر نیز پرکنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات و ترفندهای جالب و کاربردی خانه داری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم شیر : 1 لیوان کره نرم : 125 گرم روغن مایع : نصف لیوان شکر : 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری : 10 گرم نمک : 1 قاشق مرباخوری آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان زرده تخم مرغ : برای روی نان کنجد : برای روی نان طرز تهیه : خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین بعد در صورت امکان با خلال پسته تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
های خنک نیم کیلو توت فرنگی ، 1 و نیم لیتر آب جوش 1 لیوان شکر یا پودر قند که یک انگشت ازش خالی باشه همه آنها برای مدت زمان 2.3 دقیقه بجوشانید .وقتی توت فرنگی رنگ دادند توت فرنگی ها را با صافی جدا کنید. سپس آب توت فرنگی ها رو برای مدت زمان 5.10 دقیقه بجوشانید. بعد از جوش ، 1 چوب دارچین ، 3 میخک را اضافه کرده و به مدت 1.2 دقیقه جوشانده و آن را با همزن هم بزنید. و بعد آنها رو جدا کنید. حالا توت فرنگی ها را اضافه کنید.و لذتشو ببرید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. سس گوجه يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه اين كوكو به همراه اين سس،عاليه نوش جان ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۳ نفر گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق) کره ۲۵ گرم شیر گرم ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق غ سیب زمینی ۲ عدد نمک به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم . گوشت رو هم خلالی برش دادم . پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بهش یک و نیم الی دو لیوان آب اضافه کردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمی پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه . بعد از پخت کمی نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه ای کردم و توی تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم . : آرد رو کمی تفت دادم و بهش کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم . داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش کردم و خامه رو اضافه کردم . میتونین سس سفید رو هم حذف کنین و کمی از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه کنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ بشه . خامه رو حتی المقدور حذف نکنین که با خامه خیلی عالیه ، .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌀📌 ⁠⁣🌶مصرف غذاهای تند در بارداری برای مادر و جنین مضر نیست. اما مصرف آن بطور مرتب، ممکن است در این دوره باعث ناراحتی هایی شود. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
(تابه ای) تابه دو طرفه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم و روی گاز شعله پخش کن گذاشتم و باشعله متوسط یک ربع قبل گذاشتم گرم شد و تو همین حین مواد کیکمو آماده کردم واشر تابه هم باید دربیاید من کیکم سی و پنج دقیقه ای پخت شما چک کنید بعد اینکه پخت پشت رو کنید تا اون سمتش هم خوشرنگ بشه چهار عدد تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل رو با یک لیوان شکر بزنید تا سفیدو کشداربشه بعد یه لیوان چای پررنگ ،دوسوم پیمانه روغن مایع،به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید دراخر دولیوان ارد رو که با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کردین به مواد افزوده و.خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد و داخل تابه بریخته دوستان عزیز اگر در آخر دیدید مواد کیک کمرنگ هست میتونید دو‌ق پودر کاکائو بزنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.