#دسر_موز_و_بیسکویت 😍❤️
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سالاد_بادمجان_ماستی 😍❤️
3 عدد بادمجان کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید)
1 کاسه ماست
2 حبه سیر
برای روی سالاد
3_2 قاشق روغن زیتون
حدود 1 استکان گردوی خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
جعفری برای روی سالاد
بادمجان ها را کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کرده خرد کنید و کنار بذارید. سیر را رنده کنید و با ماست مخلوط کنید. بادمجان را به ماست اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای روی سالاد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید سپس از روی اجاق بردارید و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کرده هم بزنید و روی سالاد بریزید در آخر با برگهای جعفری تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#قیمه 😍❤️
برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم.
✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین.
✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#آبگوشت_زودپزی😍❤️
نخود و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم یه پیاز متوسط و چهار قاچ کردم و با گوشت و دنبه و دو سه لیوان اب گذاشتم که بجوشه و همچنین سه تا گوجه فرنگی رو چهار قاچ کردم و با کمی نمک و فلفل قرمز و زرچوبه به گوشت اضافه کردم نخود و پنج دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ( برا همه ی حبوبات اینکار و انجام میدم ) و بعد نخود و گوشت و مخلفاتو ریختم داخل زودپز و درشو کیپ کردم و گذاشتم که بپزه مرحله ی دوم نوبت رب گوجه و سیب زمینی و فلفل سبز تندِ اینم که نیم ساعت بجوشه آبگوشت آماده ست.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کیک_خرفه😍❤️
اول از همه ۲ قاشق غذا خوری تخم خرفه رو تویه لیوان شیر ریختم و مخلوط کردم کنار گذاشتم تو یه کاسه ۴عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر با همزن ده دقیقه زدم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم وهم زدم وبعد شیر وخرفه رو که مخلوط کردم اضافه کردم وانیل(هر اسانسی میتونید استفاده کنید) زدم و مخلوط کردم بعد دو لیوان آرد قنادی رو با یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر دوبار الک کردم و آروم آروم به مایه کیک اضافه کردم وبا لیسک دورانی در حد مخلوط شدن مواد هم زدم
ته قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و مایه رو تو قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون اومد وبعد از فر خارج کردم این کیک خیلی خوشمزس وتخم خرفه اصلا طعمی نداره. 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سوسيس_بندري
دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد(بعضي ها سيب زميني رو آبپز و خرد ميكنن).
سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#اشکنه_گوجه_ی_اصل_تهرونی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_گرفتن_تلخی_بادمجان 👌
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#صبحانه_جو_دوسر❤️
توپکهای انرژی زا👌👌
👈فقط کافیه چند تا دونه رطبِ بدون پوست و هسته رو با کمی دارچین و یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی و چند اسلایس موز و کمی عسلُ خوب با هم مخلوط کنید و با دستتون گلولش کنید و بعد در جو دوسر یا کنجد یا پودر نارگیل بغلتونید ۱ ساعت در فریزر بذارید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سوپ_گندم😍❤️
هم ميتونيد با مرغ بپزيدش هم گوشت.با مرغ سريعتر آماده ميشه ولي با گوشت خوشمزه تره البته نظر منه.
طرز تهيه:يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه،نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي مرغ مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه ،كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد.
پ.ن:به دلخواه ميتونيد كمي هم قارچ توش بريزيد.اگر خواستيد با گوشت بپزيد،بايد اول گوشت نيمه پز بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و بذاريد جا بيفته.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_پلمبیر_آناناس 🍮 😋
▫️پودر ژلاتین یڪونیم قاشق غذاخوری
▫️پودر ژله آناناس یک بسته
▫️خامه فرم گرفته ۱ لیوان
▫️بستنے وانیلے شل شده ۱ لیوان
▫️شیر پاستوریزه ۱استڪان
▫️ڪمپوت آناناس خرد شده ۱ استڪان
▫️آب ڪمپوت آناناس ۱استڪان
▫️گردوے خرد شده دو قاشق غذاخوری
▫️ پسته خورد شدە ۲قاشق غذاخوری
▫️شڪر به دلخواه ۴ قاشق غذاخوری
🔸پودر ژلاتین و پودر ژله ے آناناس و شڪر را در آب ڪمپوت آناناس حل میڪنیم و روے گاز یا ڪترے در حال جوش بن مارے میڪنیم تا ذراتش ڪاملا حل شود،در ظرف دیگرے خامه قنادے رو با همزن برقے میزنیم تا فرم بگیرد بعد بستنے شل شده و شیر پاستوریزه را اضافه ڪرده و دوباره با همزن میزنیم سپس ڪمپوت آناناس خرد شده و گردوے خرد شده و خلال پسته را اضافه ڪرده و با همزن دستے هم میزنیم و ژلاتین شفاف شده ڪه ڪاملا خنک شده را به دسر اضافه ڪرده و خوب هم میزنیم سپس قالب مورد نظرو چرب میڪنیم و مواد دسرو توش میریزیم و بمدت 2ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد بعد از قالب درمیاریم و قسمت خالے قالبو با ژله ے آناناس یاالورا و برشهاے ڪمپوت آناناس پر میڪنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک شکلاتی خیس (براونی) 😍🍫🍰
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم
طرز تهیه :
آرد و وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.
ظرفتون رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید
.
((با لایک ها و کامنت ها تون من رو در بهتر اداره کردن این پیج کمک کنید))
برای تبلیغات ارزان قیمت دایرکت بدید یا به تلگرام پیام بدید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يك خوراک سبک و خوشمزه👇🏻
🔸ترکیبات این خوراک : سیب زمینی خلالی سرخ شده ، هویج خلالی تفت داده شده همراه با پیاز داغ ، نخود فرنگی ، پیازچه و پیاز رنده شده . همراه با سسی که از ترکیب رب گوجه وآب لیمو و کمی فلفل سیاه درست میشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#رول_موز_شیری
مواد لازم:
رول موز شیری
نصف پیمانه آرد
شصت گرم کره
دو پیمانه شیر
یک پیمانه شکر
کمی وانیل ..نصف پیمانه گلاب
پودر پسته و پودر نارگیل مقداری..موز دو عدد
کره را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شود ارد را اضافه کرده و تفت میدهیم شیر و شکر و وانیل را هم اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شود و در اخر گلاب را اضافه میکنیم ..از قبل کف یک دیس مربعی 25سانتی متری را سلفون میکشیم پودر پسته و پودر نارگیل را روی سلفون پخش میکنیم و مواد داغ را بلافاصله میریزیم و پهن میکنیم (مواد چون غلیظ است باید سرعت عمل داشته باشیم )دیس را به مدت دو ساعت در یخچال میزاریم تا کاملا خودش را بگیرد بعد موز را به دلخواه برش داده و مواد را هم به همان اندازه موز برش میدهیم و روی لبه آن قرار میدهیم و رول میکنیم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#طرز_تهیه_خورش_مرغ_و_بادمجان
۱- بادمجان : ۶ عدد متوسط
۲- مرغ : ران ها و یک سینه
۳- پیاز: یک عدد بزرگ
۴- رب : یک قاشق غذا خوری
۵- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
۶- روغن زیتون: به مقدار لازم
۷- نمک: به مقدار لازم
۸- غوره: ۵۰ گرم
۹- زردچوبه: به مقدار لازم
👈ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده به همراه کمی روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و بعد از کمی تفت خوردن، مرغ را اضافه و به همراه پیاز و زردچوبه کمی سرخ کنید. یک قاشق رب را با یک لیوان آب خوب مخلوط کنید و بر روی مخلوط مرغ بریزید و اجازه دهید این مواد نیم ساعت پخته شوند. بعد از نیم ساعت، دم کرده زعفران را به مرغ اضافه کنید. در تابه دیگری بادمجان ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید، سرخ و غوره را نیز به آن اضافه و مجددا کمی سرخ کنید. این مخلوط را هم به مخلوط اولیه اضافه کرده و اجازه دهید نیم ساعت دیگر، پخته شوند تا خورش جا بیفتد.این خورش را میتونید به همراه برنج سرو کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خوراک_گوشت خوووشمزه👌
پیاز
سیر
گوجه
گوشت
فلفل سبز
فلفل سیاه و قرمز
رب
نمک
ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج.
نوووش جان🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_خانه_داری🍉🍉
وقتی هندوانه رو میخواین بذارید تو یخچال
اول که حتما حتما بشورید بعدش اگه بزرگ بود نصف کنید که به یک طبقه یخچال فشار نیاد، یه کیسه فریزر رو نصف کنید راحت اندازه سطح رویی هندوانه میشه بکشید روش هم خیلی تازه می مونه و هم اینکه بو نمیگیره، من سلیفون هم امتحان کردم اما سلیفون اصلا به هندوانه نمیچسبه هی لیز میخوره و جمع میشه اما کیسه فریزر عالیه راحت بهش میچسبه هربار به اندازه ای که لازم دارم از هندوانه برمیدارم و دوباره کیسه فریزر رو میکشم روش.نکته بعدی اینکه توی یخچال زیرش پیش دستی بذارید که طبقه یخچال تمیز بمونه. و نکته از همه مهم تر اینکه اگه اون وسطای هندوانه یه تیکه سفید رنگ دیدین اون تیکه رو نخوریدش چون تمام موادی که بهش زدن تا زودتر برسه جمع شده اون وسط و خوردنش مضر!
تو روزای گرم که هندوانه خنک خیلی میچسبه امیدوارم همگی دورهمی های شاد و بهترین روزهارو پیش رو داشته باشین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇
✅چیدمان پذیرایی ال شکل
✅چیدمان پذیرایی مستطیل
✅چیدمان خواب بدون کمددیواری
✅چیدمان آشپزخونه کوچیک
✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم
بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
⚜️🍃⚜️⚜️🍃⚜️
✅ هضم نان های سبوس دار در بدن به آرامی انجام می شود و به همین دلیل قرار دادن آنها در وعده صبحانه می تواند انرژی مورد نیاز شما را تا ظهر تامین کن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذاهی فوری و #خوشمزه😍😍
☞
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ GIF ]
#خلاقیت
✨یک وعده عاشقانه ❤️
اینم یه مدل فانتزی برا نیمرو 👆 که قالبش هم حتما تهیه کنید و لذت ببرید 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی👩🏻🍳
🔸با اضافه کردن
یک قاشق 🥄سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ #شربت_بیدمشک_گلاب 🍺
این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت زعفرانی رو با بیدمشک گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه 😋😋
#کراکت_سیب_زمینی 🥖 😋
🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه
🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید
🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین
🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید
🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید
♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین
♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید