eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🐟🐟 ماهی متوسط ۲ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۳تا ۴ حبه رب انار یا رب آلوچه ۲ ق غ پر جعفری و گشنیز نصف پیمانه گردو رنده شده ۴قاشق پر زرشک ۲قاشق لیموی تازه دو عدد نمک،فلفل ،زردچوبه، زعفران ،پودرپیاز به میزان لازم ماهی رو اول با نمک و فلفل و پودر پیاز و زعفرون و لیمو تازه مزه دار کنید ،مواد روبه همه قسمتای داخلی و بیرونی بزنید، دو سه ساعت تو یخچال بذارید تا مزه هابه خورد هم بره،حالا برای مواد داخل شکم ماهی پیاز و سیر رو باهم تفت بدید و جعفری و گشنیز رو اضافه کنید(یا هر سبزی معطری که خودتون دوست دارید) بعد از این که یه کم سرخ شد گردو و رب انار وزرشک رو بریزید و از روی حرارت بردارید،حالا ماهی رو بیرون میاریم و داخل شکمش رو با مواد پر میکنیم و میچینیم داخل ظرف مناسب فر،روی ظرف فویل می کشیم و یک ساعت تو فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم و بعد یه ربع هم بدون فویل میذاریم تا کاملا برشته شه،میتونید از گریل استفاده کنید..یا اینکه کلا داخل ماهیتابه سرخ کنید دوطرف رو کامل تا برشته شه که من خودم این دفعه اینکاروکردم ...کنار سبزی پلو باسیر فراوون سروکنید و لذت ببرید😋 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍛 😋 🔸ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم) ، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خیلی خوشمزس😋😚 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#رول_سوئیسی خیلی خوشمزس😋😚 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
‌ ‌ مواد لازم برای کیک: 7 قاشق چایخوری روغن (45 میلی لیتر) (من روغن آفتابگردان استفاده کردم) 30 گرم پودر کاکائو یا 3 پیمانه خامه شکلاتی 2.5 قاشق غذاخوری پودرشکر (40 گرم) 5 قاشق غذاخوری پودرقند (90 گرم) 3 قاشق غذاخوری سرپر آرد (45 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب (30 میلی لیتر) 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 بسته وانیل (5گرم) نصف قاشق چایخوری نمک 4 سفیده تخم مرغ 4 عدد زرده تخم مرغ مواد لازم برای خامه : 1 بسته یا 40 گرم کرم شانتی (پودر خامه) 1 و نیم پیمانه شیر پودر فندق شکلات چیپسی تهیه کیک اسفنجی: داخل یه کاسه روغن مایع و خامه شکلاتیو مخلوط کنید پودر شکر رو به مخلوط اضافه کنید. آب رو اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل بشه. وانیل رو اضافه کنید ، سپس زرده های تخم مرغ رو یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر رو دو بار الک کنید و به مخلوط اصافه و با لیسک هم بزنید.توی یه کاسه ی دیگه نمک رو به سفیده تخم مرغ اضافه و خوب با همزن بزنید تا کف کند. پودر قند رو اضافه و مخلوط کنید مواد رو و به مخلوط کاکائویی اضافه کنید. سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید موادو داخلش بریزید دو بار روی سطح صاف بزنیدش تا روش صاف شه و 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 200 درجه بزارید تا بپزه لبه های کیک رو با کمک چاقو جدا کنید ، کاغذ رو بگیرید و به کمک کاغذ روغنی کیک رو بلند کنید و روی سطح کار بزارید ، کیک رو روی یه کاغذ روغنی تمیز برگردونید ، کاغذ قبلی رو از کیک جدا کنید مواد خامه رو با هم مخلوط و با همزن بزنید خامه را با لیسک روش بمالید تا همه جاش خامه ای شه ، کیک رو به آرومی رول کنید با کاغذ روغنی دوشو بپوشونید و 4 ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بعد تزیین کنید و نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧉 😋 ▫️1 کیلوگرم شیر ▫️1 پیمانه شکر ▫️3 قاشق غذاخوری آرد ▫️250 میلی لیتر خامه صبحانه ▫️1 بسته وانیل ▫️100 گرم شکلات تیره 🔸ابتدا شکر را در قابلمه می ریزیم و آن را ذوب می کنیم تا کهربا رنگ شود. سپس خامه را روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در یک کاسه دیگر ، آرد و شیر را خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی کارامل درست شده در قابلمه می ریزیم. مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم و با میکسر میکس می‌کنیم. لایه کرم رنگ دسر آماده شده است. مقداری از مایع بدست آمده را برداشته در کاسه ریخته، شکلات تیره را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مثل تصویر اول در ظرفها دسر کرم رنگ را می‌ریزیم ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته بعد کرم شکلاتی را روی آن می‌ریریم در آخر روی دسر را با شکلات تزئین می‌کنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 🔸مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
1 بسته خامه (200گرم) یک بسته بیسکویت کودک (172 گرم) دو عدد موز 1 لیتر شیر 2 تا زرده تخم مرغ نصف پیمانه سر پر شکر نصف پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل (5گرم) طرز تهیه : خامه ای که استفاده میکنیم باید سرد باشه. خامه ی سردو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت باز بزارینش توی یخچال. شیر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته رو به توی یه قابلمه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه وقتی شروع کرد به غل غل زدن حرارتو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس میزاریم خنک بشه حتما روی محلبیو با سلفون روشو میپوشونیم تا سفت نشه و میزاریمش توی یخچال. خامه رو از یخچال در میاریم مثل قبل باز با همزن بزنینش به محلبی اضافه ش میکنیم و 1-2 دقیقه دیگه هم میزنیمش. بیسکویت های کودک رو خرد میکنیم.موزها رو هم ریز خرد میکنیم. داخل لیوان سرو مقداری بیسکویت ، موز ، سپس محلبی خامه ای ، باز بیسکویت ، موز و محلبی خامه ای میریزیم تا لیوانمون پر شه. میزاریمش توی یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه. درست قبل از سرو ، با خرده بیسکوییت و موز تزیینش میکنیم. نوش جان‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
براى خوش عطر و مزه شدن كوكو سيب زمينى👇🏻 🔸سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم درست میکنم هیچ😜 🌟مدل به مدل ست لباسش درست میکنم براش💪 مامانها باید بلد باشن👌 و 😍😍😍 🌟 انواع مو ⭐️ ⭐️ 🌟 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋یه دسر خيلي جالب بذاريد يه توضيح كوچولو بدم كه بهتر متوجه بشيد : از آماده استفاده ميكنه،چيزي شبيه به دَنِت. شكلات رو با كمي روغن نارگيل ذوب ميكنه كه كمي روانتر باشه،بجاي روغن نارگيل ميتونيد كره استفاده كنيد ولي مقدار روغن كلا كمه كه بافت شكلات خراب نشه.مراحل كار رو در فيلم ببينيد.داخل ظرفها شكلات ذوب شده ميزنه و ميذاره يخچال تا سفت بشه.اين كار بايد سه چهار بار انجام بشه تا لايه شكلات ضخيم و در نهايت ظرف شكلاتيتون استحكام كافي داشته باشه.يعني يبار شكلات بزنيد بذاريد يخچال سفت بشه،دوباره شكلات و يخچال و تا چهار با اين كارو تكرار كنيد.پنير خامه اي يا ماسكارپونه رو با شكر و وانيل مخلوط ميكنه.حالا از همون پودينگ كه اول كار كنار گذاشت و پنير خامه اي داخل ظرفهاي شكلاتي ميريزه و روشونو با كارامل و پودر كيك و توتفرنگي تزيين ميكنن. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.