#بستنی_میوه_ای_یخی 🍦😋
🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان ریختم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#آش_دوغ
دوستان قبلش من چند نکته بگم که سو تفاوهم برای دوستان دیگه نشه چون من آش دوغ رو به سبک خودم میپزم عالی میشه حتما امتحان کنید😋
وبعد اینکه من تو #آش_دوغ از ،.دوغ گازدار استفاده میکنم چون خوشمزه ترش میکنه .... و شاید براتون سوال باشه که آش دوغ سفیده وکسی زردچوبه نمیزنه اما من کمی بهش زدچوبه زدم بنظرم بهتره....😊
خوب بریم با هم دستورشو داشته باشیم..👇🏻👇🏻
ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم رو من ریختم تو زودپز تا برنج کاملن پخته و صاف بشه میتونید از زودپر استفاده نکنید من عجله داشتم 🤭 .
تو یه قابلمه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب جا بیفته 😋
این روش خیلی ساده و در حین حال خوشمزه است
حرف آخر؛دوستان من این آش رو از خواهر شوهرم یاد گرفتیم و به سبک ایشون همیشه میپزم و عالی میشه شما هم نظراتتون رو برام کامنت کنید و بگید شما آش دوغ رو چطوری دست میکنید؟😊
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده🍧
_شكر........۳ ليوان
_اب............٤ليوان
_گلاب ..........یک سوم لیوان
_رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ماهی_شکم_پر🐟🐟
ماهی متوسط ۲ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳تا ۴ حبه
رب انار یا رب آلوچه ۲ ق غ پر
جعفری و گشنیز نصف پیمانه
گردو رنده شده ۴قاشق پر
زرشک ۲قاشق
لیموی تازه دو عدد
نمک،فلفل ،زردچوبه، زعفران ،پودرپیاز به میزان لازم
ماهی رو اول با نمک و فلفل و پودر پیاز و زعفرون و لیمو تازه مزه دار کنید ،مواد روبه همه قسمتای داخلی و بیرونی بزنید، دو سه ساعت تو یخچال بذارید تا مزه هابه خورد هم بره،حالا برای مواد داخل شکم ماهی پیاز و سیر رو باهم تفت بدید و جعفری و گشنیز رو اضافه کنید(یا هر سبزی معطری که خودتون دوست دارید) بعد از این که یه کم سرخ شد گردو و رب انار وزرشک رو بریزید و از روی حرارت بردارید،حالا ماهی رو بیرون میاریم و داخل شکمش رو با مواد پر میکنیم و میچینیم داخل ظرف مناسب فر،روی ظرف فویل می کشیم و یک ساعت تو فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم و بعد یه ربع هم بدون فویل میذاریم تا کاملا برشته شه،میتونید از گریل استفاده کنید..یا اینکه کلا داخل ماهیتابه سرخ کنید دوطرف رو کامل تا برشته شه که من خودم این دفعه اینکاروکردم ...کنار سبزی پلو باسیر فراوون سروکنید و لذت ببرید😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_میوه_تابستونی🍓🍍🍇🍑🥭
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جواهر_پلو 🍛 😋
🔸ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم) ، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#رول_سوئیسی خیلی خوشمزس😋😚 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#رول_سوئیسی
مواد لازم برای کیک:
7 قاشق چایخوری روغن (45 میلی لیتر) (من روغن آفتابگردان استفاده کردم)
30 گرم پودر کاکائو یا 3 پیمانه خامه شکلاتی
2.5 قاشق غذاخوری پودرشکر (40 گرم)
5 قاشق غذاخوری پودرقند (90 گرم)
3 قاشق غذاخوری سرپر آرد (45 گرم)
3 قاشق غذاخوری آب (30 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 بسته وانیل (5گرم)
نصف قاشق چایخوری نمک
4 سفیده تخم مرغ
4 عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای خامه :
1 بسته یا 40 گرم کرم شانتی (پودر خامه)
1 و نیم پیمانه شیر
پودر فندق
شکلات چیپسی
تهیه کیک اسفنجی:
داخل یه کاسه روغن مایع و خامه شکلاتیو مخلوط کنید پودر شکر رو به مخلوط اضافه کنید. آب رو اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل بشه.
وانیل رو اضافه کنید ، سپس زرده های تخم مرغ رو یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر رو دو بار الک کنید و به مخلوط اصافه و با لیسک هم بزنید.توی یه کاسه ی دیگه نمک رو به سفیده تخم مرغ اضافه و خوب با همزن بزنید تا کف کند. پودر قند رو اضافه و مخلوط کنید مواد رو و به مخلوط کاکائویی اضافه کنید. سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید موادو داخلش بریزید دو بار روی سطح صاف بزنیدش تا روش صاف شه و 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 200 درجه بزارید تا بپزه
لبه های کیک رو با کمک چاقو جدا کنید ، کاغذ رو بگیرید و به کمک کاغذ روغنی کیک رو بلند کنید و روی سطح کار بزارید ، کیک رو روی یه کاغذ روغنی تمیز برگردونید ، کاغذ قبلی رو از کیک جدا کنید مواد خامه رو با هم مخلوط و با همزن بزنید خامه را با لیسک روش بمالید تا همه جاش خامه ای شه ، کیک رو به آرومی رول کنید با کاغذ روغنی دوشو بپوشونید و 4 ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بعد تزیین کنید و نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_شکلاتی 🧉 😋
▫️1 کیلوگرم شیر
▫️1 پیمانه شکر
▫️3 قاشق غذاخوری آرد
▫️250 میلی لیتر خامه صبحانه
▫️1 بسته وانیل
▫️100 گرم شکلات تیره
🔸ابتدا شکر را در قابلمه می ریزیم و آن را ذوب می کنیم تا کهربا رنگ شود. سپس خامه را روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در یک کاسه دیگر ، آرد و شیر را خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی کارامل درست شده در قابلمه می ریزیم. مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و با میکسر میکس میکنیم. لایه کرم رنگ دسر آماده شده است. مقداری از مایع بدست آمده را برداشته در کاسه ریخته، شکلات تیره را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مثل تصویر اول در ظرفها دسر کرم رنگ را میریزیم ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته بعد کرم شکلاتی را روی آن میریریم در آخر روی دسر را با شکلات تزئین میکنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#فینگرفود_کوکو_سبزی 😋
🔸مواد کوکوسبزی رواماده می کنیم(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هممخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دوسانت دوسانت برش میزنیم وتوش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دوطرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکومیریزیم درب تابه رو میذاریم وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ماگنولیا_موزی
1 بسته خامه (200گرم)
یک بسته بیسکویت کودک (172 گرم)
دو عدد موز
1 لیتر شیر
2 تا زرده تخم مرغ
نصف پیمانه سر پر شکر
نصف پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 بسته وانیل (5گرم)
طرز تهیه :
خامه ای که استفاده میکنیم باید سرد باشه. خامه ی سردو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت باز بزارینش توی یخچال. شیر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته رو به توی یه قابلمه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه وقتی شروع کرد به غل غل زدن حرارتو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس میزاریم خنک بشه حتما روی محلبیو با سلفون روشو میپوشونیم تا سفت نشه و میزاریمش توی یخچال. خامه رو از یخچال در میاریم مثل قبل باز با همزن بزنینش به محلبی اضافه ش میکنیم و 1-2 دقیقه دیگه هم میزنیمش. بیسکویت های کودک رو خرد میکنیم.موزها رو هم ریز خرد میکنیم. داخل لیوان سرو مقداری بیسکویت ، موز ، سپس محلبی خامه ای ، باز بیسکویت ، موز و محلبی خامه ای میریزیم تا لیوانمون پر شه. میزاریمش توی یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه. درست قبل از سرو ، با خرده بیسکوییت و موز تزیینش میکنیم. نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی
براى خوش عطر و مزه شدن كوكو سيب زمينى👇🏻
🔸سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم
درست میکنم هیچ😜
🌟مدل به مدل #گیره_تاج_گلسر ست
لباسش درست میکنم براش💪
مامانها باید #بافت_مو بلد باشن👌
#آموزش_تصویری_مدل #مو و #بافتهای_دخترونه😍😍😍
🌟 انواع #بافت مو ⭐️ #زیگزاک
⭐️ #حصیری 🌟 #افریقای
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋یه دسر خيلي جالب
بذاريد يه توضيح كوچولو بدم كه بهتر متوجه بشيد : از #پودينگ_شكلاتي آماده استفاده ميكنه،چيزي شبيه به دَنِت. شكلات رو با كمي روغن نارگيل ذوب ميكنه كه كمي روانتر باشه،بجاي روغن نارگيل ميتونيد كره استفاده كنيد ولي مقدار روغن كلا كمه كه بافت شكلات خراب نشه.مراحل كار رو در فيلم ببينيد.داخل ظرفها شكلات ذوب شده ميزنه و ميذاره يخچال تا سفت بشه.اين كار بايد سه چهار بار انجام بشه تا لايه شكلات ضخيم و در نهايت ظرف شكلاتيتون استحكام كافي داشته باشه.يعني يبار شكلات بزنيد بذاريد يخچال سفت بشه،دوباره شكلات و يخچال و تا چهار با اين كارو تكرار كنيد.پنير خامه اي يا ماسكارپونه رو با شكر و وانيل مخلوط ميكنه.حالا از همون پودينگ كه اول كار كنار گذاشت و پنير خامه اي داخل ظرفهاي شكلاتي ميريزه و روشونو با كارامل و پودر كيك و توتفرنگي تزيين ميكنن.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مافین_موز_شکلاتی
مواد لازم:
▪️تخم مرغ دو عدد
▪️پودر شکر یک پیمانه
▪️موز یک عدد درشت
▪️آرد دو و نیم پیمانه
▪️بکینگ پودر یک ق س
▪️شیر و روغن مایع،هر کدام نصف پیمانه
▪️وانیل یک چهارم ق چ
▪️پودر کاکائو یک ق س
▪️چیپس شکلاتی بمیزان لازم
طرز تهیه:
تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه و موز کاملا رسیده و نرم باشه
ابتدا موز رو در ظرف ریخته کمی با هم زن باز،میکنیم و تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو اضافه کرده میزنیم تا یک دست بشه در ادامه مایعات رو افزوده و در اخر یک ق س از آرد برداشته و مابقی اردو بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم در اخر مایه کیک رو نصف کرده به نصفش پودر کاکائو و مابقیش یک ق آرد اضافه میکنیم.از هر دو رنگ در قالب مافین ریخته و چیپس شکلاتی بریزید در فر ۱۷۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده قرار. داده بمدت ۳۰ دقیقه.من یه مقدار از مواد رو داخل قالب لوف ریختم و مابقی تو قالب مافین.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پتیتو #فینگر_ایتالیایی_نداپز
مواد لازم :👩🍳👨🍳
سیب زمینی 4 عدد متوسط
نمک ، فلفل ، زرچوبه در صورت دلخواه پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 ق غ
سیر رنده شده 1حبه بزرگ
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرزتهیه:🍡🍢
سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست آن را بکنید و بگذارید یک روز در ظرف دربسته بماند و به اصطلاح بیات شود.سپس آنها را رنده ریز کنید و نمک و جعفری و سیر را اضافه کنید و تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا خمیر سیب زمینی به دست آید. من داخل قالب تفلون درست کردم ولی در اصل این غذا باید سرخ بشه من از ژامبون هم استفاده کردم هم برای تزیین هم برای داخلش يك ورق گذاشتم میتونید حذف کنید قالب رو چرب کردم کمی از مواد داخل قالب گذاشتم کمی پنیر ریختم و يك ورق ژامبون گذاشتم بعد دوباره از مایه گذاشتم ژامبون رو کاتر گرد زدم گردي هارو با قیچي از وسط برش زدم و نیم دایره شد اولیشو رول کردم گذاشتم روی سیب زمینی ها فرو بردم ما بقي شو دورش چیدم چون سیب زمینی نرم هست ب راحتي داخلش فرو میره در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کردم اگه بخواین سرخ کنید اینجوري عمل کنید که : با دست چرب شده از خمیر مقدار کمی برداشته وسطشو پنیر بزارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریتاتا_مرغ
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم
حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم
میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره
من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇
فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه
ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن.
پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه.
من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه...
بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه...
هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید #فریتاتا رو آماده کنید.
◀در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید.
◀بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست...
فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید.
◀برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید.
◀میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_مرغ 🥪 😋
▫️سینه مرغ
▫️نان تست
▫️خیارشور نگینی شده
▫️گردوی خرد شده
▫️جعفری خرد شده
▫️پیازچه خرد شده
▫️نمک و فلفل
▫️سس مایونز 2 ق غ
▫️پنیر خامه ای 2 ق غ
🔸اول مرغ رو با هر روشی که دوست دارین بپزین (من با پیاز ، نمک، فلفل وکمی زعفرون اب پز میکنم)
بعد از پخت ساتوری خرد کنید
همه ی مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید
کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم
و سپس نون تست رو از وسط بشکل مثلث برش میزنیم
و مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم و کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیسیر (غذای فوق العاده خوشمزه رژیمی یه نوع سالاد و پیش غذای ترکیه که بعنوان غذای اصلیم میتونین استفاده کنین)
مواد؛
2 پیمانه بلغور
2 پیمانه آب جوش
نصف پیمانه جعفری خرد شده
نصف پیمانه پیازچه
4 عدد فلفل سبز
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری خمیر فلفل
نصف پیمانه آب انار
1 لیوان چایخوری روغن زیتون
1/4 پیمانه آب لیمو
نعناع ، زیره ، فلفل ، نمک
طرز تهیه؛
اول از همه ، بلغورو داخل آب جوش بریزید تا نرم بشه و بذارید 20 دقیقه استراحت کنه. رب گوجه فرنگی ، آب انار و ادویه ها را اضافه کرده و ورز دهید.همه ی موادو خرد کنین و به بلغور اضافه و مخلوط کنین.
نکته: حتما پوست گوجه فرنگی رو قبل از خرد کردن جدا کنید بعد به مواد اضافه کنید. آبلیمو و روغن زیتون رو اضافه کنید و سرو کنید.
دستور #خمیر_فلفل:
دانه ها و قسمت های داخلی فلفل دلمه ای قرمز رو دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله ۱۰ سانت از حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم. وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.