eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ▪️تخم مرغ دو عدد ▪️پودر شکر یک پیمانه ▪️موز یک عدد درشت ▪️آرد دو و نیم پیمانه ▪️بکینگ پودر یک ق س ▪️شیر و روغن مایع،هر کدام نصف پیمانه ▪️وانیل یک چهارم ق چ ▪️پودر کاکائو یک ق س ▪️چیپس شکلاتی بمیزان لازم طرز تهیه: تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه و موز کاملا رسیده و نرم باشه ابتدا موز رو در ظرف ریخته کمی با هم زن باز،میکنیم و تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو اضافه کرده میزنیم تا یک دست بشه در ادامه مایعات رو افزوده و در اخر یک ق س از آرد برداشته و مابقی اردو بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم در اخر مایه کیک رو نصف کرده به نصفش پودر کاکائو و مابقیش یک ق آرد اضافه میکنیم.از هر دو رنگ در قالب مافین ریخته و چیپس شکلاتی بریزید در فر ۱۷۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده قرار. داده بمدت ۳۰ دقیقه.من یه مقدار از مواد رو‌ داخل قالب لوف ریختم و مابقی تو قالب مافین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم :👩‍🍳👨‍🍳 سیب زمینی 4 عدد متوسط نمک ، فلفل ، زرچوبه در صورت دلخواه پاپریکا به مقدار لازم جعفری خرد شده 2 ق غ سیر رنده شده 1حبه بزرگ تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم طرزتهیه:🍡🍢 سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست آن را بکنید و بگذارید یک روز در ظرف دربسته بماند و به اصطلاح بیات شود.سپس آنها را رنده ریز کنید و نمک و جعفری و سیر را اضافه کنید و تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا خمیر سیب زمینی به دست آید. من داخل قالب تفلون درست کردم ولی در اصل این غذا باید سرخ بشه من از ژامبون هم استفاده کردم هم برای تزیین هم برای داخلش يك ورق گذاشتم میتونید حذف کنید قالب رو چرب کردم کمی از مواد داخل قالب گذاشتم کمی پنیر ریختم و يك ورق ژامبون گذاشتم بعد دوباره از مایه گذاشتم ژامبون رو کاتر گرد زدم گردي هارو با قیچي از وسط برش زدم و نیم دایره شد اولیشو رول کردم گذاشتم روی سیب زمینی ها فرو بردم ما بقي شو دورش چیدم چون سیب زمینی نرم هست ب راحتي داخلش فرو میره در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کردم اگه بخواین سرخ کنید اینجوري عمل کنید که : با دست چرب شده از خمیر مقدار کمی برداشته وسطشو پنیر بزارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید  رو آماده کنید. ◀در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. ◀بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. ◀برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. ◀میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥪 😋 ▫️سینه مرغ ▫️نان تست ▫️خیارشور نگینی شده ▫️گردوی خرد شده ▫️جعفری خرد شده ▫️پیازچه خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️سس مایونز 2 ق غ ▫️پنیر خامه ای 2 ق غ 🔸اول مرغ رو با هر روشی که دوست دارین بپزین (من با پیاز ، نمک، فلفل وکمی زعفرون اب پز میکنم) بعد از پخت ساتوری خرد کنید همه ی مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم و سپس نون تست رو از وسط بشکل مثلث برش میزنیم و مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم و کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
(غذای فوق العاده خوشمزه رژیمی یه نوع سالاد و پیش غذای ترکیه که بعنوان غذای اصلیم میتونین استفاده کنین) مواد؛ 2 پیمانه بلغور 2 پیمانه آب جوش نصف پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه پیازچه 4 عدد فلفل سبز 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری خمیر فلفل نصف پیمانه آب انار 1 لیوان چایخوری روغن زیتون 1/4 پیمانه آب لیمو نعناع ، زیره ، فلفل ، نمک طرز تهیه؛ اول از همه ، بلغورو داخل آب جوش بریزید تا نرم بشه و بذارید 20 دقیقه استراحت کنه. رب گوجه فرنگی ، آب انار و ادویه ها را اضافه کرده و ورز دهید.همه ی موادو خرد کنین و به بلغور اضافه و مخلوط کنین. نکته: حتما پوست گوجه فرنگی رو قبل از خرد کردن جدا کنید بعد به مواد اضافه کنید. آبلیمو و روغن زیتون رو اضافه کنید و سرو کنید. دستور : دانه ها و قسمت های داخلی فلفل دلمه ای قرمز رو دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله ۱۰ سانت از حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم. وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.‌ ‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌮 😋 🔸پياز،فلفل دلمه تفت داده،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ،سينه مرغ رو بريزيدوتفت بدديددر اخر سس كچاب،سس خردل بزنيدمواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 ترفندهایی برای راحتی و سرعت در آشپزی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.