6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔝
طرزتهیه توپک
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
ایده خوشگل و گوگولی و ساده برای تزیین کیک های خونگی😊
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_پیتزایی🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرنگ_شکلاتی🍫🍪
۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ
۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز
۱قاشق چایخوری وانیل مایع
۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده
۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید
و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید
۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند
۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید
۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید)
۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید
۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید
(تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد)
بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین سالاد🎥🔝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودتون رو به جای مهمان بذارید😍💁♀️ دیدن میز فینگرفود با طعم ها و مزه های متفاوت و
دیدن ایده های جذاب در چیدمان میز،
به طور حتم هیجان انگیزه🤩✨🔱😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
.
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد🍆
، سیب زمینی ۳ عدد🥔
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید .
برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام .
جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
حالتون چطوره
اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده
.
#خیارشور
مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه
سبزی های معطر به دلخواه خودتونه
میتونید زیاد و کم کنید
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه.
#خیارشور_خونگی
#خیارشور_نیم_ساعته
#خیارشور
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟
من اومدمممم با #ترشی_کلم خوشمزهه😍
۱ عدد گل کلم متوسط
۲ لیوان سرکه انگور
۱ فنجان چای خوری آب
۱ ق چ جوهر لیمو
۲ ق چ نمک
روغن زیتون ۱ ق غ
ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور وآب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.