eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ عدد سیب زمینی ۶٠٠ گرم گوشت چرخ کرده ١ عدد پیاز ا عدد سیر ١ عدد تخم مرغ نمک ☄ فلفل ☄ فلفل قرمز ☄ جعفری ٣ قاشق غذاخوری نان سوخاری ٢ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ٢۴٠ میلی لیتر آب پنیر گوجه گیلاسی 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍹دستور تهیه شربت زعفران ♨️مرحله اول ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین زعفران را می سابیم و پس از اینکه آب جوش آمد، زعفران سابیده شده را داخل آب جوش می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. ♨️مرحله دوم حالا درب قابلمه را قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند تا زعفران به طور کامل دم بکشد و رنگ بدهد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه گلاب و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم شکر حل شود. ♨️مرحله سوم پس از اینکه شکر حل شد حرارت را کمی بیشتر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود ۱۰ دقیقه تقریبا برای قوام آمدن شربت نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق غذاخوری شربت از شربت بر می داریم. ♨️مرحله چهارم سپس صبر می کنیم تا خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر کشدار بود یعنی شربت به قوام رسیده است ♨️مرحله پنجم پس از اینکه شربت اماده شد اجازه می دهم در دمای محیط خنک شود، سپس انرا در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. 👨‍🍳 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
 کتلت قبرسی نیم کیلو گوشت چرخکرده ( بهتره گوشت گوساله باشه با چربی کم) ۱ عدد پیاز بزرگ ( ریز رنده کنید ) ۲ عدد سیب زمینی بزرگ (ریز رنده کنید) خمیر داخل یک عدد نان باگت که خشک کرده اید ۱ عدد تخم مرغ جعفری به مقدار لازم (ریز خرد کنید) ۱ ق م زیره ۱ ق چ فلفل سیاه ، نمک سیب زمینی ها را بعد از رنده کردن در آبکش ریخته و با آب فراوان بشویید، با فشار در دستتان آب آن را گرفته و در یک ظرف مناسب بریزید. بقیه ی مواد را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید و سرو کنید 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اینم یه سری خوشگل 😍❤️😍 مواد لازم چند رنگ ژله دلخواه بستنی وانیلی. 1.هر بسته ژله رنگی رو در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس دو قسمتش کنید و به یک قسمت نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید و به قسمت دیگه یک چهارم لیوان آب جوش. ابتدا یه مقدار کم رنگ دلخواه خودتون رو در قالب بریزید. سپس در یخچال قرار بدید که ژله تا حدی خودش رو بگیره. در حدی که چسبناک بشه نه اینکه کاملا ببنده. طوری که وقتی انگشت روش می ذارید به انگشت نچسبه تا از هم جدا نیفتن، حالا میوه ها رو بچینید و از همون رنگ ژله با قاشق روشون ژله بریزید و بذارید یخچال که فیکس بشن.(در حدی روشون ژله بریزید که میوه ها شناور نشن) و مجدد از همون ژله روشون بریزید. 2. وقتی لایه قبل نیم بند شد ژله همرنگ با ژله اول رو که با بستنی درست کردید روش بریزید. (البته ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خوتون داره) و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم. ❎نکته نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح را از دل و جان ، با غزل آغاز کنیم. 🌸و برای غم و غصّه، تا ابد ناز کنیم 🌸در به روی تب و اندوه ببندیم دگر 🌸رو به شادی و سعادت درِ دل باز کنیم..🌼🌿 سلان روزتون پر از عشق و صفا .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀 🍐🍎🍑🍫 براي چيپس شكلاتي از شكلات ذوب شده استفاده كنيد. اول شكلات را ريز خرد كنيد و روي بخار كتري يا ٤٥ ثانيه در ماكروفر ذوب كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. يك طرف ميوه ها را با قلم مو، شكلات ذوب شده بزنيد و در صورت تمايل روي آن ها مهره هاي شكلات چيپسي بريزيد و در يخچال بگذاريد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گرفتن فلس ماهی🔻 برای بهتر گرفتن فلس‌های ماهی ، ماهب را در يک ظرف آب نمک به مدت 5 دقيقه بگذاريد و بعد در همان ظرف فلس ماهی را بگيريد. در اين صورت هيچ فلسی نخواهد پريد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢🍢😍 🙃ي نوع كباب تركيه اي هست ك با بادمجون كبابي سرو ميشه ٥٠٠ گرم گوشت شامل گوساله ( ٣٠٠ گرم) و قلوه گاه گوسفندي ( ٢٠٠ گرم ) با ٣٠٠ گرم تفاله پياز ( يعني پياز و رنده ميكنيد و ابش و كامل ميگيريد ) نمك و فلفل سياه ب ميزان لازم جعفري ساتوري فلفل تند يك عدد ساتوري شده فلفل دلمه اي كبابي بادمجان كبابي شده پياز اسلايس شده ١ عدد نان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ 🍽 . سلام😍 امیدوارم حالتون خوب باشه❤️ _ 🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻 📍مواد لازم: 🍗سینه مرغ 🍥ماست ۱۰۰ گرم 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸 🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه 🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید) 🍞پودر سوخاری به میزان لازم 🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت 🕓به مدت: ۲۰ دقیقه و یا بدون روغن در تابه نچسب یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه. 🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید: بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید. _ 🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام.   .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.