eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍎پوست هسته سنجد غضروف‌ ساز است: 🔹برای ترمیم شکستگی،ترک و پوکی استخوان بی‌نظیر است؛سردرد میگرنی را رفع و آلزایمر را کاهش میدهد پودر هسته سنجد،غضروف‌سازست؛ برای ترمیم مفاصل و کمردرد آنرا با شیر میل کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍎اگر دست ها وپاهای شما همواره سردهستند ممکن است با مشکل سطح پایین آهن دربدنتان مواجه باشید! 🔹 گوشت قرمز،ماهی ،تخم مرغ،سبزیجات برگدار،غلات،شیرو مکمل‌ های آهن استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا از آب پیاز به جای پیاز استفاده میکنیم؟ به دو علت...اول اینکه در تایم کوتاه تری بوی زهم ماهی از بین میره و دلیل دوم اینه که آب پیاز باعث ترد و لذیذتر شدن گوشت ماهی میشه ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره...من از زعفران،کمی زردچوبه،پودر تخم گشنیز و ادویه کاری استفاده کردم برای همین فلفل رو حذف کردم چون کاری به اندازه کافی تند هست... میتونید به جای سیر ورقه شده به همراه سایر ادویه ها از پودر سیر استفاده کنید ...من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم چون عطر و طعم بهتری به ماهی میده میتونید ماهی رو بدون غلتاندن در آرد سرخ کنید از این روش برای مزه دار کردن انواع ماهی میشه استفاده کرده .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آنچه باید بدانند از زیبایی گرفته تا زیبایی کل آرایش صورتم فقط یه رژ لب بود💄☹️ بلد نبودم چه کرمی واسه صورتم بخرم یاچجوری جای لک و جوش صورتمو با کرم کاور کنم😩 از اونجایی که هزینه آموزشگاه رفتن و آرایشگاه رو نداشتم😒 بعد از آشنایی با این کانال از سیر تا پیاز آرایش کردن رو یاد گرفتم😍 الان دیگه واسه مجالس کل فامیل و دوستامو خودم آرایش میکنم😅😜 اینجا رو به تمام خانم ها پیشنهاد میکنم👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👩‍🍳مواد لازم _قارچ 250گرم _پیاز 1عدد _سیر ۱حبه _خامه صبحانه 1پیمانه _کره به میزان لازم _آب لیمو یک قاشق _نان سوخاری _نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم درابتدا پیازها و قارچ ها را خرد کرده وبا کمی کره، نمک و فلفل؛ پیاز ها و قارچ ها را تفت دهید تاحدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوه ای رنگ شوند. این کار باعث میشود طعم قارچ بیشتر شود.سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید خامه راکمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود ویا اگر غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید تارقیق شود سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را 5 دقیقه دیگر بهم بزنید تامواد به خوبی طعم بگیرند. سپس روی نون های سوخاری بریزید و درآخر از جعفری ویا آویشن تازه به میزان 2قاشق غذاخوری استفاده کنید. جعفری خرد شده رادر سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و 5دقیقه صبر کنید تا باهم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند. همچنین میتوانید با اضافه کردن 2قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ تر کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳مواد لازم سفیده تخم مرغ سرد 2عدد ماءالشعیر(دلستر) ساده(کلاسیک) نصف لیوان شیر نصف لیوان آویشن و پودر سیر مقداری آرد سفید 1 پیمانه جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 یه بسته ژله آلوئه ورا را با یک ونیم لیوان آب جوش بن ماری کرده و میزاریم خنک بشه خیلی کم تو قالب ریخته میزاریم نیم بند بشه میوه های مورد نظر رو (من میوه های انار, انگور ,نارنگی استفاده کردم)تو قالب به شکل بالا ریخته و یه کم دیگه ژله رو روش میریزیم میزاریم یخچال تا نیم بند بشه دوباره بقیه میوه ها رو چیده و بقیه ژله رو روش میریزیم من نصف بسته. پودینگ وانیلی هم با شیر درست کردم. و بهش دوقاشق غذاخوری ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم و وقتی ژله آلوئه ورا نیم بند شد روش ریختم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه سیب زمینی خیلی ترد و خوشمزه سیب زمینی رو پوست بگیرید به صورت حلقه حلقه برش بزنید بزارید آب پز بشه بعد اونارو له کنید مقداری نمک، فلفل سیاه، سه گرم پودر خمیر مایه فوری یک عدد تخم مرغ، صدوهشتاد میلی شیر با هم مخلوط کنید تا یک دست بشه سیصد گرم آرد رو بهش اضافه کنید یک ساعت بهش استراحت بدید مقداری پیازچه رو خرد کنید و بهش اضافه کنید مواد رو تو قیف یا نایلون بریزید به اندازه شش تا هفت سانت ازش تو روغن داغ بریزید و سرخ کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطعه قطعه کردن اصولی مرغ 🔝🎥 برشهای حرفه ای و صحیح مرغ اولین مرحله برای درست کردن یک غذای بی نقص و خوشمزه است.اگر از مرحله پایه ای همه چیز را درست و اصولی یاد بگیریم تمام غذاهای ما بسیار حرفه ای و با کیفیت رستورانی خواهند شد. ⁣ ♦️🔪در بسته آموزش کبابها نیز انواع دیگری از برشهای مخصوص مرغ برای انواع جوجه کبابها را نیز آموزش داده ام. جوجه با استخوان و یا طرز درست بی استخوان کردن مرغ و برشهای مخصوص انواع کباب را در آن بسته میتوانید به صورت حرفه ای یاد بگیرید و برای همیشه به دانسته های خودتان اضافه کنید.⁣
🍔 😋 1️⃣گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو 2️⃣آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). 3️⃣زرده تخم مرغ 2عدد 4️⃣پیاز یک عدد درشت 5️⃣سیر ۲ حبه 6️⃣فلفل دلمه رنده شده ۱ ق م 7️⃣جعفری ساطوری شده۱ ق 🍔🍔🍔🍔🍔 ✍طرز تهیه: همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر و بعد از هشت ساعت میتونید در لای کبابی کباب کنید یا در روغن شرخ کنید ✅برای درست کردن همبرگر کبابی گوشت آماده شده حتما باید هشت ساعت در فریزر استراحت کند🍔 نوش جان😋😋🍔🍔