#اکبر_جوجه
ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف میکنیم پوستش رواصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودرزنجبیل پودرسیر۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمیکنیم توی یک کیسه زیپ دارقرارمیدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه روتوش قرارمیدیم زیرش روخیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه میکنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلاعکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثیرداره عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن وزمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنیدودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین اکبرجوجه باسس انارکه بعضیهافقط از رب اناروبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودرسیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرومیکنن
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مربای_هویج🥕
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان عزیزم😌
اول هفتتون به خیروخوشی،امیدوارم که تااخر هفته روزهایه خوبی پیش روداشته باشید
مواد سس که روخمیر میریزه سس سفیدو قرمز باهم مخلوط میکنه و رویه خمیر میماله و مواد پیتزارو بهمراه پنیر میریزه 🤤
دوستان میتونید موادش رو به دلخواهتون تغییر بدید ☺
درفر ۱۸۰ درجه بمدت ۳۵دقیقه بزارید اما حواستون باشه بعد ۲۵ دقیقه چک کنیدو دراخر روش پنیر بریزید و بمدت۵دقیقه دیگم بزارید
امیدوارم که بپسندیدو درست کنیدو ازطعمش لذت ببرید😊
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاليه اين سينه ي مرغ و اسفناج 😍👌🏼😋
.
سينه مرغ رو برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد
اسفناجها رو با كمي روغن تفت بديد و پنير ريكوتا اضافه كنيد
طبق فیلم درست کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_تارتار
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
کانال دوم ما رو از دست نده ایده جالب و زیبای تزیین غذا👇🤪
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_کامل
ابتدا هویج و کدوحلوایی و کلم_بروکلی و روغن_مایع را خوب مخلوط کرده داخل و خارج مرغ را آغشته به نمک و فلفل_سیاه و آویشن تازه می کنیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه یک ساعت می پزیم و با توجه به داشتن سبزیجات همراه مرغ یک غذا ی کامل داریم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ_ترکیه_ای
اینم کلیپ بورک مرغ امیدوارم خوشتون بیاد❤️😘
مواد لازم:
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز
1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده
نمک فلفل و ادویه
خمیر یوفکا
تخم مرغ هم زده
آرد سوخاری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید)
خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان.😍😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راحت_الحلقوم
5لیوان آب آلبالو
1 لیوان شکر
5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 قاشق مربا خوری کره
پودر نارگیل
همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم
نکته : لیوان پلاستکی باشه یا یکبار مصرف
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پنکیک_موزی 🥞 🍌
مواد لازم
▪️تخم مرغ 1عدد
▪️شکر4ق غ
▪️وانیل نوک ق چ
▪️شیر یک پیمانه
▪️روغن مایع 3ق غ
▪️موز2عدد
▪️بکینگ پودر2ق چ
▪️آردیک پیمانه و1ق غ
▪️نمک نوک ق چ
▪️دارچین1 ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کِشکول (دسر ترکی)
مواد لازم
شیر 1لیتر
نشاسته ذرت 3 ق س
آرد برنج 3 ق س
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 100 گرم
بادام پودر شده 1/2 پیمانه
پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه)
پودر نارگیل 2 ق س
وانیل 1/2 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
کره 1 ق غ یا 25 گرم
برای تزیین :
پسته - گردو - فندق - بادام - بادام پرک - مروارید خوراکی
ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود.
سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزیین میکنیم.
این دسر خوشمزه را برای مهمانان عزیزتان درست کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.