eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم بادمجان ۲ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد برگ ریحان و جعفری تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری پنیر پیتزا ، سیر ۱ حبه روغن ،نمک، ادویه طرز تهیه بادمجان ها رو بدون اینکه پوست بکنید به صورت خلقه ای برش بزنید روی آنها نمک بپاشید واجازه بدین آب تلخ آنها جداشود. سپس آنها رو بشویید وخشک کنید. تخم مرغ رو توی ظرفی بشکنید مقداری نمک و جعفری خورد شده بهش اضافه کنید. حالا جلقه های بادمجان را داخل مایع تخم مرغی زده در پودرسوخاری بغلتونید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفشون برشته بشن. حالا باید سس رو آماده کنید. گوجه ها رو رنده کنید مقداری نمک ادویه و سیرله شده بزنید حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و روی شعله ملایم بگزارین تا به جوش بیفته کمی غلیظ بشه. کف ظرف پیرکس یا هر قالب مناسب فر رو کمی چرب کنید چندقاشق از سس رو بریزین کف ظرف بادمجان های سوخاری رو یک ردیف توی ظرف روی سس بچینید روی هر کدام یک‌پر ریحان بگزارین و بعد روشون پنیر پیتزا بریزین و دوباره سس، بادمجان ریحان و پنیر و تا تمام شدن بادمجان ها ادامه بدین. لایه اخر رو پنیر پیتزا بریزین. در فر گرم شده با حرارت ۱۷۰ حدود ۳۰ دقیقه قرار بدین 🍀🍀🍀🍀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
براى طبخ کوکو مرغ, بهتر است👇🏻 درب تابه باز باشد. تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت کیک در قابلمه 🎂 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم  اسفناج 300 گرم  سیر 3 حبه خرد شده  خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری  روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری  نان همبرگر از وسط نصف شده 4 عدد  پنیر پیتزا به میزان لازم  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه 1. اسفناجها رو شسته و خرد کرده و میذاریم آبشون که رفت، همراه سیر خرد شده و روغن مایه (اگر دوست داشتین می تونین کره استفاده کنین) می ریزیم داخل ماهیتابه و میذاریم تا آب بندازه. 2. اسفناج ها رو هم زده و وقتی که آبش کم شد، خامه رو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط کرده و میذاریم آبش کامل کشیده بشه. 3. روی سطح نونها از مخلوط اسفناج ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطحشون رو می پوشونیم. 4. نونها رو داخل سینی فر چیده و به فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد منتقل میکنیم. نکته آب پرتقال یادتون نره، بذارین آهن اسفناجها قشششنگ جذب بدنتون بشه نوش جان 💗 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز ◽۲۴ گرم پروتئین ◽۸.۲ میلی گرم آهن ◽۱۴۰ گرم منیزیوم ◽صفر گرم کلسترول ◽گوشت گوساله ◽۲۲ گرم پروتئین ◽۲.۶ میلی گرم آهن ◽۲۱ گرم منیزیم ◽۷۸ میلی گرم کلسترول 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕🧅🍜 -برای ۴ نفر: هویج: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد آب یا آب مرغ (مرحله اول): ۴ لیوان (بعد از پخت کامل هویج) ادویه: نمک: ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری مریم‌گلی(یا نعنا خشک): نصف قاشق چای‌خوری آبغوره: نصف فنجان رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذا‌خوری آب (مرحله دوم): ۱ لیوان جعفری تازه یا حتی خشک(خورد شده) ۱۵ دقیقه بعد از ریختن رشته ورمیشل، سوپ آماده هست. . برای نان تست: نان باگت یا تست جعفری خشک روغن زیتون پنیر پارمسان . امیدوارم که از این سوپ پر خاصیت و خوشمزه و در عین حال ساده استفاده کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به امروز که می‌رسم تپش هایِ قلبِ روسیاهم بالا می‌گیرد عمو.... عطش... علمدار... می‌ترسم از امروز، که تاسوعایِ تو را مثل هر سال شرمسارِ مولایی بمانم که عباس و علمداری ندارد... خدایا به لحظه های شرمندگی عباس غیبت کبرای شرمساریِ ما را ببخش و صاحب داغدارمان را برسان... 🖤🖤🖤🖤
😍😍 شير ١٨٠ ميلي ليتر شكر ٥٥ گرم ژلاتين ٢ ق چ خامه ٣٠٠ گرم اسانس توت فرنگي چند قطره توت فرنگي ٥ عدد رنگ خوراكي صورتي 🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
متفاوت و خوشمزه ☕️ میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپ‌خوری چای سياه: 1 قاشق سوپ‌خوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپ‌خوری میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمه‌ای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و به‌مدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد به‌مدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید