#نان_اسفناج
مواد لازم
اسفناج 300 گرم سیر 3 حبه خرد شده خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری نان همبرگر از وسط نصف شده 4 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
1. اسفناجها رو شسته و خرد کرده و میذاریم آبشون که رفت، همراه سیر خرد شده و روغن مایه (اگر دوست داشتین می تونین کره استفاده کنین) می ریزیم داخل ماهیتابه و میذاریم تا آب بندازه.
2. اسفناج ها رو هم زده و وقتی که آبش کم شد، خامه رو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط کرده و میذاریم آبش کامل کشیده بشه.
3. روی سطح نونها از مخلوط اسفناج ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطحشون رو می پوشونیم.
4. نونها رو داخل سینی فر چیده و به فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد منتقل میکنیم.
نکته
آب پرتقال یادتون نره، بذارین آهن اسفناجها قشششنگ جذب بدنتون بشه
نوش جان 💗
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز
۱۰۰ گرم لوبیا قرمز
◽۲۴ گرم پروتئین
◽۸.۲ میلی گرم آهن
◽۱۴۰ گرم منیزیوم
◽صفر گرم کلسترول
◽گوشت گوساله
◽۲۲ گرم پروتئین
◽۲.۶ میلی گرم آهن
◽۲۱ گرم منیزیم
◽۷۸ میلی گرم کلسترول
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_نارنجی 🥕🧅🍜
#سوپ -برای ۴ نفر:
هویج: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
آب یا آب مرغ (مرحله اول): ۴ لیوان
(بعد از پخت کامل هویج)
ادویه:
نمک: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
مریمگلی(یا نعنا خشک): نصف قاشق چایخوری
آبغوره: نصف فنجان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
آب (مرحله دوم): ۱ لیوان
جعفری تازه یا حتی خشک(خورد شده)
۱۵ دقیقه بعد از ریختن رشته ورمیشل، سوپ آماده هست.
.
برای نان تست:
نان باگت یا تست
جعفری خشک
روغن زیتون
پنیر پارمسان
.
امیدوارم که از این سوپ پر خاصیت و خوشمزه و در عین حال ساده استفاده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پاناكوتا_توت_فرنگي😍😍
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ٥٥ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگي چند قطره
توت فرنگي ٥ عدد
رنگ خوراكي صورتي
🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه
كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين
تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
#چای متفاوت و خوشمزه ☕️
میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپخوری چای سياه: 1 قاشق سوپخوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپخوری
میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمهای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و بهمدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد بهمدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لذیذترین_ماکارونی_دنیا
#ماکارونی_بدون_آبکشی
تو فیلم کامل توضیح دادم،فقط چیزی که ممکنه مورد سوال باشه نوع ادویه هست،من از زردچوبه ، اویشن، پودرکچاب، فلفل تند، ادویه جنوبی، پودر سیر و پودر مخصوص ماکارونی استفاده کردم. درمورد تایم پخت این غذا هم یک ربع کافیه،خوبیش اینه که ابکشی نیاز ندارین و براحتی پخته میشه .
🍓 🍓