eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
❓آموزش تمیز کردن لوبیا سبز 🔅ابتدا لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید ، برای پاک کردن لوبیا سبز تنها دو سر آن را با چاقو جدا کنید سپس لوبیاها را بسته به اندازه ای که دوست دارید خرد کنید. ♻️برای تهیه برنج لوبیاها را ریز تر و برای تهیه خورش لوبیاها را درشت تر خرد کنید ؛ لوبیاها را میتوانید به صورت بسته بندی در فریزر نگهداری کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🙋‍♀️💜 مسقطی_کاسه_ای ماقوت_زعفرانے . . مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل سه و نیم لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کرده چهار ق غ شکر یک لیوان  خلال بادم به میزان دلخواه . . طرزتهیه: . . اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم ؛مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه ؛بازسوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥪بروسکتا 👇 🍴نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. 👇 🥣سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید . گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. 👇 🥗پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
موادلازم ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو) پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم) نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدارلازم زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کردم و پیاز را با رنده ریز رنده کردم و ابشو گرفتم.همه مواد را باهم مخلوط کردم و ده دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا منسجم بشه و با سلفون روشو پوشوندم چند ساعت در یخچال گذاشتم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)یک کیسه فریزر روی کباب زن پلاستیکی باز کردم از مواد با قاشق داخل کباب زن ریختم قالب زدم سپس داخل ماهیتابه سرخ کردم. البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.i . . 👈اگرقالب نداشتین میتونیدیکسره کف ماهیتابه نچسب پهن کنیدوبرش بزنیدویااینکه دانه ایی درست کنید👉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
raha: سلام بچه ها خوبین ؟ . ❌ بچه ها ورق بزنید تا آخر ببینید کلی فیلم گرفتم براتون . معرکه 😍 موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فرها متفاوته ... پ ن : بافت این شیرینی نرمه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. سللاام به دوستان نازنینم، عصرتون بخیر 😘😘. ایده ی این ویفر های خوشمزه رو از ی پیج ترکی گرفتم، راستش موقع درست کردنش فکر نمی کردم انقد عالی بشن. البته پیج های دیگه هم دیدم که این ویفر رو ترجمه کردن ولی من با چیزی که خودم تجربه کردم دستورشو میذارم. 😊😊. . ویفر بيسکوئيتی. _بيسکوئيتی. مواد لازم : آب یک لیوان. شکر یک لیوان. شکلات تخته ایی 250 گرم. بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم. نان بستنی 2 ورق. کره ی نرم شده 100 گرم. مغز پسته یا گردو یک پیمانه به دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، شکلات خرد شده و کره ی نرم شده رو بهش اضافه می کنیم. مواد رو با همزن میزنیم تا سس شکلاتی ما کاملا یکدست شود. حالا بيسکوئيت های پتی بور رو به قطعات درشت خرد میکنیم، سس شکلات و مغز پسته رو اضافه و کاملا با هم مخلوط می کنیم. در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار می‌دهیم و مواد رو روش به طور یکنواخت پهن می کنیم و بعد ی لایه ی نان بستنی دیگه رو قرار می دهیم. بعد ی جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال می گذاریم، سپس‌ به اندازه های دلخواه برش می دهیم. مطمئنم از درست کردن این ویفر با طعم جدید لذت خواهید برد. دوستان لطفا اگه سوالی داشتین تو کامنت ها مطرح کنین، دایرکت نمی رسم پاسخ گو باشم. ممنون که همیشه با من همراه هستین 😘 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پلومکزیکی مواد لازم:👇 برنج ۲ پیمانه سینه مرغ نصف یک عدد فلفل دلمه ایی ۱/۲پیمانه ذرت شیرین ۱/۲پیمانه گوجه فرنگی ۳عدد قارچ ۵عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه نمک وفلفل وپودر پاپریکا وپودر سیر وزیره و پودر زنجبیل وپودر لیموعمانی وزردچوبه به میزان لازم . .طرزتهیه :👇 برنج رو ۳ ساعت قبل پخت خیس میکنیم. . سینه مرغ رو به مکعبهای کوچک برش می زنیم . .. پیاز رو در تابه ایی تفت میدیم وبعد سینه مرغ رو اضافه وتفت میدیم وسیر رنده شده وفلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کرده وتفت میدیم وبعد قارچ و ذرت رو هم اضافه کرده و هم می زنیم ودر آخر گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم وتمام ادویه ها ونمک وفلفل وزردچدبه اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم. . برنج رو آبکش کرده واز مواد بالا که درست کردیم لابه لا اضافه میکنیم تا تمام بشه ویک لیوان آب مرغ به پلو اضافه کرده وپلو مکزیکی رو دم میکنیم وبعد از نیم ساعت ما آماده اس ودر ظرف مورد نظر سرو کرده وبت برگهای گشنیزو برشهای لیمو تزیین میکنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💞سه شنبه 25 شهریور ماهتون بخیر 🌷امیدوارم امروز 💞نگاه پر مهر خـدا 🌷همراه لحظه هاتون 💞سلامتی و نیکبختی 🌷گوارای وجـودتون 💞بارش برکت و نعمت 🌷جـاری در زندگیتون 💞و نـور و عـشق الهی 🌷مهمون دلتـون باشه 💞سه شنبه تون زیبـا
کیک روسی شکلاتی 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
کیک روسی شکلاتی 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
با آموزش این کیک بسیااار خوشمزه،ازجمله کیکهای روسی که خیلی هم پر طرفدار شده، این آموزش را تقدیم می کنم به وجود وحضور وبه پاس همراهی تک تک شما عزیزان 😍 کیک_روسی کیک_شکلات_قهوه_ کیک_شکلات_نسکافه_ خوب،اول بریم سراغ تهیه کیک شکلاتی قهوه مون،که یک کیک بسیارخوشمزه و عالیه ،،عزیزان کیکهای روسی دارای چندین مرحله هستن چون هرلایه قراره فیلینگ (یا مواد میانی )مخصوص به خودش را داشته باشه به همین خاطر من همه مراحل را جدا جدا براتون میگذارم ،اگر دوست داشتین هر مرحله را اماده کنید بگذارید یخچال تا مرحله بعدی ای که من بگذارم موادتون چیزیش نمیشه بهتر هم هست،حتی می تونین هر کدوم را دوست داشتین بزنید ولی درکل این کیک با مواد میانی و طبق روشی که من زدم واقعا خوشمزه بود دوستداران قهوه وشکلات و نسکافه حتما عاشقش میشن، قسمت_اول دستور کیک: تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر ۱لیوان سرخالی آرد سفید کیک پزی ۱ و۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۲لیوان اب جوش ۱/۲لیوان پودرکاکائو ۱/۲لیوان وانیل ۱/۴ق چ بیکینگ پودر ۲ق چ نمک کمی پودر قهوه یا نسکافه ۲ق غ (من نسکافه ریختم) 🍁زرده وسفیده تخم مرغها راجداکنید،پودر قهوه یا نسکافه را درون ابجوش حل کنید،آرد ،بیکینگ پودر،نمک وپودرکاکائو را سه بار الک کنید، 🍁سفیده ها را با دور تند همزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید وانقدر هم بزنید تا سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد زرده ها را با مابقی شکر ووانیل خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود 🍁مخلوط آبجوش و نسکافه +روغن مایع را ازکنار ظرف به زرده ها بیفزایید وکمی درحد مخلوط شدن هم بزنید، 🍁سپس سفیده فرم گرفته را اضافه کنید،سفیده راکمی با لیسک با مواد زیرو رو کنید(این مرحله نیاز به هم زدن زیاد نداره،مطابق عکس) درنهایت مخلوط مواد آردی را طی دو سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک به آرامی درحد یکدست شدن مایه هم بزنید 🍁مایه کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته سایز ۱۸ یا ۲۰ بریزید ودرفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه به مدت ۳۵تا ۴۵ دقیقه پخت دهید، 🍀پس از پخت وکمی سرد شدن دور تا دور کیک را با چاقو آزاد کنید وکیک را ازقالب خارج کنید،کیک را پس از سرد شدن درون پوشش(سلفون) وداخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید، 🦋قبلا گفتم که اگر خواستین بافت کیکتون حالت نرم تری داشته باشه وقتی کیک کمی دما داره وکامل سرد نیست داخل پوشش بپیچید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭