🔺️کیک پنیری توت فرنگی آسان🍓🍓
🔺️مواد لازم:
🔺️برای پایه:
1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل
60 گرم گردو (ریز خرد شده)
4 عدد خرمای بزرگ
🔺️برای طبقه وسط:
130 گرم پنیرخامه ایی
1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذا خوری خامه
🔺️برای طبقه فوقانی:
130 گرم پنیرخامه ایی
120 گرم توت فرنگی
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذا خوری خامه
‼نقطه کلیدی:
🍓🍓🍓🍓🍓 به جای توت فرنگی ، می توانید آن را با میوه هایی مانند تمشک ، زغال اخته ، توت تهیه کنید. به جای گردو ، می توانید از فندق ، استفاده کنید. می توانید به جای خامه از ماست استفاده کنید.
🔺️طرز تهیه
* خرما هارا 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید* سپس آن را با چنگال له کنید. گردو و نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کرده، در4 عدد قالب کیک مافین (کاغذی)منتقل کنید تا یک پایه تشکیل شود.
* برای لایه میانی ، پنیر ، خامه ، عسل و نارگیل را با مخلوط کنیدوبین قالب ها تقسیم کنید. نیم ساعت در فریزر نگه دارید * در حالی که قالبها در فریزر هستند مایه ی توت فرنگی را تهیه کنید.
* توت فرنگی ، عسل و خامه را دوباره باهم مخلوط کنید، وروی مواد پایه بریزید* دوباره به فریزر منتقل کنید تا 2 ساعت. نوش جان.
.. داريم خوشمزه تر ازاين فسنجون ؟؟؟؟ كيا فسنجون رو با گوشت چرخكرده درست ميكنن ؟
مادر اول مرغ رو با پیاز فراوان می پزند. مرغ ها رو از آب خارج می کنند و آب مرغ رو صاف می کنند.
مادر گردوی مخصوص فسنجان رو که خشک نیست و پر روغنه دوبار چرخ می کنند یا می سابند. بعد مقدار مناسب از آب مرغ رو که هنوز داغه به حدود پونزده ق غ گردو اضافه می کنند. فسنجان باید روی شعله ی خیلی کم و به مدت طولانی بپزه. اگه گردوی شما چرب باشه و زمان پخت طولانی, راحت روغن پس میده و نیازی به یخ و شوک دادن و... نداره. وقتی گردو باز شد و روغن پس داد, دو ق غ رب انار به خورش اضافه کنید و زمان بدید تا خورش جا بیفته. اگر خورش رو ملس رو به شیرین دوست دارید کمی شکر یا شکر قهوه ای اضافه کنید.
می تونید مرغ رو در فسنجان یا جدا سرو کنید. .
. . #شاورما
شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید.
ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید.
نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید.
بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست.
دسر بیسکوییتی
مواد لازم :
_پودر ژله ی توت فرنگی یک بسته و نصفی
_توت فرنگی به مقدار دلخواه
برای لایه ی دوم :
_شیر ۳ لیوان
_نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
_خامه ۲۰۰ گرم
_وانیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
_بیسکویت پتی ساده نصف بسته
_پودر ژلاتین یک قاشق و نصفی غذاخوری
_شکر بستگی به ذائقه شما دارد حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری( دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید )
روش کار :(صفحه را ورق بزنید و مراحل کار را مشاهده کنید )
ابتدا برای تهیه لایه ی اول یک بسته و نصفی از پودر ژله ی مورد نظر خود را با ۲ لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود سپس به همراه میوه ی مورد نظر در قالب میر یزید به طوری که حدود ۱/۴ از قالب را پر کند قالب را در یخچال قرار داده تا ژله ببندد
سپس در این فاصله لایه دوم را آماده میکنید به این طریق که :
شیر و نشاسته را با هم مخلوط کرده تا نشاسته در شیر باز شود سپس به همراه شکر روی حرارت قرار میدهید حرارت بایید ملایم باشد و مواد مرتب هم زده شود تا نشاسته به آرامی پخته شود و بوی خامی ندهد
سپس وقتی مواد به غلظت فرنی برسد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنید، (دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید )
مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه کنید (پودر ژلاتین را به همراه ۱/۴ آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید )
اجازه دهید تا مواد کامل سرد شود سپس بیسکویت ها را تکه تکه کنید
قالب را از یخچال خارج کرده و یک لایه از مواد دسر را روی ژله بسته شده می ریزید سپس بیسکویت ها را میر یزید و دوباره مواد
به همین ترتیب ادامه میدهید تا قالب پر شود
قالب را در یخچال یک شب تا صبح قرار میدهید
قالب را حدود ۲۰ ثانیه در آب گرم نگه دارید تا ژله و دسر از قالب جدا شود
آشپزی ایرانی🍔
کیک بستنی با خامه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی با خامه
گردو یک فنجان
آرد گندم پنج قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
خامه صد گرم
بستنی میوه ای سه لیوان
تخم مرغ چهار عدد
شکلات تخته ای 50 گرم
پودر شکر پنج و نیم قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط (به طول 26 سانت) از ”کیک بستنی با خامه“ خواهیم داشت.
صد گرم خامه پاستوریزه سفت نصف یک بسته خامه 200 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید و بهتر فرم بگیرد)، قالب مستطیل تفلون به ابعاد حدود 30 در 40 سانتی متر، قالب مستطیل تفلون به طول 26 سانتی متر، گاز فردار و همزن برقی
پنج و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) پودر شکر برای تهیه خامه فرم گرفته، چهار قاشق غذاخوری (80 گرم) پودر شکر برای تهیه نان رولت (جمعاً معادل 110 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل (کمی برای تهیه خامه فرم گرفته و کمی برای تهیه نان رولت)
سه لیوان بستنی میوه ای در سه رنگ مختلف هر لیوان حدوداً معادل 220 میلی لیتر میباشد. (جمعاً معادل 660 میلی لیتر بستنی حدود 400 گرم)، پنجاه گرم شکلات تخته ای
پنج قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 90 گرم)، چهار عدد تخم مرغ
یک فنجان گردو خرد کرده (معادل 70 گرم)
طرز تهیه کیک بستنی با خامهبرای تهیه نان رولت:
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و آن را با همزن برقی میزنیم تا سفید و کشدار شود.
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم اضافه کرده و کمی دیگر هم میزنیم.
زرده و سفیده زده شده را با هم مخلوط میکنیم.
آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم میزنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه نان رولت آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط – 180 الی 200 درجه سانتیگراد - روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (30 —40 سانت) قرار داده، روی آن را کمی چرب میکنیم و مواد را روی آن میریزیم. سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا میکنیم.
کیک_نسکافه بهمراه کارامل پنیری#
.
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
وانیل
۱ پیمانه شکر
کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
۲ قاشق چایخوری نسکافه
گردو درشت خرد شده (اختیاری)
-
برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین .
نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک موز و گردو🍰
. سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه کیک موز و گردو دلبر و خوشمزه قرار نبود این عکس رو پست کنم ولی دیدم خیلیا دستورش رو خواستین گفتم پس دستورش رو براتون بزارم حتما یک بار امتحان کنین مزش عالیه 😋😋.
.
. دستور کیک موز:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
موز یک عدد تقریبا بزرگ
آرد ۲ لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق غ
گردو به مقدار لازم
.
.
. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنین و هر کدوم رو هم بزنین . موز رو رنده ریز کنین به مواد اضافه کنین و هم بزنین . در اخر بکینگ و ارد رو که از قبل الک کردین کم کم به مواد اضافه کنین وهمچنین گردو بعد با همزن دستی اروم هم بزنین چون پف کیکو میگیره بریزین تو قالب بزارین تو فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه .
اگه مثل من تو قابلمه میخواین درست کنین قابلمه بزرگتر از قالبتون انتخاب کنین قابلمه رو بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین روش دم کنی بزارین اول بزارین کمی گرم بشه بعد قالبو بزارین داخلش و بزارین با همون شعله کم بمونه تا کاملا بپزه تا ۴۰دقیقه اول اصلا درشو باز نکنین بعد این زمان هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی نچسبید کیکتون امادست.
. * میتونین یک تا دوقاشق از آرد رو کم کنین و به همون مقدار پودر کاکائو داخلش بریرین. .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋دلمه کلم و انار😍
روزتون بخير دوستان؛
#دلمه انواع مختلفي داره و بنظرم انتخاب خوبي براي پيش غذا يا غذاي جانبيه. دلمه كلم و انار از اون انتخابهاي عالي مخصوصا براي شب های زمستون👌
مواد لازم:کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو #سويا استفاده كنيد يا اگر #گياهخوار هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه
براي سس دلمه:پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد.
.
طرز تهيه:پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد.
به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد. از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا يك لايه كلم برگ ته قابلمه بذاريد و دلمه ها رو كاملا كنار هم و منسجم بچينيد.
سس رو كه از قبل آماده كرديد روشون بريزيد و با شعله ملايم بذاريد بپزه و سس غليظ بشه.
رب انار ملس طعم جالبي به دلمه ميده. اميدوارم ازش لذت ببرید
#دلمه#
🍕🍔~آ
#شير_برنج_پسته_اي_هليا
•برنج نيم دونه ايراني ٥ كيلو• شير پر چرب ٢٠ ليتر •خامه صبحانه ١٠ بسته • پودر هل ١٠ قاشق غذا خوري • وانيل ٥ قاشق غذا خوري • خلال بادام ٣ كيلو •شكر ٣ الي ٤ كيلو • كرمفيل پسته يك كيلو • .
.
.
نكته ١: اين مقدار غليظ ميباشد و براي ٣٠٠ نفر است .
.
.
نكته ٢ : هر پيمانه برنج يك ليتر شير ميخواد كه من چون دوست داشتم سفت بشه و شلكي نباشه هر ٢ پيمانه برنج را يك ليتر شير زدم اگر هر پيمانه برنج را يك ليتر زدين ٤٥٠ تا شير برنج ميشه ❤️
.
.
نكته ٣: من برنجمو همراه با وانيل و هل از شب قبل خيس كردم .
.
..
نكته ٤ : بچه ها كل اين مراحل حدود ٤ ساعت يعني پختن برنج تقريبا ١ ساعتي زمان ميخىاد بعد هم كه شيرو ميريزين و تقريبا ٢ ساعت و نيم هم ميزنين در اخر هم كه گازو خاموش ميكنين خلال رو كه اضافه ميكنين يه ٢٠ دقيقه هم ميزنيم و تامام .
براي ٥ نفر ميتونين ١ پيمانه برنج + ٣ ليوان شير + يك خامه پاكتي+ شكر ١ پيمانه. + ٢ قاشق +غذاخوري پودر هل + ١ قاشق غذا خوري وانيل بزنين
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁پاییز نزدیک است
💗صدای خش خش
🍁برگها....
💗بوی مهر،عطرتلخ یار،،
🍁لبخند مهربانت و
💗نم نم باران به زیر چتر
🍁و بوی خوش مهربانی،
💗حس خوب پاییز
🍂نثارت ای دوست...
سلام صبحتون بخیر ❤️
#سوپ_لیمو_یونانی
🍲برای تهیه سوپ، در یک قابلمه بزرگ آب مرغ را بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، نمک، فلفل و ماکارونی را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزیند. سپس آن را از روی حرارت بدارید. دو پیمانه از آب مرغ را کنار بگذارید.
🍜 برای تهیه مخلوط تخممرغ و لیمو، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا پف کند. زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. دو پیمانه آب مرغ داغ را روی مخلوط لیمو و تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید.
🍝 سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخممرغ و لیمو را اضافه کنید و روی حرارت حدود دو دقیقه هم بزنید.
🥗 برای سرو سوپ، آن را با فلفل سفید، شوید تازه و قاچ های لیمو تزیین کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_مغزدارترکیه🍘
سیب زمینی متوسط سه عدد
پنیر پیتزا چند برش
نمک
کره یک ق غ
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
خورش قارچ و جعفری
مواد لازم
ران مرغ ۴ تکه
ارد ۳ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ادویه کاری یک قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد
نمک به میزان لازم
جعفری خرد شده یک دسته
قارچ ریز ۴۰۰ گرم
اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش
طرز تهیه
مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم . ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آنحل کرده ایم درون قابلمه ریخته مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را ریخته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود .
اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.🌝🤗
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و اين بار سمبوسه به سبك جديدو راحت😻
سمبوسه با ساندویچ میکر
طرز تهیه:
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید .مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
#سمبوسه_با_ساندویچ_ساز
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نان_لواش_سبوس_دار 🍞 😋
▫️آرد سبوس دار دو پیمانه
▫️تخمی نان یک قاشق غذاخوری
▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری
▫️روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
▫️آب ولرم سه چهارم پیمانه
▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
🔸آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. نوش جان.
_ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_بدون_ثعلب و بدون نیاز به هم زدن
🥣 2 لیوان شیر
🥣 1 پاکت کرم شانتی + 200 میلی شیر
🥣 5 گرم وانیل
🥣 نصف استکان شکر
🥣 2 قاشق غذا خوری ماست
🍚 مرحله اول: پودر کرم شانتی را با دویست میلی لیتر شیر مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم. ظرفی برداشته و شیر را ریخته و وانیل و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.
🍚مرحله دوم: زمانی که شیرمان ولرم شد ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در ادامه کرم شانتی را هم اضافه کرده و با هم زن دستی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم.
🍚مرحله سوم: حالا مخلوطمان را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر 18- درجه می گذاریم تا آماده شود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_گردویی🍰🍰
هفت تا تخم مرغ
یک لیوان سر پر شکر
یک لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
دوتا و نصفی لیوان آرد
کمی وانیل
مغز گردو پودر شده نصف لیوان
پودر کاکائو یک ق م
دو ق م بکینگ پودر
برای شروع همه مواد را به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو را اضافه میکنیم آرد بکینگ پودر وپودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم .بعد از خنک شدن صد گرم شکلات را با دو قاشق غ روغن مایع بن ماری کرده کیک رو تزیین میکنیم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ تکه
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ حبه
خردل ۳ قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
آب یا آب مرغ یک فنجان
کنجد ۲ الی ۳ ق غذاخوری
رزماری تازه یک یا دو قطعه ( به دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم .
در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کرده تا گرم شود. مرغ ها را به نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کنید ، سپس کمی روغن در تابه ریخته و آن را سرخ کنید به نحوی که هر دوطرف آن کاملا طلایی رنگ شود. سپس مرغ ها را از تابه خارج کرده و سیر های رنده شده را تفت دهید کمی که تغییر رنگ داد خردل ، عسل ، بالزامیک ، آب مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کرده .سپس مرغ ها در ظرف فر قرار داده و رزماری و سس را بر روی آن بریزید. به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد در انتها کنجد و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه برنج ، سبزیجات یا پاستا نوش جان کنید 😋😍
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیکی که میبینین کیک باقلوا نارگیلی هست .
هر چی از عطر و طعمش براتون بگم کم گفتم
کیک_باقلوا_نارگیلی_
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه
شیر : ۱ پیمانه داغ
آرد : ۲ پیمانه
روغن : نصف پیمانه
پودر نارگیل : ۱ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق چ
وانیل : نوک قاشق چ
پودر هل : نصف ق چ
تخم مرغها رو با وانیل بزنین تا دو برابر بشه بعد شکر رو اضافه کنین و با همزن ۳ الی ۴ دقیقه بزنین تا خوب پف کنه و کشدار بشه بعد هل رو اضافه کنین (دلبخواهیه) حالا شیر داغ رو بریزین(باید طوری بشه که دهن سوز نباشه) و با همزن مخلوط کنین و روغن رو هم به همین ترتیب بریزین و قاطی کنین و نارگیل رو بریزین داخل مواد و فقط هم بزنین تا یکدست بشه حالا آرد و ب پ رو که الک کرده بودین رو تو سه مرحله اضافه کنین و هم بزنین در یک جهت هم بزنین و قالبتون رو چرب کنین و مواد رو بریزین توش و بزارین فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ درجه تا بپزه تو این فرصت شربت رو آماده کنین یک لیوان شکر رو با نصف لیوان از آب و گلاب بزارین روی حرارت تا به جوش بیاد و دو سه قل بزنه من یک قاشقم زعفران غلیظ زدم خوشرنگترش میکنه و در آخر یکی دو قطره آبلیمو بزنین و از رو حرارت بردارین و بزارین خنک بشه بعد که کیک رو از فر دراوردین برش بدین و شربت خنک رو بریزین روش وبعد ۱ ساعت که شربت به خوردش رفت نوش جان کنین شدیدا توصیه میشه که این کیک خوشمزه رو درست کنین و لذت ببرین ❤
فرنی پسته
شیر 2 لیوان
آرد برنج 3 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر 6 ق غ
کره 1 ق غ
خامه صبحانه 100 گرم
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
پسته نیم کوب 1/3 لیوان
پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.✴️
#فرنی_پسته
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بفرمایید نان پنجره ای خوشششششسمزه😍😍 #نان_پنجره_ای
دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه
سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه
تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد
بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود
بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید
میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین
نوش جان
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
غذامون هم ته انداز مرغ زعفرونیه که خیلی لذیذ و عالیه.جای همتون سبز
ته انداز مرغ زعفرانی
تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم
برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیکها
کیک سیب و دارچین
مواد لازم:
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یک لیوان
سیب به مقدار لازم عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پر
شکر ۱ پیمانه
طرز تهیه:
کره رو آب کنید و در ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشید مواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشورید و اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایسهای سیبو به دلخواه روی کیک بچینیدو مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه
میتونید روی کیک را کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید.
❤غذاهاتونو با عشق درست کنین تا خوشمزه بشن ❤
#فسنجون
#فسنجون_با_مرغ
مرغ رو با پیاز، زردچوبه و کمی نمک سرخ کنید گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و تفت بدید، رب انار اضافه کنید و زعفرون دم کرده( فراوان) و شکر بریزید و آب جوش اضافه کنید و بذارید کامل بپزه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : زعفران دم کرده فرااااااوان، نوش جان
نکته 2 : نیم ساعت اخر نصف استکان آب یخ اضافه کنید و شوک بدید به خورش تا خورش روغن بیشتری پس بده، نوش جان
نکته 3 : همیشه نصف گردو رو کاملا آسیاب کنید در حد آرد که به خورشت رمق بده و نصف دیگه گردو رو درشت تر آسیاب کنید تا موقع میل کردن زیر دندون بیاد😋، نوش جان
نکته 4 : من فسنجون تیره و سیاه دوس ندارم، رنگش هم بخاطر زعفران هست، اگه شما تیره دوس دارین رب انار رو بیشتر بزنید و زعفران رو کمتر، نوش جان
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⭕️راز خوشمزگی #خورشت_کرفس
🥄بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد.
💥دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
raha:
حلوا رولتی
نان میکادو : ۱ عدد
شکلات : 100 گرم
کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید
نکته :
برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .
دستور کار :
نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).
نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه
مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .
با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .
شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .
با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .
حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه .
با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین .
بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید .
#حلوارولتی #حلوا_مجلسی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیر_طالبی_مخصوص
مواد لازم:
طالبی :•: یک عدد متوسط
شیر :•: 2 پیمانه
شکر :•: به میزان لازم
یخ خرد شده :•: به مقدار لازم
بستنی :•: به دلخواه
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر طالبی مجلسی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه #شیر_طالبی
برای تهیه شیر طالبی ابتدا #طالبی را بشورید و پوست آن را بگیرید و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید و در ظرفی تخت مثل سینی که لبه داشته باشد بریزید که روی هم کوه نشوند
بعد سینی را در فریزر قرار دهید به مدت 30 دقیقه بعد طالبی #یخ_در_بهشتی شده را در مخلوط کن بریزید و شیر ، شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید در مخلوط کن را ببندید و بگذارید خوب مواد میکس شوند.
اگر کالری شیرطالبی برایتان مهم نیست و دوست دارید #طعم #عالی تری را تجربه کنید از بستنی #سنتی یا #بستنی_طالبی و خامه نیز استفاده کنید و #نوش_جان کنید.
این #نوشیدنی #خوشمزه و #گوارا را می توانید در تابستان ها به جای چای و نوشیدنی های گرم استفاده نمایید و از ان در کنار #خانواده لذت ببرید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.