eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁پاییز نزدیک است 💗صدای خش خش 🍁برگها.... 💗بوی مهر،عطرتلخ یار،، 🍁لبخند مهربانت و 💗نم نم باران به زیر چتر 🍁و بوی خوش مهربانی، 💗حس خوب پاییز 🍂نثارت ای دوست... سلام صبحتون بخیر ❤️
🍲برای تهیه سوپ، در یک قابلمه بزرگ آب مرغ را بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، نمک، فلفل و ماکارونی را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزیند. سپس آن را از روی حرارت بدارید. دو پیمانه از آب مرغ را کنار بگذارید. 🍜 برای تهیه مخلوط تخم‌مرغ و لیمو، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا پف کند. زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. دو پیمانه آب مرغ داغ را روی مخلوط لیمو و تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید. 🍝 سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخم‌مرغ و لیمو را اضافه کنید و روی حرارت حدود دو دقیقه هم بزنید. 🥗 برای سرو سوپ، آن را با فلفل سفید، شوید تازه و قاچ های لیمو تزیین کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘 سیب زمینی متوسط سه عدد پنیر پیتزا چند برش نمک کره یک ق غ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 خورش قارچ و جعفری مواد لازم ران مرغ ۴ تکه ارد ۳ قاشق سوپخوری فلفل سیاه ادویه کاری یک قاشق چایخوری پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد نمک به میزان لازم جعفری خرد شده یک دسته قارچ ریز ۴۰۰ گرم اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش طرز تهیه مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم . ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آن‌حل کرده ایم درون قابلمه ریخته مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را ریخته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود . اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.🌝🤗 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و اين بار سمبوسه به سبك جديدو راحت😻 سمبوسه با ساندویچ میکر طرز تهیه: چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید .مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍞 😋 ▫️آرد سبوس دار دو پیمانه ▫️تخمی نان یک قاشق غذاخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری ▫️آب ولرم سه چهارم پیمانه ▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🔸آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. نوش جان. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و بدون نیاز به هم زدن 🥣 2 لیوان شیر 🥣 1 پاکت کرم شانتی + 200 میلی شیر 🥣 5 گرم وانیل 🥣 نصف استکان شکر 🥣 2 قاشق غذا خوری ماست 🍚 مرحله اول: پودر کرم شانتی را با دویست میلی لیتر شیر مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم. ظرفی برداشته و شیر را ریخته و وانیل و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. 🍚مرحله دوم: زمانی که شیرمان ولرم شد ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در ادامه کرم شانتی را هم اضافه کرده و با هم زن دستی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. 🍚مرحله سوم: حالا مخلوطمان را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر 18- درجه می گذاریم تا آماده شود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍰🍰 هفت تا تخم مرغ یک لیوان سر پر شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دوتا و نصفی لیوان آرد کمی وانیل مغز گردو پودر شده نصف لیوان پودر کاکائو یک ق م دو ق م بکینگ پودر برای شروع همه مواد را به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو را اضافه میکنیم آرد بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم .بعد از خنک شدن صد گرم شکلات را با دو قاشق غ روغن مایع بن ماری کرده کیک رو تزیین میکنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم : ران مرغ ۴ الی ۵ تکه پودر سیر نصف قاشق چایخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده ۲ حبه خردل ۳ قاشق غذاخوری عسل یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری آب یا آب مرغ یک فنجان کنجد ۲ الی ۳ ق غذاخوری رزماری تازه یک یا دو قطعه ( به دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم . در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کرده تا گرم شود. مرغ ها را به نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کنید ، سپس کمی روغن در تابه ریخته و آن را سرخ کنید به نحوی که هر دوطرف آن کاملا طلایی رنگ شود. سپس مرغ ها را از تابه خارج کرده و سیر های رنده شده را تفت دهید کمی که تغییر رنگ داد خردل ، عسل ، بالزامیک ، آب مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کرده .سپس مرغ ها در ظرف فر قرار داده و رزماری و سس را بر روی آن بریزید. به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد در انتها کنجد و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه برنج ، سبزیجات یا پاستا نوش جان کنید 😋😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیکی که میبینین کیک باقلوا نارگیلی هست . هر چی از عطر و طعمش براتون بگم کم گفتم کیک_باقلوا_نارگیلی_ تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه شیر : ۱ پیمانه داغ آرد : ۲ پیمانه روغن : نصف پیمانه پودر نارگیل : ۱ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق چ وانیل : نوک قاشق چ پودر هل : نصف ق چ تخم مرغها رو با وانیل بزنین تا دو برابر بشه بعد شکر رو اضافه کنین و با همزن ۳ الی ۴ دقیقه بزنین تا خوب پف کنه و کشدار بشه بعد هل رو اضافه کنین (دلبخواهیه) حالا شیر داغ رو بریزین(باید طوری بشه که دهن سوز نباشه) و با همزن مخلوط کنین و روغن رو هم به همین ترتیب بریزین و قاطی کنین و نارگیل رو بریزین داخل مواد و فقط هم بزنین تا یکدست بشه حالا آرد و ب پ رو که الک کرده بودین رو تو سه مرحله اضافه کنین و هم بزنین در یک جهت هم بزنین و قالبتون رو چرب کنین و مواد رو بریزین توش و بزارین فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ درجه تا بپزه تو این فرصت شربت رو آماده کنین یک لیوان شکر رو با نصف لیوان از آب و گلاب بزارین روی حرارت تا به جوش بیاد و دو سه قل بزنه من یک قاشقم زعفران غلیظ زدم خوشرنگترش میکنه و در آخر یکی دو قطره آبلیمو بزنین و از رو حرارت بردارین و بزارین خنک بشه بعد که کیک رو از فر دراوردین برش بدین و شربت خنک رو بریزین روش وبعد ۱ ساعت که شربت به خوردش رفت نوش جان کنین شدیدا توصیه میشه که این کیک خوشمزه رو درست کنین و لذت ببرین ❤
فرنی پسته شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ شکر 6 ق غ کره 1 ق غ خامه صبحانه 100 گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.✴️⁩ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بفرمایید نان پنجره ای خوشششششسمزه😍😍 دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین نوش جان 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
غذامون هم ته انداز مرغ زعفرونیه که خیلی لذیذ و عالیه.جای همتون سبز ته انداز مرغ زعفرانی تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیکها کیک سیب و دارچین مواد لازم: آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست یک لیوان سیب به مقدار لازم عدد کره ۵۰ گرم روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پر شکر ۱ پیمانه طرز تهیه: کره رو آب کنید و در ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر رو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشید مواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشورید و اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایسهای سیبو به دلخواه روی کیک بچینیدو مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه میتونید روی کیک را کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید.
❤غذاهاتونو با عشق درست کنین تا خوشمزه بشن ❤ مرغ رو با پیاز، زردچوبه و کمی نمک سرخ کنید گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و تفت بدید، رب انار اضافه کنید و زعفرون دم کرده( فراوان) و شکر بریزید و آب جوش اضافه کنید و بذارید کامل بپزه و به روغن بیفته، نوش جان نکته 1 : زعفران دم کرده فرااااااوان، نوش جان نکته 2 : نیم ساعت اخر نصف استکان آب یخ اضافه کنید و شوک بدید به خورش تا خورش روغن بیشتری پس بده، نوش جان نکته 3 : همیشه نصف گردو رو کاملا آسیاب کنید در حد آرد که به خورشت رمق بده و نصف دیگه گردو رو درشت تر آسیاب کنید تا موقع میل کردن زیر دندون بیاد😋، نوش جان نکته 4 : من فسنجون تیره و سیاه دوس ندارم، رنگش هم بخاطر زعفران هست، اگه شما تیره دوس دارین رب انار رو بیشتر بزنید و زعفران رو کمتر، نوش جان 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⭕️راز خوشمزگی 🥄بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد. 💥دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
raha: حلوا رولتی نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید نکته : برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه . دستور کار : نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ). نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه . با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین . شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید . با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید . حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه . با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین . بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: طالبی :•: یک عدد متوسط شیر :•: 2 پیمانه شکر :•: به میزان لازم یخ خرد شده :•: به مقدار لازم بستنی :•: به دلخواه آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر طالبی مجلسی خوشمزه و خانگی طرز تهیه برای تهیه شیر طالبی ابتدا را بشورید و پوست آن را بگیرید و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید و در ظرفی تخت  مثل سینی که لبه داشته باشد بریزید که روی هم کوه نشوند بعد سینی را در فریزر قرار دهید به مدت 30 دقیقه بعد طالبی شده را در مخلوط کن بریزید و شیر ، شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید در مخلوط کن را ببندید و بگذارید خوب مواد میکس شوند. اگر کالری شیرطالبی برایتان مهم نیست و دوست دارید تری را تجربه کنید از بستنی  یا و خامه نیز استفاده کنید و کنید. این   و را می توانید در تابستان ها به جای چای و نوشیدنی های گرم استفاده نمایید و از ان در کنار لذت ببرید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
❓آموزش تمیز کردن لوبیا سبز 🔅ابتدا لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید ، برای پاک کردن لوبیا سبز تنها دو سر آن را با چاقو جدا کنید سپس لوبیاها را بسته به اندازه ای که دوست دارید خرد کنید. ♻️برای تهیه برنج لوبیاها را ریز تر و برای تهیه خورش لوبیاها را درشت تر خرد کنید ؛ لوبیاها را میتوانید به صورت بسته بندی در فریزر نگهداری کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🙋‍♀️💜 مسقطی_کاسه_ای ماقوت_زعفرانے . . مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل سه و نیم لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کرده چهار ق غ شکر یک لیوان  خلال بادم به میزان دلخواه . . طرزتهیه: . . اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم ؛مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه ؛بازسوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥪بروسکتا 👇 🍴نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. 👇 🥣سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید . گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. 👇 🥗پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
موادلازم ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو) پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم) نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدارلازم زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کردم و پیاز را با رنده ریز رنده کردم و ابشو گرفتم.همه مواد را باهم مخلوط کردم و ده دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا منسجم بشه و با سلفون روشو پوشوندم چند ساعت در یخچال گذاشتم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)یک کیسه فریزر روی کباب زن پلاستیکی باز کردم از مواد با قاشق داخل کباب زن ریختم قالب زدم سپس داخل ماهیتابه سرخ کردم. البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.i . . 👈اگرقالب نداشتین میتونیدیکسره کف ماهیتابه نچسب پهن کنیدوبرش بزنیدویااینکه دانه ایی درست کنید👉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
raha: سلام بچه ها خوبین ؟ . ❌ بچه ها ورق بزنید تا آخر ببینید کلی فیلم گرفتم براتون . معرکه 😍 موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فرها متفاوته ... پ ن : بافت این شیرینی نرمه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. سللاام به دوستان نازنینم، عصرتون بخیر 😘😘. ایده ی این ویفر های خوشمزه رو از ی پیج ترکی گرفتم، راستش موقع درست کردنش فکر نمی کردم انقد عالی بشن. البته پیج های دیگه هم دیدم که این ویفر رو ترجمه کردن ولی من با چیزی که خودم تجربه کردم دستورشو میذارم. 😊😊. . ویفر بيسکوئيتی. _بيسکوئيتی. مواد لازم : آب یک لیوان. شکر یک لیوان. شکلات تخته ایی 250 گرم. بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم. نان بستنی 2 ورق. کره ی نرم شده 100 گرم. مغز پسته یا گردو یک پیمانه به دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، شکلات خرد شده و کره ی نرم شده رو بهش اضافه می کنیم. مواد رو با همزن میزنیم تا سس شکلاتی ما کاملا یکدست شود. حالا بيسکوئيت های پتی بور رو به قطعات درشت خرد میکنیم، سس شکلات و مغز پسته رو اضافه و کاملا با هم مخلوط می کنیم. در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار می‌دهیم و مواد رو روش به طور یکنواخت پهن می کنیم و بعد ی لایه ی نان بستنی دیگه رو قرار می دهیم. بعد ی جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال می گذاریم، سپس‌ به اندازه های دلخواه برش می دهیم. مطمئنم از درست کردن این ویفر با طعم جدید لذت خواهید برد. دوستان لطفا اگه سوالی داشتین تو کامنت ها مطرح کنین، دایرکت نمی رسم پاسخ گو باشم. ممنون که همیشه با من همراه هستین 😘 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پلومکزیکی مواد لازم:👇 برنج ۲ پیمانه سینه مرغ نصف یک عدد فلفل دلمه ایی ۱/۲پیمانه ذرت شیرین ۱/۲پیمانه گوجه فرنگی ۳عدد قارچ ۵عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه نمک وفلفل وپودر پاپریکا وپودر سیر وزیره و پودر زنجبیل وپودر لیموعمانی وزردچوبه به میزان لازم . .طرزتهیه :👇 برنج رو ۳ ساعت قبل پخت خیس میکنیم. . سینه مرغ رو به مکعبهای کوچک برش می زنیم . .. پیاز رو در تابه ایی تفت میدیم وبعد سینه مرغ رو اضافه وتفت میدیم وسیر رنده شده وفلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کرده وتفت میدیم وبعد قارچ و ذرت رو هم اضافه کرده و هم می زنیم ودر آخر گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم وتمام ادویه ها ونمک وفلفل وزردچدبه اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم. . برنج رو آبکش کرده واز مواد بالا که درست کردیم لابه لا اضافه میکنیم تا تمام بشه ویک لیوان آب مرغ به پلو اضافه کرده وپلو مکزیکی رو دم میکنیم وبعد از نیم ساعت ما آماده اس ودر ظرف مورد نظر سرو کرده وبت برگهای گشنیزو برشهای لیمو تزیین میکنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💞سه شنبه 25 شهریور ماهتون بخیر 🌷امیدوارم امروز 💞نگاه پر مهر خـدا 🌷همراه لحظه هاتون 💞سلامتی و نیکبختی 🌷گوارای وجـودتون 💞بارش برکت و نعمت 🌷جـاری در زندگیتون 💞و نـور و عـشق الهی 🌷مهمون دلتـون باشه 💞سه شنبه تون زیبـا
کیک روسی شکلاتی 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭