1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یک_ناهار_جذاب
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
#نان_صبحانه 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
نان صبحانه
عزیزان اگه ارد زیادی به خورد خمیر بدید نون سفت وگلوگیر میشه
اگه نون با فر سرد وکم حرارت پخته بشه نون خشک میشه
اگه دوست ندارید شکر بریزید شکر قابل حذفه یا نصف کنید
بجای آب میتونید از شیر استفاده کنید
شیر خشک در کیفیت نون خیلی تاثیر داره سعی کنید حذف نکنید این شیر خشک با شیر خشکی که به بچه ها میدن فرق داره لوازم قنادیا دارن براتون مقدور نبود نریزید
این نون بدون فر هم درست میشه
حتما از کره استفاده کنید روغن مایع جایگزین نکنید
این مقدار مواد این مقدار نان و این مقدار نان خرمای تو عکس پست قبلیه میخواید کمتر باشه کل مواد رو نصف کنید دستور نون خرمای رو پست بعدی به صورت ویدئویی میفرستم
آرد سفید(شیرینی پزی )حدود پانصد گرم یا سه لیوان پر البته آبخوری آردها متفاوته شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه
خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری
آب ولرم ۲۰۰ گرم یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ دو عدد
شکر سه قاشق الی ۴ قاشق سوپ خوری
شیر خشک ۷ قاشق سوپ خوری
کره به دمای محیط رسیده ۸۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
مواد رومال
تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده
یک قاشق شکر رو به آب ولرم اضافه کرده وخمیر مایه رو روش بپاشید ده دقیقه بزارید تا کف کنه
در کاسه بزرگی تمام مواد جز آرد وشیر خشک وکره باهم مخلوط کنید وبزنید تا یکدست بشه وسپس آرد وشیر خشک مخلوط و در چند مرحله بهش اضافه کنید
خمیر رو به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید وبا دست ورز بدید در این فاصله کره رو بهش اضافه کنید وبه خوبی ورز بدید اینجا خمیر به دست میچسپه ولی با ورز زیاد کره به خورد خمیر میره وخمیر نرم ولطیفی بدست میاد تو فیلم مشخصه خمیر باید نرموبراق باشه حال کف کاسه رو با نصف قاشق روغن چرب کنید وخمیر رو توش بچرخونید ودرشو بپوشونید تا یک الی دوساعت تا خمیر ور بیاد
خمیر رو به میز کار برگردونید وبا وردنه باز کنید ودوباره تا کنید وبرعکس دوباره باز کنید چند دفعه این گار رو انجام بدید وسپس به چند قسمت مساوی تقسیم کنید کف سینی مورد نظر رو کاغذ روغنی بندازید وکناره ها رو چرب کنید
طبق فیلم بچینید وروشو بپوشونید برای استراحت دوم حدود نیم ساعت
فر رو با دمای ۱۸۰ تا۲۰۰درجه روشن کرده خمیر رو رومال کرده وبزاریدتو فر تا روش طلای بشه اگه دیدید زیرش طلای شده وروش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_پیتزا_با_نان_لواش
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
#لقمه_پیتزا_با_نان_لواش 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
امروز واستون دستور یک ساندویچ راحت ولی خوشمزه آوردم که واسه مدرسه وعصرونه بچهها عالیه ودوست هم دارن میتونید واسشون درست کنید😋😊
البته مواد میانی به دلخواه هست میتونید از هر نوع مواد غذایی که بچه ها دوست دارن بزارید ومیزان مواد هم همگی تقریبی هست ومیتونید کم یا زیاد کنید 👩🍳👩🍳
.
.
#لقمه_پیتزا_با_نان_لواش
مواد لازم :
نان لواش نازک1تا2 عدد
.
سوسیس یا کالباس 150گرم
.
پنیر خامه ای 50 گرم(پنیر محلی، پارمسان،... جایگزین کنید)
.
خامه ترش 2 قاشق غذاخوری (یا ماست چکیده)
خامه ترش سوپریهای معتبر دارن
.
سبزیجات به دلخواه مقداری
گوجه 2 عدد
.
نمک وفلفل (دلخواه )
.
طرزتهیه :
در ابتدا تمام مواد رو نگینی خرد کنید ودر کاسه بریزید وخامه وپنیر (دلخواه) ونمک وفلفل را اضافه ومخلوط کنید.
طبق فیلم مواد را روی یک قسمت نان لواش بریزید وپهن کنید(میتونید اول روی نان کمی خامه ویا ماست چکیده بکشید) ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید.
تخم مرغ ها را با چنگال بزنید وبعد لقمه ها را در تخم مرغ بزنید ودر آخر هم در تابه کمی روغن ریخته و سرخ کنید. به همین راحتی. نوش جان 👩🍳
میتونید به تخم مرغ کمی نمک وفلفل سیاه اضافه کنید.
#سالاد_مرغ
سینه مرغ
پنیر خامه ای.....یک بسته
مخلوط ذرت و نخود فرنگی و هویج نگینی
شوید
پیازچه
فلفل قرمز
نان تست
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#سیر_ترشی خونگی 😋
بعد از پوست گرفتن سیر, آنها را داخل ظرف بریزید و پر از سرکه کنین و داخلش دو قاشق شیره انگور بریزید
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده 500 گرم
- خمیر اماده 500 گرم بدون مخمر
- پنیر موزارلا 200 گرم
- پیاز 2 عدد
فلفل سبز درصورت دلخواه
شوید تازه
نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد علاقه
- زرده
دانه سیاه
طرز تهیه🔻
1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. پیاز گوشت گاو چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه جات را به پیاز اضافه کنید. تا زمانی که رطوبت تبخیر نشود و خشک نشود و در پایان ، سبزی ها را اضافه کنید.
و بزارید خوب بپزه خمیر رو اماده گرفته از سوپریا و برش بزنید و گوشت چرخ کرده و پنیر بریزید و طبق تصویر جمعش کنید و داخل ظرف فر کاغذ روغنی بزارید و تمیر رو طبق تصویر جمع کنید و بزارسد به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر.
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک با لیوان😋
مواد لازم کیک با لیوان🔻
تخم مرغ 4
شکر 1 فنجان
روغن نیم لیوان
شیر 1 فنجان
وانیل 10 گرم
بکینگ پودر 10 گرم .
آرد 2.5 لیوان
2 قاشق غذاخوری کاکائو
سس شکلات🔻
شیر 3 فنجان
شکر 5 قاشق غذاخوری.
کاکائو 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری.
80 گرم شکلات ذوب شده
طرز تهیه🔻
برای خمیر تخم مرغ را با شکر خوب هم بزنیدبقیه مواد را اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 30 دقیقه بپزید.
برای سس همه مواد به جز کره و شکلات را حدود 10 دقیقه طبخ دهید سپس کره و شکلات را اضافه کنید. در اخر روی کیک بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
ناگت مرغ
این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌
با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم
سینه مرغ نیم کیلو
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر ۴ الی ۵ حبه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
فلفل ب مقدار کافی
پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه)
پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت کشک بادمجان
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭