eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
170.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ ترش گیلانی ران مرغ دو عدد(سینه هم می تونید استفاده کنید) لپه نصف پیمانه (خیس شده) سبزی معطر۲۰۰گرم( تره، جعفری، گشنیز، نعناع و خلواش) پیاز یک عدد بزرگ رنده شده سیر سه چهارحبه رنده شده آب نارنج یا ابغوره نصف لیوان زعفران مقداری نمک و فلفل سیاه ‌وزردچوبه به مقدار لازم
برای درست کردن این خوشمزه ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه دسرهم ژله بستنی موز وانبه نصف پودر ژله انبه ونصف پودرژله موز وداخل یک لیوان آب جوش حل کرده وبایک لیوان بستنی موزی مخلوط کرده وداخل ظرف سرو بریزیدوبزارید یخچال تاخودش وبگیره(روی دسرهم باانبه وشکلات تخته ای رنده شده وخلال پسته تزیین کنید
آرد ....۱۵۰ گرم بیکینگ پودر....۸ گرم تخم مرغ....۳ عدد شکر...۱۰۰ گرم نمک.....نوک قاشق چایخوری کره ...۱۰۰ گرم دارچین...یک قاشق غذاخوری موز رسیده ...۲ عدد مغز گردو و فندق خرد شده ...به دلخواه شکلات خرد شده...۳۰ گرم همیشه کره رو زودتر تو محیط میزاریم تا نرم بشه و به راحتی هم زده بشه. شکر رو بهش اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا پفکی بشه. حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو روش می شکنیم و هر کدوم رو جداگانه هم میزنیم. در این مرحله موزهای له شده رو اضافه کرده و سپس مخلوط آرد +بیکینگ پودر+ نمک و دارچین رو به مواد تر اضافه میکنیم . قبل از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن مغز گردو و فندق و شکلات های خرد شده رو نیز اضافه میکنیم و اون ها رو مخلوط و یکدست میکنیم. فر رو از قبل حسابی گرم میکنیم و قالب رو داخل فر قرار میدیم و بعد از گذشت ۴۵ دقیقه از فر خارج میکنیم.
یه آرایش و رنگ موی خوشگل تو مهمونیا شده بود آرزوم😢 پولشو نداشتم بشم شبیه 😭 یه کانال پیدا کردم کلی فیلم آموزشی از فرمول گذاشته اینم لینکش👇زود بیا تا برنداشتم موهاتو ببین😎 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e انواع شینیون و بافت مو آموزش فِر هالیوودی😍👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی (برای سس روش روغن زیتون، نمک و آویشن) پیاز، گوشت چرخ کرده، یک چهارم لیوان شیر، نمک و فلفل سیاه، سس بشامل، پنیر پیتزا، پودر پاپریکا به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه نوش جان 😋❤️
آش ترخینه قاتل کرونا👇👇 یکی از غذا‌های محلی استان لرستان است که برای درمان سرما خوردگی و پیش گیری و درمان ویروس کرونا نیز مفید میباشد مهمترین خواص آن👇 🥣این آش برای مبتلایان به سرماخوردگی و بیمارانی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند بسیار مفید است؛ آش ترخینه پروتئین بالایی دارد بنابراین عضلات را تقویت می‌کند و انرژی بدن را هم افزایش می‌دهد. 🥣 این آش به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D. استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند. 🥣 آش ترخینه به علت دارا بودن ویتامین A. تاثیر بسزایی در تقویت بینایی دارد؛ این آش به علت وجود آهن و ویتامین B. ۱۲ خونساز است بنابراین کم‌خونی را رفع می‌کند. 🥣 آش ترخینه نقش موثری در تقویت سیستم قلبی و عروقی دارد؛ این آش به علت داشتن هورمون سروتونین نشاط و شادی را ایجاد و از بروز افسردگی در افراد جلوگیری می‌کند. 🥣 آش ترخینه برای زنان باردار و جنینشان بسیار مفید است؛ این آش تاثیر بسزایی در تقویت دستگاه گوارش دارد؛ آش ترخینه حافظه را تقویت واز ابتلای افراد به آلزایمر جلوگیری میکند👌
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای کامل و عالی نان تست،کالباس،پنیرورقه پیتزا، ۱ ق غ کره، روغن مایع مواد سس: ۲ عدد تخم مرغ، نصف شیشه آب معدنی، ۱ فنجان شیر، جعفری خرد شده، آویشن، زیره، فلفل سیاه، نمک نکته: آب معدنی باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه و نیازی به بکینگ پودر نباشه
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم به متوسط ٣ عدد پياز ١ عدد متوسط لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر) الو ١٠،١٥ عدد رب گوجه نصف تا ١ ق غ رب انار ٢ ،٣ ق غ پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد ( ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن ، رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد ( خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو... ( دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍 در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ... حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄 ✅نكته: لپه قابل حذفه.. ✅نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد....
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شود 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
طرز تهیه میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه. 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
😋 🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥙 😋 🔸چهارصد گرم گوشت دوبار چرخ شده ی گوساله دوعدد پیاز ی که کاملا ریز رنده شده، کمی نمک،نوک قاشق فلفل سیاه،دوقاشق زعفران غلیظ،مقدار کمی زردچوبه ،نوک قاشق پاپریکا و نوک قاشق پودرسیر مخلوط کردم و حدودا یک ربع ورز دادم. گوشت رو بدون اضافه کردن روغن داخل تابه گریل کاملا پهن کردم با دست کاملا فشار دادم تا داخل تابه منسجم بشه و اطرافش رو مرتب کردم و برش زدم( با کفگیر) گذاشتم روی شعله ی کم، تا گوشتمون اب بندازه و بپزه بعد که آبش کاملا تبخیر شد با کاردک یا کفگیر مجددا کبابها رو برش دادم (چون با حرارت یکم بهم میچسبن)و کمی روغن اضافه کردم و یکطرفش که کمی برشته شد طرف دیگرش رو هم کمی سرخ کردم 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭