#ادویه_خورش_ایرانی
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید.
زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود
نوش جان 💗
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_موزاییکی
مواد لازم
بیسکویت پتی پور ۲بسته
پودر کاکائو ۳ ق غ
کره ذوب شده ۳ ق غ
فندق خورد شده ۱/۲پیمانه
شیر ۱پیمانه
شکر ۳ ق غ
وانیل ۱/۲ق چ
پودر پودینگ ۳ ق غ
شکلات سفید ۱۵۰گرم
طرز تهیه 👇
.بیسکویت پتی پور رو ریز خورد میکنیم وبهش پودر کاکائو و شکر و پودر پودینگ وانیلی و وانیل وفندق ریز خورد شده و کره ذوب شده وشیر را باهم خوب مخلوط میکنیم اگه موادمون خیلی سفت بود میتونید باز کمی شیر اضافه کنید واگه شل بود کمی بیسکویت اضافه کنید.حالا شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب میکنیم وبعد در قالبهای که به شکل گل رز هست به اندازه یک ق غ می ریزیم و کاملا سطحش رو آغشته میکنیم و وقتی خنک شد یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا شکلاتمون ببنده وقتی شکلات سفت شد درو هر قالب رومقداری از مواد بیسکویتی می ریزیم و دوباره در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار میدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم و نوش جان کنید .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سوپ_گشنیز 🍜 😋
🔸در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد
♦️نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ســـــلام
صبح شما بخیر ونیکی
الهـی در پناه پروردگار
امروزتون پر خیر و برکت
حال دلتون خوب خوب
وجودتون سلامت
امیدوارم شروع هفته ی
بسیار خوبی داشته باشید🌸🍃
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پیتزای_مرغ_و_قارچ
طرز تهیه🔻🍕
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سالاد_کلم_و_ذرت 🥗 😋
تركيبات اين سالاد شامل👇🏻
يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن
اينا مواد سالاد و سس هست
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#چیز_کیک_ماست_و_خیار 😋
پنیر خامه ای 300گرم
ماست چکیده 50گرم
خیار متوسط رنده شده 1عدد
مخلوط شوید و نعنا دو ق س، در صورت تمایل کمی پیازچه
مغز گردو 30گرم
کراکر نمکی 250گرم
کره 50گرم
پودر ژلاتین 1ق س
1/4پیمانه آب سرد
🔸اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه.
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه.
پنیر، ماست، شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن. بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت 3الی 4ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم.
♦️من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#جوجه_چيني_بدون_تخم_مرغ_با_سس_تارتار
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_چيني_بدون_تخم_مرغ_با_سس_تارتار _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#جوجه_چيني_بدون_تخم_مرغ_با_سس_تارتار
مواد لازم
▫️فيله مرغ
▫️آرد سفید به میزان لازم(دو لیوان)
▫️بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
▫️دلستر ساده یک لیوان
▫️آب نصف لیوان
▫️نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه)
▫️زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه🍗
سینه مرغ را به شكل فیله درمیآوردم و به تکه های دراز برش زدم .تكه هاي مرغ را با کمی زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه، آبلیمو و نمک و یک پیاز خلالی شده کاملا آغشته کردم و گذاشتم حدود دو ساعت مزه دار شود
در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیر و زعفران اضافه کردم ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقداری فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه کردم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.
و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد غلطوندم و در روغن داغ درون ظرفی گود انداختم.
ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگواستفاده کنید
#سس_تارتار
▫️خیار شور: ۳ عددکوچک خرد شده
▫️آب لیمو یک چهارم یک عدد
▫️سس مایونز۲۰۰ گرم
▫️پیاز خرد شده نصف یک عدد کوچک
▫️جعفری: ريزخردشده دو ق.غ
▫️نمک و فلفل به میزان لازم.
🔸همه مواد رو باهم مخلوط كردم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#بقچه_پلو_و_بادمجون 🍆 😋
کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی
نحوه پیچاندن
در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#حلیم_بادمجون _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#حلیم_بادمجون
✔مواد لازم
بادمجان شش عدد متوسط
عدس یک کاسه ماستخوری
گوشت یک کاسه ماستخوری
پیاز دو عدد
نعناع دو قاشق غذاخوری
کشک یک فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
روغن یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
✔ طرز تهیه حلیم بادمجان :
یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت میپزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشتکوب آن را میکوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم.
شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش میزنیم و با یک فنجان روغن سرخ میکنیم سپس بادمجانها را به گوشت و عدس پختهشده اضافه کرده، میکوبیم.نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم میزنیم و بعد شعله را خاموش میکنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست میکنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرف پهن کرد تا خشک و برشته شود.حلیم بادمجان را در ظرف میکشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزیین) روی آن استفاده می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم
میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_ماست_شکلاتی 🥮 😋
سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ماست_هندی
ماست هندی از پیش غذاهای سرد و لذیذ هند است که می توان آن را در وعده های اصلی ناهار و شام مصرف کرد. ماست هندی را می توان با چیپس سیب زمینی سرو نمود. برای تهیه ماست هندی کافیست تمامی مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید.
مواد لازم:
ماست چکیدهپیاز رنده شدهگشنیز ریز خرد شدهفلفل دلمه ای ریز خرد شدهفیله گوجه فرنگی خرد شدهنمک و فلفل
۲ پیمانه۱ قاشق سوپخوری۱ قاشق سوپخورییک چهارم پیمانهیک چهارم پیمانهبه میزان لازم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥗چرخ کرده_با_بادمجان
برای 10 نفر
هر پرس:210 گرم
کالری هر پرس:131
مواد لازم:
🔹گوشت چرخ کرده....400 گرم
🔹فلفل دلمه....1عدد
🔹گوجه.....5 عدد
🔹روغن ارده.....2 قاشق غذاخوری
🔹پیاز....1 عدد
🔹بادمجان.....6 عدد
🔹نمک و فلفل...به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥣پیاز را خرد کرده و داخل ماهیتابه با روغن مایع تفت می دهیم . وقتی رنگش عوض شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و یک ربع تفت می دهیم . سپس بادمجان ، گوجه و فلفل خرد شده را به مواد اضافه کرده و در ماهیتابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کته_گشنیز #کته_گشنیز
طرز تهیه:👩🏻🍳
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#تهچین_سه_رنگ 🍘 😋
🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇