فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_سبزیجات
سبزیجات ریز خرد نشه
هویج یک عدد بزرگ و یا دو عدد کوچک
لوبیا سبز پر پیاله بزرگ
قارچ پر پیاله بزرگ بهتره از قارچ ریز استفاده کنید. قارچ درشت بود نصف کنید ورقه ای نباشه
سیب زمینی یک عدد متوسط
پیاز یک عدد درشت
رب یک قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پاپریکا و روغن به مقدار لازم
هویج رو پوست کنده درشت خرد کنید وبا نصف استکان اب بزارید تا نیم پز بشه
لوبیا سبز هم با نصف استکان بزارید نیم پز بشه سپس با کمی روغن تفت بدید تفت که خورد از ماهی تابه خارج کنید تو همون ماهی تابه پیاز خلالی شده هم تفت بدید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه و کمی پاپریکا ویک قاشق پر رب اضافه وبا هم تفت بدید لوبیا و هویج اضافه آب بریزد نمک بزنید درشو بزارید نیم ساعت جوش بزنه سپس سیب زمینی خرد شده و قارچ تفت داده شده اضافه کرده 20 دقیقه تا نیم ساعت دیگه بپزن کافیه ده دقیقه آخر دوست داشتید چند عدد گوجه گیلاسی بریزید اختیاریه خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کنید. با کته و یا نون نوش جان کنید.
خورش فندق قاتق
من ۴۰۰ گرم فندق گرفتم ولی هر نفر حدود ١٠٠ فندق ها را بمدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آنها را می گیریم.و چنددقیقه اونها رو تفت میدیم
همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم.
(مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب در مخلوط كن ميريزيم )وقتی فندق ها کاملا له ودر آب حل شدند، آن را درون قابلمه ریخته و چند قاشق رب انار ملس یا ترش با یه قاشق رب گوجه مخلوط کرده و نمک، زردچوبه و رب انار را به فندق له شده اضافه کرده. و و مقداری اب بهش اضافه میکنیم و بجوشانیم در حین پخت ، مرغ تیکه شده رو با نمک و پودر پیازو زعفرون كه باهم مخلوط شده رو در روغن تفت داده و بعد به خورش اضافه ميكنيم و وقتی که مرغ پخته شد در اخر پخت خورش ، گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم در خورش می ریزیم تا بادمجونها طعم غذا رو بگيره و نرمتر بشه ولي من اينكار رو نكردم بادمجون رو كنار ظرف خورش گذاشتم
🍛خورش خلال بادام
ی دونه پیاز خرد و تفت داده زردچوبه،فلفل اضافه کرده و گوشت ترجیحا گوسفندی خرد شدهی ریزتر از قیمه و چوب دارچین رو اضافه می کنیم تفت میدیم وقتی تغییر رنگ داد دو لیوان آبجوش میریزیم و ذاریم تا بپزه وقتی گوشت نیمپز شد خلال بادام رو که یک ساعت قبل با آب و گلاب خیس شده رو داخل کمی روغن و کره تفت داده ، همراه با لیمو عمانی و دو ق رب تفت داده شده و نمک به گوشت اضافه می کنیم. چوب دارچین رو خارج کرده می ذاریم خورش جا بیفته ده دقیقهی آخر زرشک سیاه رو دو ثانیه تفت میدیم به خورشت اضافه می کنیم و در نهایت گلاب و زعفرون میریزم و تمام روی برنج هم که روغن مخصوص کرمانشاهی بدید عالی میشه.
#خورشت_ماهی چابهاری
#غذای_محلی
اگر تمبر هندی دوست ندارید میتوانید این خورش را با رب گوجهفرنگی درست کنید.
برای 4 نفر
1 عدد ماهی شیر خرد شده
1 بسته تمبر هندی
به میزان لازم میخک و زیره
به میزان لازم فلفل سیاه و فلفل قرمز
به میزان لازم جوزهندی
4 حبه سیر خرد شده
نمک به میزان لازم
در تابه ای سیر خرد شده را تفت دهید.
روی حرارت کم تمام ادویه ها را به سیر اضافه کنید.
وقتی بوی ادویه ها در آمد تکه های ماهی را اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند.
تمبر هندی را که از قبل خیس کرده اید، صاف کنید، سپس آن را روی ماهی بریزید.بعد از افزودن نمک بگذارید خورشتان نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.
#خورش_لوبياسفيد مخصوص تركيه
خورش مخلوطي هست از پياز نگيني، پوره گوجه فرنگي، فلفل دلمه ي قرمز خرد شده، لوبيا سفيد و ماهيچه پياز و فلفل دلمه و زردچوبه و پودر سير و فلفل قرمز رو يه كوچولو تفت ميدين و ماهيچه رو بهشون اضافه مي كنين. يه كم كه سرخ شد، پوره ي دو تا گوجه فرنگي، دو سه تا برگ بو و آب رو اضافه مي كنين و زير شعله رو كم مي كنين. لوبيا سفيد رو كه بهتره از شب قبل خيس كرده باشين تو يه قابلمه ي ديگه جداگانه نيم پز مي كنين و بعد از يه ساعت به بقيه مواد استفاده مي كنين. در آخر يه كم رب گوجه و آب ليموترش يا آب نارنج و نمك اضافه ميكنين
#خورش_سیب
🍎ابتدا پیازها را با زردچوبه رنده میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم، سپس گوشتها رو قیمهای خرد کرده و با پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را اضافه میکنیم. بعد گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را داخل مواد میریزیم. سپس لپه را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میذاریم بپزه
بعد از یک ساعت و نیم لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته
یک ساعت قبل از سرو، سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سيب زرد له میشه.)
#فسنجان_مرغ 🥘 😋
🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده.
بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته
اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده
#خورش_زرشک_و_آلو
🍗مرغاتونو بعد از یخ زدایی، با کره سرخ کنید تا خوب طلایی بشه، پیاز داغ زیاد درست کنید، کمی رب و با ادویه بهش اضافه کنید، دو پ آب و مرغ های سرخ شده، وقتی مرغ نیم پز شد ده دوازده تا آل بهش اضافه کنید، من هم آلو بخارا اضافه کردم هم آلو سیاه، ده دقیقه مونده به سرو مقداری زرشک در کره تفت بدید و بریزید داخل خورش، من یه دونه چوب دارچین ابتدای پختم به مرغ اضافه کردم، در آخر زعفران فراموش نشود
#خورشت_کدو 🥘 😋
🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
#ترشي_خيار
اینم یه ترشی ساده و راحت
خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم
بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره.
دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است.
بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزینكنيد
با این روش #سیب_زمینی_تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉
۵ عدد سيب زمينی رو با پوست بشوريد و و ده دقیقه بزارید داخل قابلمه تا جوش بياد وقتي خنك شد برش بزنيد فر رو با دويست درجه روشن كنيد سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد پنج قاشق روغن مايع دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد سيب زمينی رو در سينی فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن وقتی زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد
#ترشی_انگور_شانی
انگور سیاه ۱ کیلو
سرکه به میزان برابر با آب
نبات ۲۵۰ گرم ترجیحا ساده
انگورها رو بصورت خوشه ای شسته ومیزاریم آبش کشیده شه وبا قیچی به خوشه های کوچک تقسیم کنید (به هیچ عنوان حبه نکنید)ودر ظرف مورد نظر ریخته ومتناسب با گنجایش ظرف ترشی به میزان مساوی آب جوشیده سرد شده با سرکه بریزیدونباتها رو در آخر بالای انگور بزارید ودر ظرف رو محکم ببندیدودرجای خنک نگه دارید تا یکماه جابیفته وآماده خوردن بشه .هر چه بیشتر بمونه جاافتاده تر میشه .میتونید بجای مخلوط آب وسرکه کلا سرکه بریزید ولی اونوقت خیلی تیز میشه وگلو رو میزنه.
نکته:انگورها نباید پلاسیده باشن باید سفت وتازه باشه که ترشیش خوب دربیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام مهربانان
🌸صبحتان پراز عطر خدا
🍁صبحتان پراز رحمت
🌸صبحتان پراز نعمت
🍁صبحتان پراز محبت
🌸صبحتان پراز زیبایی
🍁صبحتان پراز انرژی
🌸صبحتان بخیر و شادی
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بامیه
تا فصلش تموم نشده دست به کار شید خیلی خوشمزس😍
بامیه
سرکه سیب جوشیده
اب نمک جوشیده
گلپر
مرزه
فلفل سیاه
سیر
😋😋😋😋😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نون شیرین صبحانه
میتونید داخلش مغز شکلات صبحانه یا مارمالادی که در پست قبل اموزش دادم قرار بدید
یا به خمیرش کشمش و گردو و قیصی اضافه کنید
یا ساده روش انواع مغزهارو بریزید
مواد لازم
شیر یک لیوان
شکر ۴۰ گرم
مخمر فوری یک ق س
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم
اسانس وانیل یکچهارم ق چ
آرد حدود ۴۰۰ گرم(حدود سه لیوان)
نصف شیر رو با یگ ق چ شکر و مخمر در کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید و درپوش بذارید (بیشتر از ده دقیقه نشه)
باقیمانده شیر و شکر تخم مرغ و نمک کره به دمای محیط رسیده و وانیل و مخلوط مخمر رو در کاسه ی مناسب بریزید سپس،آرد رو کم کم بیفزایید تا خمیر نرم و مناسبی بدست بیاد
حالا خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده ورز بدید تا صاف و یک دست بشه
و بعد در کاسه ای چرب شده قرار بدید رویش را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید
حالا خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کرده و داخل قالب کنار هم با فاصله ی دو سه سانتی بچینید
روی خمیر رو بپوشانید و بیست دقیقه استراحت بدید
باید حجم خمیر افزایش پیدا کنه
روی خمیر هارو مخلوط زرده ی تخم مرغ و شکر و خامه زده و مغز دلخواه بپاشید
در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه (حدودی)
بپزید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🌮 شامی بادمجان 🌮
گوشت چرخشده ۳۰۰ گرم
بادمجان متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری سر پر
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن سرخکردنی
🍱طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و آبش را دور میریزیم و با گوشت مخلوط میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و جعفری خردشده را هم ریخته و با هم ورز می دهیم. بادمجانها را با رنده درشت رنده کرده و آبش را میگیریم و با مواد مخلوط می کنیم. در انتها آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را خوب ورز میدهیم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا مواد کمی استراحت کند. روغن را در تابه ریخته و گرم میکنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و در دستمان صاف میکنیم و در سینی میچینیم. شامیهای آماده شده را درون تابه حاوی روغن داغ چیده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف سرخ شد طرف دیگر را برگردانده و سرخ می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده و له شده: یک لیوان
آرد سفید: ۲ لیوان
خمیر مایه: ۷ گرم
نمک: یک ق چ
روغن زیتون: ۲ ق چ
تخم مرغ: یک عدد 🔸برای وسطش
ژامبون: ۲/۳ لیوان
پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#رب_فلفل
موادلازم:
فلفل دلمه ای قرمز ۵ کیلوگرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل ها رو خوب شستم و به دو نیمه کردم. بعدش تخم های داخلشو خارج کردم و بعدش از چرخ گوشت رد کردم. بعدش روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن میذاریم تا آروم بجوشه و قوام بیاد و آب اضافیش گرفته بشه.
۲- بعد نمک وروغن ودوباره تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود . وقتی خوب قوام اومد. خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه بعدش داخل قوطی میریزیم وداخل فریزر نگهداری میکنیم و برای غذاهای مرغی، لازانیا، سوپ و.ماکارانی و...ازش استفاده میکنیم ..
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خوراک_بادمجان_وکدو
🍆سه عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید و بین حلقههای کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید.
کمی فلفل و نمک به آنها بپاشید.
بادمجانها و کدوها را یک در میان در ظرف گود نسوزی بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و ظرف را در فر با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طوری که کدو و بادمجان له نشود، بگذارید تا بپزد.
سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید. گوجه فرنگیهای باقی مانده را خرد کنید و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوکو_بادمجان 🍘 😋
▫️بادمجان کبابی:۷۰۰ گرم
▫️تخم مرغ:۳عدد
▫️گردو خردشده:۵۰ گرم
▫️پیاز داغ:۲قاشق سوپخوری
▫️نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز
🔸همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
29.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی MC
__________
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سیب زمینی سایز کوچک ۴ عدد
نمک ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
____________
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1⃣ سیب زمینی هارو پوست بکن و نازک خرد کن و بعد بشورشون
2⃣ توی ظرف آب سرد نمک و شکر بریز و سیب زمینی هارو اضافه کن و هم بزن و ۱۵ دقیقه بذار فریز بعد آبکش کن و با دستمال خشکشون کن
3⃣ روغن بریز داغ داغ که شد ۲ دقیقه بذار تو روغن و بعد دوباره بذار رو حوله و خشکشون کن ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بذار فریزر
4⃣ بعد درشون بیار و سرخشون کن تا طلایی رنگ شه
5⃣ بعد بذار تو آبکش و نمک بریز روش
6⃣ با سس کچاپ و خردل و مایونز سروش کن
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ناردونی
برای درست کردن ناردونی ابتدا تکه های مرغ با نمک و زردچوبه وزعفران آغشته و مزه دارکنید بعد با کمی کره و روغن دوطرفش سرخ کرده و کنار بگذارید سه تا پیاز نگینی خرد کرده و با کمی نمک فلفل و زرد چوبه تفت بدهید بعد یه قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده و تفت بدهید بعد دوقاشق غذاخوری رب انار اضافه کرده بعد هم آب جوش اضافه بکنید و مرغ سرخ شده رو تو تابه بچینید درتابه رو می گذاریم تا مرغ بپزه و آبش کشیده بشه یک ربع آخر پخت کمی زعفران دم کرده و انار دون شده اضافه بکنید در ظرف را نبندید تا رنگ انار تیره نشه .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سارای_تاتلیسی 🥯 😋
▫️یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان)
▫️نصف پیمانه آرد
▫️دو ق غ پودر نشاسته گندم
▫️نصف لیوان شکر
▫️یک ق م وانیل
▫️یک ق غ کره
برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای
🔸به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نکته خیلی مهم اینه پاستا اول باید خوب مغز پخت بشه معمولا ده دقیقه ای میپزن اما قبل خاموش کردن یکم امتحان کنید مغز پخت شده یا نه اگر خوب نپخته بود بزارید بازم بمونه خوب نرم بشه
کرانچی خونگی😋
مواد لازم:👇
آرد سفید یا گندم
ادویه دلخواه و کمی زردچوبه
ادویه هم من آویشن پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کردم.
طرز تهیه:👇
اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید میزاریم دو دقیقه آبش کشیده بشه
بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید
روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم از روغن خارج بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه
حتما حتما بزارید سرد بشه بعد میل کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سالاد_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️۴-۵ عدد سیب زمینی آبپز
▫️۱ عدد هویج
▫️جعفری
▫️۲-۳ عدد پیازچه
▫️آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون
🔸برای روی سالاد
▫️۲ ق غ ماست چکیده
▫️۱ ق غ سس مایونز
▫️ذرت و جعفری
🔸سیب زمینی را له کنید و هویج را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تا زمانی که آب آن کشیده شود بپزید، و آن را به سیب زمینی اضافه کنید. پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کنید، میتوانید در قالب بزرگ بریزید یا در قالبهای سیلیکونی تک نفره، یا حتی با دستتان گرد کنید و یا به هر شکلی که دوس دارید دربیاورید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇