eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده🍔 🍂💞 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
طرز پخت:گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم،پیاز بزرگ یک عدد،سیب زمینی متوسط یک عدد،تخم مرغ یک عدد،آب نارنج یک لیوان، آب یک لیوان رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری،نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم،سیر یا پودر سیر ۲ حبه پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته وبه گوشت اضافه میکنیم.سیب زمینی را رنده ریز زده وبه گوشت اضافه میکنیم.تخم مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم بعد از بیست دقیقه استراحت به شکل دلخواه در روغن سرخ میکنیم.برای سس رب گوجه رو تفت داده وسیر اضافه میکنیم.بعد آب نارنج به همراه یک لیوان آب اضافه کرده در تابه را گذاشته اجازه میدیم سس به جوش بیاد.وقتی سس جوشید شامی ها را درون سس قرار داده ودر تابه را گذاشته واجازه میدیم آب سس کشیده بشه.در کنار این غذا سیب زمینی سرخکرده وگوجه سرو میشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
تخم مرغ: 4 عدد، شکر: 1 ق غ، کره آب شده: نصف لیوان، آب: 1 لیوان، آرد: 1 لیوان، وانیل: یک چهارم ق چ،نمک: نوک ق چ ، وانیل: نوک ق چ،سالاد مرغ برای مابین نون ابتدا کره نرم رو همراه آب و شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم ، صبر میکنیم تا آب به جوش بیاد. سپس آرد الک شده رو یک مرتبه به مواد اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا خمیر جمع بشه ، بعد از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم مواد خنک بشه . تخم مرغ هارو دونه دونه همراه وانیل به مواد اضافه کرده . هر تخم مرغی رو که اضافه کردیم مواد رو با همزن خوب میزنیم . تخم مرغ آخر رو کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شل نشه . مواد رو داخل قیف ریخته ، داخل سینی فر ،کاغذ روغنی میندازیم و بعد با فاصله ازهم مواد رو داخل سینی میزنیم. سپس داخل فری که از قبل گرم کردیم، به مدت 15 تا 20دقیقه با حرارت 200 درجه قرار میدیم و بعد از گذشت 15 دقیقه بدون اینکه در فر رو باز کنیم، دما رو به 160 درجه کاهش داده و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه پخته بشه . سینی رو از فر خارج کرده و صبرمیکنیم کاملا خنک بشه ، نان رو از وسط برش داده و وسط نان رو با سالاد مورد نظر پر میکنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلیا تو جابجایی کیک مشکل دارند . من بعد از آستر کشی. کیک رو جابجا کردم اما اگه خامه کشی نهایی رو هم انجام دادید به همین روش جابجا میشه فقط نکته اینجاس که برای کیکهای مرتفع در صورتیکه جای سیخ روی کیک موند خیلی کم با کاردک مرتب کنید و باکمی خامه سوراخ رو بپوشونید وقسمت پایین هم اول مثل کلیپ یه دور کامل کاردک رو زیر کیک بچرخونید تا کاملا آزاد بشه بعد کیک رو بلند کنید روی سینی بذارید وزمانی که خواستید کاردک رو از زیر کیک خارج کنید کمی دستتونو به سمت میز کارتون فشار بدید که خامه کشی خراب نشه وبرای کیکهای چهارگوش هم اگه کیکتون کوچیک بود به همین روش میشه انجام داد ولی معمولا برای این نوع کیکها بخصوص کیکهای بزرگتر( چند ضلعی) از همون ابتدای کار ولایه گذاری کیک. تمام مراحل روی صفحه کیک انجام میشه که نیاز به جابجایی نداشته باشه👌 . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزه‌گی این غذا _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو... 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و اسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه و تخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغهایی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید.
ابتدا یک بسته کادایف کاکائویی رو داخل قابلمه ریخته با دست کمی خرد کرده و ۳۰ گرم کره رو بهش اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تفت میدهیم تا هم کره ذوب و هم کادایف ها کمی سرخ بشن حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه . میریم سراغ محبلی،شیر ۱ لیتر +زرده تخم مرغ ۱ عدد +آرد ۳ ق غ +نشاسته ذرت ۲ ق غ +شکر ۱ لیوان +وانیل کمی همه مواد رو داخل در یک قابلمه ریخته به غیر از وانیل ، با همزن دستی خوب زده تا تا باهم مخلوط بشن بعد روی حرارت ملایم گذاشته و همچنان هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه تا به غلظت برسه بعد زیر محبلی رو خاموش می کنیم و وانیل و اضافه میکنیم در ظرف مناسب ابتدا یک ردیف کادایف ریخته بعد در دیواره ظرف توت فرنگی گذاشتم، بعد محبلی،دوباره کادایف و در آخر محبلی ریختم و برای چند ساعت در یخچال گزاشتم تا حسابی خنک بشه .
🍉🍉 ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم 🔴قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . 🔴به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد سینه مرغ مکعب خرد شده 1 لیوان ماست پر چرب 1 ق غ سیر پوره شده(من از 1 ق چ پودر سیر استفاده کردم) 1 ق غ نمک فلفل سیاه و پاپریکا از هرکدام 1 ق چ آب 1 عدد لیمو تازه 1عدد پیاز وفلفل دلمه ای 2 ق غ سس کچاب 2 ق غ پر روغن زیتون همه مواد بجز فلفل دلمه وپیاز رو به ومرغ خرد شده اضافه کرده و میزارم چند ساعتی بمونه تا مرغ مزه دار بشه (من یک شب گذاشتم بمونه در یخچال). و سپس طبق فیلم مرغ، تکه های فلفل دلمه ای وپیاز رو یک در میان به سیخ میکشیم ودر تابه که کمی روغن ریخته ایم گذاشته و با حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم (حرارت کم نباشه چون مرغ آب میندازه) وبه همین راحتی یک کباب آبدار ولطیفی درست میکنیم، در کنار تهدیگ ته چین وسیب زمینی کبابی چه شود