eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#سوپ_دیوران _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
‌ اسم رسپی : سوپ دُیوران(Doyuran)‌‌ ‌ 🔴 مواد لازم : 👇‌ ‌‌ 👈 مواد کوفته قلقلی ✅ ۲۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده‌ ✅ نصف پیاز رنده شده‌ ✅ ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری‌ ✅ نصف قاشق غذاخوری آرد‌ ✅ ۱ حبه سیر رنده شده‌ ✅ یک چهارم لیوان شیر‌ ✅ فلفل سیاه، نمک، زیره‌ ✅ مقدار کمی هم آویشن و پودر فلفل قرمز‌ 👈 برای سوپ‌ ✅ ۲ قاشق غذاخوری آرد‌ ✅ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع‌ ✅ ۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه‌ ✅ نصف لیوان رشته سوپ‌ ✅ ۱ لیوان نخود آب‌پز شده‌ ✅ ۴، ۵ لیوان آب جوش(اگر نصف آن آبِ گوشت باشد لذیذتر می‌شود)‌ ✅ ۱ قاشق غذاخوری کره‌ ✅ ۲ قاشق چای‌خوری نعناع خشک‌ 🔴 طرز تهیه : 👇‌ ‌ مواد مربوط به کوفته‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس تکه های کوچکی از آن بردارید و قلقلی کرده کنار بگذارید. اگر زمان داشتید، بگذارید ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.‌ برای سوپ، روغن و آرد را در قابلمه بریزید و تا زمانیکه بوی آرد بلند شود آن را تفت دهید. رب را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. مقداری آب بریزید و هم بزنید تا مواد خوب حل شود و گلوله گلوله نشود.‌ حالا آب جوش‌، و یا آب جوش همراه با آب گوشت را داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس نمک ونخود پخته شده و رشته‌ها را اضافه کنید و تا زمانیکه رشته‌ها نرم شوند بگذارید تا بپزد.‌ در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و کوفته قلقلی‌ها را داخل آن تفت دهید. بدون اینکه قاشق به کوفته‌ها بزنید، تابه را تکان دهید تا همه جای کوفته‌ها سرخ شود.‌ در نهایت در یک تابه کوچک ۱ قاشق غذاخوری کره به اضافه دو قاشق چای‌خوری نعناع خشک را بریزید و تفت دهید.‌ کوفته قلقلی‌ها را داخل سوپ بریزید و نعناع را هم به آن اضافه کنید. سوپ ما آماده است. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#هلیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
من برای درست کردن هلیم از بلغور گندم استفاده کردم از دو سه ساعت قبل حدود سه لیوان بلغور گندم رو خیس کردم در این فاصله دو سه بار هم آبش رو عوض کردم بعد داخل یه قابلمه حدود چهار برابر گندم بهش آب اضافه کردم (دوازده لیوان)بعد گذاشتم روی شعله تا به جوش بیاد.کف روش رو با قاشق برداشتم و بعد از اینکه کاملا به جوش اومد با شعله خیلی کم گذاشتم حدود دو ساعت کاملا بلغور های گندم بپزه و شکفته بشه.اگه آب قلم دارین میتونین بهش اضافه کنین اگه نه یدونه کره پنجاه گرمی داخلش بندازین .هر نیم ساعت هم یه هم بزنید داخل یه قابلمه هم گوشت گوسفندی حدود سیصد تا چهارصد گرم همراه با یدونه پیاز درشت و دو تا تیکه چوب دارچین میزاریم کاملا بپزه حدود دو سه ساعت بعد که کامل پخت بهش نمک اضافه میکنیم.بعد پیاز و چوب دارچنش رو جدا کنید و گوشت رو با گوشت کوب دستی به حالت ساییدن له کنید تا ریش ریش بشه.حتما گوشت کوب دستی باشه که هلیم تون کش دار بشه.اگه از آب گوشت هم مونده از صافی رد کنید و به بلغور گندم در حال پخت اضافه کنید. بعد از اینکه بلغور گندم دو ساعت پخت با بلندر(گوشت کوب برقی)یا مخلوط کن کاملا میکسش کنید که صاف و یه دست بشه وقتی کامل یه دست شد و هیچ دونه ای نداشت گوشت ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید .از این مرحله به بعد تقریبا هر ده دقیقه هلیم رو هم بزنید تا ته نگیره و به ته قابلمه نچسبه .شعله هم خیلی کم باشه.هر چی بیشتر هم بزنید هلیم کش دار تر میشه.کمی هم بهش نمک اضافه کنید.آب جوش هم حتما کنار دستتون باشه که اگه نیازی بود کمی بهش آب جوش اضافه کنید.هلیم رو خیلی سفت بر ندارید چون بعد از پخت هم خودش رو میگیره و کمی سفت میشه. درست کردنش خیلی راحته فقط کمی زمانبره .برای من حدود چهار ساعت و نیم طول کشید تا آماده بشه کمی کره رو با دارچین یه تفت مختصر بدین و برای تزیین روی هلیم استفاده کنید.به جای کره اگه دوست دارین از روغن کرمانشاهی استفاده کنید همچنین برای تزینش میتونید از کنجد و پودر پسته استفاده کنید به جای گوشت گوسفندی از گوشت بوقلمون یا مرغ هم میتونید استفاده کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#آش_بادمجون _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نگم براتون که چقده خوش مزه س.فکر نکنم اگه کسی ندونه توی مواد اولیه ش بادمجون هست،با خوردن این آش طعم بادمجون حس کنه. . . . لازم بادمجان یک کیلو🍆🍆🍆 بلغور گندم یک پیمانه گوشت گوسفندی دویست گرم🥩 نخود نصف پیمانه لوبیا سفید،چیتی و قرمز در مجموع یک پیمانه کشک یک پیمانه پیاز چهار عدد متوسط سیر سه حبه متوسط نمک فلفل زردچوبه روغن جهت سرخ کردن . . . ۱.بلغور گندم رو چندساعتی خیس کردم و به مدت دو ساعت گذاشتم بپزه. ۲.لوبیا ها رو با هم و نخود رو جداگانه از شب قبل خیس کرده بودم و چندباری آبشون رو عوض کرده بودم.لوبیاها جدا و نخود رو جداگونه پختم. ۳.گوشت رو با آب و یک عدو پیاز و چوب دارچین پختم. 🍆🍆🍆 ۴.بادمجون رو پوست کندم.مکعبی خرد کردم.آب نمک درست کردم و بادمجون ها رو داخل آب نمک گذاشتم تا یک ساعت بمونه و تلخی ش رو پس بده.آب کش کردم و در روغن سرخش کردم.من در ماهیتابه رو میزارم و اینجور روغن کمتری مصرف میشه. 🌶🌶🌶 ۵.بلغور گندم پخته و حبوبات رو داخل قابلمه روی شعله گذاشتم.سه تا دونه پیاز رک سرخ کردم.نمک و زردچوبه زدم.در انتها سیرهام رو با گوشتکوب کوبیدم و به پیازداغ اضافه کردم.وقتی حبوبات و بلغور گندم در حال قل قل زدن بودن پیازداغ و سیرداغ رو اضافه کردم. 🥔🥔🥔 ۶.گوشت پخته م رو ریش ریش کردم و اضافه کردم.در آخر بادمجون سرخ شده رو ریختم.وقتی آش چندقل زدم مواد آش رو با گوشتکوب له کردم.میتونید از گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.ولی توصیه من گوشتکوب دستیه چون گوشتکوب برقی پودرش میکنه و بافت آش رو خراب میکنه. 🍄🍄🍄 ۷.در نیم ساعت آخر پخت آش کشک رو اضافه کردم و در انتها نمک فلفل آش رو اندازه کردم. . پیشنهاد میدم حتما بپزید و کیف کنید از طعم این آش خوشمزه😍 ✅راستی من قبلا بدون گوشت هم پختم خوش مزه س.بعضی ها به پیازداغش نعناع خشک میزنن و به آش اضافه میکنن. . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#سیخ_گوشت_لطیف😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم🔻 1 کیلوگرم (6.6 فنجان) گوشت گاو چرخ شده 6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک 2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز فلفل به مزه 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی 1 پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان) 2 فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان) 1 بسته تورتیلا (300 گرم) سالاد سیب زمینی سرخ کرده سس مایونز ماست طرز تهیه🔻 پیاز و پاپریکا را خرد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل ، پاپریکا و سس گوجه اضافه کنید. قسمتهایی از 200 گرم مخلوط گوشت درست کنید و نمک و ادویه جات بزنید و بزارید داخل یخچال یک الی دوساعت ، با کمک یک چوب کباب چوبی شکل دهید. آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین. پیشنهاد پیشنهاد در یک تورتیلا ، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و سس ماست. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه نخود۳۰۰ گرم یاکمتر عدس هم۲۰۰گرم لوبیاقرمز۳۰۰گرم سبزی تره ۱کیلو ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تابپزه وشفته بشه خوب باز بشه تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه بعد میکس میکنیم تره خورد شده به اندازه بند انگشت باشه رواضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه بعدلوبیارواضافه میکنیم من لوبیامومیکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم بعداز چندقیقه بقیه حبوبات هارواضافه میکنیم برااینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه توفریزرکه داریم روبهش اضافه میکنیم گوشتمون هم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم جدا گانه پیاز حدود۲-۳عدد متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم برارنگ آشمون بعد...بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم میزاریم باشعله کم دم بکشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
برنج نیم دانه 1.5 پیمانه، گوشت گوسفندی نیم تا 1 کیلو، نخود و لوبیا و عدس هر کدام نصف پیمانه، تره نیم کیلو، ترخون 4 تا 5 ق.غ (یا ترخون خشک) لوبیا و نخود رو از شب قبل خیس میکنیم و میپزیم عدس رو هم جداگانه میپزیم گوشت رو هم با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه در کمی روغن تفت میدیم و با آب زیاد میپزیم و گوشت رو جدا کرده و با گوشت کوب میکوبیم چون کوبیده شدن گوشت به کشدار شدن آش کمک میکنه برنج رو از قبل خیس میکنیم، یک عدد پیاز رو در کمی روغن تفت میدیم سبزی ها رو اضافه کرده و به همراه زردچوبه و کمی فلفل تفت میدیم و سپس آب گوشت و 3، 4 لیوان آب (اگر آب گوشت کم باشه) و برنج رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا دونه های برنج کاملا شفته بشن و به اصطلاح وابره سپس حبوبات پخته شده و گوشت کوبیده شده و نمک رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم میکنیم تا حداقل 2، 3 ساعت آش کاملا جا بیفته و کشدار بشه در حین پخت مرتب آش رو هم میزنیم تا آش ته نگیره و حسابی کشدار و جاافتاده بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#آش_دوغ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
دوستان قبلش من چند نکته بگم که سو تفاوهم برای دوستان دیگه نشه چون من آش دوغ رو به سبک خودم میپزم عالی میشه حتما امتحان کنید😋 وبعد اینکه من تو از ،.دوغ گازدار استفاده میکنم چون خوشمزه ترش میکنه .... و شاید براتون سوال باشه که آش دوغ سفیده وکسی زردچوبه نمیزنه اما من کمی بهش زدچوبه زدم بنظرم بهتره....😊 خوب بریم با هم دستورشو داشته باشیم..👇🏻👇🏻 ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم رو من ریختم تو زودپز تا برنج کاملن پخته و صاف بشه میتونید از زودپر استفاده نکنید من عجله داشتم 🤭 . تو یه قابلمه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب جا بیفته 😋 این روش خیلی ساده و در حین حال خوشمزه است حرف آخر؛دوستان من این آش رو از خواهر شوهرم یاد گرفتیم و به سبک ایشون همیشه میپزم و عالی میشه شما هم نظراتتون رو برام کامنت کنید و بگید شما آش دوغ رو چطوری درست میکنید؟😊 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جو پوست کنده 1.5 پیمانه نخود و لوبیا نیم پیمانه عدس نیم پیمانه پیاز 2 عدد بزرگ فلفل سیاه و زردچوبه و نمک سبزی آشی 250گرم نعناع خشک دو ق غ نخود و لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. بعد بذارید بپزه. عدس ها احتیاج به خیس کردن نداره همینجوری بذارید کمی بپزه. جوها رو هم خیس کنید. بعد پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم. بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و تفت میدیم. حالا نعناع خشک رو هم اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید و شعله رو خاموش میکنیم. قابلمه رو تا نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد. وقتی که جوش اومد جوهای خیس شده رو به قابلمه اضافه میکنیم با کمی روغن که موقع جوشیدن سر نره. میذاریم جوش بیاد و شعله رو کم میکنیم تا ریزریز بجوشه برای سه ساعت. وقتی جو حسابی پخته شد نخود و لوبیای پخته شده و عدس پخته شده و سبزی آشی و پیاز داغ و نعناع داغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. دو لیوان استاک گوشت داشتیم و به آش اضافه میکنیم. نمکش رو هم اندازه کنید. درب قابلمه رو میبندیم تا خوب بپزد و جا بیفته. پ. ن. میتونید سیرداغ هم بزنید پ.ن کشک را ما موقع سرو هر کسی جداتوبشقاب خودش میریزه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم _سیب زمینی پخته شده ۲ الی ۳ عدد _تخم مرغ پخته شده ۴ عدد _سینه ی مرغ پخته شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم _ذرت پخته شده یک لیوان _گردو ۱۰۰ گرم _پنیر ۱۵۰ گرم _انار دو عدد _سس مایونز ۶ قاشق _نمک و فلفل به میزان لازم بعد از پختن و خنک شدنش سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ ، آنها را رنده کرده و به همراه انار ، ذرت ، گردو و پنیر با سس مایونز و نمک و فلفل طبق ویدیو مثل کیک طبقه ای تزیین کنید اول سیب زمینی بعد سس ، مرغ مجددا سس ، طبقه بعدی ذرت و سس ، تخم مرغ و سس ، پنیر و سس، انار و سس ، گردو و سس، در آخر هم دوباره انار و سس . و در آخر هم برای تزیین دور می تونید از کمی شوید و گردو استفاده کنید پ.ن به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید پ.ن در صورت دلخواه می تونید از سبزی های معطر مثل شوید هم در سالاد استفاده کنید _نمک و فلفل رو در هر لایه اضافه کنید یا از اول مزه ی سستون رو به همراه نمک و فلفل درست کنید و بعد رو موادتون بریزید نوش جان 💝 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آش یزدی مواد لازم برای۴ نفر جو 1.5 پیمانه هویج ۲ عدد سینه‌ مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری کشک ۱ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- جو رو که از قبل خیس کردیم رو با مرغ و یک عدد پیاز خرد شده ،ادویه و نمک و فلفل میذاریم بپزه. ۲- وقتی خوب مرغ پخته شد و و جو لعاب داد از مواد جداش میکنیم و ریش ریش میکنیم. ۳- حالا دو عدد هویج رو رنده میکنیم و به همراه مرغ ها به جو اضافه میکنیم. ۴- نعناع داغ و کشک و پیاز داغ رو به آش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته ۵- اواخر پخت نمک رو اندازه میکنیم. و با نعناع داغ و پیاز داغ سرو میکنیم... سایر نکات من چون نمیخواستم زیاد روغنی بشه نعناع رو بدون روغن رو آش ریختم..واین سلیقه ایه.. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ی آموزش آسونه دیگه برای یلدا🍉 به شرط چاقو 🔪😅 حتما امتحان کنین ایده بامزه ی هست برای شب یلدا ودیگه نبینم باز شکلات روبا اناردرست کنینااا🙄 مواد لازم : قالب که تو فیلم مشخصه شکلات آلبالویی شکلات نعنایی... اگه شکلاتتون سفت بود کمی کره یا روغن مایع بهش اضافه کنین بعد از ذوب کردن شکلات ها اول شکلات سبز رو بریزین یک لایه ببنده داخل فریزر بزارین سریع میبنده با ضربه زدن به قالب هوای داخل شکلات رو بگیرین که حفره نداشته باشه !بعد بزارین فریزر دوباره یک لایه دیگه سبز تکرار کنین که زخیم بشه دقت کنین دیوارها باید سبز باشه پس به همه جای قالب شکلات سبز بزنین بعداز اینکه دولایه شکلات سبز بست وقالب تا نصفه پرشد شکلات البالویی قرمز رنگ رو ذوب کنین ووسط قالب رو پر کنین 🍉 برای طرح دار کردن از رنگ ژله ای سبز تیره استفاده کنین با قلمو روش رو طرح بزنین وبعددوباربزارین فریزر ک رنگتون خشک بشه حدودا ۲۰دقیقه بعد از اون شکلات هارو بچنین برای دونه های هندونه یا میتونید شکلات چیپسی استفاده کنین یا مثله من یکم شکلات تخته ای بنماری کنین وروش مثله فیلم نقطه ای شکلات بزنین که مثلا طرح دونه های هندونه بشه😍🍉 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🔷 ای مواد اولیه : آب 1 و نیم لیوان گلاب 2/3لیوان نشاسته 1/2لیوان شکر 1 تا 1و نیم لیوان پودر ژله (با طعم دلخواه ) 1 بسته پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا نشاسته را با آب حل می کنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملاً مخلوط کرده و روى حرارت قرار داده مرتب و آرام هم می زنیم تا سفت شود و قل بزند ( حرارت زیاد نباشد تا کاملاً بوى خامی نشاسته گرفته شود ) سپس در سینی مناسب به قطر ١/٥ سانت می ریزیم و در یخچال به مدت 6-7ساعت قرار می دهیم سپس برش زده در پودر نارگیل یا نشاسته می غلطانیم و در ظرف سرو می چینیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
۱ فنجان لوبیا قرمز ۱ فنجان لوبیا چیتی ۱ فنجان نخود و یک سوم فنجان عدس ۲ عدد چغندر قرمز یا همون لبو ۳عدد هویج ۱ عدد سیب زمینی بزرگ نصف کاسه الوچه ترش آشی نصف کاسه آلوچه ملس زرد نصف کاسه زردآلوی خشک یک کیلو سبزی آشی نعناع و پیاز هم ب مقدار لازم مواد رو بصورت جداگانه آبپز کردم. یک پیاز درشت سرخ کردم یکم زردچوبه و نعناع اضافه کردم بعد سبزی آش رو اضافه کردم. بعد چند دقیقه آب گرم اضافه کردم بعد مواد حبوبات رو کلا اضافه کردم بعد ۱ربع هویج و چغندر رو اضافه کردم..بعد آلوچه ها..بعد یک ربع زرد آلوها..بعد چند دقیقه رشته. و برای اینکه آش ابکی نباشه دو ق آرد داخل یکم آب حل کردم و اضافه کردم. حدود نیم ساعت بعد ک حسابی آش جا افتاد ۱ پیاله بزرگ شیره انگور ریختم و یک فنجان سرکه انگور. ک ترکیبش باهم طعم ملس رو میده ب آش. و مقداری گردوی خرد شده ب آش اضافه کردم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جو پوست کنده 1.5 پیمانه نخود و لوبیا نیم پیمانه عدس نیم پیمانه پیاز 2 عدد بزرگ فلفل سیاه و زردچوبه و نمک سبزی آشی 250گرم نعناع خشک دو ق غ نخود و لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. بعد بذارید بپزه. عدس ها احتیاج به خیس کردن نداره همینجوری بذارید کمی بپزه. جوها رو هم خیس کنید. بعد پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم. بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و تفت میدیم. حالا نعناع خشک رو هم اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید و شعله رو خاموش میکنیم. قابلمه رو تا نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد. وقتی که جوش اومد جوهای خیس شده رو به قابلمه اضافه میکنیم با کمی روغن که موقع جوشیدن سر نره. میذاریم جوش بیاد و شعله رو کم میکنیم تا ریزریز بجوشه برای سه ساعت. وقتی جو حسابی پخته شد نخود و لوبیای پخته شده و عدس پخته شده و سبزی آشی و پیاز داغ و نعناع داغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. دو لیوان استاک گوشت داشتیم و به آش اضافه میکنیم. نمکش رو هم اندازه کنید. درب قابلمه رو میبندیم تا خوب بپزد و جا بیفته. پ. ن. میتونید سیرداغ هم بزنید پ.ن کشک را ما موقع سرو هر کسی جداتوبشقاب خودش میریزه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥔 😋 ▫️۴-۵ عدد سیب زمینی آبپز ▫️۱ عدد هویج ▫️جعفری ▫️۲-۳ عدد پیازچه ▫️آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون 🔸برای روی سالاد ▫️۲ ق غ ماست چکیده ▫️۱ ق غ سس مایونز ▫️ذرت و جعفری 🔸سیب زمینی را له کنید و هویج را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تا زمانی که آب آن کشیده شود بپزید، و آن را به سیب زمینی اضافه کنید. پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کنید، میتوانید در قالب بزرگ بریزید یا در قالبهای سیلیکونی تک نفره، یا حتی با دستتان گرد کنید و یا به هر شکلی که دوس دارید دربیاورید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥗 😋 🔸يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤚امروز اومدم با سالاد بسیار خوشمزه اسمش سالاد ولی یک وعده کامل بحساب میاد. دستورهای متفاوتی وجود داره به سلیقه خانواده خودتون جایگزین کنید سالاد روسی اصلش با کالباس هست شما میتونید به جای کالباس از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید . رژیمی میخواید درست کنید ماست چکیده رو جایگزین سس کنید .خوشمزگی این سالاد به سسشه🤪 میتونید به مواد یک دونه تخم مرغ آب پز هم بزنید اونوقت طعمش بیشتر به الویه میزنه. مواد لازم سیب زمینی متوسط چهار ویا پنج عدد هویج متوسط دو عدد خیار شور دو عدد نخود فرنگی سه قاشق کالباس دو الی سه ورق سس مایونز سه قاشق شوید تازه دوقاشق پر شوید خشک یک قاشق سرخالی نمک وفلفل و آب لیمو _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و هویج رو بزارید رو گاز تا بپزه اما نه در حدی که وا بره بعد از پخت پوستشونو بگیرید وکنار بزارید تا کاملا سرد بشه. نخود فرنگی رو با نصف لیوان آب حدود ده دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن کالباس سیب زمینی و هویج وخیار شور رو نگینی خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت. همه رو بریزید تو کاسه نسبتا بزرگ. نمک وفلفل واب لیمو به سس اضافه کنید خوب بزنید تا یکدست بشه سس رو به مواد اضافه کرده با دو قاشق به آرومی مخلوط کنید تا شکل وظاهر مواد خوشگل بنونه😍.مواد نباید له بشن آخر سر شوید رو بریزید و سالاد رو منتقل کنید به ظرف مورد نظر کمی شوید روش بپاشید ونوش جان کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
براي تهيه اين سالاد، سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل . اميدوارم از اين سالاد پاييزي لذت ببرید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال فرکردن_سشوار کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
کلم برگ سفید نصف یک عدد. انار ملس دو عدد. سینه ی مرغ نصف یک عدد. مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. سس مایونز 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم. ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفته _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سالاد رژیمی كاهو و هويج و جوانه شبدر و خيار و گوجه و بروكلي،لوبيا چشم بلبلي و فيله سوخاريه با قارچ كه با آبليمو با شعله بالا تفت دادم. . سسش هم ميتونه روغن زيتون و نمك و فلفل و گشنيز و آبليمو باشه. هم ماست و مايونز و نمك و فلفل و آبليمو _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سالاد ماکارونی یک هویج بزرگ دو ساقه کرفس هشت تا ده برگ ژامبون مرغ ده عدد خیار شور دوعدد سیب زمینی کوچک نصف کاهو پیج متوسط (همه این مواد رو به سلیقه خودتون میتونید کم وزیاد کنید) سس مایونز نمک فلفل سیاه وقرمز کمی ابلیمو پاستا رو که تو ابجوش بریزید تا پخته بشه وابکش کنید ، هویج وکرفس را هم نگینی خرد کنید وبا کمی آب بزارید پخته بشه،سیب زمینی هم پخته ونکینی خرد کنید ، ژامبون وخیار شور هم خرد کنید ، کاهو شسته شده هم خرد کرده همه مواد را مخلوط کنید وبا سسی که درست کردید( سس مایونز ونمک وفلفل واب لیمو) کاملا مخلوط کرده یک ساعت در یخچال بذارید ونوش جان کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساقیا صبح است می از شیشه در پیمانه کن حشـر خـواب آلـودگان از نـعـره‌ ی مستانه کن می ‌رود فیض صبوح از دست تا دم می ‌زنی پـیـش این دریـای رحمت دست را پیمانه کن سلام صبح تون بخیر روزی پر از شادی و نشاط برایتان آرزومندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد...خدای دانه‌های انار❤ "به نام خداوند بخشنده مهربان"