eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله دونه برفی مواد لازم : دوبسته ژله بلوبري يك بسته ژله الورا بستني وانيلي ليوانی دستور تهیه : ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بد ي بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن . حالا يك سيني نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد بد بزاريد يخچال تا ببنده وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميزاريم بد ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم. حالا داخل قالبمون ي رديف دونه برفي ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره بد ميزاريم داخل يخچال وقتي نيم بند شد دوباره همين كارو ميكنيم و تا اخر . وقتي ژله كامل بست اول دورش رو ازاد ميكنيم با چاقو بد داخل اب گرم ميزاريم تا خودشو ول كنه در انتها در داخل ظرفمون بر ميگردونيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ارایی ساده اما زیبا مناسب برای شب یلدا. کافیه برش های زیگزاگی بلند روی خیار ایجاد کنید. با یه کارد نوک تیز البته زیاد کارد رو عمیق فرو نبرید هر چقد زیگزاگ ها باریک تر و بلند تر باشن نتیجه کار بهتر میشه بعد اروم خیار رو از هم باز کنید . سیب ها رو حلقه حلقه برش بزنید و بعد با کاتر ستاره یا گل چهار پر قالب بزنید . سیب رو به نوک سیخ چوبی وصل کنید و انتهای سیخ رو در خیار فرو ببرید و بعد داخل لیوان گذاشته و لیوان رو از انار پر کنید به همین راحتی بچه ها من امتحان کردم تا سه چهار ساعت هم سیب ها سیاه نشدن اما اگه میخواید سیب ها اصلا تغییر رنگ ندن کافیه یک ق غ شکر رو با نصف فنجون اب حل کنید و بعد یک ق مرباخوری ابلیمو بهش اضافه کنید و این شربت رو با بری به سیب ها بمالید . ابلیموی موجود در شربت از سیاه شدن سیب ها جلوگیری میکنه.
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک گوشت😋 برای هر دو نفر 2 تخم مرغ کافیه به نسبت مواد را زیاد کنید. مواد لازم میان کیک🔻 گوشت چرخ کرده 300گرم فلفل دلمه ای 1عدد پیازداغ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان مواد لازم کیک🔻 آرد دو ونیم لیوان روغن ۱ لیوان ماست 1لیوان بگینگ پودر 1ق‌غ تخم مرغ 4عدد نمک فلفل به مقداری لازم طرز تهیه🔻 پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را باهم تفت میدهیم، بعد فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و در آخر رب را می افزاییم کمی که تفت خورد زیر مایه را خاموش می کنیم و کنار میگذاریم. تخم مرغ ها را با همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، ماست را اضافه و هم میزنیم، بعد روغن و نمک و فلفل را اضافه میکنیم، آرد را با بکینگ پودر مخلوط و روی مواد الک میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم، نصف مایه کیک را توی قالب میریزیم، مقداری پنیر پیتزا در صورت تمایل روی آنر میریزیم بعد مایه گوشتی رو روی آن میریزیم بقیه مایه کیک رو روی آن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم.
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب‌زمینی مرغ با سس مخصوص😋 مواد لازم🔻 سیبزمینی روغن زیتون فلفل سیاه پودر سیر آویشن نمک فلفل قرمز پاپریکا اینم یه فست فود عالی آمریکایی که فوق‌العاده خوشمزه و خوش‌طعمه و مطمئنم همتون دوست دارین و عاشقش میشید👌🏻 پس ویدیو رو تا آخر ببینید و از دست ندید😍
مواد لازم: آرد ۲۸۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم بکینگ پودر ۸ گرم کره ۱۰۰ گرم ۱ عدد تخم مرغ کامل ۳۰ گرم شیر ۱ ق چ وانیل ۲۰ گرم پودر کاکائو ابتدا ابتدا تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو داخل کاسه ای تمیز با همزن برقی خوب همزده حدود ۵ دقیقه کره نرم و شیر رو اضافه کرده و به خوبی همزده تا همه ی مواد یکدست بشه حالا همزن رو کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر رو با هم به موادمون اضافه میکنیم تا یه خمیری لطیف که به دست نمیچسبه حاصل بشه بعد که خمیر صاف و یکدست شد به دوقسمت مساوی تقسیم کرده به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و ورز بدید تا یکدست بشه از خمیر ساده و کاکائویی توپ های ۱۵ گرمی درست کنید و کنار بگذارید حالا روی سطح کار خمیر ساده و کاکائویی رو رول کنید تا میله های ۷ الی ۸ سانتی داشته باشیم خمیر ساده و کاکائویی رو دور هم بپیچید تا اتمام خمیر و بعد با چاقو خمیر رو برش بدید مثل عکس و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و در فر ۱۸۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخت کنید
🍮ژله انار 🍮 مواد لازم : یک بسته ژله آلوورا دانه انار طرز تهیه : پودر ژله را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق ژله بریزید نیم ساعت در یخچال قرار دهید بعد یک لایه انار بریزید و یک قاشق ژله ومجددا در یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت مراحل قبل را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد قنادی یک پیمانه نمک وفلفل وآویشن بمیزان لازم آب یک پیمانه پودر سوخاری دانه درشت یک پیمانه قارچ کوچک ۲۰۰ گرم طرزتهیه: قارچ هارا ابتداخوب بشورید واگه بزرگن مثل من نصفشون کنید البته سلیقه ای هست من دوست دارم نصف کنم چون دوست ندارم قارچ سوخاریم داخلش آبدارباشه . ابتدا آرد قنادی رو بانمک وفلفل واویشن مخلوط کنید. سپس قارچ هارو ابتدا در آب سپس درآرد(مخلوط ارد وادویه ها) سپس دوباره در آرد سوخاری دانه درشت غلتانیده وآنهارادر روغن داغ باشعله متوسط سرخشان کنید نوشجان
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥 شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد جعفري >> ١٥٠ گرم گشنيز >> ١٠٠ گرم سير >> ٦ حبه فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ . . كچاب ٢ قاش غ خ مايونز>> ٢ قاشق غ خ . . طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم