eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد قنادی یک پیمانه نمک وفلفل وآویشن بمیزان لازم آب یک پیمانه پودر سوخاری دانه درشت یک پیمانه قارچ کوچک ۲۰۰ گرم طرزتهیه: قارچ هارا ابتداخوب بشورید واگه بزرگن مثل من نصفشون کنید البته سلیقه ای هست من دوست دارم نصف کنم چون دوست ندارم قارچ سوخاریم داخلش آبدارباشه . ابتدا آرد قنادی رو بانمک وفلفل واویشن مخلوط کنید. سپس قارچ هارو ابتدا در آب سپس درآرد(مخلوط ارد وادویه ها) سپس دوباره در آرد سوخاری دانه درشت غلتانیده وآنهارادر روغن داغ باشعله متوسط سرخشان کنید نوشجان
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥 شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد جعفري >> ١٥٠ گرم گشنيز >> ١٠٠ گرم سير >> ٦ حبه فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ . . كچاب ٢ قاش غ خ مايونز>> ٢ قاشق غ خ . . طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️صُبـح نو 🌨 نــگاه نو ❄️روز نو 🌨 مبارڪ... بیـدار شـو به دنیا سلام ڪن نـفسي عميـق بـڪش آرامش، مهرباني، لبخنـد و اميـد زنـدگي مال مـاست... ســــلام✋ صبح زیباتون بخیر به یکی از پنجشنبه‌های دی ماه خوش آمدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 🍃دلخوشند به این پنجشنبه ها به یک فاتحه به یک صلوات ، یک خدا بیامرزدش🌹 🌺همین ها برایشان یک دنیاست در آن دنیا ✨ ❄️به یاد عزیزان آسمانی ✨رَحِمَ اللّه مَنْ یَقْرَا الفاتحه ❄️مَعَ الصَّلوات
32.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پست آموزش یه کباب لا پلو هستش که خیلی خوشمزه میشه تا انتها مشاهده کنید مراحل پخت و مواد لازم داخل ویدیو گفته شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه بادمجان سه عدد متوسط نخود آبگوشتی بهروز یه عدد روغن زیتون بکر یک چهارم پیمانه ماست پرچرب دو پیمانه جعفری یک دسته کوچک سیرتازه دو تا چهارحبه نمک و فلفل به میزان لازم سماق یک قاشق سوپخوری پودر زیره یک قاشق مربا خوری پودر گشنیز یک قاشق چایخوری بادمجانها را پوست گرفته در سینی فر بچینید و با قلمو روی آن روغن زده در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا طلایی شود. تمامی مواد را در بلندر ریخته و پس از مخلوط شدن در ظرف سرو بریزید و با نان پیتا یا تردیلا سرو نمایید.