فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️صُبـح نو
🌨 نــگاه نو
❄️روز نو
🌨 مبارڪ...
بیـدار شـو به دنیا سلام ڪن
نـفسي عميـق بـڪش
آرامش، مهرباني، لبخنـد و اميـد
زنـدگي مال مـاست...
ســــلام✋
صبح زیباتون بخیر
به یکی از پنجشنبههای دی ماه خوش آمدید
۱۱ دی ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🍃دلخوشند به این پنجشنبه ها
به یک فاتحه به یک صلوات ،
یک خدا بیامرزدش🌹
🌺همین ها
برایشان یک دنیاست در آن دنیا ✨
❄️به یاد عزیزان آسمانی
✨رَحِمَ اللّه مَنْ یَقْرَا الفاتحه
❄️مَعَ الصَّلوات
۱۱ دی ۱۳۹۹
32.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پست آموزش یه کباب لا پلو هستش که خیلی خوشمزه میشه
تا انتها مشاهده کنید مراحل پخت و مواد لازم داخل ویدیو گفته شده
۱۱ دی ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیپ_نخودوبادمجان
#پیش_غذا
#غذای_رژیمی
مواد اولیه
بادمجان سه عدد متوسط
نخود آبگوشتی بهروز یه عدد
روغن زیتون بکر یک چهارم پیمانه
ماست پرچرب دو پیمانه
جعفری یک دسته کوچک
سیرتازه دو تا چهارحبه
نمک و فلفل به میزان لازم
سماق یک قاشق سوپخوری
پودر زیره یک قاشق مربا خوری
پودر گشنیز یک قاشق چایخوری
بادمجانها را پوست گرفته در سینی فر بچینید و با قلمو روی آن روغن زده در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا طلایی شود.
تمامی مواد را در بلندر ریخته و پس از مخلوط شدن در ظرف سرو بریزید و با نان پیتا یا تردیلا سرو نمایید.
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدمبا #مربا_پرتقال خوشمزهه😋 یک لیوان آب
یک لیوان آب پرتقال
۲ لیوان شکر ۱ ق غ آبلیمو برای درست کردن #مربای_پوست_پرتقال بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ،پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید و داخل خلال دندان مطابق فیلم قرار بدین سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه در داخل آبجوش که روی حرارته قرار دهید و بعد آبکش کنید. در این فاصله شکر را با آب و اب پرتقال مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق ...
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_سیب_زمینی با مرغ و پنیر😍
📍مواد لازم👇🏻
🥔#سیب_زمینی متوسط ۶-۷ عدد
🧈کره ۱ ق غ
🧂نمک ۱ ق چ
🥛شیر نصف فنجان چایخوری
🥠سینه مرغ نیم کیلو
🌶فلفل کاپی قرمز ۱ عدد یا فلفل دلمه
🔪فلفل سبز ۲ عدد
🧅پیاز ۱ عدد
🧄سیر ۲ حبه
🍅گوجه فرنگی ۴ عدد
🥫رب گوجه ۱ ق غ
🧂نمک، فلفل، آویشن
🧀پنیر چدار یا #پیتزا
🔸سس بشامل به دلخواه:
🧈کره ۲ ق غ
🥡آرد ۲ ق غ
🥛شیر ۲ لیوان
🧂نمک و فلفل
.
.
۱۱ دی ۱۳۹۹
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان پفکی
مواد:
2 عدد بادمجان
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته بکینگ پودر
نمک.
همه آنها را به هم بزنید.
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
آن را در این سس قرار داده و روی یک صفحه داغ سرخ کنید
دستور این شام عالی رو با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈 .
.
۱۱ دی ۱۳۹۹
#گل_کلم_سوخاری 🍟 😋
🔸توی یک قابلمه متوسط به اندازه ۱ لیوان آب، ۱ ق چ خ جوش شیرین و نمک میزنیم و میذاریم بجوشه سپس تکه های گل کلم رو اضافه کرده و ۳ دقیقه اجازه میدیم بپزه و آبکشش میکنیم. توی یه کاسه آرد گندم، توی یه کاسه دیگه آرد سوخاری و توی یه کاسه ۳ عدد تخم مرغ رو به خوبی به همراه پودر سیر،نمک،فلفل سیاه میزنیم و تکه های گل کلم رو اول در آرد سپس تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میغلطونیم. توی قابلمه گود به اندازی کافی روغن ریختع و میذاریم خوب داغ بشه و گل کلم ها رو اضافه کرده و تا زمانی که طلایی شدن سرخ میکنیم.
سپس از روغن جدا کرده و در کنار سس یا هر چیز دیگه ای میتونین سرو کنید
۱۱ دی ۱۳۹۹
.
#ترشی_یونانی 😍😍
و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه
طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی
خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه 😁😁
برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍
***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید
۱۱ دی ۱۳۹۹