فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه
تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺
فقط چند نکته
از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه
رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه
کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه
توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه
آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه
عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه
از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی
آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید
من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و بادمجان😋
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر🔻
مرغ....پانصد گرم
فلفل دلمه...سه عدد
پیاز....یک عدد
خامه....صد گرم ،میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه
بادمجان....سه عدد
پنیر پیتزا....ب مقدار دلخواه(من حدود دویست گرم ریختم)
مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم.
بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید.
پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد
فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید.
خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
✔سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
اين كوكو به همراه اين سس،عاليه👌🏽
#کوکو_سیب_زمینی_و_پیازچه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به آخرین دوشنبه دی ماه
خوش آمدی
دوستانی دارم🌼
بهتر از برگ درخت
که دعایم گویند و دعاشان گویم🌼
صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق
تو دلت سبز🌼
چراغت روشن
چرخ روزیت همیشه چرخان🌼
نفست داغ
تنت گرم
دعایت با من
صبح زیبایتان بخیر وشادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیما مردمونش،خیلی باصفا بودن
زندگیا ساده ،ولی خیلی باوفا بودن🍃🌸
درسته قدیما دست پدرا بود ،پر ز پینه
ولی دلامون خالی از غم بود وکینه🍃🌸
بیاید به رسم ادب قدیمی صفت باشیم
حال دلتون عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه
تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺
فقط چند نکته
از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه
رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه
کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه
توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه
آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه
عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه
از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی
آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید
من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔
#چیلی_برگر 🍔 😋
▫️سینه مرغ ۲ عدد کامل
▫️شیر یک پیمانه و نصفی
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️نمک، فلفل سیاه، کمی
▫️سس تند دو سه ق غ
▫️آب یه عدد لیمو ترش کوچیک
🔸اینارو با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ رو بزارید داخلش و بزارید دو ساعت تو یخچال تا مزه دار بشه
آرد دو تا سه پیمانه( هر آردی بود)
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، بریزید داخل آرد و باهم مخلوط کنید
بعد سینه های مرغ رو در آرد بعد داخل همون موادی که از قبل بوده( شیر) بزنید باز آرد باز شیر ( اینکار رو دو تا سه بار انجام بدید) تا پولکی بشه
بعد داخل روغن داغ سرخ کنین( حدود ده دقیقه کافیه) خاطرتون جم مغز پخت میشه
بعد داخل نون ساندویچی بزارید و کاهو، گوجه ، خیارشور و هر چی دیگه دوس دارین نوش جان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_نارنگی
نارنگی پوست نازک و ریز : 1 کیلو
پودر شکر: 4 لیوان
اب : 1 و نیم لیوان
اب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
برای این مربا نازک بودن پوست نارنگی ها و ریز بودنشون خیلی مهم هست داخل یک ظرف بزرگ اب بریزید ,نارنگی ها رو ۱ روز توی اب خنک بزارید و در طول روز چند بار اب رو تعویض کنید تا به این شکل تلخی پوست نارنگیها از بین بره داخل یک قابلمه اب میریزیم میزاریم روی حرارت نارنگی های درسته رو میندازیم داخل اب و میزاریم اب بجوش بیاد ۷ دقیقه میزاریم بجوشه و ابکش میکنیم و با اب خنک میشوریمشون و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم و دوباره نارنگی ها رو با اب خنک ابکشی میکنیم . سپس نارنگی ها را از وسط برش داده .بعد شکر و آب رو به نارنگی ها اضافه کرده تا به جوش بیادو میزاریم بجوشه تا وقتی که غلظت شربت به حد مناسب برسه . 15 دقیقه اخر اب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید.بعد از خنک شدن میتونید داخل شیشه تمیز بریزید و نگهداری کنید
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی_مغزدار🌰🌰
موادلازم:
پودرنارگیل۲۰۰گرم
شیرعسلی۲۰۰گرم
وانیل ۱/۴قاشق چ خ
گردو۱۰عدد
شکلات تخته ای سفید وکاکائویی هر کدام ۱۰۰گرم
پودرپسته برای تزئین
طرزتهیه:
پودر نارگیل وشیرعسلی ووانیل رو خوب باهم مخلوط میکنم بعد به اندازه یه گردو برمی دارم وسطش مغز گردو میزارم گرد میکنم, یکم میزارم یخچال بعددرمیارم داخل شکلات بنماری شده میغلتونم در میارم میزارم رو یه ظرف تا خودشو بگیره.
#توپک_بادمجان_سوخاری
بادمجون متوسط سه عدد،سیر رنده شده دو حبه،جعفری خرد شده یک قاشق
تخم مرغ یک عدد،آرد سوخاری دو ق غ خ
پنیر پیتزا یک سوم لیوان،نمک و فلفل و پاپریکا،پودر سوخاری یا آرد سوخاری به مقدار لازم
بادمجون هارو پوست بکنید و نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه.رنده کنید و توی کمی روغن تفت بدید(ده دقیقه)بعد نمک و فلفل پاپریکا و سیرو رب رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید...بذارید مواد خنک بشه و تخم مرغ و آرد سوخاری و پنیر پیتزارپاضاغه کنید و با قاشق مخلوط کنید و بعد دستتون رو با روغن چرب کنید و اندازه ی گردو از مواد بردارید و گرد کنید و توی پودر سوخاری بغلتونید و داخل روغن داغ سرخش کنید....
پیراشکی با مغز مرغ و سبزیجات هستن
مواد لازم برای خمیر👇👇👇
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان شاید بیشتر(تا جایی که خمیر بدست نچسبه)
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۱ عدد،
زعفران و کنجد برای روی خمیر
اول شیر ولرم رو با ۱ حبه قند متوسط مخلوط کردم بعد پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم گذاشتم۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک، روغن رو داخل کاسه دیگری ریختم با قاشق مخلوط کردم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنم، آرد رو روی مواد الک کردم.
آرد رو تا جایی زدم که خمیر بدست نچسبید خمیر رو چند دقیقه ورز دادم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیدم و روش رو با پلاستیک پوشوندم و یک ساعت در محیط آشپزخونه گذاشتم تا حجم اون دو برابر بشه و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفتم حالاخمیر ما آمادست.🍔 🍂💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون نیاز به روغن اینمدلی عصرانهدرست کنید درست کنید محشره طعمش خیلی همبرا سلامتی بهتره و توی اینفصل اینعصرانهسرد و یخچالیواقعا خوردنداره
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
8 تخم مرغ
200 گرم شکر
20 گرم نشاسته ذرت
60 گرم آرد
پوست لیمو
وانیل 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت 320 گرمی
80 گرم کره
پودر قند
روش درست کردن
زرده های تخم مرغ را با شکر ، نشاسته ذرت ، آرد ، شیر و پوست لیمو مخلوط کنید.و بپزید ، آجیل خرد شده را اضافه کنید. در اضافه کردن فنجان ، بیسکویت هایی با کره و سپس مخلوط آماده شده ، دوباره آن را تکرار کنید ، با آجیل و پودر قندبپاشید.
#بورک_سیب_زمینی 🌮 😋
▫️آرد 500 گرم
▫️آب 250 میلی لیتر
▫️کره آب شده 50 گرم
▫️نمک یک قاشق چایخوری
🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.
برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش خرما مجلسی🍓
#کلیپ_آموزش_خرما_مجلسی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت
گوشت، گوجه، فلفل دلمه و پیاز رو تفت و بگذارید کامل بپزه
بعد داخل کاسه ای ریخته و داخل قابلمه بصورت برگردون بزارید، حالا دمی رو داخلش درست کنید.
#چلو_گوشت
ابتدا گوشت(من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیاز خلالشده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرامآرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند.
بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطرکردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای_خونگی
مواد لازم :
500 گرم گوشت گاو نصف گوشت گوسفندی
1 عدد فلفل قرمز کبابی
3 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 دسته کوچک جعفری
3 تا4 عدد سیر
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک ، نمک،زیره (مقدار مطابق با سلیقه شما)
.
طرز تهیه :
در غذا ساز گوشت وادویه های مورد نظر و پیاز تکه شده وسیروفلفل را بریزید و میکس کنید وبعد حدود یک ساعت مواد را در یخچال استراحت دهید. سپس طبق فیلم مقداری از مواد گوشت بردارید وبه سیخ بزنید وشکل دهید.
در تابه کمی روغن به اندازه ای که چرب بشه بریزید ودو طرف کبابها را با حرارت متوسط سرخ کنید.(کباب خودش روغن میندازه)
در کنار کباب، پیاز خلال شده وجعفری خرد شده وکمی نمک وآبلیمو وسماق مخلوط کنید وبا کباب بزارید توی نان وبپیچید وسرو کنید. نوش جان
#ته_دیگ_ماکارونی توری شکل 😋
🔸براى اين مدل ته ديگ تورى شكل، بايد از رنده ى چيپسى كنگره اى استفاده كنيد و يكبار به صورت افقى و يكبار به صورت عمودي ،سيب زمينى رو بكشيد تا حالت مشبك و تورى شكل پيدا كنه
چون اين نوع سيب زمينى خيلى نازك و ظريف ميشه من دو رديف روى هم ،ته قابلمه مى چينم
و با حرارت خيلى ملايم ماكارانى يا برنجمو دم ميكنم
گلهاى رز : پوست گوجه فرنگى كه بصورت نوارى بريده شده رو پيچيدم همراه با برگهاى ريحان
گلهاى ژربرا : هويج را از طول برشهاى نازك زدم ( من از تيغه ى vشكل دستگاه نايسر دايسر استفاده كردم) سپس برشهاى نازك با فواصل يكسان در عرض هويج زدم طوريكه برشها باعث قطع شدن طول هويج نشن و هويج از يك سمت به هم متصل باشه
كمى روشون نمك پاشيدم تا نرم و قابل انعطاف بشن تا موقع پيچيدن نشكنه (ميتونيد سي ثانيه داخل ماكرو هم قرار دهيد)
سپس شروع به پيچيدن كردم و وسط گل هم ترب پوست كنده گذاشتم و با برگهاى نعنا تزيين كردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم :
1 بسته ماکارونی فرمی
2تا3 عدد سیب زمینی آبپز خرد شده
6تا7 ورق کالباس خرد شده (من گیاهی ریختم)
10 عدد خیارشور خرد شده (من نریختم)
100 گرم نخود فرنگی
2 عدد هویج متوسط آب پز وخرد شده
(من از یک قوطی سبزیجات استفاده کردم)
3تا4 قاشق غذاخوری ماست
سس مایونز 2تا3 قاشق غذاخوری (به میزان لازم)
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
آبلیمو تازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
توی کلیپ ترکیب مواد مشخصه، اول سس ماکارونی رو آماده کنید.
توی یک ظرف سس مایونز (کم چرب ریختم) ماست، نمک وفلفل، پودر آویشن و آبلیمو رو بریزید وهم بزنید.
ابتدا سس سالاد رو روی ماکارونی که از قبل پخته وآبکشی کردیم وسیب زمینی آبپز میریزیم وخوب مخلوط میکنیم بعد مابقی مواد را اضافه کنید وهم بزنید بعد سالاد رو بزارید در یخچال تا چند ساعتی بمونه وبعد آمادس برای سرو، نوش جان.
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا
مواد لازم برای خمیر:::::
1 لیوان شیر گرم
1/2 لیوان آب گرم
1 ق غ خمیر مایه فوری
1/2 لیوان روغن
2 ق چ شکر دانه ریز
1 ق چ نمک
4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس::::::
1 ق غ رب گوجه فرنگی
1 ق چ پودر آویشن
مواد پیتزا::::::
سوسیس یاژامبون(کالباس)
زیتون
فلفل سبز
قارچ
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
#كيك_دو رنگ 🥮 😋
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️شکر یک و نیم پیمانه
▫️ماست سه چهارم پیمانه
▫️روغن مايع نصف پیمانه)
▫️بکینگ پودر 2 ق چ
▫️وانیل1 ق چ
▫️آرد 3 پیمانه پر
▫️پودر کاکائو دو ق غ
▫️دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول
🔸تخممرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن
مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخممرغی اضافه میکنیم
مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
♦️قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد
و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با پنیر پارمسان😋
مواد لازم🔻
سینه مرغ ۲ تکه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر خردشده مقداری
پنیر پارمسان ۱/۵لیوان
کره و روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه🔻
ابتدا سینه های مرغ را از پهنا برش می دهیم ،در کاسه ای تخم مرغ را با نمک و فلفل می زنیم .
ابتدا تکه های مرغ را به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در پنیر پارمسان می زنیم و کمی فشار
می دهیم تا قشنگ پنیر به آن بچسبد.
سپس در ماهیتابه مخلوط کره و روغن
می ریزییم.
مرغ ها را با شعله ملایم هر دوطرف می گزاریم سرخ شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت کلم سفید😋
مواد لازم🔻
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۵۰۰ گرم کلم
۱ عدد پیاز متوسط
سیر ۳ حبه
۱ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
پودر سوخاری یک فنجان
طرز تهیه🔻
گوشت و کلم و پیاز و سیر رو چرخ میکنیم و فشار میدیم و آبش رو جدا میکنیم سپس تخم مرغ و پودر سوخاری و نمک و فلفل زده (اگه مایه شل بود و کتلت هنگام سرخ وا رفت به بقیه مواد یک عدد تخم مرغ دیگه اضافه کنین) و نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد در روغن داغ سرخ کنین
یک زن باید #ترفند_زنونه بلد باشه😋
#چطور #خانه_داری بلد باشه
چطور #آرايش كنه💄
چطور #شال و #روسری ببنده🧕
چطور #دلبری کنه💃
تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍
راز این ترفندا اينجاس👇🏻
🎈
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#بورک_سیب_زمینی 🌮 😋
▫️آرد 500 گرم
▫️آب 250 میلی لیتر
▫️کره آب شده 50 گرم
▫️نمک یک قاشق چایخوری
🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.
برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید
#_جغور_بغور
✍🏻جیگر سفید رو خورد کنید بشوید و با پیاز و زرد چوبه آب بزارید تقریبا 2ساعت بپزه .
و بعد سرخش کنید و ادویه ( پاپریکا, فلفل سیاه, گرد لیمو, نمک) با یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب سرخش کنید.
در ماهیتابه ای جدا سیب زمینی های مربع خورد شده رو با ادویه های مورد نظر سرخ کنید و بعد در آخر به جیگر های سرخ شده اضافه کنید.
نکته ؛ اگر از جیگر سیاه هم مایل بودید استفاده کنید نیاز به آبپر کردن نیست فقط سرخش کنید
#پیراشکی_شکری 🥯 😋
▫️شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر
▫️خمیر مایه ۱ ق چ
▫️شکر ۱ ق غ
▫️نمک کمی
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️روغن مایع ۲ ق غ
▫️وانیل شکری یک بسته
▫️بیکیبک پودر ۱ ق چ
▫️آرد ۳۴۰/۳۲۰ گرم
🔸ابتدا شیر ولرم سکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند
سپس بقیه مواد را اضافه کنید
در آخر آرد را الک کنید و کم کم به خمیر اضافه کنید
بگذارید خمیر ۴۰ دقیقه در جای گرم استراحت کند.
خمیر را باز کنید و به نوار های ۱-۱/۵ سانتی برش بزنید
وقتی خمیر را رول می کنید خیلی محکم فشار ندهید
۲ طرف پیراشکی ها را در روغن سرخ کند و شکر روی آنها بپاشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به سه شنبه🌹 30دی ماه
خوش آمدی
یک صبح بخیرقشنگ
یک دعای ناب
ازعمق جان
تقدیم به کسانیکه
جنسشون کیمیاست
عهدشون وفا
مهرشون پرازصفا
وحسابشون ازهمه جداست