eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آدمهای مهربان زیادی🌸🍃 را میشناسم ڪه هر بار سفارش میڪنند مراقب خودت باش اما مهربان تر از آنان🌸🍃 خداوندی است ڪه میگوید: خودم مراقبت هستم نگاه مهربان خـــدا همیشہ همراهتان🌸🍃  
مواد لازم: برگ سیر تازه یک بسته تخم مرغ ٢ عدد لپه 1 فنجان مرغ به مقدار لازم نمک، فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1. در ابتدا برگ سیرها را می شوییم،برگ سیرها را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد و سرخ می کنیم . مرغ را با كمى زردچوبه و آب مى زاريم كمى بپزه قبل اينكه كامل پخته بشه برگ سير سرخ شده و لپه را اضافه مى كنيم.این مواد را به همراه آب داخل قابلمه(گمج) قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. دقت کنید آب این غذا باید کم باشد ولی نباید موقع پختن کل آب بخار شود، بگذارید کمی از آب آن باقی بماند. بعد از پخت کامل تخم مرغ را اضافه مى كنيم و هم نمی زنیم تا ببندد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم جهت تهیه ی: _گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم _پیاز یک عدد _سیر دو عدد _سیب زمینی ۴ عدد _رب گوجه دو قاشق _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _گوجه ۱ عدد _نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده و رب گوجه رو به همراه گوجه و فلفل و نمک به مواد اضافه کنید . بعد از ۲ دقیقه کمی آب به موادتون اضافه کنید ، شعله گاز رو کم کنید تا خوراک آبش تموم بشه و غلیظ بشه ،سپس سیب زمینی ها رو ورقه ای برش داده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید و به اون کمی شیر یا آب اضافه کنید و به مدت بیست تا سی دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید (در صورت دلخواه سس بشامل رو به مواد اضافه کنید و دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده ) و در در انتها پنیر پیتزا رو به موادتون اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل فر رو روشن کنید 😉 . . پ.ن : در این غذا رو می تونید به جای گوشت می تونید از مرغ یا قارچ هم استفاده کنید . پ.ن : دقت کنید که ورقه های سیب زمینی باید خیلی نازک برش بدید . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🌮طرز تهیه ساندویچ مرغ، کدو سبز و پنیر ریکوتا 🧀مواد تشکیل دهنده: پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمك 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نان سیاباتا 4 برش 10*12 سانتیمتر گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ پنیر ریكوتا 425 گرم سینه مرغ حدودا 450 گرم پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری كدو سبز 2 عدد 🌯خرد شده كدوسبز رو تو یه صافی میذاریم و نمك رو اضافه میكنیم. اجازه میدیم 15 دقیقه باقی بمونه تا آب اضافی كدو سبز خارج بشه. كدو رو كمی فشار میدیم تا مایع تخلیه بشه و بعد با دستمال تمیز خشكش میكنیم. ماهی تابه رو روی شعله متوسط میذاریم و وقتی روغن كمی داغ شد كدوها رو اضافه میكنیم و 2 دقیقه تو روغن سرخ میكنیم. حال ماهی تابه رو از روی شعله برمیداریم و بعد از اینكه كمی خنك شد، پنیر ریكوتا، پنیر پارمسان و پوست لیموی رنده شده رو به كدو سبز اضافه كرده، هم میزنیم تا مخلوط بشن. در آخر نمك و فلفل هم اضافه میكنیم. منقل یا كباب پز رو از قبل گرم میكنیم. برش های نون رو روی كباب پز میذاریم و فقط سمتی كه لایه مواد روش قرار میگیره رو تا حدی حرارت میدیم كه رنگش طلایی بشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه. میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آسان 🥯 ‌ 🥚مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه ۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده ۱۰ گرم بیکینگ پودر ‌ ‌طرز تهیه:🥯 ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم . سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم . با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍮 🥛مواد لازم یک لیتر شیر یک لیوان خامه یک لیوان شکر دو ق س آرد برنج سه ق س نشاسته ذرت دو ق آرد سفید وانیل یک دوم ق چ 🥣تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه بهتره شعله پخش کن بذارید در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید با پودر دارچین تزئین کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍞طرز تهیه کیک گردویی 🧈مواد تشکیل دهنده: جوش شیرین مقداری آرد سفید 2.5 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری گردوی پودر شده 1 یا نصف پیمانه شیر ا پیمانه تخم مرغ 4عدد شکر سفید 1.5 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه 🥣متن دستور آشپزی: ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط میکنیم سپس زرده های تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و ب روغن و شکر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وانیل را اضافه میکنیم و بعد ارد را الک میکنیم و با بکینگ پودر اضافه میکینم و شیر را ارام آرام میریزیم هم میزنیم تا خمیر یکدست شود سفیده تخم مرغ هارو انقدر هم میزنیم ک سفید و سفت شود و ب مواد اضافه میکنیم و جوش شیرین و در اخر گردو ها را اضافه میکنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را داخل ان میریزیم و آنرا داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد ب مدت نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه ایی قرار میدهیم نکته:حتما مایع کیک را با همزن یکنواخت و در یک جهت هم بزنید هر چقدر حباب های درون مایع کیک بیشتر باشه مایع کیک ما بهتر هست از قبل فر را داغ کنید و با چنگال اخر کار تست کنید تمیز بیرون اومد کیکمون پخته شده. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍗مرغ کبابی تند 🌮مواد لازم دو عدد سینه مرغ یک عدد لیموترش تازه کمی سس تند یک فنجان سس گوجه فرنگی 🍅طرز تهیه سس گوجه را با سس تند در ظرف مناسبی مخلوط کنید، سپس آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید و سینه های مرغ را برای دو ساعت در آن گذاشته و در یخچال قرار دهید. سپس آن را با حرارت ملایم، کبابی کنید بطوری که کاملاً بپزد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍰طرز تهیه کیک کرم کاراملی مواد تشکیل دهنده: تخم مرغ 2 عدد شکر 1 پیمانه (200گرم) روغن مایع 1/3 پیمانه شیر 1/2 پیمانه آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل نوک قاشق پودر کاکائو 2 ق غ 🥧 متن دستور آشپزی: برای دسر : پودر کرم کارامل 1 بسته شیر 2 پیمانه پودر ژلاتین 1 ق غ 🧈پودر کرم کارامل رو با یک و نیم لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا کمی بجوشه. پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری/حرارت بن ماری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. ژلاتین حل شده رو به کرم کارامل اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.قالب رو چرب کنید.بسته ی کوچیک سس کارامل رو کف قالب بریزید و بعد کارامل داع رو داخل قالب بریزید. قالب رو بذارید داخل یخچال تا ببنده.فر رو روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.تخم مرغها و وانیل و شکر رو 5دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن مایع و بعد از اون نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خیلی کم با همزن بزنید.آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر روداخل مواد بریزید.داخل فر 180 درجه به مدت 50دقیقه قرار بدید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک زن باید بلد باشه😋 بلد باشه چطور كنه💄 چطور و ببنده🧕 چطور کنه💃 تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍 راز این ترفندا اينجاس👇🏻 🎈 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
🍢کباب پیازخندان 🍛مواد لازم گوشت چرخ کرده 250 گرم پياز رنده شده 1 قاشق سوپخوري ريحان خرد شده 1 قاشق سوپخوري زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم پياز سفيد 2 عدد بيضي شکل روغن مايع 2 قاشق غذاخوري گوجه فرنگي 2 عددنصف شده سيخ کباب چوبي 3 عدد 🍲طرز تهیه گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، ريحان خرد شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرف گودي خوب مخلوط کنيد به اندازه اي که گوشت چسبندگي پيدا کند. پيازهاي بيضي شکل را که مانند غنچه گل است از وسط نصف کرده ورق ورق کنيد.مقداري گوشت در هر ورق پياز قرار داده کفه مقابل آن را رويش برگردانيد وآن را طوري شکل دهيد که به حالت يک پسته بزرگ خندان درآيد و گوشت از بالاي آن نمايان باشد.هر کدام ازاين غنچه ها را از قسمت پايين آن به سيخ بکشيد. (در هر سيخ حدود 4 غنچه قرار گيرد). در تابه کمي روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.سپس کباب ها را درتابه چيده يک چهارم پيمانه آب بريزيد. حرارت را کم کرده در ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم کباب ها ابتدا پخته و سپس سرخ شوند. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍜پاستا با میگو 🍤مواد لازم برای 4 نفر 500 گرم پاستا 300 گرم میگو 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 150 گرم قارچ نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم روغن زیتون، سرکه به مقدار لازم 2 حبه سیر پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم 🍝برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشوئید سپس میگو ها را با کمی سرکه و روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید، بهتر است میگو ها ریز باشند و یا میگو ها را به دو قسمت تقسیم کنید. گوجه فرنگی ها را رنده کنید، از رب گوجه فرنگی هم می توانید استفاده کنید. میگو ها را با گوجه فرنگی و سیر له شده تفت دهید، نمک. فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود. قارچ ها را خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگو ها مخلوط نمائید. آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید پاستا ها را در آب بریزید تا بپزد سپس پاستا ها را آبکش کنید، پاستا آماده شده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجه فرنگی تهیه شده را با پاستا مخلوط کنید و روی آن را جعفری خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و بادمجان😋 مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر🔻 مرغ....پانصد گرم فلفل دلمه...سه عدد پیاز....یک عدد خامه....صد گرم ،میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه بادمجان....سه عدد پنیر پیتزا....ب مقدار دلخواه(من حدود دویست گرم ریختم) مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم. بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید. پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید. خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه وبعدش امادس.
🥣مربای گردو 🥄مواد لازم شكر5/1 كيلو گردو1 كيلو هل كوبيده 1 قاشق سوپخوري آب 8 پيمانه 🥣طرز تهیه گردوها را پوست مي كنيم و با سوزن كلفت (لحاف دوزي ) چهار طرف آن را سوراخ مي كنيم. بطوري كه سوزن از يك طرف گردو فرو رقته و از طرف ديگر خارج شود.سپس گردوهارا در آب معمولي ريخته به مدت ده روز در جایي قرار داده و هر روز آب آن را عوض مي كنيم تا تلخي و سياهي گردو خارج شود.پس از ده روز گردوها را در آب آهك مي اندازيم و بعد از دوازده ساعت از آب آهك در مي آوريم و سپس دو الي سه بار شسته و بمدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس نموده، چهار بار آب آن را عوض مي كنيم.در نيم كيلو شكر دو پيمانه اب مي ريزيم روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام بيايد. سپس گردوها را در آن ريخته، پس از چند بار قل زدن هل را اضافه نموده. از روي حرارت برداشته پس از سرد شدن در ظرف درب دار مي ريزيم.اين مربا بسيار تيره است، براي همين ما بقي شكر را با شش پيمانه آب مخلوط كرده، روي حرارت قرار ميدهيم تا قوام بياد.
٢ليوان شير، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
😋 🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
🍛 😋 ▫️سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم ▫️ذرت پخته ۳ پیمانه ▫️برنج آبکشی شده ۴ پیمانه ▫️سیر تازه رنده شده ۲ حبه ▫️پیاز خرد شده یک عدد متوسط ▫️آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ▫️پودر سیر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پیاز نصف قاشق چایخوری ▫️زرد چوبه دو قاشق چایخوری ▫️زنجبیل نصف قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا مرغ ها را با پودرسیر ،پودپیاز ، زنجبیل ، زردچوبه، نمک، فلفل و ابلیمو مزه دار کنید و در روغن سرخ کنید تا کاملا سطح آن طلایی رنگ شود و آن را از تابه خارج کرده. سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ذرت پخته شده و کمی زردچوبه را اضافه کنید و با حرات بسیار کم تفت دهید ، برنج آبکش شده را به همراه مرغ ها به آن اضافه کنید و مانند پلو آن را دم کنید. در انتها کمی جعفری و لیموی خرد شده به آن اضافه کنید
سینه مرغ رو 6 تکه کرده به درازا و پهن ینی اول هر سینه رو دو تیکه کرده و هر تیکه رو سه ورق میکنیم و هر کدومو بین کیسه فریزری گذاشته با بیفتکوب کمی میزنیم بعد توی پیاز روغن زیتون پاپریکا پودرسیر فلفل کمی زردچوبه مخلوطو درشو میبندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد درون آرد سفید بعد تخم مرغ و آرد سوخاری میگذاریم و بعد در روغن سرخ کرده با حرارت کم تا مغزپخت شود در کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سس پنیری گودا سرو میشود بهمراه خیارشور گوجه فرنگی پیاز و فلفل دلمه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه وتخم مرغهارو روش شکوندم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد تکه تکه کرده و قاطی نرگسی کنید نرگسی اسفناج ما امادس
آب انار ۳/۴ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه آبلیموترش ۱ عدد عسل ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب انار و آب. و آبلیمو و عسل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود مواد را در قالبهای مورد نظر ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته تا ببندد پاستیلها به مدت ۲ هفته در ظرف دربسته در یخچال قابل نگهداری هستند
کرواسان ژامبون مرغ🍗 🥐مواد لازم آرد 4پیمانه تخم مرغ 1عدد روغن مایع 2قاشق سوپخوری کره 30گرم خمیرترش 1قاشق مرباخوری نمک 2/1 قاشق مرباخوری شکر 1قاشق مرباخوری آب 1پیمانه ژامبون مرغ 250گرم سس گوجه مقداری 🌮طرز تهیه در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آب گرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید. سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم.و وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد از کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود.بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده به صورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) به ترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیمو یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
آوردم که تو دهن آب میشه مواد اولیه اش و طرز تهیه اش راحته حتما تهیه کنید و ازش لذت ببرید😍 : ۲۰۰ گرم کره نرم شده تو دمای اتاق ۱ فنجان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری نسکافه ۱ لیوان پودر قند (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری) ۴ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری) ۱ قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر طرز تهیه: ۱. اول کره، پودر قند، تخم مرغ، نسکافه، روغن مایع، بکینگ پودر رو ترکیب می کنیم و هم می زنیم. ۲. بعد کم کم آرد رو بهش اضافه می کنیم و ورز میدیم.خمیر باید نرم باشه خیلی سفت نباشه. ۳. می تونید با توجه به سلیقه تون به ها شکل بدین من بعضی از اون ها رو به شکل دانه قهوه شکل دادم و بعضی هارو هم با ماسوره شکل دادم‌. ۴. ها رو توی سینی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا کمی پنبه ای بشن می پزیم. ۵. تو مرحله آخر رو به روش بنماری ذوب می کنیم و روی شیرینی های خنک شده بزنید می تونید قرابیه ها رو به شکلات بزنید و یا مثل من شکلاتو روش پخش کنید وقتی شکلات سفت شد سرو می کنیم. نوش جان😍
🍇 🥣 مواد لازم : انگور بی دانه قرمز دو لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق شیره انگور بدلخواه یک قاشق گلاب دو قاشق پودر هل و دارچین مقداری گردوی خرد شده بدلخواه 🍇 طرز تهیه: انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه