#کاکائو_خرمایی دسری مقوی 😍😍
مواد لازم برای ۵ نفر :
خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
شکلات : ۵۰ گرم
بیسکوییت کاکائویی : یک بسته
دستور پخت📝
۱- بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲- شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
کباب ترش🍢😋
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند یا گوساله 350 گرم
گردوی آسیاب شده 50 گرم
رب انار 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
عدد پیاز بزرگ 1عدد
چوچاق و جعفری 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده و تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. *. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_شیک 😋
🔸1.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید.
🔸2.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید
🔸3.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه.
🔸4.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید
🔸5.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید
🔸6.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید
🔸7.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#املت_رنگارنگ
فلفل دلمه ایهای رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایرهای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقابها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۷ دقیقه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کتلت_کدو_سبز
یک غذای رژیمی-درمانی پرخاصیت و خوشمزه:
کدو سبز رنده شده با پوست، هویج رنده شده، فلفل دلمه ای رنگی رنده شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، سبزیجات خرد شده معطر، کمی گردو خرد شده، زرشک، تخم مرغ، ادویه جات و نمک و فلفل به میزان کافی، کمی آرد نخودچی
همه مواد فوق را باهم مخلوط کرده و در ظرف پیرکسی که کف آن فقط کمی چرب شده ریخته و در فر، هواپز، گریل یا حتی در تاوه نچسب میتوانید بگذارید تا بپزد.
میتوانید هویج، کدو و فلفل دلمه ای ها را از قبل جوشانده تا کمی نیم پز شوند اما نباید کاملا بپزند و له شوند.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پلو_مرغ_کاری 🍗
پياز خلال كرده و در روغن سرخ كردم و كمي طلايي كه شد سينه مرغ رو مكعبي خرد كردم و با پيازها تفت دادم تا كمي سرخ بشه و ادويه كاري دو قاشق غذا خوري و نمك و فلفل سياه ريختم و باهم تفت دادم و نخود فرنگي جداگانه ابپز شده بهش اضافه كردم و مخلوط كردم و وقتي برنج را ابكش كردم ، لاي به لاي برنج مواد را ريختم و دم گذاشتم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#هویج_پلو_با_گوشت_مرغ
هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پوره_سيبزميني
سه عدد سيب زميني پخته رو بعد از خنك شدن رنده ريز كردم و همراه پنج قاشق كره آب شده و نمك و كمي زعفران مخلوط كردم،داخل قالب چرب شده ريختم و و فشار دادم تا شكل قالب رو بخودش بگيره ،از قالب خارج كردم و داخلش مايه گوشتى ريختم ،براي مايه گوشتي پياز رو تو تابه تفت دادم تا طلايي بشه و بعد گوشت چرخ كرده اضافه كردم و بعد از اينكه آبش كشيده شد ،كمي رب و نمك و فلفل و زرد چوبه و فلفل دلمه اي نگيني اضافه كردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#گوجه_شور 🍅🍅
گوجه فرنگی کوچولو 100 گرم
سیر حبه شده 6 عدد
فلفل سبز 3 تا 5 تا 6 عدد
شوید و مرزه از هر کدام چند شاخه
آب جوشیده ی سرد به اندازه ی شیشتون
نمک هم به اندازه ای که بچشین شوریش اندازه باشه
🌀طرز تهیه: گوجه ؛ سیر؛ فلفل؛ سبزی ها را شسته و کنار میزاریم
در شیشه ی مورد نظر گوجه ها رو باندازه ی یک سوم شیشه پر کرده و از سیر وفلفل و سبزی ها میزاریم روش و دوباره گوجه تا شیشه پر شود
در آخر سر هم آب نمک آماده رو که خنک شده تو شیشه میریزیم تا پر شود
🔸حتما شیشه در فلزی باشد . سر شیشه حتما ی نایلون گزاشته و محکم ببندیم محیط معمولی آشپزخونه نگه داریم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای فوق العاده با بادمجان
#پیش_غذا
#فینگرفود
بادمجانو داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطون سرخ کن. بادمجان سوخاری،کالباس،پنیر لایه لایه روهم بچین،سس بریز روش و بزار داخل فر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_بدون_دستگاه_ساندویچساز
اینم یک اسنک ساده که اگر دستگاه ساندویچساز ندارید مثل این ویدیو میتونید در تابه تست کنید و اگر دستگاهو دارید خیلی راحت بذارید در ساندویچساز.
مواد میانی کاملا سلیقه ایه،کلا خودتونو اذیت نکنید،از موادی که در یخچال دارید استفاده کنید.اینجا دو مدل پنیر(موزارلا و چدار) استفاده میکنه ولی شما از هر پنیر دلخواهی مثل پنیر پیتزا،ورقه ای تست هم میتونید استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سالاد_لوبیا
طرز تهيه سالاد :
دو ليوان لوبيا چشم بلبلی پخته + سه ليوان ذرت (پخته يا كنسروی) + دو ليوان برگ اسفناج كوچولو + يدونه پياز بنفش ريز خرد شده همه رو مخلوط كنيد.
طرز تهیه سس سالاد :
سه قاشق غذاخوری مايونز + سه قاشق ماست سفت + آبليموی تازه سه قاشق غذاخوری + نمك و فلفل و پودر سير و كمی آويشن مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شيرينى_عيد
#شيرينى فندقى🌰
دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق
رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ﻧﺒﺎﺕ_ﻫﺎﯼ_ﺭﻧﮕﯽ🌈🌈🌈
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺷﻜﺮ 500 ﮔﺮﻡ
ﺁﺏ 200 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ
ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ
ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ :
ﺷﻜﺮ خالص ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ. ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ 110 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﺳﻴﺪ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ.
ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﺗﻤﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ
ﻇﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ
24 ﺗﺎ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﻮﺭﻫﺎﻱ ﻧﺒﺎﺕ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻧﺦ ﻫﺎ ﻳﺎ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺩ.
پ.ن گاهی از48ساعت بیشترنیازداریم تا بلورها تشکیل بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ_به_روش_ترکی
مواد لازم :
سینه مرغ :۷۵۰گرم
ارد:۲ق غ تخم مرغ:۱عدد
روغن :۳تا۴ق غ
نمک
فلفل :۱ق غ
فلفل قرمز:۱ق غ
سیر :۲حبه
آویشن:۱ق غ
ادویه کاری:۱ق غ
زیره:۱ق غ
خوبببببببب
بچه ها سینه های مرغ رو که تکه کردید به همراه تمامی مواد داخل غذاساز بریزید و کامل مخلوط کنید ،حالا با دست که کمی مرطوب هست فرم بدید و به شکل ناگت های کوچیک درست کنید و بزنید تو آرد و بعد داخل تخم مرغ و بعد هم پودر سوخاری و داخل روغن داغ سرخ کنید .
اینو برای بچه ها میتونید درست کنید و یا برای مهمونی و تولد هم عالیه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیر_سیب🍏🍎😍
سیب یک عدد
شیر یک لیوان
دارچین یک ق چ خ
عسل گرم یک ق غ خ
سیب رو پوست کرده و هسته هاش رو جدا کنین و به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه.فقط همین، نوش جان😊
یه #صبحانه عالی برای افرادی که طعم شیر رو دوست ندارن، اگه میخواین غلیظتر بشه، یه قاشق چایخوری ثعلب هم میتونین اضافه کنین، عسل بهتره گرم باشه تا راحتتر در شیر سرد حل بشه و ته نشین نشه، روی بخار کتری عسل روگرم کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تزئین_آش...
میدونم مدلای خیلی قشنگتری هم هستو بقیه انجام دادن....
ولی برای آش_نذری که باید سریع کاسه ها رو تزیین کنین .
این مدلا هم , یه جورایی قشنگه و شیک... هم درست کردنش سرعت داره و خیلی وقتتون رو نمیگیره
.
چطوره به نظرت ؟ امیدوارم به کارتون بیاد
بعدا نوشت از سوالات : رنگ زرد همون کشکه با زعفرون دم کرده قاطی کردم
نکته : تا اش رو ریختی توی کاسه . سریع شروع کن به تزئین . اگر روی آش ببنده و سفت بشه ، دیگه نمیشه به این سبک تزیین کرد.
نکته : نعنا داغ رو با روغن جامد درست نکنید . فقط باروغن مایع و تقریبا شل باشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اش_کله_جوش
این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش آق پنجر هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_پرتقالی
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد
تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم
😍 @ashpazy_irani 😍
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
سوسیس رو از وسط دو نیم کنید،بعد طبق تصویر از کنارهها برش های کوچیک بزنید و بصورت دایره سرخش کنید،داخله سوسیس تخم بلدرچین بریزید و با خیار و سبزی تزیینش کنید
😍 @ashpazy_irani 😍