eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه وتخم مرغهارو روش شکوندم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد تکه تکه کرده و قاطی نرگسی کنید نرگسی اسفناج ما امادس
آب انار ۳/۴ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه آبلیموترش ۱ عدد عسل ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب انار و آب. و آبلیمو و عسل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود مواد را در قالبهای مورد نظر ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته تا ببندد پاستیلها به مدت ۲ هفته در ظرف دربسته در یخچال قابل نگهداری هستند
کرواسان ژامبون مرغ🍗 🥐مواد لازم آرد 4پیمانه تخم مرغ 1عدد روغن مایع 2قاشق سوپخوری کره 30گرم خمیرترش 1قاشق مرباخوری نمک 2/1 قاشق مرباخوری شکر 1قاشق مرباخوری آب 1پیمانه ژامبون مرغ 250گرم سس گوجه مقداری 🌮طرز تهیه در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آب گرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید. سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم.و وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد از کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود.بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده به صورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) به ترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیمو یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
آوردم که تو دهن آب میشه مواد اولیه اش و طرز تهیه اش راحته حتما تهیه کنید و ازش لذت ببرید😍 : ۲۰۰ گرم کره نرم شده تو دمای اتاق ۱ فنجان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری نسکافه ۱ لیوان پودر قند (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری) ۴ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری) ۱ قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر طرز تهیه: ۱. اول کره، پودر قند، تخم مرغ، نسکافه، روغن مایع، بکینگ پودر رو ترکیب می کنیم و هم می زنیم. ۲. بعد کم کم آرد رو بهش اضافه می کنیم و ورز میدیم.خمیر باید نرم باشه خیلی سفت نباشه. ۳. می تونید با توجه به سلیقه تون به ها شکل بدین من بعضی از اون ها رو به شکل دانه قهوه شکل دادم و بعضی هارو هم با ماسوره شکل دادم‌. ۴. ها رو توی سینی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا کمی پنبه ای بشن می پزیم. ۵. تو مرحله آخر رو به روش بنماری ذوب می کنیم و روی شیرینی های خنک شده بزنید می تونید قرابیه ها رو به شکلات بزنید و یا مثل من شکلاتو روش پخش کنید وقتی شکلات سفت شد سرو می کنیم. نوش جان😍
🍇 🥣 مواد لازم : انگور بی دانه قرمز دو لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق شیره انگور بدلخواه یک قاشق گلاب دو قاشق پودر هل و دارچین مقداری گردوی خرد شده بدلخواه 🍇 طرز تهیه: انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
🌸❄️ یڪ‌ صبح‌ سینه‌چاڪ‌گذشتی ‌زگلسِتان گل‌پاره‌ڪرده‌است ‌گریبان به‌بوی‌تو درود ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر... ۵ پیمانه خرمای کبکاب..... ۲۵۰ گرم( چون خرمای کبکاب نیاز به پوست گرفتن نداره) پودر ژلاتین..... سه قاشق غذاخوری سرپر پودر نارگیل...... یکسوم پیمانه گردوی درشت...... یکسوم پیمانه عسل ...... دو قاشق غذاخوری ( من نزدم ولی به نظرم کم شیرین بود عسل بریزید بهتره) وانیل.... یک قاشق چایخوری دارچین..... در صورت تمایل مقدار کمی( با دارچین دقیقا طعم بستنی معجون میهن رو میده ولی باید خیلی کم بزنید) کنجد......در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
🌶کباب‌ قارچ‌ و فلفل‌ 🥩مواد لازم گوشت‌ فیله‌ گوساله‌۷۰۰ گرم‌ پیاز۴ عدد فلفل‌ دلمه‌ای‌ سبز۲ عدد گوجه‌ فرنگی‌۲ عدد قارچ‌ درشت‌۴ عدد رب‌ گوجه‌۴ قاشق‌ سوپخوری‌ روغن‌ مایع‌مقداری‌ نمك‌ و فلفل‌به‌ میزان‌ لازم‌ 🧄طرز تهیه ۲ عدد از پیازها را با رنده‌ ریز كرده‌ و در تنظیف‌ ریخته‌ و فشار می‌دهیم‌ تا آب‌ آن‌ گرفته‌ شود.سپس‌ گوشت‌ را به‌ قطعات‌ یك‌دست‌ برش‌ داده‌ و به‌ مدت‌ ۲۴ ساعت‌ در آب‌ و پیاز خوابانده‌، آن‌گاه‌ ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل‌ دلمه‌ای‌ و گوجه‌ فرنگی‌ را به‌ قطعات‌ یك‌دست‌ برش‌ داده‌ و قارچ‌ را نیز از وسط دو نیم‌ می کنیم.قسمت‌ بالای‌ فر را روی‌ آخرین‌ درجه‌ روشن‌ كرده‌ و برش‌های‌ گوشت‌، پیاز، فلفل‌، گوجه‌ فرنگی‌ و قارچ‌ را به‌ ترتیب‌ به‌ چوب‌ كباب‌ چوبی‌ كشیده‌، كف‌ سینی‌ فر را با روغن‌ مایع‌ چرب‌ نمایید.كباب‌ها را در سینی‌ قرار داده‌ و در پنجره‌ بالای‌ فر می‌گذاریم‌ تا یك‌ طرف‌ كباب‌ بپزد.بعد آن‌ را برگردانده‌ و طرف‌ دیگر را می‌پزیم‌.كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ روی‌ كباب‌ می‌پاشیم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ را در مقداری‌ روغن‌ مایع‌ تفت‌ داده‌ و این‌ مایع‌ را در اواخر پخت‌ كباب‌ روی‌ آن‌ میریزیم.
غذای_فوری واویشگا یه غذای شمالی که هم میشه با نون سرو کرد هم با برنج، پیاز داغ درست کردم بعد گوشت چرخکرده رو تفت دادم در آخر گوجه ریختم تا آب بندازه، کنارش سیب زمینی هم گذاشتم، من برا خوشمزه شدنش زعفران و زرشک هم اضافه کردم
شیر دارچین‌ نوشیدنی مفید👇 ▫️برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقه‌کننده) شیر است شیر را تا مفاصل می‌برد. ▫️این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند. 🔻ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوق‌العاده و خوش‌طعم است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
موجور🌮🥪 🍃مواد لازم تخم مرغ 2 عدد شوید خرد کرده 4 قاشق غ کدو متوسط 2 عدد پنیر سفید150 گرم روغن مایع نمک و فلفل 🍔طرز تهیه کدوها را پوست گرفته و به همراه پنیر و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. سپس طرف دیگر رو برگردونید تا بپزد و سرخ شود. بعد تزیین کرده و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱لیوان نمک ۲قاشق چ فلفل پاپریکا۲قاشق چ فلفل تند۱قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 مواد لازم ژل نارنگی 3 فنجان آب نارنگی 1 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته __ برای دسر کاستارد 1 لیتر شیر 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 بسته وانیل(نصف قاشق چایخوری) طرز تهیه: برای دسر نارنگی نشاسته ، آب نارنگی و شکر را در یک قابلمه بریزید و ضرب کنید تا شکر خوب حل بشه. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا غلیظ شود. یک تکه نارنگی را مطابق فیلم در فنجان های مورد نظر گذاشته فنجان ها را خم کنید و کمی از ژل را در فنجان ها ریخته و اجازه دهید ژل خنک شود. _ برای دسر کاستارد ، نشاسته را با شیر و شکر در یک قابلمه تفت دهید.تا غلیظ شود اخر کار وانیل را اضافه کرده هم بزنید و از اجاق بردارید.کمی که خنک شد روی ژل ها ریخته و سرو کنید. نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو با ماهی آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ ق غ پودر سیر: ۱ ق چ پودر پیاز: ۱ ق چ زنجبیل: نصف ق چ فلفل سیاه: نصف ق چ فلفل قرمز: نصف ق چ تخم گشنیز: نصف ق چ نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه »»»روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛ آرد گندم: ۱۰ ق غ نمک: ۱ ق غ زردچوبه: ۲ ق چ فلفل سیاه: ۱ ق چ هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چقد از خوشمزگی این غذا بگم بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند😂 مواد لازم برای ۳ نفر👇 مرغ نیم کیلو (بدون پوست) پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۳ قاشق آلو ۶ عدد نمک ۱ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری آب برای تهیه سس ۱ لیوان اول از همه سس رو آماده میکنیم. رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم. بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست.
👌 کره نرم 170 گرم شکر ریز 180 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 200 گرم نشاسه ذرت(سفیده) 20 گرم کشمش 130 گرم گردو ریز خرد شده 60 گرم (دلبخواهی) فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار. شکر و کره رو‌با همزن خوب بزنید تا کنی حجم بگیره و کرمی بشه یکی از تخم مرغها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هر تخم مرغ 30 ثانیه بزنید بعد ارد و نشاسه ذرت الک شده رو اضافه کنید یکم با لیسک مخلوط شد کشمش و اگه دوست داشتید گردو هم اضافه و با قاشق یا با قیف با فاصله توی سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
🥖🌽🥖🌽 مواد لازم برای۴ نفر آرد پنکیک ۳ فنجان آرد ذرت ۱ فنجان تخم مرغ ۱ عدد آب ۲ فنجان روغن کانولا به مقدار لازم سوسیس هات داگ ۸ عدد سیخ چوبی ۸ عدد طرز تهیه ۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. ۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید. ۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید. ۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بچه ها ويدئو صفحه ميدونم كه همتون خيلي بهتر از من درست ميكنين😍👌 واينكه هر شهر وشايد هر خونواده اي يه روش واسه پختش داره، . اين روش خيلي هاتون و همينطور مامان هست كه ازش ياد گرفتم و بايد بگمممم عاشقِ طعمشم، يعالمه برگ تو يخچال دارم روش هاي شمارو هم حتماً ميخونم وامتحان ميكنم با كمال ميل🤗😍 . . پياز،گوشت چرخ كرده،سير،(زردچوبه،فلفل،دارچين خيلي كم،نمك) سبزي دلمه(شويد،ترخون،پيازچه،تره،جعفري وگشنيز خيلي كم) روبه ترتيب سرخ كردم، يك پيمانه لپه پخته شده، دو پيمانه برنج خيس خورده وآبكش شده، رو اضافه كردم... داخل قابلمه چيدم(من برگ نميزارم ته قابلمه چون برشته شدش بنظرم خوشمزس)سركه وآبُ شكر رو مخلوط كردم ريختم روي مواد ويك ساعت دم گذاشتم😋 . . جاتون سبز🍃 دلتون شااااااد😍 بچه ها زرشكُ كشمش دلخواه وذائقه اي هست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلام روزتون بخیر این شما و این هم رشته پلو جان😍😋. . 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 . .
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️☝️ کرپ مواد لازم برای کرپ👉🏻 یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک تخم مرغ نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک لیوان کامل آرد 1ق چ خ بیکینگ پودر مواد مورد نیاز برای ملات داخلی پنیر چدار رنده شده دو فلفل سبز یک فلفل دلمه قرمز سوسیس به اندازه کافی 1 سفیده تخم مرغ برای آخر کار ( اندازه گیری فنجان 200 میلی لیتر) طرز تهیه کرپ: شیر و اب و تخم مرغ نمک, روغن, آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. داخل تابه نچسب با ربی یا ملاقه ریخته.وقتی یک‌ طرف پخت برمیداریم( فقط از یک‌طرف بپزید). پنیر چدار, فلفل دلمه و فلفل سبز و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها بریزید مطابق فیلم ببندید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و کرپ ها رو میچینیم. یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده را ریخته درب رو میزاریم حدود ده دقیقه تا پنیر ذوب شه😋 نوش جان❤❤