8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیپ_سبزیجات
این فینگر فود ازون راحتای خوشگل خوشمزه اس
مواد لازم:
_ سس مایونز ۳ ق غ
_ پنیر خامه ای ۱ ق غ
_ جعفری تازه ساطوری شده ۱ ق غ سرخالی
_ خیارشور رنده شده ۱ ق غ سرپر
_ نمک و فلفل و اویشن ب مقدار لازم
_ آبلیمو هم کمی بزنید
میتونید مثل من بصورت شات های تک نفره سرو کنید
یا اینکه توی ی سینی یا ظرف سرو سبزیجات رو بچینید و سس رو تو ی کاسه کوچیک بریزید بذارید وسطش😍
اگر عکسشو پیدا کردم استوری میکنم ببینید چی میگم
#کوکو_سیب_زمینی 🍘 😋
🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع )استفاده کردم.و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
كوفته ازميرى تركيه اى😋😋😋
مواد لازم: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ
پودر سوخارى ٢ ق غ
نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم
سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد
طرز تهيه: گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم.
🔷#فروماژ_قهوه😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نسکافه 1 قاشق
هات چاكلت 1 بسته
آب جوش نیم پيمانه
پودر ژلاتین نیم قاشق
فندوق مقداری
طرز تهيه:
ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد.
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسی😋
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ🔻
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
کته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. و حالش و ببرید.
🔷#كالزونه
۱پيمانه آب ولرم،۱ق غ شكر،۲ق غ روغن زيتون را مخلوط كرده ،۲پيمانه آرد و۲ ق چ نمك و ،۱قاشق غذاخورى سرخالى مايه خمير فورى
را اضافه كنيد و با قاشق مخلوط كنيد.يك پيمانه ديگه آرد رو كم كم اضافه كنيد و خمير رو ورز دهيد تا جاييكه در عين لطافت به دست تميزتون نچسبه،ممكنه بيشتر از سه پيمانه يا كمتر آرد بخواهد.يك كاسه را كمى چرب كرده و خمير را داخلش بذاريد و روش رو بپوشونيد و يكساعت استراحت دهيد.
براى مواد داخلش هم گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ و زردچوبه و فلفل سرخ كردم،بادمجان كبابى خرد شده ،كمى گوجه سرخ شده يا رب گوجه و پنير پيتزا رو اضافه كردم .مواد ميانى رو مطابق فيلم روى خمير ميذاريم و بين گلبرگها رو با قلمو آب ميزنيم تا به هم بچسبند و با دست فرم ميدهيم. يك ربع استراحت در محيط آشپزخانه ميدهيم و داخل فر ١٨٠ درجه ميذاريم تا زير نانها طلايى رنگ شود.
#توپكهاي_مرغ_سوخاري 😋
🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم
تیرامیسو بدون تخم مرغ
بیسکوییت لیدی فینگر
خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم)
پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم)
اسپرسو یا قهوه فوری
پودر کاکائو
اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه
بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
#ژله_خورده_شیشه 🍡 😋
🔸ابتدا سه طعم پودر ژله مختلف را با ۱/۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ذرات آن کاملا حل شوند.
ژله های آب کرده را داخل ظرف های مستطیلی بریزید و بگذارید یخچال برای مدت ۳ الی ۴ ساعت تا خوب سفت شوند.
در این فاصله یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید در دمای محیط کاملا خنک شود .
سپس یک لیوان بستنی وانیلی آب شده یا شیر که حدود یک ساعت در دمای محیط مانده باشد را به ژله آلوئه ورا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا ژله هایی که درست کردید را به صورت مکعب برش بزنید و بریزید داخل قالب و ژله آلوئه ورابستنی را به آن اضافه کنید.
قالب را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس در ظرف سرو برگردانید
🔷#یه_لیوان_مخمل_سرخ
رِد وِلوِت یا مخمل سرخ یه کیک خوشگل و خوشمزه ست که تو کمتر از 10 دقیقه میتونی توی لیوانت درستش کنی و برای صبحانه نوش جان کنید
مواد لازم برای کیک مخمل سرخ در لیوان :
🍰 4 قاشق سوپخوری آرد
🍰 2 قاشق سوپخوری شکر
🍰 نصف قاشق سوخوری پودر کاکائو
🍰 1/8 قاشق سوپخوری بیکینک پودر
🍰 3 قاشق سوپخوری شیر
🍰 نصف قاشق سوپخوری روغن گیاهی
🍰 1/8 قاشق سوپخوری سرکه سفید
🍰 1/4 قاشق سوپخوری رنگ خوراکی قرمز
طرز تهیه :
همه ی مواد بالا رو به مرور توی یه لیوان بزرگ مخلوط کنید و حسابی هم بزنید تا خمیری یک دست آماده بشه بعد لیوان رو توی مایکروویو بذارید و اجازه بدید برای حدود یک دقیقه بپزه، تموم شد! راحت بود، نه؟ 😊
نکته : نیم ساعت به کیکتون زمان بدید تا خنک شه بعد نوش جانش کنید، اینجوری طعم ها خیلی بهتر خودشون رو نشون میدهند.