eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 رِد وِلوِت یا مخمل سرخ یه کیک خوشگل و خوشمزه ست که تو کمتر از 10 دقیقه میتونی توی لیوانت درستش کنی و برای صبحانه نوش جان کنید مواد لازم برای کیک مخمل سرخ در لیوان : 🍰 4 قاشق سوپخوری آرد 🍰 2 قاشق سوپخوری شکر 🍰 نصف قاشق سوخوری پودر کاکائو 🍰 1/8 قاشق سوپخوری بیکینک پودر 🍰 3 قاشق سوپخوری شیر 🍰 نصف قاشق سوپخوری روغن گیاهی 🍰 1/8 قاشق سوپخوری سرکه سفید 🍰 1/4 قاشق سوپخوری رنگ خوراکی قرمز طرز تهیه : همه ی مواد بالا رو به مرور توی یه لیوان بزرگ مخلوط کنید و حسابی هم بزنید تا خمیری یک دست آماده بشه بعد لیوان رو توی مایکروویو بذارید و اجازه بدید برای حدود یک دقیقه بپزه، تموم شد! راحت بود، نه؟ 😊 نکته : نیم ساعت به کیکتون زمان بدید تا خنک شه بعد نوش جانش کنید، اینجوری طعم ها خیلی بهتر خودشون رو نشون میدهند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 🥯 آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍨 😋 ▫️شیرعسلی نصف پیمانه ▫️شیر 4پیمانه ▫️خامه صبحانه 100 گرم ▫️پودرپسته 1فنجان ▫️زرده تخم مرغ 3 عدد ▫️پودرژلاتین 3/5 ق غ ▫️شکر 1/2پیمانه ▫️وانیل نوک ق چ 🔸پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده
موادلازم برای کیک : آرد دوپیمانه،شکر دویست گرم،ماست سه ق غ،روغن مایع یک پیمانه،دارچین دو ق چ،بکینگ پودر سه ق چ،پوره کدو حلوایی(نباید شیرین شده باشد) یک پیمانه،تخم مرغ درشت سه عدد،وانیل کمی گردو پنجاه گرم،نمک سرکارد فر را روی صدوهشتاد گرم می کنیم،قالب را چرب و اردپاشی می کنیم.تخم مرغ و شکر و وانیل و دارچین را بزنید تا کرمی بشه،روغن را اضافه کرده و دوباره بزنید،ماست را اضافه کنید(توی عکس نیست این قسمت) و پوره کدوحلوایی رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن،ارد و بکینگ پودر و نمک را الک کرده و اضافه کنید و در اخر گردوی نگینی شده را اضافه کنید،من خودم یه مشت کشمش هم بهش اضافه کردم و در قالب ریخته و به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید.برای من دما صد و شصت به مدت پنجاه و پنج دقیقه بود.
صبح یعنی آغاز عاشقی وعاشقی یعنی زیباترین لحظه زندگی صبحتون پرازعشق ولحظه های خوب سلام دوستان مهربان ♥️صبح تون بخیر♥️    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❤️💛🧡
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای شام فردامون یا ناهار🤪🤪 در اینجا مقدار مهم نیست ، همه چیز با چشم امکان پذیر است ، اما من در مورد مقدار من نوشتم. -500 گرم فیله مرغ -2 پیاز قرمز -2 هویج -1 کلم برگ -2-3 حبه سیر -1 قاشق چایخوری گشنیز -نودل -3-4 قاشق غذاخوری سس سویا نمک ، فلفل سیاه همه مواد را به صورت نواری برش دهید. در یک ماهیتابه داغ با کره ، مرغ ، نمک ، فلفل را تفت دهید ، سس سویا اضافه کنید ، سپس پیاز را اضافه کنید ، کمی دم بکشید ، سپس هویج و کلم را اضافه کنید ، همه اینها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، گاه گاهی هم بزنید ، گشنیز ، سیر را اضافه کنید. و در عرض 2-3 دقیقه تا آماده شدن ، قارچ سوخاری را از قبل آغشته به آب جوش اضافه کنید. با سالاد یا سس گوجه فرنگی سرو کنید ، با عشق آشپزی کنید .
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر تا حالا امتحان نکردید حتما یکبار درست کنید واقعا خوشمزه است حتما هم با همین دستور من باشه 😉 گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک سیبزمینی شکم پر😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی آب پز ۶ عدد نمک،فلفل سیاه پیاز سیر له شده فلفل چیلی، فلفل دلمه رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سینه مرغ پخته شده ۳ تکه نمک،پاپریکا،زیره خامه آشپزی نصف پیمانه یا بجاش: نصف پیمانه شیر + نصف پاکت خامه (حدود ۱۰۰ میلی لیتر ) + ۱ ق غ پر پنیر خامه ای پنیر موزارلا یا پیتزا آرد تخم مرغ ۲-۳ عدد + کمی نمک و فلفل سیاه پودر سوخاری
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ یا شلیل مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن نشاسته ذرت ۳ غ ق شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان. خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه) آب سرد دو سوم لیوان طرز تهیه : اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین). بعد یکم روی حرارت میزاریمش. بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم. ❌پاسخ به اکثر سوال های شما،میکسر من مارکش دلمونتی هست،ازش راضی ام ، خوبه بد نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا پر شدن قالب یکی در میان ژله رنگی و سفید اضافه کنید. 3.حالا ژله اولی رو که داخل قالب مسطح ریخته بودید رو با کاتر طرح های دلخواه قالب بزنید. 4.یک رنگ ژله رنگی رو مجدد به روش بالا درست کنید. یه لایه بریزید وقتی نیم بند شد طرح ها رو بچنید. و مجدد روشون ژله رنگی بریزید. این کار رو تا پر شدن قالب تکرار کنید اینم یه ژله خوشگل و خوشمزه.
لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید) 2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است.