#مرغ_پیازی 🥘 😋
▫️پیاز متوسط
5 تا 6 عدد
▫️مرغ
4 تکه
▫️زعفران،فلفل و نمک
به مقدار لازم
🔸ابتدا تکه های مرغ را در روغن کم با حرارت متوسط کمی تفت میدهیم
سپس پیاز های خرد شده را به ان اضافه کرده و ادویه میرنیم و در ان را میگذاریم تا با حرارت کم به ارامی بپزه.
تا جایی باید پخته بشه تا اب پیاز گرفته بشه و پیازها له بشه سپس زعفرون را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه زیر گاز را خاموش کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🧆کوفته بلغور🧆
✅مواد لازم✅
🎈عدس یک پیمانه
🎈بلغور گندم یک پیمانه
🎈پیاز یک عدد
🎈آب سه پیمانه
🎈روعن به مقدار لازم
🎈زیره سیز نصف قاشق چای خوری
🎈جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
🎈نمک، فلفل، پودر موسیر به مقدار لازم
🧆طرز تهیه🧆
عدس را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت قرار دهید.
بلغور گندم را که چند ساعت در آب خیساندهاید به عدس نیمپز شده اضافه کنید تا با یکدیگر به طور کامل بپزند و آب آن تمام شود.
پیاز را خرد کرده و در تابهای دیگر سرخ کنید. سپس زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر خود را پس دهد.
پیاز داغو زیره را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید. سپس نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر ورز بدهید.
با استفاده از دستان خود مواد را به صورت کوفته قلقلی در آورید و سرخ کنید.
☕️قهوه با بستنی نارگیلی🍨
💌مواد لازم :
☢️قهوه
☢️۱ ق غ شکر قهوه ای
☢️۱ اسکوپ بستنی نارگیلی
☢️۱/۴ ق چ دارچین
☢️۱/۲ ق چ نارگیل خرد شده
🔰طرز تهیه 🔰
برای درست کردن این دستور ساده، با آماده سازی قهوه شروع ، شکر قهوه ای و بستنی نارگیلی را اضافه کنید.
سپس دارچین را اضافه و به خوبی مخلوط کنید. در نهایت، نارگیل خرد شده را روی آن بریزید بعد این نوشیدنی خوش مزه را میل کنید.
🍛بلغور پلو با لوبیا سبز، غذایی مشابه لوبیاپلو😋
🍛مواد لازم
🔶بلغور گندم دو پیمانه
🔷سیر دو حبه
🔶لوبیا سبز خرد شده ۲۰۰گرم
🔷گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
🔶استاک یا آب گوشت سه پیمانه
🔷پیاز یک عدددرشت
🔶فلفل دلمهای یک عدد
🔷رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
🔶نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
🔺طرز تهیه 🍲
ابتدا در مقداری روغن، پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نیمه پخته شود.
لوبیا سبز را به گوشت اضافه کنید و برای چند دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس رب گوجه، نمک و ادویه را اضافه کنید.
نیمی از استاک آب گوشت را بر روی مواد بریزید و اجازه دهید تا برای ده دقیقه بجوشد.
بلغوری که از قبل خیساندهاید را به همراه بقیه آب گوشت و فلفل دلمهای خرد شده در داخل قابلمه بریزید.
پس از اینکه آب آن کشیده و تمام شد، بر روی حرارت کم آن را دم کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😍پیتزا مرغ و بادمجان با خمیر فوری🥪🍕
📝مواد لازم
🥪۱ عدد نان باگت
🥚۱ عدد تخم مرغ
🥛۱/۲ پیمانه شیر
🧂۱ ق م بکینگ پودر
🥄نمک و فلفل سیاه برای داخل خمیر
مواد پیتزا:🍕🍕
۲ عدد بادمجان حلقه ای سرخ شده
۱/۲ سینه مرغ پخته با پیاز و نمک و فلفل
۱ عدد پیاز
نمک، فلفل قرمز و سیاه، ادویه مرغ کمی
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
روغن به مقدارلازم
زردچوبه
۱ ق غ سس کچاب
🥪🍆طرز تهیه
تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم زده و شیر رو اضافه میکنیم و نان باگت خردشده رو اضافه میکنیم و داخل تابه چرب شده با روغن ریخته و در تابه رو میذاریم تا کمی خودش رو بگیره و پیاز خردکرده رو تفت داده تا کمی سبک بشه و زردچوبه و فلفل رو اضافه کرده، بعد ادویه مرغ رو به مرغ پخته و ریش شده اضافه کرده و مرغ رو به پیاز تفت داده اضافه کرده تا مرغ کمی تفت بخوره
سس کچاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
بادمجانها و کمی پنیر رو روی خمیری که رویه آن نبسته میریزیم و مواد رو هم میریزیم و در آخر پنیر رنده شده رو می پاشیم و در تابه رو میذاریم تا پنیر آب بشه و پیتزا آماده ست.😌🥪🍕
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
موز بزرگ 1 عدد
سایر:
بیسکویت کاکائویی 1 بسته
انار
پسته خرد شده (اختیاری)
.
طرز تهیه:
همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه. موز خرد شده را اضافه کنید.
یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید.
نوشجان 😍
#دسر #دسر_شکلاتی #پودینگ
🔶 سس انبه 🔶
🥭🥭🥭
✅مواد لازم
🔸دوسوم لیوان سرکه سفید
🔸یک لیوان سرخالی آب سرد
🔸نمک و فلفل قرمز یک ق غ
🔸پودرانبه یک ق غ
🎈طرز تهیه
در قابلمه کوچکی سرکه سفید و آب سرد ونمک و فلفل قرمز رو با یک قاشق غذاخوری پر پودرانبه مخلوط و خوب هم میزنیم تا صاف بشه،سپس روی حرارت کم می گذاریم ومرتب هم میزنیم تاوقتی یکی دوتا جوش بزنه.حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سردبشه.
وقتی می مونه سس غلیظ میشه اما درمجموع این سس خیلی غلیظ نیست»
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#كرم_زعفراني 🍮 😋
🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن.
بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد.
٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.
٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن.
بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده
🥯نان قندی🥐
🧊مواد لازم
🍭شکر ۵۰ گرم
🍭روغن مایع ۹۰ گرم
🍭اب ۸۵ میلی لیتر
🍭ارد ۴۰۰ گرم
🍭نمک میوه ۲/۱ قاشق چای خوری
🍭تخم مرغ برای رو مال
🧊طرز تهیه
شکر، روغن، آب رو مخلوط میکنیم وبا همزن دستی میزنیم نمک میوه رو اضافه میکنیم ودر اخر ارد رو اضافه میکنیم تا به شکل خمیر یک دستی در بیاد.
این خمیر نیاز به استراحت نداره و سریع درست میشه.
وبعد خمیررو پهن میکنیم وبا چنگال یا هر چیز دیگه سوراخ ایجاد کنید تا پف نکنه بعد روشو زرده تخم مرغ بزنید. من خمیرو کلفت گذاشتم هر چی نازک تر بهتر مدتی نونتون رو تو فر میزارید که طلایی بشه.:درفرازقبل گرم شده ۲۰۰درجه،طبقه بالا به مدت ۲۰_۱۵دقیقه قراردهید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥄یه نان خوشمزه🥞
🥣مواد لازم
☢️آرد گندم (آرد نان سنگک) ۳۵۰ گرم
☢️روغن جامد ۱۹۰ گرم
☢️پودر شکر ۱۶۰ گرم
☢️جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری سرخالی
☢️پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
☢️محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری
☢️کنجد به مقدار لازم
🥯طرزتهیه🥯
جوش شیرین را با آرد الک نمایید.
روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.🍛
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
❤️✨دوشنبه تون بی نظیر
🌺✨قلبتون جایگاه عشق
❤️✨ومهربانی
🌺دستتون روزی دار
❤️✨وسخاوتمند
🌺✨وبخشنده
❤️✨سفره تون همیشه باز و پربرکت
🌺✨جمالتان شاد
❤️✨وهدیه دهنده لبخند
🌺✨خداوند یار و نگهدار تک تکتون
آشپزی ایرانی🍔
#نان_لایه_ای_کره_ای
#نان_لایه_ای_کره_ای
یه سری نکات هست که حتما باید دقت کنین👇🏻
من همه مواد رو باهم مخلوط کردم ولی شما اگر از سالم بودن مایه خمیر مطمئن نیستین حتما با نصف مقدار آب
و یک قاشق شکر عمل بیارین و بعد با بقیه مواد مخلوط کنین!
کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و اصلا نباید سفت باشه و یا آب شده باشه
موادلازم خمیر:
آرد نان فانتزی : ۳۰۰ گرم
مایه خمیر فوری: ۶ گرم
شکر: ۲۵ گرم
نمک: ۵ گرم
آب ولرم : 125 میلی لیتر
کره (داخل خمیر): ۵۰ گرم
کره ( بین خمیر): ۱۵۰ گرم ( من ۱۰۰ گرم استفاده کردم)
طرزتهیه:
همه مواد شامل آرد ، شکر ، نمک، مایه خمیر و آب ولرم رو باهم مخلوط کرده خمیرو ورز میدیم کره داخل خمیر و اضافه کرده و مجددا خمیرو ورز میدیم تا لطیف بشه و به دست نچسبه اگر خمیرتون شل بود کم کم آرد اضافه کنین و اگر سفت بود کم کم آب ، که من همین مقدار دستور رو استفاده کردم و آب و آرد اضافی نیاز نبود ، اگر آردتون مناسب باشه با همین مقدار دستور خمیر لطیفی خواهید داشت! خمیر را با درپوش در دمای محیط به مدت 60 دقیقه استراحت میدهیم
بعد از استراحت خمیر را به چهار چونه مساوی تقسیم کرده و چونه گیری میکنیم هر چونه رو با وردنه نازک باز میکنیم و با مقدار کره ای که برای بین خمیر داشتین بین خمیرها رو رومال میکنین کره باید یکدست بین خمیر پخش بشه شروع میکنیم به رول کرده خمیر و رول رو از وسط برش داده مطابق فیلم شکل میدیم توی کاغذ و داخل قالب مافین قرار میدیم روی خمیر را با کیسه چرب شده پوشونده و به مدت ۶۰ دقیقه استرحت دوم می دهیم،
بعد از استراحت داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم تا کامل رنگ بگیره نیاز به رومال هم نداره بعد از پخت با عسل رقیق یا شربت بار رومال میکنیم!
آشپزی ایرانی🍔
#آش_سبزى_شيرازى
خاصيت آش سبزى #شيرازى اينه كه بعد از خوردنش تا يكى دو ساعت ميرى تو افق محو ميشى 😪😴 و بعد كم كم به زندگى عادى برميگردى🤪🤓😁
اين آش با نون ( ترجيحاً سنگك ) و چاشنى ترش ( نارنج يا ليمو ترش ) سِرو ميشه ،همراه با پياز داغ و فلفل سياه😋 بعضاً ديده شده رو اين آش نعنا داغ ميريزن، نكنيد اين كارُ توروخدا🤦♀️
#آش_سبزى_شيرازى
نوعى آش سنتى و قديمى كه در شيراز بعنوان صبحانه ى كامل سِرو ميشه. همراه با نان سنگك ،آب نارنج يا آب ليموى تازه و البته فلفل سياه و پيازداغ فراوان.در شيراز به نام هاى آش سبزى يا آش صبحانه معروفه، در تمام طباخى ها، پخته ميشه و براى صبحانه بفروش ميرسه.
مواد لازم:
گوشت گوسفندى ( ترجيحاً گوشت سردست) نيم كيلو
لوبيا، نخود ، عدس هركدام نصف پيمانه
برنج نيم دانه يك و نيم پيمانه
سبزى تره نيم كيلو ( بايد درشت خرد شود)
سبزى ترخون حدود ٤ ق غذاخورى
حبوبات از شب قبل بايد خيس بشه و پخته شه.
گوشت گوسفندى رو با پياز و نمك و فلفل و ادويه و روغن بپزيد و بعد از پخت ريش ريش كنيد.آب گوشت رو براى پخت آش لازم داريم. برنج رو هم از قبل خيس كنيد و كنار بذاريد.
يه پياز داغ بگيريد، تره و ترخون رو با كمى فلفل و زردچوبه توش تفت بديد،آب گوشت رو بهش اضافه كنيد و برنج خيس خورده رو آبكش كنيد و بهش اضافه كنيد و بذاريد با حرارت ملايم كاملاً پخته شه در حدى كه وا بره( مثل پخت شله زرد) .اگر هم آب گوشت كم بود مقدارى آب بهش اضافه كنيد.
بعد از پخت حبوبات پخته شده رو اضافه كنيد و بعد هم گوشت ريش ريش شده رو اضافه كنيد، نمكش رو اندازه كنيد و حرارت رو ملايم كنيد و بذاريد يه چند ساعتى بمونه تا حسابى پخته شه و كشدار شه.چون اين آش براى صبحانه ست ،معمولاً از شب قبل بار ميذارن كه تا صبح به غلظت دلخواه برسه. 🌀اين يه دستور كلى از طرز تهيه ى آش سبزى شيرازى بود، دستورهاى مختلف با جزييات مختلف رو ميتونيد تو گوگل سرچ كنيد.
#حلوا_شیره_انگور🏵
آرد گندم یک لیوان پر
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم .
شیره انگور نصف لیوان
گلاب سه قاشق
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل کمی (اختیاریه)
شیره انگور +زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشه
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم
روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در سه مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید
یک سالاد کامل و خوشمزه و همه پسند
. برای کسانی که رژیم دارند گزینه عالیه به شرطی که مایونز رو حذف کنند 😍🥳
مواد لازم:
کاهو نصف یک عدد
سینه مرغ آب پز 1 عدد
هویج رنده شده 1 عدد
خیار شور 5-6 عدد
ذرت 5-6 قاشق غذاخوری
ماست یک لیوان
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل
جعفری خرد شده
طرز تهیه:
سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید کاهو و خیار شور را خرد کنید. جعفری ریز خرد شده، هویج رنده شده و ذرت را اضافه کنید.
ماست، سس مایونز و خردل و نمک و فلفل را مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. نوشجان
#کته_مخصوص
طرز تهیه:👩🏻🍳
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با سس بشامل😋
مواد لازم🔻
🥔سیب زمینی آب پز ۵ عدد
🧂نمک و فلفل
🧀پنیر پیتزا
🥓ژامبون
سس بشامل🔻
🧈کره ۴۵ گرم یا ۳ ق غ
🥡آرد همه منظوره یا آرد سفید ۲۵ گرم یا ۳ ق غ
🥛شیر نیم لیتر یا ۲ پیمانه
🥄جوز هندی (اگه نداشتین مشکلی نداره)
🧂نمک و فلفل
🧀پنیر چدار یا پیتزای رنده شده ۸۵ گرم یا ۱ پیمانه
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۲۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پیتزایی😍:
سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
گوجه یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پنیر پیتزا یک پیمانه
نمک و فلفل و آویشن
برای تهیه ی این غذا فقط کافیه پنیر، سوسیس ، فلفل دلمه ای و گوجه ،تخم مرغ ، نمک ، فلفل و آویشن رو با هم در یک ظرف مخلوط کرده در داخل نان های باگت ریخته و سطح آن را با پنیر بپوشانید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار داده
پ.ن : دقت کنید نون در قسمت زیرین برش ها باقی بماند و فقط داخل باگت ها خالی شود تا مواد از نان ها بیرون نزند