eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
: ♨️طرزتهیه: سه عدد سیب زمینی رو+یک عدد پیاز بزرگ+یک عدد هویج رو رنده ی ریز زدم و ابشو گرفتم..250 گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم و خوب ورزش دادم..ادویه اضافه کردم:نمک+فلفل سیاه+زردچوبه+زیره+گراماسالا+تخم گشنیز+یک قغخ ارد سوخاری+دوتاسه قغخ ارد نخودچی+یک عدد تخم مرغ..و دوباره خوب ورزش دادم و یک ساعت گذاشتم یخچال..بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کردم.. نکته؛تخم مرغ و ارد نخودچی ذایقه ای هستش...میتونید حذفش کنید..
ای شیر 2 پ شکلات تخته ای سفید 100 گرم شکر 1/2 پ خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی نسکافه 1 ق غ ژلاتین 2 ق.غ سر پر آب سرد 1/2 پ ژلاتین را به آب سرد بپاشید بنماری ذوب کنید . خامه را روی حرارت میزاریم تا روان بشه شکلات و شکر و بهش اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل و شکلات آب شود . شیر و نسکافه اضافه و مخلوط کنید . وقتی مواد یکدست شد از رو حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه و تمام مواد را مخلوط کنید . نصف مواد رو داخل قالب ریخته میزاریم کمی خودشو بگیره مغزی را میزاریم و بقیه دسر رو میریزیم بعد از خنک شدن دسر را در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم اگر از قالب سیلکونی استفاده میکنین حتما داخل فریزر بزارین برای مغزی این دسر کیک رو پودر کردم با نوتلا مخلوط کردم حالت خمیری شد داخل قالبای کوچیک ریختم گذاشتم فریزر سفت بشه
‏باورم نمی‌شه یه عده هستن که اصن به تموم شدن همزمان کباب و برنجشون توجهی نمی‌کنن. داری چیکار می‌کنی با زندگیت؟ با این بی‌برنامگی می‌خوای به کجا برسی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمان کوتاه است ولحظات برگشت ناپذیر زندگی،حبابی بیش نیست سـاده‌تـر ببینیم سـاده‌تـر بگیریم سـاده‌تـر بخندیم صبح بخیر ‌
ای شیر 2 پ شکلات تخته ای سفید 100 گرم شکر 1/2 پ خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی نسکافه 1 ق غ ژلاتین 2 ق.غ سر پر آب سرد 1/2 پ ژلاتین را به آب سرد بپاشید بنماری ذوب کنید . خامه را روی حرارت میزاریم تا روان بشه شکلات و شکر و بهش اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل و شکلات آب شود . شیر و نسکافه اضافه و مخلوط کنید . وقتی مواد یکدست شد از رو حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه و تمام مواد را مخلوط کنید . نصف مواد رو داخل قالب ریخته میزاریم کمی خودشو بگیره مغزی را میزاریم و بقیه دسر رو میریزیم بعد از خنک شدن دسر را در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم اگر از قالب سیلکونی استفاده میکنین حتما داخل فریزر بزارین برای مغزی این دسر کیک رو پودر کردم با نوتلا مخلوط کردم حالت خمیری شد داخل قالبای کوچیک ریختم گذاشتم فریزر سفت بشه
🍭 سفیده تخم مرع ۳ عدد نمک ۱ق چ آب لیمو ترش ۱/۴ ق چ شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم کرم تارتار ۱ق چ رنگ خوراکی طرز تهیه: فر را از۱۵دقیقه قبل با حرارت ۱۰۰درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر کاغد روغنی بندازید. سفیده تخم مرغ رو در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا پُف کنه، سپس آب لیموترش تازه و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده فرم بگیره و جای پرههای همزن روی آن بمونه .شکر و کرم تارتار را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه آماده شده را داخل قیف با سرماسوره شکوفه بریزید و از آن در سینی فر شکوفه بزنید، سپس آن را به مدت۹۰ دقیقه در فر گرمشده بزارید تا بپزه. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بزارید ۲۰دقیقه در دمای محیط بمونه تا خنک بشه .نوش جان♥️ *این شیرینی رو باید با حرارت پایین درست کنید اگه فر ندارین میتونین بزارین روی شوفاژ ۶ ساعت بمونه تا بپزه.
🥟🥟 ⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم ▫️شکر نصف پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️وانیل نصف ق چ ▫️ب پ یک ق چ ▫️ارد سمولینا یک پیمانه ▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
🌯 😋 موادمیانی (پیاز تفت داده شده،فلفل🌯دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم
🍅سالاد یونانی کلاسیک🍅 🍃مواد لازم: 🥬کاهو(برگ های جوان و تازه) 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 2 عدد 🥒خیار 2 عدد 🧀پنیر فتا کم چربی 100 گرم 🫒زیتون سیاه بی هسته چند عدد 🧅پیاز بنفش 1 عدد 🍃شوید خرد شده مقداری 🍾روغن زیتون 🥃سرکه بالزامیک 🍃آویشن 🧂نمک و فلفل سیاه 🥙طرز تهیه: کاهو، گوجه فرنگی و خیارها را خرد کنید و در یک کاسه سالاد خوری مخلوط کنید.پنیر فتای کم چربی را که مکعبی خرد کرده اید به همراه زیتون ها و شوید خرد شده روی سالاد بریزید. سالاد را با نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن زیتون و سرکه بالزامیک مزه دار کنید.
🍻هات چاکلت با عسل 🥣مواد لازم 🍺اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری 🍺شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری 🍺چیپس شکلات ۵۰ گرم 🍺چوب دارچین 3_2 تکه 🍺عسل ۱ قاشق چای خوری 🍺شیر ۲ لیوان 🍺خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری 🍥طرز تهیه ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت می کنیم. شیر را داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. دارچین را به آن اضافه می کنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات آب شود. سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا شکلات داغ به غلظت دلخواه برسد. چوب دارچین را از مواد جدا می کنیم. هات چاکلت آماده سرو است.
🍶دسر شیر خرما🧋🧋 🍺این دسر به دلیل این که شیرینیش از شکر نیست خیلی خاصیت داره و وجدان دردش هم از خوردن دسرهای دیگه کمتره .دسری با بافت لطیف ، خوشمزه و سبک 🥄مواد لازم: ☕️شیر یک لیتر ☕️خرما ۱۰ عدد ☕️عسل یک قاشق غذاخوری سر پر ☕️پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری ☕️کافی میکس یک بسته ( با یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه میتوان جایگزین کرد ) ☕️وانیل کمی ☕️خامه یک بسته ☕️آب جوش نصف پیمانه روش تهیه:🍻🍻🍻 ژلاتین را روی نصف پیمانه آب جوش بپاشید تا اسفنجی شود، سپس روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود. شیر را بجوشانید و ژلاتین آماده و نسکافه یا کافی میکس را داخل آن بریزید و مخلوط کنید تا حل شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیافتد. هسته خرما را درآورده و به همراه عسل و وانیل داخل شیر که از حرارت افتاده بریزید و کمی با قاشق هم بزنید تا عسل داخل شیر حل شود. پس از اینکه کمی سرد شد، خامه را نیز اضافه کنید و داخل میکسر بریزید تا خرماها کاملاً مخلوط مواد شود. مایه دسر را داخل قالبهای کوچک بریزید و به مدت ۸ تا ۹ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا