eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔 زمینی 🥘🥘🥘🥘 🍃✅مواد لازم و ترکیبات(برای 4 نفر): 🥔675 گرم سیب زمینی مکعبی خرد شده 🍾1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 🧄2 حبه سیر له شده 🌶یک عدد فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده 🌶یک عدد فلفل دلمه ای زرد نگینی خرد شده 🍅3 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده 🍄75 گرم قارچ نصف شده 🥄یک قاشق غذاخوری سس وُستیشر 🍃2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده 🧂نمک و فلفل 🥞نان گرم برشته برای سرو 🍃چند شاخه ریحان برای تزیین طرز تهیه🥗🥗 1)سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک به مدت 7 ،8 دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. 2)روغن را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه سیب زمینی ها را خوب در آن تفت دهید و مرتب هم بزنید تا روس آن طلایی شود. 3)سیر و فلقل دلمه ای ها را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 2و3 دقیقه تقت دهید. 4) قارچ ها را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 5و6 دقیقه خوب تفت دهید 5) سس وشتیسر و ریحان را بیافزایید و نمک و فلفل بزنید. پس از آماده شدن غذا آن را با چند شاخه ریحان تزیین کنید و با نان برشته سرو نمایید.
🍲 🥘مواد لازم🥘 🥪سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه 🧅پیاز 1 عدد 🧄سیر 2 حبه 🍄قارچ 200 گرم 🍥خامه 1 پیمانه 🍋آبلیمو 1 قاشق مرباخوری 🧂نمک و فلفل به میزان دلخواه 🍃طرز تهیه 1- پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سینه‌های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از این که رنگ مرغ‌ها تغییر کرد 1 لیوان آب، کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم به مدت 1/30 ساعت بپزد. 2- داخل یک ماهیتابه قارچ‌های خرد شده را با کمی روغن و آبلیمو تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند. پس از این که قارچ‌ها نرم شدند نمک، فلفل و سیر له شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. 3- قارچ پخته شده را همراه با خامه به مرغ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خورشت حاضر شود. این خورشت را همراه با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت مواد لازم برای خمیر آرد آب نمک طرز تهیه: به هر اندازه ای که بخوایید میتونید آماده کنید. من 2 لیوان آب ولرم، 1 قاشق دسرخوری نمک 6 لیوان آرد استفاده کردم. مواد لازم برای داخلش: برای این خمیر، موادی که برای ویدئو استفاده کردم کافی نیست. برای این خمیر حدودا 500 گرم گوشت چرخ کرده کافیست. 1 پیاز بزرگ که نگینی کوچک خرد شده و یا رنده شده، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، خیلی کم فلفل تند حدودا 1 لیوان آب طرز تهیه: مواد خمیر را مثل هر خمیر نرمال دیگری مخلوط کرده و آماده میکنیم. خمیرمان را با قطعات دلخواه برش داده و باز میکنیم. مواد داخلش را هم تفت داده و آماده میکنیم. به اندازه ای که میخواهیم داخل خمیر گذاشته و نصف دیگر خمیر را رویش برمیگردانیم. در روغن زیاد سرخش میکنیم‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پنیر موادلازم پنیر ورقه ای نخودفرنگی پخته گوجه‌فرنگی خردشده سیب‌زمینی پخته ذرت پخته هویج پخته ماست سس فرانسوی سس مایونز نمک فلفل سیاه طبق کلیپ پنیر رو روی کاغذ پهن کنید داخل فر تازمانیکه کمی آب بشن بزارید بعد دربیارید کمی خنک شد مواد رو روش نازک بریزید،رول کنیدو ببرید،بعد سرو کنید
✍طرزتهیه: یک عدد پیاز رنده شده و دو حبه سیر له شده در یک ق غ کره و یک ق غ روغن تفت دادم بعد ۱۰ عدد قارچ ورقه شده اضافه تفت دادم تا طلایی شدن ، سه ق غ جو پرک شده ( من از شوفان یا captain oats خارجی استفاده کردم ) را در سه لیوان آب خیسوندم بعد به قارچ ها اضافه کردم بهمراه یک استاک مرغ ، ۵ دقیقه زمان دادم بپزن ، بعد مواد با گوشتکوب پوره کردم ، یک چهارم لیوان خامه بهمراه نمک و فلفل سیاه و یک ق غ جعفری خرد شده داخل قابلمه ریختم مخلوط کردم ۲ دقیقه زمان دادم با حرارت ملایم جا بیافته . نکته : اگه سوپ آبکی بود جو پرک شده اضافه کنید و اگر غلیظ آب جوش..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی را تعقیب نکنید و در جدال برای رسیدن به خوشبختی نباشید زندگی را زندگی کنید خوشبختی، پاداشِ مهربانی و گذشت شماست... . صبح بخیر ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیش طاووق مواد لازم : 2عدد سینه مرغ مکعب خرد شده 1 لیوان ماست پر چرب 1 قاشق غذاخوری سیر پوره شده(من از 1 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کردم) 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و پاپریکا از هرکدام 1 قاشق چایخوری آب 1 عدد لیمو تازه 1عدد پیاز وفلفل دلمه ای 2 قاشق غذاخوری سس کچاب 2 قاشق غذاخوری پر روغن زیتون طرزتهیه : همه مواد بجز فلفل دلمه وپیاز رو به ومرغ خرد شده اضافه کرده ومیزارم چند ساعتی بمونه تا مرغ مزه دار بشه (من یک شب گذاشتم بمونه در یخچال) . و سپس طبق فیلم مرغ، تکه های فلفل دلمه ای وپیاز رو یک در میان به سیخ میکشیم ودر تابه که کمی روغن ریخته ایم گذاشته وبا حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم (حرارت کم نباشه چون مرغ آب میندازه) وبه همین راحتی یک کباب آبدار ولطیفی درست میکنیم، در کنار تهدیگ ته چین وسیب زمینی کبابی چه شود😋😋
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مرغ ها مزه ی بسیار تند و خوشمزه ای داره : ران مرغ به تعداد دلخواه آب معدنی 1 لیوان روغن زیتون 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری پونه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چای خوری نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز بمب برگر . 900 گرم گوشت چرخکرده نمک به مقدار لازم🍚 فلفل به مقدار لازم 225 گرم پنیر چدار نان دینر رول ( یا نان همبرگر کوچک ) برای تزئین و سرو : گوجه فرنگی ورقه ورقه شده پیاز قرمز ورقه ورقه شده کاهو سس سریراچا-مایونیز ♨️طرز تهیه♨️ . در یک کاسه ی بزرگ ، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل با هم مخلوط میکنیم. با گوشت چرخ کرده ، 16 توپ گوشتی درست میکنیم و کنار میگذاریم. پنیر چدار را به 8 تکه ی مکعبی برش میدهیم. حالا پنیر چدار را داخل توپ های گوشتی قرار میدهیم و اطراف آن را با گوشت چرخ کرده می پوشانیم. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و تابه را گرم میکنیم، سپس مقداری روغن ( در ویدئو از روغن کانولا استفاده شده است ) داخل تابه میریزیم تا سطح تابه با روغن پوشیده شود. برگر ها را داخل تابه قرار میدهیم و ابتدا یک طرف آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ و برشته شد سرخ میکنیم.سپس طرف دیگر را هم به مدت 2 تا 4 دقیقه سرخ میکنیم.در آخر برگر ها را بر می گردانیم و سریعا به همراه نان دینر رول ( یا نان همبرگر کوچک ) به همراه مخلفاتی که دوست دارید مثل گوجه فرنگی ، پیاز قرمز ، کاهو و سس مایونیز-سریراچا سرو میکنیم. #گ
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ⠀ مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم یک قاشق نمک یک قاشق پاپریکا نصف قاشق کاری 500 گرم ماست ⠀ آشپزی ⠀ مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید. نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید ⠀ مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه. ⠀ مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد.