eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تافی قالبی شکلاتی 🍫🍫🍫 مواد لازم: 🔹 250 گرم - خامه 🔹 250 گرم - شکر 🔹 50 گرم - کره 🔹 شکر وانیل 🔹 1 قاشق چایخوری - روغن هایی برای روغن کاری قالب همه چیز روی کلیپ توضیح داده شده فقط چند نکته کوچیک عزیزای من😊😊 ❗️ مهمترین چیز این است که ابتدا قالب را آماده کنید ، با روغن چرب کنید ،چون بعد از درست کردن مواد خیلی دیر خواهد شد. و مواد به سرعت شروع سفت میشود و نمی توانید آن را در قالب بریزید ❗️لازم است بلافاصله با چاقوی مرطوب سطح را برش دهید تا بعداً تقسیم تافی به مربع راحت تر شود نوش جان🤩🤩
سه عدد تخم مرغ دو پیمانه آرد قنادی یک پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع یک بسته ژله با طعم دلخواه(من پرتقالی زدم) یک پیمانه آب جوش بکینگ پودر دو ق م وانیل یک چهارم ق چ . اول از همه ژله رو تو آب گرم حل کنید کاملا و بعد بزارید کنار تا خنک بشه کف تابه رو کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید( میتونید کاغذ هم نزارید ) شعله پخش کن رو روی گاز بزارید و حرارت و روشن کنید تا گرم بشه آرد و بکینگ پودر و سه بار الک کنید تخم مرغ+شکر+وانیل پنج دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و بعد مخلوط آب و ژله در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید بعد نیم ساعت چک کنید با خلال تو فر هم بعد چهل دقیقه چک کنید . امیدوارم دوست داشته باشید ‌.
آرد 3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1ق.غ وانیل مقداری نوتلا 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری نمک کمی طرز تهیه: ابتدا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل زده تا کرمی بشه و شکر تا حدی حل بشه.پودر کاکائو را در روغن حل کنیدو اضافه و مخلوط کنین بعد شیر رو اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.سپس نوتلا رو افزوده و مخلوط کرده. آرد،بکینگ پودر، نمک رو مخلوط و الک و اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنین تا مایه یکدستی بشه و در نهایت توی قالب بیست و پنج سانتی چرب شده ریخته و به مدت 45 تا یک ساعت بپزید. نکته: برای اینکه پودر کاکائو رنگش تیره تر بشه و کیکمونو خوشرنگ کنه باید با روغن حل کنیم. میتونید نصف پیمانه اردو کم کنید و بجاش نصف پیمانه کنجد اضافه کنید.برای سس روی کیک من شکلات تخته ای رو با مقداری روغن مایع بن ماری کردم و روی کیک ریختم و با شکلات سفید روش طرح انداختم‌.
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه تست رولی طرز تهیه.... اولا سعی کنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته می شه کوچک می شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین واذیت می کنه واینکه مواد بین سمبوسه از هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوی شیر بزنید با اب هم می شه و طعم شیر خیلی بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توی کف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک کنید بدون اینکه پاره بشه طبق فیلم از مواد توی تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک کنید وبا حرکت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست می شه وبعد توی ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توی یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهی هم بچرخونید تا همه جای نان خشک بشه البته اگر کمی مرطوب بودهم اشکالی نداره وتوی روغن داغ سرخ کنید میزان مصرف روغنش خیلی کمتر از سمبوسه با نان است مواد میانی من از سیب زمینی ابپز شما رنده کنید که واستون راحتر باشه با گوشت چرخی ونخود فرنگی وگشنیز تازه وادویه کاری وفلفل ونمک استفاده کردم
: تخم مرغ= ۱ عدد شیر= ۲ لیوان آرد= ۱ لیوان وانیل= یک چهارم ق شکر= ۲ ق غ روغن مایع= ۲ ق غ تخم مرغ ، وانیل و شکر رو خوب با همزن بزنید تا کف کنه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و در آخر آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و گلوله ای داخلش نمونه داخل تابه نچسبی با قلمو کمی روغن مایع بزنید تا چرب بشه و روی حرارت قرار بدید از مواد داخل تابه بریزید و تابه رو بچرخونید تا همه جا پخش بشه ضخامت مواد نباید زیاد باشه وقتی روی کرپ حالت مات به خودش گرفت و پخت برگردونید تا طرف دیگش هم بپزه ( وقتی یکی رو بپزید دستتون میاد که چقدر باید بمونه تا هم بپزه هم روش طلایی بشه) همه مواد رو به همین ترتیب بپزید ( تابه رو فقط همون بار اول چرپ کنید دفعات بعد نیازی به چرب کردن نداره) من داخل کرپ ها شکلات صبحانه زدم و رول کردم شما هم میتونید با شکلات یا عسل میل کنید
مواد لازم: تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حُسن این ژله به راحت جا به جا کردن آن به وسیله نایلونی که به آن وصل می شود(در ویدیو صفحه دوم) و هنگام سرو جدا می شود یک عدد پودر ژله را فقط با یک لیوان پُر آب جوش مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید تا ذرات آن حل و ژله شفاف شود و کنار بذارید تا خوب سرد شود. برای قسمت روشن 👈ژله باید سرد و غلیظ باشد اما برای قسمت سایه 👈کمی نیم بند باشد مانند ویدیو وقتی ژله در قالب بسته شد اول با نوک چاقو ژله را از دیواره قالب جدا کنید(برای راحتی کار نوک‌ چاقو را در آب گرم فرو كنيد) چوب بستنی را خارج و نایلون شکل قالب را بچسبانید و مانند ویدیو ژله را از قالب جدا کنید و در یخچال قرار دهید، سپس چوب بستنی را اول در آب گرم و بعد در ژله فرو کنید و در یخچال قرار دهید و در آخر تزیین کنید. فینگر ژله شما به هر شکل که باشد با چسباندن نایلون و چوب بستنی يا چوب خلال های تزیینی،راحتی و زیبایی سرو را بیشتر می کنند
این کیک میتونه یه دسر شیک واسه زمانایی که وقت زیادی واسه دسر درست کردن ندارید باشه. . مواد لازم :👇 کیک ۵۰۰ گرم (که من از ۵ تا کیک ۱۰۰ گرمی آماده استفاده کردم) کره ۱۰۰ گرم بستنی شکلاتی ۳۵۰ گرم بستنی وانیلی ۳۵۰ گرم توتفرنگی خرد شده یک لیوان و تعدادی برای تزیین . دستور تهیه :👇 کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بزارید و کیکهای خرد شده رو کف قالب پهن کنید و بعد کره ذوب شده روی بخار آب رو روی تمام کیک بریزید و سپس بستنی وانیلی و شکلاتی رو به همراه توتفرنگی های خرد شده با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزید. مواد رو برای ۴ تا ۵ ساعت در فریزر قرار بدید و بعد هم با میوه دلخواهتون تزیین کنید و نوش جان. . چند نکته :👇 ✅ میتونید به جای کیک از بیسکوییت هم استفاده کنید. ✅ اگر تکه های یخ زده میوه رو دوست ندارید میتونید توی بستنی نریزید. ✅ بعد از ۲ تا ۳ ساعت هم میتونید کیک بستنی رو سرو کنید اما ممکنه بستنی زود آب بشه و مخصوصا برای مهمانیهاتون شکل جالبی پیدا نکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌺چهارشنبه تون زیبا ☕️چهارشنبه تون پراز برکت 🌺چهارشنبه تون پراز آرامش ☕️چهارشنبه تون پراز شادی 🌺چهارشنبه تون پراز معجزه ☕️چهارشنبه تون پراز خوشبختی و 🌺چهارشنبه تون بخیر و خوشی🌹 ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام من به رقیه ، 💗به خاندان ڪریمش 🌸به گوشواره و زلف و ، 💗به اجتهاد رفیعش 🌸سلام من به رقیه ، 💗به شام و ڪنج خرابه 🌸به دسٺ و بال عمویش،  💗به تشنگےِ حبیبش 🌸ایام فرخنده 🎊💐
مواد لازم: تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
طبقه اول : (من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم ) اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده ) پودر کاکائو ۳ ق م شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع یک سوم لیوان کره ذوب شده طبقه دوم : شیرعسلی نصف قوطی پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر ) شیرسرد نصف لیوان خامه صبحونه ۱۵۰ گرم پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم) دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیریکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میزاریم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه این دسر بسیار‌خوشمزه ست نکته :مواد طبقه دوم که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه