eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سس کوفته🍲 مواد لازم ➕سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری ➕سس سویا ۱ قاشق غذاخوری ➕سس خردل ۱ قاشق غذاخوری ➕آب ۱۰۰ میلی لیتر طرز تهیه ✨در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 🔴 : تخم مرغ دو عدد اسفناج خرد شده یک لیوان کاملا فشرده ماست دو ق غ آرد الک شده سه ق غ قله کوهی بکینگ پودر یک ق چ سرصاف وانیل نوک ق چ گلاب سه ق غ روغن مایع سه ق غ برای شهد : سه چهارم لیوان شکر نصف لیوان آب مقداری زعفران
مواد لازم: 4 سیب زمینی پخته شده و پوره شده نمک و فلفل به میزان لازم 100 گرم بیکن خرد شده و سرخ شده (میتونید از سوسیس یا ژامبون خرد یا حتی مرغ پخته رنده شده استفاده کنید ) 2 تا 3 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق غذاخوری آرد معمولی 200 گرم پنیر موزارلا قالبی خرد شده 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد سوخاری . طرز تهیه: ابتدا همه مواد را توی یک ظرف ریخته و ورز دهید تا کامل با هم مخلوط شوند سپس دست ها خود را با روغن زیتون چرب کنید و یک تکه خمیر را به صورت دایره در دست باز کرده و وسط آن 1 تا 2 تکه پنیر را اضافه کنید و آن را لوله کنید و کامل ببندید در یک ظرف دو تخم مرغ با چنگال بزنید تا یکدست شود و در یک ظرف دیگه آرد سوخاری بریزید سپس کراکت ها را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سو خاری بگذارید ودر روغن سرخ کنید و گرم سرو کنید، نوش جان 🤗
سلام دوستان🌾 صبح زیباتون بخیر نگاهتون به زیبایی عشق آرزومندم خدا امروز سرنوشتی زیبا🌾 زندگی پرازعشق دلی شاد و زندگی پرازامید براتون رقم بزنه🌾 🌸🍃🌸🍃🌸
نمی دانم آرزویت چیست🌺🍃 اما من برای رسیدن به آرزویت دستانم به آسمان جاری🌺🍃 و سبزه دلم را به نیت تو و  آرزوهایت گره می زنم🌺🍃 روز طبیعت مبارک🌺🍃 🌸🍃🌸🍃🌸
پنکیک کشمشی🥞🥞🥞 ❗️کشمش 150 گرم ❗️مایه خمیر 20 گرم ❗️شیر پر چرب 375 میلی لیتر ❗️شکر 50 گرم ❗️آرد 500 گرم ❗️تخم مرغ 2 عدد ❗️نمک 1 پنسه ❗️کره 100 گرم ❗️پودر شکر 2 ق غ ❗️مربا به میزان لازم 🍶شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کنید آرد و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید خمیر را به مدت 20 دقیقه در جای گرم گذاشته تا ور بیاید کشمش ها را در آب خیسانده آبکش کنید به خمیر اضافه کنید کره را در تابه آب کنید از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و در تابه هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود روی پنکیکها پودر شکر پاشیده و با مربا سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" خب دیگه بریم سراغ دستور پخت این غذای خوشمزه... بادمجون دلمه ای برای کاناپه مناسبه اول خوب میشورین ورقه ورقه میکنین نمک میپاشین تلخیش گرفته بشه بعدشم میشوریم حسابی خشکشون میکنیم حالا بادمجونارو سرخ میکنیم یکم با قاشق وسطشو گود میکنیم که مواد روش جا شه مواد وسطش: گوشت چرخکرده را با پیاز و چندتا حبه سیر و ادویه تفت میدیم در آخر که سرخ شد حسابی یکم زعفرون و یکم جعفری بهش اضافه میکنیم حالا مواد رو روی بادمجونا پهن میکنیم فلفل و گوجه گیلاسی میزاریم روش حالا برای سس کف ظرف: یکم رب گوجه فرنگی با یکم روغن مایع تفت میدیم وقتی سرخ شد یکم آب جوش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا سس یکدست شه میریزیم کف دیس بعد میزاریمش تو فر با دمای 175 درجه 30 دقیقه بمونه نوش جان😍😍😍
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی .اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
تخم مر غ :4عدد پودر نارگیل :1لیوان روغن :نصف لیوان ،ماست نصف لیوان آرد :1لیوان وانیل :کمی بکینگ پودر :1قاشق چ برای شربت :1لیوان شکر نصف لیوان آب ؛نصف لیوان گلاب وزعفران ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن روغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو فر دمای 170 درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از فردراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین ،طعمش عالیه
❤ گوشت 250 گرم پیاز.1عدد قارچ.150 گرم رب.2قاشق فلفل دلمه ای.1عدد مواد خمیر: آرد.حدودا 4پیمانه روغن مایع.نصفه پیمانه تخم مرغ.1عدد خمیر مایه.1قاشق غذاخوری شکر.1قاشق مربا خوری نمک کمی آب گرم نصفه پیمانه . طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه سالاد خوشمزه که برای بچه ها عالیه . مواد سالاد ها هم دل به خواهی هستش من این مدل دوست دارم درست کردم .😊 حتی به عنوان یه غذا هم می تونید سرو کنید . . برای ۳ تا ۴ نفر لوبیا چیتی نصف لیوان سیب زمینی ۲ عدد نخودفرنگی ۲ الی ۳ ق غ خیارشور ۲ عدد کاهو یا شوید به میزان دلخواه لوبیا رو خیس کردم و چند ساعت موند بعد از چند ساعت آبش رو بیرون ریختم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم . سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد . نخودفرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم . من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم . داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید . من یه قاشق سس رو با یه قاشق ماست و کمی آب لیمو و فلفل و نمک مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
🥘 😋 🔸 دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم