#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_لوبیا_چیتی
یه سالاد خوشمزه که برای بچه ها عالیه .
مواد سالاد ها هم دل به خواهی هستش من این مدل دوست دارم درست کردم .😊 حتی به عنوان یه غذا هم می تونید سرو کنید . .
برای ۳ تا ۴ نفر
لوبیا چیتی نصف لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
نخودفرنگی ۲ الی ۳ ق غ
خیارشور ۲ عدد
کاهو یا شوید به میزان دلخواه
لوبیا رو خیس کردم و چند ساعت موند بعد از چند ساعت آبش رو بیرون ریختم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم .
سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد .
نخودفرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم .
من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم .
داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید .
من یه قاشق سس رو با یه قاشق ماست و کمی آب لیمو و فلفل و نمک مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
#خوراک_دل_مرغ 🥘 😋
🔸 دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت
پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه
سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میکس مرغ و سیب زمینی 🍗🍟😋
مواد لازم:
ماست..... یک پیمانه
شیر..... یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای..... یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز.....یک قاشق سوپ خوری
روغن زیتون..... به مقدار لازم
نمک..... به مقدار لازم
فلفل سیاه..... به مقدار لازم
پاپریکا..... به مقدار لازم
سیر (له شده)..... دو حبه
لیمو ترش..... یک عدد
سیب زمینی سرخ شده..... به مقدار لازم
مرغ (پخته و ریش ریش شده)..... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماست، شیر، پنیر خامه ای، سس مایونز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سیر له شده و آب لیمو ترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی سرخ شده را در ظرف فر بریزید و مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍
مواد مورد نیاز🍴
🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر
🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده
🍥نمک برای طعم دهی
🍥فلفل برای طعم دهی
🍥سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید.
3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید.
4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید.
5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
6. به همراه سس مارینارا سرو کنید
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوفله_سبزیجات
مواد تشکیل دهنده: ⠀
3 عدد تخم مرغ ⠀
25 گرم اسفناج خرد شده ⠀
1 قاشق غذا خوری چیپس خرد شده ⠀
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
70 گرم موذارلا رنده شده⠀
50 گرم چغندر
25 گرم پارمسان ▫
آب جوش 100 میلی لیتر ⠀
نمک و تازه فلفل ⠀
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
زرده ها را در یک کاسه کوچک و سفیده ها را در کاسه همزن خود قرار دهید بعد آب و جوش شیرین را اضافه کنید و با دور تند همزن اینقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود. سپس زرده های تخم مرغ به همراه اسفناج خرد شده، چیپس، شوید، پنیر ها (حدود 20 گرم از پنیر هارا برای مرحله آخر نگه دارید) و نمک و فلفل را اضافه کنید. ⠀
یک ماهیتابه کوچک کوچک را روی حرارت کم تا متوسط گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و آن را کمی تکان دهید تا آن را به لبه ها بکشید. اجازه دهید یک دقیقه بگذرد سپس مابقی پنیرها را روی سوفله بپاشید و اجازه دهید کاملا بپزد
🥗 کوکو باقالی
مواد لازم:
2 پیمانه باقالی
یک عدد سیب زمینی
یک عدد پیاز کوچک
3 تا 4 حبه سیر
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق شوید خشک
فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
باقالی ها را بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس آن را به همراه سیب زمینی، سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. مواظب باشید خیلی له نشن. مواد را داخل کاسه بریزید. شوید، نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.
#تزیین