فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه
#سینی_برگر
کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜
@ashpazy_irani
سینی برگر
طرز تهیه.
سینه مرغ باشه ران نمیشه بصورت نواری بلند خرد کنید بعد با نمک وفلفل سیاه و پاپریکا واورگانو اگر ندارید حذف کنید وپودر سیر وپودر پیاز وکمی ابلیمو وروغن زیتون طعم دار کنید وچند ساعت بذارید بمونه وبعد توی تابه روغن بربزید وبا حرارت نسبتا بالا تفت دهید همینکه کمی طلایی شد کافیه سینه مرغ زود می پزد اگر زیاد پخته بشه سفت میشه
توی تابه روغن زیتون بریزید وپیاز خلالی را تفت دهید کمی که سبک شد فلفل دلمه زرد و قرمز وسبز را نواری بلند خرد کنید وبه پیاز اضافه کنید وتفت دهید تا سبزیجات نرم بشود بعد نمک وپودر پیاز و پودر زیره کمی بزنیددر صورت تمایل وزردچوبه وادویه کاری ومخلوط کتید وفلفل قرمز کمی تند خوشمزه تره و قارچ را اضافه در اخر مرغهای پخته شده رد اضافه وابلیمو ونمک و یه تفت کوچولو با هم بدین و اجازه بدین سبزیجات پخته بشن
بلانچ کردن قارچ......اب را جوش بیاریدبا کمی ابلیمو ونمک وقارچ تمیز شده را حدود پنج دقیفه بذارید بجوشه وسرد شد اسلایس کنید میتونید قارچ را خام هم استفاده کنید
ادامه کار...... نان همبری را هر سایزی که دوست دارید کمی توی نان را خالی کنید وتوی ظرف مناسب فر بچینید نیاز به چرب کردن نداره توی نان را با مواد مرغ یا گوشت چرخی یا هر چیزی که دوست دارید کاملا پر کنید سس بشامل روی مواد بریزید وپنیر پیتزا ودر اخر جعفری خرد شده ودر طبقه وسط فر دمای 180درجه حدود ده دقیقه تا پنیر اب شد حرارت زیر را خاموش وشعله بالا را روشن کتید تا سطح پنیر طلایی بشه وتا گرم هست سرو کنید نیازی به زمان زباد نداره که توی فر بمونه واصلا هم نان خشک نمی شه کاملا داخل نان نرم وبیرون نان کریسپی است والبته سردش هم بی اندازه خوشمزه است راحت وخوشمزه وبچه ها عاشقش می شن
@ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
#سالاد_ماکارونی
⭕️👈ماکارونی فرمی و آبکش کنید،با سیبزمینی،ژامبون،تخم مرغ،فلفل دلمه،هویج،خیارشور،ذرت،نخودفرنگی، نمک فلفل و سس مایونز آرام مخلوط کنید و در یخچال بذارید
کانال🍝 آشپزی ایرانی🍝
@ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
#رفع_زردی_لیوانها😷😍
⭕️👈دفعهي قبل با سركه و جوش شيرين تميزشون كردم،ولي اينبار از پودر پرسيل استفاده كردم. ليوانها رو چند ساعتي توي محلول آب و پودر گذاشتم بمونه، بعد با مايع ظرفشويي پريل شستم. حسابي برق افتادن
کانال آشپزی ایرانی😉
@ashpazy_irani
#سالاد_الویه_شیک
#سرو_تکنفره
من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید
آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#حلوا_پاپ_شکلاتی
#حلوا_مدرن
پاپ حلوا شكلاتى؛ تركيبى از طعم سنتى حلواهمراه طعم هيجان انگيز شكلات😋😋
طعم مطبوع سنتى با ظاهرى شيك ومدرن درعين حال متفاوت😎
يك ليوان آرد سفید را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم تفت دادم تا بوی خاميش گرفته بشه مراقب باشيد تغییر رنگ نده، نصف پيمانه آرد نخودچی روهم در تابه ای جداگانه روی حرارت ملایم تفت دادم تا بوی آرد بلند بشه ولی تغییر رنگ نده، دو آرد تفت خورده رو مخلوط والک کردم و ٤٠گرم کره رو اضافه كردم ده دقيقه تفت دادم
از روی حرارت برداشتم ١/٤ پيمانه پودرقند همراه یک ق م هل و یک ق م دارچين را اضافه كردم، در انتها ١٥٠گرم شکلات تلخ ذوب شده را اضافه ومخلوط کردم تا خمیر یکدستی بدست بياد، از خمیر اندازه یک گردو برداشتم و گرد كردم روی کاغذ روغنی،ده دقيقه داخل یخچال استراحت دادم داخل هر کدام یه چوب يا قاشقک مخصوص فينگرفود(از لوازم قنادی تهيه كنيد حتى ازخلال دندان هم ميشه استفاده كرد) فرو كردم،يك ساعت ديگه حلوارو داخل يخحال استراحت دادم تا خوب خودشو بگيره بعدازاين تايم حلواهارو دونه دونه داخل شكلات ذوب شده فرو بردم صبر كردم شكلات اضافيش بريزه (مثل كليپ)بعد روى كاغذ روغنى
#ذوب_كردن_شكلات
برای ذوب کردن شکلات ابتدا شکلات هاروخرد می کنيم داخل کاسه استیل و یا پیرکس میریزیم و به ازای هر صد گرم شکلات دو ق ق روغن مایع اضافه می کنیم(من از شکلات مارک کارات استفاده می کنم فقط یک قاشق چایخوری روغن ميزنم برای درخشندگی شکلات چون این شکلات مرغوبه نیاز به روغن اضافی نداره، بعد کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار میديم مثل روی کتری، توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید کف ظرف با آب تماس داشته باشد وگرنه شکلات میسوزه و سفت می شه، وقتی سه چهارم شکلات ذوب شد از روی حرارت غیر مستقیم(بنماری) برداشته و باتند تند هم زدن بقیه شکلات را ذوب می کنیم، اگر شکلات زیاد روی کتری بمونه سریعا سفت میشه و غیر قابل استفاده، شکلات ذوب شده باید کاملا روان باشه
♦️شاتوت بستی:
🔸مواد لازم:
▫️شاتوت نصف لیوان
▫️بستنی وانیلی ۱ لیوان
🔸طرز تهیه:
برای این بستنی تنها کافیه بستنی وانیلی رو از فریزر خارج کنید و توی مخلوط کن بریزید و به همراه شاتوت های شسته شده میکس کنید. به همین سادگی یه بستنی خیلی خوشرنگ و خوشمزه خواهیم داشت
بعد از مخلوط شدن شاتوت و بستنی وانیلی کمی بستنی حالت شل میگیره. به همین دلیل من چند دقیقه ای مجددا گذاشتم توی فریزر تا کاملا ببنده
@ashpazy_irani
♦️دسر پاناکوتای شکلاتی:
🔸مواد لازم
▫️خامه: 1/4 لیوان
▫️شیر: 2 لیوان
▫️پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
▫️شکر: 12 قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
▫️اسانس وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
▫️شکلات تخته ای: 50 گرم
🔸طرز تهیه:
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.
@ashpazy_irani
♦️سالاد مکزیکی:
🔸مواد لازم:
▫️کلم پیچ سفید
▫️کلم پیچ بنفش
▫️کنسرو ذرت
▫️کالباس
▫️سس مایونز
▫️ماست
▫️سرکه یا آبغوره
▫️شکر نصف قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸طرز تهیه:
ماست و سس را در یک ظرف بزرگ ریخته، با همزن دستی هم می زنیم سپس نمک، فلفل، شکر و سرکه را اضافه کرده، مخلوط می کنیم و بعد کلم، ذرت و کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود
سالاد را در ظروف بستنی خوری می توان کشید و با کالباس خرد شده آن را تزئین کرد.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورِكِ سبزیجات
۳ عدد هویج
۲ عدد کدو
۱ مُشت شويد پاک شده و خورد شده
۱ ورقه خمیر یوفکا
۴-۵ ورق پنیر چِِدار(پنیر ورقهای همبرگر-زرد رو به نارنجی)
پودر فلفل قرمز
برای سرخ کردن:
۱ تخم مرغ
۳ قاشق غذا خوری آرد سوخاری
هويج و كدوهامون رو به صورت مکعبهای ریز خورد میکنیم. اول هویج ها رو تفت میدیم تا از خامی در بیان و بپزن بعد کدوها رو اضافه میکنیم (کدو خیلی سریع تر از هویج می پزه) ورقه های پنیر رو به چند تیکه بریده و اضافه میکنیم تا کاملاً آب شده و به صورت سس با موادمون مخلوط بشه. در آخر شويد خورد شده رو اضافه كرده و از روي اجاق بر ميداريم.(شويد ها خود به خود با گرمي مخلوط سبزيجات ميپزن)
ورقه یوفکا رو روی میز پهن کرده و مثل تصویر به صورت مثلث بلند میبریم. توی هر کدوم یک قاشق غذا خوری از موادمون گذاشته و میپیچیم.رول هامون رو اول تو تخم مرغ زده شده گذاشته و بعد توی آرد سوخاری غلط داده و توی روغن سرخ میکنم
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
📽 #فیل_چیپس_خونگی🍟
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#كدبانوگرى💕
#رب_آلو
آلوی قرمز یا طلایی که حسابی رسیده باشه نیاز داریم
آلوها رو شسته داخل یه قابلمه بدون اب روی حرارت قرار میدیم تا حسابی له بشن بعد از اینکه یه مقدار خنک شد از صافی رد میکنیم تا جایی که تمام گوشت آلوها کامل گرفته بشه و فقط هسته هاشو دور بریزیم
اون عصاره و گوشت آلو که گرفته شد مجدد روی حرارت میزاریم تا غلظت پیدا کنه
تا غظلتش به اندازه رب گوجه بشه،فقط مرتب هم بزنیدو مواظب باشین ته نگیره
@ashpazy_irani
#ترفند_شيرينى_پزى 🍰
🌀براى تهيه كيك حتما اجازه بديد تخم مرغ ها به دماى محيط برسن بعد استفاده كنيد
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه
#کیک_یخچالی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani
#کیک_یخچالی
شیر 3 لیوان
شکر 2/3 تا 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه 4 تا 6 قاشق غذاخوری
شکلات 80 گرم(من از شکلات تلخ استفاده کردم ...نوع شکلات کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره)
آرد سفید شیرینی پزی 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور ساده و شکلاتی از هر کدام حدود 1/5 بسته
.
ابتدا در قابلمه شیر بریزید.
آرد و پودر کاکائو را به تدریج در شیر الک کرده و به کمک همزن دستی سریع هم بزنید تا آرد و پودر کاکائو در شیر حل شوند.
شکر را به شیر اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا مواد تقریبا به غلظت فرنی برسد.
سپس شکلات تکه تکه شده را هم اضافه و به همزدن ادامه دهید تا غلظت مواد زیاد شود.
در انتها خامه را اضافه و حرارت را خاموش کنید.
مواد را کنار بگذارید تا کمی ولرم شود.
.
کف قالب به قطر 23 سانت را دو لایه کیسه فریز قرار دهید به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون آمده و بعدا به صورت دستگیره بتوان از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کرد.
من از قالب کمربندی استفاده کردم و کف قالب کیسه فریز ننداختم و با ظرف قالب کیک را در نهایت سرو کردم.
روی بیسکوییتها مقداری از مواد بکشید و از دور قالب شروع به چیدن بیسکوییت کنید.
برای زیبایی کار میتوناید یک در میان بیسکوییت ساده و شکلاتی استفاده کنید.
مراحل را تکرار کنید تا کل قالب پر شود.
سپس روی قالب سلفون بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکوییتها کرم را جذب و نرم و قابل برش شوند.
سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته یا گاناش تزئین و سرو کنید.
#ساندویچ_رولی😋
طرزتهیه
:
برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم
موادی کمن زدم:
هویج رنده ریز شده
کاهوی ریزشده
سینه مرغ پخته شده و ریش شده
گوجه ی ریز شده
خیارشور ریزشده
کلم بنفش ریز شده
ذرت پخته شده
و دوباره همینارو تکرار میکنیم
وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم
تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره.
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#سبز_فسنجون_گیلانی 😋
یه غذای گیلانی واقعا بینظیر که تو هر محلی یه جور درست میکنن حتما درست کنین لذت ببرین.
گوشت بوقلمون ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغ گردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرم
رب انار ترش ۱ ق غ سر خالی
سبزی معطر مخصوص این غذا. ۱تا ۱ونیم لیوان خرد شده جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه. خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشت رب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنین
پیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنار گوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم
کانال 🍱آشپزی ایرانی 🍱
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این سالاد متفاوت و شیک پذیرایی کنید😍😋
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کیک_سیب_زمینی
کانال🍰 آشپزی ایرانی🍰
@ashpazy_irani