eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ نان چپاتي با سيب زميني😋 ✍مواد لازم سيب زميني خام ريز رنده شده يك پيمانه آرد ٢ پيمانه روغن زيتون ٣ ق غ جعقري خرد شده ١ ق غ زرد چوبه نصف ق چ نمك و فلفل به اندازه دلخواه 🍜طرز تهیه مواد بالا را به جز آرد با هم مخلوط كنيد سپس بتدريج آرد بريزيد تا خمير منسجمي بدست بياد البته بدست نچسبه سپس خمير را تو ظرفي كه چرب كرديد بذاريد ١٠ دقيقه بمونه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد و يك ق م روغن تو تابه بريزيد و از خمير چانه به اندازه ليمو برداريد روي سطح آرد پاشي شده با وردنه نازك پهن كنيد و تو تابه دو طرفش را سرخ كنيد تا طلايي بشه بعد نان را تو ظرف در دار بذاريد و دو طرف نان با برس كره بماليد( براي هر نان موقع سرخ كردن يك قاشق مرباخوري روغن استفاده كنيد ) اين نان كنار دال هندي يا خورش كاري سرو ميشه البته به تنهايي هم خوشمزه س.
شربت زعفران و تخم شربتی🍹 شربت زعفران رو داخل پارج بریزید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه
آشپزی ایرانی🍔
#نان_روغنی_زنجبیلی
🌺نان روعنی زنجبیلی🌺 تخم مرغ کامل ............. 2عدد زرده تخم مرغ ..........1 عدد روغن مایع .............. 100 گرم زنجبیل ................. 10 الی 15گرم شکر ..................... 50گرم ماست .............‌.. 80 گرم خامه صبحانه ........ 40 گرم ارد ....................600گرم الی 500 گرم خمیر مایه ............ 12گرم شیر ......... 80 گرم نمک ......1 ق م بهبود دهنده ........1ق م 🌺..طرزتهیه...🌺 ابتدا خمیر مایه را عمل اورده با شیر ولرم و1 ق ع شکر خمیرمایه رومخلوط کرده وبعدباشیربزنید اروم وسپس مخلوط کرده بعد بایک دوم پیمانه از ارد مخلوط کنید بزارین10 دقیقه تا خمیر مایه عمل کند کاملا پف کندکمی این مایه شل هستش وبعد بقیه مواد رومخلوط و بجز ارد باهم مخلوط،کنید بعد خمیرمایه که خوب پف کرده وحجمش دوبرابر شده همراه ارد با مواد قبلی با لیسک مخلوط کنید به ارامی این خمیر نباید زیاد سفت باشه اگر خمیر در حین مخلوط کردن کمی سفت شد میتونید شیر اضافه کنید تا کمی شل شود به اندازه ای شل کنیدکه فقط از ظرفتون کنده بشه چند دقیقه استراحت بدین دوباره مخلوط کنید تا صاف شود برای صاف کردن میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید بعد روشو بپوشونید بزارید 10دقیقه استراحت کنه بعد از اماده کردن خمیر چونه های 60 الی 70گرمی بگیرید داخل سینی فر استراحت بدید تا حجم آنها 1/5برابر شود بعد با پشت یه ظرف غلطک کمی صاف کنید بعد با یک چیز گرد مثل درب نوشابه چاک بزنید ویا مهر گل مهر بزنید فقط باید محکم بزنید تا خمیر بریده شود رومال زرده تخم مرغ وانیل زعفرون ماست پودزقند مخلوط کنیدوروی نان بزنید طوری که نه به خمیر زیاد فشار بیاد نه داخل چاک ها از زده پر بشه فقط روش یکم زرد شود دوباره استراحت بدین تا پف کند بعد فررا ازقبل به مدت 10 دقیقه پیش گرمایش داده سپس به مدت 15 دقیقه بادمای 180 درجه فرگازی فربرقی 160 درجه بپزید رنگ روی نان که کامل عوض مایل به قهوه ای تیره شد در بیارین بزارید کمی سرد شود بعد برگردونید تا کامل خنک شود سپس روش بادستمال بپوشونید تا کمی نرم شود 🌺نکته خیلی مهم :🌺 این خمیر خیلی به ضربه حساس هست اصلا در حین استراحت خمیر و قبل از رفتن داخل فر ضربه نزنبد به خمیر خمیر مایه هم مثل این خمیر حساس است اولش نباید ضربه زده بشه اگه ضربه زده شود کلا پفش میخوابه ونکته سوم حتما ماست شیریندباشد
آشپزی ایرانی🍔
#لوبیا_پلو_مجلسی😋
مواد لازم🔻 برنج :4 پيمانه لوبيا سبز: 1 تا 1/5 پيمانه گوشت چرخ كرده: 300/400 گرم( من مخلوط مرغ و گوسفندى زدم) پياز :1 عدد رب گوجه:1 ق غ خ (به دلخواه) زعفران ، نمك ، دارچين، روغن، فلفل،زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه🔻 اول برنج رو در اب و نمك خيسانده لوبيا پخته و اماده اگر ندارين پخته و اماده كنيد مقدارى روغن در تابه ميريزيم و پياز رو رنده و اضافه و بعد تفت خوردن گوشت رو بهش اضافه نمك زدم و سرخ ، بعد لوبيا و يك ق غ خ زعفران و تفت دادم و بعد رب گوجه و فلفل و دارچين و مخلوط و شعله رو خاموش و كنار گذاشتم.برنج رو ابكش و دم كردم و در اخر تزيين كردم كه لطفا تزيين رو در ويدئو ببينيد. اگر ساده ميخوايين همون اول مخلفات رو با برنج دم كنيد.
آشپزی ایرانی🍔
ته چین مرغ😋
فقط نکته ای که باید بگم اینه که من از ماست چکیده ترش استفاده کردم و نتیجه بسیار عالی شد. مواد لازم🔻 برنج ایرانی : 4 پیمانه زرده تخم مرغ : 4 عدد سفیده تخم مرغ : یک عدد زعفران دمکرده غلیظ : به میزان لازم ماست چکیده : یک پیمانه معادل 10 قاشق غذاخوری روغن مایع : نصف پیمانه سینه مرغ پخته و مزه دار شده : یک عدد متوسط نمک، فلفل سیاه و قرمز کره 50 گرم طرز تهیه🔻 برای تهیه ته چین ابتدا برنج رو آبکش می کنیم و زنده تر از حالت معمول برمیداریم. در ظرفی بزرگ ماست و تخم مرغ ها، روغن و زعفران و نمک را کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه (میتونید کل برنج رو هم اضافه کنید) سپس ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم و مواد ته چین رو داخل آن میریزیم و صاف میکنیم و مرغ رو اضافه میکنیم (من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه آب پز کردم و بعد ریش ریش کرده و با رب، کمی آبلیمو، فلفل و دارچین تفت دادم) مقداری زرشک‌ در روغن تفت داده شده می پاشیم و بعد مابقی برنج سفید رو روی مواد مرغمون اضافه میکنیم (اگر کل برنج رو به مواد ته چین آغشته کردید از همون برنج روی مواد مرغ بریزید) روشو هم در صورت دلخواه چند تکه کره میزاریم و فویل کشیده، در فر 180 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار میدیم. روی شعله پخش کن اجاق گاز هم‌ میتونید درست کنید. در نهایت بعد از برگرداندن در ظرف روشو با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین میکنیم .
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، 150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد
🥘 😋 🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم. 🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش! نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
🍧‌ 😋 🔸دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان (ترجیحاً ) را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا کاملاًمخلوط شود(زیاد بهم نمیزنیم چون باعث میشه کف کنه)ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده.سپس در قالب می ریزیم وحدوداً 5تا6ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه