۷ خرداد ۱۴۰۰
۷ خرداد ۱۴۰۰
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خیس_ترکیه
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن یک لیوان
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دستور تهیه :👇
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار میگذاریم.
حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه.
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه.
وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
۷ خرداد ۱۴۰۰
۷ خرداد ۱۴۰۰
آشپزی ایرانی🍔
#سمبوسه_سیب_زمینی_سوزان
#سمبوسه_سوزان
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤
◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم
◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره
◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید
اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن
◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید
◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
۷ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژامبون خانگی
حتما یکبار امتحان کنید طعمی متفاوت داره بی نظیر
۷ خرداد ۱۴۰۰
۷ خرداد ۱۴۰۰
#کیک_شکلات_خامه 🍰
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 لیوان
شیر 1 لیوان
پودر کاکائو 3 ق غ سر پر
روغن مایع 1 لیوان
آرد 2 لیوان
وانیل 1/4 ق م
بکینگ پودر 1 ق چ
برای کرم:
پودر خامه قنادی آماده
پنیر لبنه 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا زمانیکه کف کنه بزنید.روغن مایع،وانیل،شیر رو هم اضافه کنید و کمی بزنید،بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید یا داخل ظرف پیرکس رو روغنی کنید و مواد رو داخلش بریزید.و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35-45 دقیقه بپزید.
برای کرم،شر سرد رو به پودر خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.بعد از اینکه سفت شد پنیر لبنه هم اضافه کنید و کمی بزنید و داخل یخچال بزارید.
کیک آماده شده رو به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو پودر کنید،یا با قاشق از بالای کیک به طور منظم بردارید و پودر کنید.طبقه پایین کیک رو داخل ظرف سرو قرار بدید و با کرم آغشته کنید،میتونید یه لایه موز هم بزارید و داخل خامه شکلات چیپسی بریزید و پودر کیک رو روش بپاشید.کیک رو داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت بزارید.و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
۷ خرداد ۱۴۰۰
فلفل شکم پر
دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر
نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر دارد
۷ خرداد ۱۴۰۰
#مرغ_شکم_پر_اسفناجی 🍗 😋
▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت)
▫️قارچ 5 عدد
▫️پنیر لبنه 2 ق غ
▫️سیر 2 حبه
▫️پنیر موزارلا 2 ق غ
🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر
۷ خرداد ۱۴۰۰
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋
مواد تشکیل دهنده:
🍄 قارچ 300 گرم
🍄 سینه مرغ 500 گرم
🍄 فلفل دلمه 🍄گوجه فرنگی گیلاسی
🍄 روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
🍄 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🍄 سرکه نصف قاشق غذاخوری
🍄 کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری
🍄 شوید تازه ساطوری شده
🍄 پاپریکا
🍄 مخلوط فلفل سیاه و قرمز
🍄 چاشنی کباب مثل تندوری
🍄 نمک
مدت زمان پخت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه
۷ خرداد ۱۴۰۰