eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#آش_ماست_شیراز🍲 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ 🌟ی آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای حتما امتحان کنین. ✅آش ماست شیراز😋 ✍مواد لازم  گوشت 200 گرم  لپه 125 گرم  برنج 200 گرم  سبزی اس (ترخان و شوید.جعفری ) 1 پیمانه  ماست غلیط 500 گرم پیاز2 عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 🍜طرز تهیه لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.لپه را هم جداگانه بپزید. برنج را با حدود هفت پیمانه آب گوشت بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .نمک وفلفل سیاه را به برنج اضافه کنید سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد سپس لپه و گوشت را حسابی با گوشت کوب بکوبید وقتی حسابی میکس شد به برنج اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود. این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنین. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ ✅حلوا نثار اروميه😋 ✍مواد لازم ۱/۵کیلو آرد سفید قنادی ۷۵۰گرم نثار دو لیوان روغن جامد ۷۵گرم کره یک لیوان گلاب یک ق چایخوری زعفرون ساییده شده نصف ق چایخوری هل ساییده شده 🍜طرز تهیه یک ق چایخوری زعفرون رو با نصف لیوان گلاب و دو تکه یخ خیس می کنیم و می ذاریم تا دم بکشه. ۱/۵کیلو آرد سفید قنادی رو داخل ماهی تابه بزرگ الک کرده و روی شعله با حرارت ملایم و با حوصله فراوان مرتب هم می زنیم و تفت می دیم حدود نیم ساعت زمان می بره تا بوی خامی آرد بره. باید مواظب باشیم تا رنگ آرد تغییر نکنه. دوباره آرد رو الک می کنیم تا بعدا گلوله گلوله نشه و حالا ۲ لیوان روغن جامد و ۷۵گرم کره اضافه می کنیم و به خرد آرد می دیم و با پشت کفگیر کاملا می کشیم. از روی حرارت برمیداریم و ۷۰۰گرم نثار می ریزیم و باز هم می زنیم. زعفرون رو تو دو مرحله اضافه می کنیم با پشت کفگیر هم می زنیم تا هم نثار و هم زعفرون به خرد آرد بره. بعد نصف لیوان گلاب اضافه می کنیم و حلوا رو با دست ورز می دیم تا کاملا مواد جذب حلوا بشه و بعد یک طرف ماهیتابه جمع می کنیم و شکل می دیم من برای برش حلوا، به روش قدیمی از کاردک مارپیچی استفاده کردم. می تونید از قالب هم استفاده کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰عدد حلوا به دست میاد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🍈 ✍مواد لازم پوره طالبی.....3لیوان بستنی وانیلی.....2قاشق خامه صبحانه.....2قاشق غذاخوری پودر ژله طالبی......1بسته پودر ژلاتین......1قاشق غذاخوری شکر.....حدود 1پیمانه آب سرد.....یک سوم لیوان 🍜طرز تهیه ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم.روی بخار کتری می زاریم تا یکدست بشه.پودر ژله رو هم با یک لیوان آب جوش حل می کنیم .بزارید کنار تا خنک بشه. پوره طالبی، با خامه و شکر مخلوط کنید .یکم هم بزنیم تا شکر حل بشه.مقدار شکر به شیرین بودن طالبی بستگی داره.پس می تونید کم و زیادش کنید.دفعه اول بود بستنی اضافه کردم. خوشمزش کرده بود.شما هم یکبار امتحان کنید.ژله خنک شده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بریزد.هم بزنید تا کامل یکدست بشه.داخل قالب که از قبل چرب کردید بریزد.نکته:با این مقدار ژلاتین حدودا 12 ساعت زمان لارم داریم تا دسر سفت بشه.اگه عجله دارید از مقدار ژلاتین بیشتری استفاده کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ دسر پارفیت آناناس😋 ✍مواد لازم شیر ۱ لیوان خامه ۱ لیوان تخم مرغ 1.5 عدد پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری کره ۱ قاشق غذاخوری تکه های اناناس ۱ لیوان پودر نشاسته ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱/۳ لیوان بستنی ۱ لیوان ژله به مقدار لازم گردو خرد شده برای تزئین به مقدار لازم 🍜طرز تهیه ۱- ژله را طبق دستور روی بسته بندی اماده کنید ( هر بسته ژله بصورت معمول با 1 پیمانه اب داغ حل میشود و با 1 پیمانه اب سرد مخلوط شده و برای چند ساعت درون یخچال قرار میگیرد تا بسته شود ). ۲- قابلمه ای کوچک را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید ، خامه را درون قابلمه بریزید و ارام ارام شیر را به ان اضافه کنید ( شیر را ناگهانی اضافه نکنید تا خامه نبرد ) ۳- پس از اینکه شیر را با خامه مخلوط کردید و یکدست شد دارچین را اضافه کنید و با همان حرارت ملایم اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید ، پس از جوش امدن قابلمه را از روی حرارت بردارید و مدت 10 دقیقه صبر کنید تا سس خامه ای خنک شود. ۴- تخم مرغ ها ( 1 تخم مرغ کامل + 1 زرده تخم مرغ ) را با شکر و نشاسته مخلوط کنید ، سس خامه را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به بخار کردن کند ( مراقب باشید نجوشد ) سپس ارام ارام مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا خودش را بگیرد و غلیظ شود. ۵- پس از اینکه مخلوط غلیظ شد کره را به ان اضافه کرده و مخلوط کنید ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط خنک شود. ۶- برای سرو دسر ابتدا کمی از ژله ای که اماده کرده بودید با قاشق کف ظرف شیشه ای بریزید و رویش تکه های اناناس و گردوی خرد شده قرار دهید ۷- کمی بستنی روی میوه ها بریزید سپس مقداری سس خامه ای روی ان بریزید و باز به همین صورت مواد را اضافه کنید و در انتها نیز با مقداری اناناس و گردوی خرد شده تزئین کنید ، دسر را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ دسر شیر عسلی😋 ✍مواد لازم شیر عسلی صنعتی : 1 قوطی 400 گرمی پودر ژلاتین: 2 تا 2 و نیم ق سوپخوری شیر گرم: 1 پیمانه آب سرد: 1 پیمانه اسانس وانیل مایع: 1 ق چایخوری نسکافه و پودركاكایو به دلخواه خامه: 100 گرم 🍜طرز تهیه آب سرد رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و بن مار میکنیم .اسانس وانیل رو توش می ریزیم.قالبم رو هم چرب میکنیم. توی یه ظرف دیگه...شیر گرم رو کم کم توی شیرعسلی می ریزیم و همزمان هم می زنیم تا یکدست بشه.حالا محلول ژلاتین رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم اگه از خامه استفاده می کنین، خامه همدما با مواد رو هم کم کم اضافه کنین (صاف از توی یخچال در نیارین و بریزین توش ها !!...همون شروع کار تصمیم بگیرین که خامه می ریزین یا نه که بیرون بذارین از اول) خب تا اینجا کارمون تمومه و می تونیم بریزیم توی قالب و بره تو یخچال. من یکم ازش برداشتم ریختم توی قالبم چون خواستم دو رنگش کنم .حالا دو رنگ کرم داریم.مثه همه ژله ها و کرم های چند رنگ باید یه لایه رو بذارین نیم بند بشه توی یخچال...بعد رنگ بعدی رو که کاکائوزدم روش ریختم بعد 3 تا 4 ساعت کرم می بنده و آماده است _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ پاچيني(كتف سوخاري)😋 ✍مواد لازم برای 2 نفر کتف مرغ:6 تا پودر سير پودر زنجبيل نمک و فلفل قرمز و سیاه به ميزان لازم زعفران دمکرده:1 تا 2 قاشق غ خ در صورت تمايل آرد تخم مرغ:1 عدد (اگه کوچیک بودن 2 عدد) پودر سوخاری روغن برای سرخ کردن 🍜طرز تهیه بعد از تميز كردن كتف مرغ آن را با مخلوطي از نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل فلفل قرمز وپودر سير وپودر زنجبيل وزعفران مزه دار كنيد بعد از چند ساعت استراحت جهت مزه دار شدن استخوان کتف رو بگیرید و به کمک چاقو يه برش به قسمت بالاي آن بديد تاگوشتش از استخوان جدا بشه حالا با كمك دست يا چاقو گوشت بازو رو به پایین کشیده تا کاملا از استخوان جداشه وبه طرف پايين برده شه وبرگردانده شودگوشت تقريبا حالت گرد وتوپي شكل ميشود ميتونيد براي زيبايي بيشتر استخوان كتف را با فويل بپوشانيد تو یه ظرف تخم مرغ رو با قاشق خوب هم بزنيد کتف ها رو اول آرد سپس تخم مرغ وبعد هم آرد سوخاری بغلطونید تا حسابی با این مواد کاور بشه. حالا توی یه ظرف کوچیک و گود روغن ریخته و کتف ها رو توی روغن شناور کنید و با حرارت ملایم بذارید کاملا مغزپخت وسوخاري شه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍سوپ قارچ😋 ✍مواد لازم قارچ 1 بسته کوچک هویج 1 عدد متوسط جو پرک 1 لیوان شیر 2 لیوان خامه 100 گرم عصاره مرغ 1 عدد نمک / فلفل / جعفری خرد شده / کره یا روغن 🍜طرز تهیه جو پرک را شسته به همراه مقداری آب و عصاره مرغ داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید بپزد. هویج را پوست کنده با رنده ریز رنده کنید با مقداری آب در قابلمه دیگر ریخته تا بپزد.. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای یا نگینی خرد کنید و با کمی روغن یا کره در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود.زمانیکه جو پخت آنرا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا کاملا له شود. با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار هویج های پخته را از قابلمه خارج کنید و به قابلمه جو اضافه کنید. چون هویج هنگام پخت رنگ غذا را نارنجی می کند آنرا جداگانه میپزیم و از آب آن استفاده نمی کنیم. در صورت تمایل میتوانید هویج را قبل از پخت چندین بار بشویید که رنگ نارنجی آن شسته شود سپس بعد از پخت به همراه آب به قابلمه اضافه کنید. قارچ های سرخ را شده نیز اضافه کنید. شیر را گرم کنید و به قابلمه اضافه کنید و نمک و فلفل سوپ را نیز اندازه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند. در آخر پخت چند قاشق از سوپ را به خامه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خامه با سوپ هم دما شود سپس آنرا به سوپ اضافه کنید و شعله را خاموش کرده و سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و با کمی جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.میتوانید از مقداری مرغ پخته نیز داخل سوپ استفاده کنید. 👈 اضافه کردن شیر سرد به سوپ باعث بریده شدن شیر میشود. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
کشک بادمجان کرمانشاهی یا آش کشک بادمجان، شباهت زیاد به حلیم بادمجان دارد و با نخود، لوبیا سفید و چیتی، گوشت، برنج، کشک، نعنا داغ، پیاز، بادمجان، پودر گردو، نمک و زردچوبه درست می‌شود. مواد لازم: گوشت سردست:۳۰۰گرم نخود،لوبیا سفید،چیتبثی:از هر کدوم ۱فنجان ‌خیس کرده کشک نعنای خشک پیاز بزرگ حبه سیر:۴حبه بادمجان سرخ شده:۱کیلو گردوی خرد شده برنج:۲ق غ زردچوبه و نمک و‌ فلفل طرز تهیه: گوشت و حبوبات و با پیاز و ادویه بزارین تا کاملا بپزه. در اواخر پخت برنج و اد کنین گوشت پخته شده رو ریش ریش کنین و دوباره به قابلمه برگردونین. با حرارت کم بزارین تا بپزه و جا بیفته و کاملا له بشه. نصف دیگه پیاز و سیر و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه. زردچوبه و نعنای خشک و به اونها اضافه کنین و برای چند ثانیه تفت بدین. گردوی آسیاب شده ، بادمجان‌های سرخ شده رو بکوبین و به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنین و همه ی این مواد و به قابلمه گوشت و نخود برگردونین. کشک و به گوشت و حبوبات و سیر و پیاز اضافه کنیین. کشک بادمجان کرمانشاهی و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و درصورت دلخواه سیر داغ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
هنردوست عزیز nesa_sarangi : ۴قاشق پودر کاکائو ۴قاشق شکر ۲لیوان شیر ۱بسته خامه صبحانه ۱پیمانه خامه قنادی ۴۰۰ گرم شکلات تخته(ترجیحاتلخ) ۴قاشق شکلات صبحانه ۳قاشق ژلاتین یذره وانیل : : : اول شکر و پودر کاکائو رو باهم قاطی کنید و داخل شیر بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کاملا حل بشه،بعد بذاریدش کنار تا ولرم شه حالا خامه قنادی و خامه صبحانه رو اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید،شکلات تخته رو بذارید بنماری شه،همراه شکلات صبحانه به مواد اضافه کنید، حالا که همه مواد خوب و یکدست شدن،ژلاتینو بذارید باکمی آب روی بخار بنماری شه و بمونن اضافه کنید و داخل قالب چرب شده بریزید و برای ۲ ساعت بذاریدش یخچال که کاملا ببنده،بعد درآوردن با هرمیوه ای که دوسش داشتید تزیین کنید و بزنید بر بدن مبارک😅 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلم هواے دارد و غم صادق عــزاگرفتہ دل من ز ماتم صادق دوباره بیرق مشکے بہ دسٺ دل گیرم زنم به سینه که نزدیک شد صادق (ع)🥀 🏴