#مافین_پنیر_زیتون 🥯 😋
▫️آرد 1و1/4 پیمانه
▫️روغن زیتون 3 ق غ
▫️پکینگ پودر 1 ق م
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️ماست 1 پیمانه
▫️سرکه 1 ق م
▫️زیتون حلقه ایی 1/4پیمانه
▫️فلفل دلمه ایی رنگی 1/4 پیمانه
▫️پنیر فتا خورد شده 1پیمانه
▫️نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🔸تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت 20 دقیقه قرار میدیم وبعد 5 دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
#دسر_طالبی
🔴مواد لازم🔻🍈
▪️طالبی متوسط یک عدد
▪️پودر ژله طالبی یک عدد
▪️پودر ژلاتین 3قاشق غذاخوری
▪️شکر 3قاشق غذاخوری
▪️خامه پاستوریزه یک بسته
▪️وانیل کمی
🔴طرز تهیه🔻🍨
🔸ابتدا یک عدد طالبی متوسط رو توی مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه ، بعد یه بسته ژله طالبی و پودر ژلاتین رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم ، حالا مایع ژله رو بریزید توی ظرف مخلوط کن، شکر ،خامه و وانیل رو هم اضافه کنید و دوباره یک دقیقه مخلوط کن را روشن کنید ، الان مواد رو بریزید توی قالب و یخچال
#مربای_پرتقال_حلقه_ای🍊 😋
🔸برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور
پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید
بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها
رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال
یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین
بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر کیک و میوه 🍰🍰
مواد لازم:
دو نوع میوه ( به دلخواه خودتون) 🍓🍎🍐🍊🍋🍌?🍒🥝🍍🥭 کیک (میتونه آماده باشه)
خامه : صبحانه دو لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته سه قاشق
آب : یک لیوان
طرز تهیه
ابتدا میوه ها رو پوست بگیرید و با سلیقه خودتون خورد کنید. برای کیک می تونید از کیک های بیرون و آماده استفاده کنید. کیک رو به تیکه های مساوی برش بزنید.
آب و شکر رو توی قابلمه روی شعله بذارید. بعد نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حل شدن خامه صبحانه رو اضافه کنید. حسابی هم بزنید تا مواد مخلوط بشن و زیر شعله رو خاموش کنید. بعد هم مواد رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
یه ظرف انتخاب کنید و توش فویل یا ورقه نچسب بذارید. بعد به ترتیب میوه بچینید و روش کیک بچینید. روی کیک ها هم خامه بریزید. این ترتیب رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.
به مدت 30 دقیقه دسر رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد از قالب خارج کنید.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان 😍
تو این ویدیو میخوایم یه پودینگ خیلی خوشمزه بهتون آموزش بدیم؛ به هیچ وجه از دستش ندید
مواد لازم:
4 پیمانه شیر
پودر شکر 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
شکلات خرد شده 1 پیمانه
بیسکویت ساده 250 گرم
خامه نصف پیمانه
جهت تزیین:
پودر شکر یا قند 1 و نیم قاشق چایخوری
شکلات ذوب شده 1 قاشق چایخوری
چهار پیمانه شیر رو داخل یه ظرف بریزید و بهش یک پیمانه پودر شکر اضافه کنید؛ یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو هم به شیر و شکر اضافه کنید؛ در آخرم نصف پیمانه نشاسته ذرت داخل ظرف بریزید و شروع کنید به هم زدن
کمی که هم زدید مواد روی شعله کم اجاق قرار بدید تا زمانی که کامل یک دست و غلیظ بشن هم بزنید
#كرپ_لقمه 🥓 😋
▫️دوعدد تخم مرغ
▫️دونيم ليوان شير
▫️يك ونيم ليوان آرد
▫️يه قاشق چاي خوري نمك
▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع
🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
#تزیین
فلفل شکم پر
دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر
نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر داره
#دمپخت_میگو_بوشهری 🍛 😋
🔸یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو 300 گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان
#پلو_زیره با گوشت و قالبی بادمجون
3 پیمانه برنج را آبکش کنید 200 گرم گوشت چرخ کرده را با 3 حبه سیر له شده نمک فلفل و کمی آویشن و روغن تفت بدید و لابلای برنج آبکش شده به همراه زیره سیاه قرار بدین و برنج را دم کنید. قالبی کردن پلو بادمجان های درشت و یک اندازه را عمودی وباریک برش بزنید و با روغن فراوان و نمک سرخ کنید بادمجانها را داخل قالب مورد نظر ترجیحاً قالب گرد بچینید و پلوی دم کرده را داخل آن فشرده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خود بادمجان روغن دارد ظرف قالب را قبل از سرو کردن15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از خارج کردن ، قالب را به کمک1 بشقاب برگردانید
#فلفل_پاپریکا 🌶
فلفل هارو بشویید و بعد خشك شدم به نوارهای خيلي باريك برش و تخمه وسطش رو جدا كنید سپس تو خونه جلو باد كولر يا پنكه پهن كنید تا خشك شه دقت كنيد فلفل ها روی هم نيافتن هر كدوم با فاصله كنار هم قرار بگيرن تا كپك نزنه بعد از چند روز كامل خشك ميشه و ميتونيد آسياب كنيد ☺️
🎀 🌸 🎀