eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
خوشمزهای میز لازانیا -سمبوسه پیتزایی -کشک_بادمجون چیکن استراگانف -کوزالاک مانتی -سالادکلم ذرت -سالادفصل -دسربوراتوس ✔️(فوروارد یادتون نره)
🍌موز پوست کنده خرد شده 1 عدد - شیر سرد نصف لیوان - شکلات مایع 1 قاشق غذاخوری - شکر کمی - یخ 2 تکه 🥣تمام مواد را در میکسر ریخته مخلوط می نمائیم تا کف کند. بعد شیرموز را در لیوان می‌ریزیم
كاستر چهار لیوان شیر و چهار قاشق غذاخوری پودر کاسترد و چهار قاشق چایخوری شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو اجاق. مرتب هم زدم اواسط هم زدن دو قاشق گلاب هم ریختم . در حدی هم بزنید که رد قاشق روش بمونه نه زیادی شل باشه نه زیادی سفت. بعد یک لایه کاسترد ریختم کف ظرف ها و چند دقیقه فرستادم داخل یخچال . بیسکوییت ساقه طلایی رو آسیاب کردم و یک لابه ریختم و مجدد روش کاسترد ریختم . کاسترد لایه دوم چون کمی تو قابلمه موند تا لایه قبل رفت یخچال کمی سفت شد بعد روش گردو و پودر گل محمدی ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایمان همه چیزروممڪن میڪنه امید همه چیزروردیف میکنه عشق همه چیزرو زیبامیڪنه اميدوارم هرسه رو در همه ۍ احوال زندگیتون داشته باشید... صبحتون شاد 🎀 🎀
مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی. پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم. ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه.
خوشمزهای میز لازانیا -سمبوسه پیتزایی -کشک_بادمجون چیکن استراگانف -کوزالاک مانتی -سالادکلم ذرت -سالادفصل -دسربوراتوس ✔️(فوروارد یادتون نره)
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته یا ۲۵۰ گرم، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم ، اسپرسو ۲ الی ۳ شات،بیسکویت لیدی فینگر ۱ بسته خامه رو چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید تا ترکیب صاف شه کرم رو بریزید تو قیف بزارید کنار دستتون بیسکویتای لیدی فینگرو بزنید تو اسپرسو دو طرفشو خیس کنید بچینید تو ظرف یا قالب یا لیوانتون مورد نظرتون یه لایه کرم بزنید و بعد دوباره یه لایه بیسکویت و در آخر کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسوتون الک کنید بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت بزارید تو یخچال استراحت کنه تا خوب جا بیوفته
🍮 😋 ▫️شکر ۱ کیلو گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد ▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ 🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. 🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد
🥥 پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم شکر 250 گرم تخم مرغ 3 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کمی پودر پسته 🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
✅ ترشی یونانی😋 ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم. اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید.