eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍹 😋 🔸برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزئین کنید 🤩👏🥰😋
زیبا،متفاوت و جذاب. پیشنهاد میدم حتما از این روش سرو سالاد فصل تو مهمونیهاتون استفاده کنید و مطمئن باشید زیبایی سفره تون چند برابر میشه. برای سرو این سالاد احتیاج به جام های با دهانه گشاد دارید. بعدش دیگه کافیه لایه لایه مواد را داخلش بریزید. فقط حواستون به تضاد رنگها باشه. انتخاب مواد اولیه هم کاملا سلیقه ای هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 🍚آرد:250 گرم 🍙بیکینگ پودر: 8 گرم 🥚تخم مرغ:5عدد 🍚شکر:200 گرم 🍙وانیل:2 قاشق چایخوری 🧂نمک 🧉روغن:100 میلی لیتر 🥛شیر:100 میلی لیتر 🥜بادام زمینی:50گرم 🧉زردچوبه:1/4 قاشق چایخوری 🍫کاکائو:3 قاشق غذاخوری
نوشابه گاز دار: یک بسته ژله نوشابه💕نیم بسته ژله الوورا اول ژله الوورا رو بنماری کردم و نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کردم و ریختم داخل جام ها و گذاشتم یخچال برای یخ ها نصف بسته الوورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم و ریختم داخل قالب یخ و گذاشتم یخچال وقتی بست به شکل یخ برش دادم برای کف نوشابه کمی ژله الوورا رو دودقیقه با همزن زدم و ریختم روی نوشابه درست کردن کف برای نوشابه ها ابتکار خودم بود امیدوارم خوشتون بیاد عالی و زیبا حتما امتحان کنید دوستای گلم گزینه خوبی برای مهمانی هاتون💕😘 🥰🤩👏👏😋😋😋
سلام دوستای عزیزم من اومدم با یه ژله خوشگل و بامزه خودم کلی با دیدنش ذوق کردم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد نیمرو ها خیلی طبیعی شده بود نوشابه گازدار هم که جز ژله های سوپرایز محسوب میشه و طعم هر دو ژله هم عالی بود ژله نیمرو:یک بسته ژله پرتقال💕یک بسته ژله الوورا💕بستنی وانیلی💕قالب یخ همونطور که دیدید اول ژله پرتقال رو با یک لیوان ابجوش به روش بنماری حل کردم و دوقاشق بستنی بهش اضافه کردم و ریختم داخل قالب یخ گرد و گذاشتم یخچال قالب هم یکم چرب کردم یک بسته ژله الوورا رو به همون روش بنماری کردم و یک بستنی لیوانی کامل بهش اضافه کردمو ریختم توی سینی و گذاشتم یخچال بعد ژله پرتقال رو از قالب دراوردم و به عنوان زرده تخم مرغ گذاشتم روی ژله بستنی و به شکل نیمرو برش دادم 🥰🤩👏👏😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگرطلوع خورشید☀️ با سلامی از جنس مهربانی همراه شود❤️ زیباییش چندین برابرخواهد بود این زیبایی تقدیم شما مهربانان
🍰 😋 خامه زده شده به میزان لازم کره و روغن جامد روی هم 1 پیمانه وانیل 1 ق م شکر 1 پیمانه ماست 1 پیمانه شکلات تخته ای رنده شده 2 ق س تخم مرغ 3 عدد آرد 2 پیمانه 🤩🥨😋🔸 کره و روغن را هم زده تا ترکیب آنها کاملا سفید شود. بعد شکر را اضافه و دوباره با همزن برقی مواد را بزنید. تخم‌مرغ‌ ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید. وانیل را افزوده و مخلوط کنید. ماست را به مواد اضافه نمایید. آرد و بیکینگ‌پودر را جداگانه ترکیب کرده، به مواد افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد کیک را در قالب کیک مورد نظر بریزید. به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید. در انتها بعد از پخت، کیک را به ابعاد دلخواه برش بزنید. رو و اطراف کیک را خامه زده، با شکلات رنده شده تزیین کنید 🤩🥨😋
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه آرد دو پیمانه روغن۳/۴پیمانه شیر ۱ پیمانه گیلاس ۱ پیمانه(هسته گرفته) پکینگ پودر ۲ ق چ وانیل۱/۴ ق چ ابتدا تخم مرغ ها را به همرا شکر و وانیل با همزن به مدت ۵ دقیقه خوب میزنیم (دور تند) تا کرمی و کشدار شود سپس روغن را اضافه میکنیم و دوباره میزنیم، در این مرحله شیر را اضافه کرده و هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر را که از قبل باهم چند بار الک کرده ایم در این مرحله کم کم به مواد بالا اضافه کرده و به آرامی در حد محلوط شدن هم میزنیم حالا ۲/۳ کپسول های کاپ کیک را پر میکنیم و گیلاس های هسته گرفته و اسلایس شده را روی مواد میچینیم فر را از قبل گرم میکنیم و قالب را در طبقه ی وسط به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گذاشته تا کیک بپزد بعد از مدت زمان پخت و سرد شدن کیک را از قالب در آورده و برش زده و سرو میکنیم برای تزیین روی کاپ کیک مخلوط مساوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای و به این صورت که کمی شکلات داخل کاسه شیشه ای میریزیم و میزاریم روی بخار کتری آب که شد کمی خامه میریزیم (اگر سس روون خواستیم خامه زیاد میریزیم اگر سس غلیظ خواستیم مقدار شکلات رو زیاد میکنیم)
لایه زیری روبا ۲قاشق غذاخوری نشاسته یک لیوان شیر یک قاشق زعفران یک قاشق گلاب روی حرارت می زاریم ومدام هم می زنیم تاموادخودشو بگیره بعدداخل ظرف موردنظرمیریزیم می زاریم یخچال تاخنک بشه به مدت دوساعت 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮 بعد برای لایه رویی یک بسته ژله البالورو بایک لیوان بستنی درست کردم وداخل یک ظرف بزرگ ریختم گذاشتم یخچال تاببنده بعد که ژله سفت شد به قسمت های کوچولو برش دادم. یک بسته ژله الوورارو بایک لیوان بستی درست کردم ژله البالوهارو که ازقبل برش داده بودم ریختم روی لایه زیری مون که کاستربود بعدژله الووراوبستنی مونم اضافه کردم وگذاشتم یخچال تاببنده
پیتی فور کره به دمای محیط رسیده : ۲۰۰ گرم پودر قند الک شده : ۳/۴ پیمانه تخم مرغ کامل : یک عدد زرده تخم مرغ : یک عدد آرد سفید : ۲ پیمانه پودر کاکائو : ۱ ق س عصاره وانیل : ۱ ق چ در ابتدا کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن بزنید تا یکدست بشود ،بعد پودر قند الک شده را اضاف کنید در ابتدا با دور کند ،بعد با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزنید. تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ را اضاف کنید و همچنان با دور تند دو دقیقه مواد را هم بزنید. در آخر آرد الک شده را در دو مرحله اضاف کنید و با لیسک یا دور کم همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر شیرینی را دو قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو را اضاف کنید ‌‌خوب مخلوط کنید . خمیر را پنج تا ده دقیقه در یخچال بگذارید. خمیر شیرینی را در قیف با ماسوره کنگره دار بریزید و روی کاغذ روغنی پایپ کنید. شیرینی ها را در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید به مدت ده دقیقه تا یک ربع ، زیر شیرینیها که تغییر رنگ داد و طلایی شد کافیه شیرینیها را بعد از سرد شدن با شکلات بنماری شده، مارمالاد،پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید. ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
🧇 😋 تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه) ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم) وانیل کمی بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ 🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم 🍷
😋 ▫️200 گرم فندق خام ▫️3 ق غ پودر قند ▫️5 غ غ روغن زیتون 🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 با دستپختت دلبری کن😜👆
مواد لازم دو پيمانه آرد ٤عدد تخم مرغ ١پيمانه شكر نصف پيمانه روغن اپيمانه شير داغ پودرنارگيل بو داده١پيمانه شيرعسلي يك استكان دو ق م خوري پكينگ پودر وانيل و هل از هر كدام ١ق م خوري طرز تهیه: تخم مرغ و شكر رو باهم زن زده تا كاملا حجيم شده بعد وانيل و هل اضافه كنيدبعد روغن رو مخلوط كرده و بعد شيرداغ اضاف كرده با دور تند بزنيد و در آخر آردالك شده با پكينگ پودر رو در سه مرحله رو اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد و حالت دوراني و در يك مسير،قالب مربع شكل رو چرب و آرد پاشي كنيدو خمير رو بريزيد و بزاريد فر با دماي ١٧٠،به مدت ٤٥ دقيقه(فررو ١٥ دقيقه قبل گرم كنيد)بعد پخت كيك رو از فرخارج كرده و روش رو با شيرعسلي كاور كنيد و نارگيل بو داده رو روش پخش كنيد.
😋 ▫️پنير خامه اي: 200 گرم ▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه ▫️شکر: يک فنجان ▫️وانيل: کمي ▫️آرد: دو و يک چهارم پيمانه ▫️پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته ▫️جوش شيرين: نصف ق م 🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد 😋😍🥰
🍒گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید . در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🍞 نون پوری یه نون سنتی هندیه که نه مخمر میخواد نه فر، فقط خمیرش توی روغن سرخ میشه و پفکی میشه، یه نکته ای توی فیلم هست، اونم سمولیناس، که اگه در دسترستون نیست، مهم نیست استفاده ش نکنید، آسیبی به ترکیب نونتون نمیزنه 💢✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مدل ...شش رنگ ژله درست کردم .و هر بسته ژله رو با ١و١/۴لیوان آبجوش درست کردم..بعد از اینکه خوب حل شد میزارم سرد شه....بعد چند قاشق شیر اضافه میکنم .. تو هر کدوم از گلبرگهای قالب یه رنگ ژله میریزم و میزارم یخچال تا ببنده و بعد با فاصله زمانی نیم ساعت رنگ های بعدی رو اضافه کردم و گذاشتم یخچال تا آخر کار..😊 برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیاد ..قبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊 موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده... حالا آروم توی سینی برگردونید..😉 🌿🍃🌸𑪆?
ساده مثلثی با ساندویچ ساز مواد لازم: ارد دو لیوان شکر 12 قاشق غذاخوری روغن چهار قاشق غذاخوری شیر یک لیوان بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری وانیل یک قاشق چایخوری کاکائو یک قاشق غذاخوری تخم مرغ دو عدد طرز تهیه : تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید. با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود.
مواد لازم: عسل ... یک قاشق غذاخوری بیسگوییت گرد ساده... حدود 24 عدد (مارکش فرقی نداره فقط گرد باشه زیادم ضخیم نباشه) شکلات تخته ای .... 150 گرم+ سه قاشق غذاخوری روغن مایع ژله ی الوورا.... یک بسته+ یکسوم پیمانه آب معمولی (من ژله مارک گلها استفاده کردم) طرز تهیه: 🍥آب رو‌ روی ژله بریزید و پنج دقیقه صبر کنید 🍥سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود (حدود 25 دقیقه) 🍥حالا عسل را اضافه و مخلوط کنید وبعد از روی حرارت بردارید 🍥دو سه دقیقه صبر کنید بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد مطابق فیلم 🍥بعد داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید 🍥تو این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه 🍥سپس روی بیسکوییت پایپ کنید و بعد یک بیسکوئیت دیگر روی ان قرار دهید مطابق فیلم 🍥سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید 🍥شکلات تخته ای و روغن مایع را روی حرارت بنماری ذوب کنید 🍥بعد بیسکوئیت های آماده را داخل شکلات بزنید 🍥و روی پنل فلزی یا کاغذ روغنی بگذارید بعد یکساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا بستنی خونگی درست کردی موادلازم 150 گرم شکلات 200 میلی لیتر خامه 65 میلی لیتر شیر عسلی شکلات را در مایکروویو یا در بخارکتری ذوب کنید. درون لیوان های کاغذی بریزید و به طور مساوی روی دیواره ها و کف پخش کنید (لایه نباید خیلی نازک باشد). آن را درون یخچال قرار می دهیم. خامه سرد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، و همچنان به مخلوط کردن شیر عسلی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بزنید. لیوان ها ی شکلاتی از یخچال بیرون می آوریم ، آنها را با بستنی پر می کنیم و یک چوب را در وسط قرار می دهیم. آن را به مدت 3-4 ساعت در فریزر قرار دهید. پس از آن ، قسمت بالا را شکلات ذوب شده بزنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا جامد شود. لیوان کاغذی را برش دهید و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمک یک قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری سس مایونز یک قاشق غذا خوری سس خردل نصف قاشق غذاخوری یک عدد پیاز بزرگ 50 گرم کره روغن 5 عدد آلو یک سوم لیوان زعفران درست شده دو قاشق غذاخوری رب انار