شوید پلو رو کته کردم ،سه ونیم پیمانه برنج ،چهارپیمانه آب ،نمک و کمی روغن ،گذاشتم رو حرارت متوسط ،جوش که اومد شوید رو بهش اضافه کردم ،آبش که کشیده شد انتقال دادم به قابلمه دیگه و گذاشتم دم بکشه 😍😍چند حبه سیر هم گذاشتم لابلای برنج ،مزه اش عالی میشه
ماهی رو هم با نمک ،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه ،ادویه مرغ و ماهی ،آردنخودچه و کمی آب لیموی تازه مزه دار کردم بعد هم سرخ کردم. برای سرخ کردن ماهی ،روغن رو داغ کردم و دوسه دقیقه حرارت رو زیاد کردم ،بعد با حرارت متوسط گذاشتم یکطرف خوب سرخ بشه ،بعد برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم
😍 @ashpazy_irani 😍
#سالاد_انار
کلم قرمز و سفید رو خیلی ریز خرد کنید من از رنده نایسر دایسر استفاده کردم
انار رو دون کنید بعد به کلم هاتون سس مایونز بزنید در حدی که کلم ها حسابی آغشته به سس بشن ولی زیاده روی هم نکنید بعد داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازید طوریه که تا بالای قالب بیاید اگه خواستید میتونید انار رو هم با کلم ها مخلوط کنید ولی من اول کلم هارو داخل قالب ریختم با پشت قاشق فشار بدهید و کیسه فریزررو روی قالب برگردونید و روشو بپوشونید و به مدت سه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در ظرف سرو برگردونید و باانار و سبزیجات مورد علاقه تون تزیین کنید
به همین راحتی به همین خوشمزگی
نکته:میتونید از ترکیب کلم قرمز و سفید استفاده کنید و یا به تنهایی از کلم قرمز استفاده کنید
😍 @ashpazy_irani 😍
#سوپ_شلغم
برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه
ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
😍 @ashpazy_irani 😍
#ناهار
ی پلوی خوشمزه ک واقعا محشره.😍❤️👌
برنج رو شستم و دوساعتی با نمک خیس کردم .تواین دوساعت فیله مرغ رو بانمک و فلفل و زردچوبه و لیمو مزه دار کردم.بعد یک پیاز بزرگ رو خرد کردم و سرخ کردم وقتی سبک شد،فیله هارو اضافه کردم و بادربسته گذاشتم هم سرخ بشه هم بپزه.لوبیاچشم بلبلی رو هم پختم.وقتی برنج رو تامرحله ابکش رسوندم بهش شوید هم اضافه کردم.بعد لوبیا و فیله های سرخ شده رو ریختم لابلاش و گذاشتم دم بکشه🤗🤗🤗🤗
#پلوشوشتری_مری
😍 @ashpazy_irani 😍
#پاستیل_خونگی_یلدایی🍉
۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه
نصف لیوان آبجوش
۲ق غ پودر ژلاتین
۱ق غ گلوکز مایع
پودرژله رو با آبجوش مخلوط کرده.پودرژلاتین هم اضافه میکنیم.حالا نوبت گلوکز هست اونم به مواد اضافه کرده همه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری و یکدست و روان بشه.قالبهای سیلیکونی رو کمی چرب میکنیم مایه پاستیل رو با قاشق یا هر وسیله ای دیگه داخل قالب ریخته.قالبها رو بمدت بیست دقیقه میزاریم فریزر.حسابی سفت میشن.بعد قالب رو درمیارم دستمون رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم که پاستیلا به دست نچسبن بعدم اروم دونه دونه از قالب خارج میکنیم .اولش کمی چسبناکن .یکساعت که بزاریمشون یخچال چسبندگیشون از بین میره.دقیقا مثل پاستیلهای اماده میشه.میتونید بجای پودر ژله از نوشابه یا آبمیوه های دلخواهتون استفاده کنید و در اینصورت مقدار پودرژلاتین بیشتری احتیاج داریم.این پاستیلها بمدت یکماه تا یکماه و نیم داخل یخچال و ظرف دربسته قابل نگهدارین بدون اینکه طعم و کیفیتشون تغییری پیدا کنه.
پ.ن:گلوکز مایع رو لوازم قنادی فروشیا دارن.بگیرین
😍 @ashpazy_irani 😍
♨️#خشک_کردن میوه در فر👌
❌یکی دیگر از روش های خشک کردن میوه، خشک کردن با جریان هوا می باشد که ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم است، این کار معمولاً در فر انجام می شود. خشک کردن با فر بهترین روشی است که می توانید استفاده کنید، زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمی افزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.فایده انجام این کار در خانه آن است که روی نتیجه کار خود کنترل دارید و میوه ها را به هر اندازه و شکلی که مایل باشید، خشک می کنید.کیفیت میوه خشک شده به اندازه تکه های میوه و مدت زمان خشک کردن آن بستگی دارد.
😍 @ashpazy_irani 😍
#انار_پلو
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
@ashpazy_irani
#شیرینی_مرنگ یا #پوکا
پودر شکر یا شکر 1 لیوان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آبلیمو یک چهارم ق چ
هل پوست کنده و آسیاب شده
سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.
@ashpazy_irani
#املت_پنیر
تخم مرغ4 عدد
پنیر سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری1 مشت
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پنیر:
پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
😍 @ashpazy_irani 😍
#چیزکیک_انار ویژه یلدا❤️
مواد اولیه
کیک اسفنجی یک عدد(شیفون دو تخم مرغی واسه این قالب کافیه)
بستنی لیتری با طعم انار نبود مثل من توت فرنگیشو بخرید یکم توش رنگ قرمز بریزید..یک بسته
ژله انار ..دو بسته
انار دون شده برای داخل ژله به مقدار لازم
من چون کیکم از قالب کمربندیم کوچیک تر بوددور تا دور کیک رو طلق پیچیدم و سفت کردم و گذاشتم تو قالب کمربندی..بستنی رو گذاشتم کامل اب شد بهش رنگ قرمز زدم و برای انسجامش دوقاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو بنماری کردم و بعد از سرد شدن کم کم بهش اضافه کردم..ریختم روی کیک و گذاشتم تو یخچال..بعد پودر ژله های انار رو داخل ظرفی ریختم با دولیوان اب جوش و یک لیوان اب سرد حل کردم.بعد ک کمی بستنی خودشو گرفت نصف ژله رو ریختم روش کمی ک خودشو گرفت دانه های اناررو توش پخش کردم یکم ژله ریختم رو انارا بعد گذاشتم تو یخچال نیم بند ک شد باقی ژله رو ریختم.بعد از چند ساعت مطابق شکل طلق رو باز کردم و چیز کیک رو برش زدم..امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😊
😍 @ashpazy_irani 😍
#ته_انداز_مرغ 🍗
دستور پخت:
مرغها رو با نمك و پياز و فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه، بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم و برنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#كنسرو_قارچ🍄🍄
قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید.
بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال.😁
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اشکنه 🍵
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ …دوعدد
شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري
نعناخشك… يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم.
🍲طرز تهیه اشکنه :
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani