eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣آدمی هر صبح به امیدی چشم باز می‌کند امیدی که شب قبل در خود نمی‌دیده این خاصیت نور است... چشمتان روشن به اتفاقات خوب!🍃🍃🍃 صبح بخیر زندگی❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی ترین عصرانه مواد لازم: . یک فنجان خرما بدون هسته یک قاشق غذاخوری کره یک چهارم فنجان بادام هندی یک چهارم فنجان پسته یک چهارم فنجان گردو یک چهارم فنجان بادام دو قاشق غذاخوری کنجد تفت داده شده نصف قاشق کوچک پودر هل دو قاشق غذاخوری ارده (به مزه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه لواشک آلوسیاه خونگی: آلوهارو شستم ،هستشو در اوردم ، گذاشتم با شعله کم بدون با اب خودش نرم شه. بعد نمک زدم و گذاشتم غلیظ شه. سرد که شد ، توی مخلوط کن زدمش یه دست شه. کف سینی رو اسپری اب چنتا پیس زدم که سفلون نچسبه و سفلون کشیدم (بنظر من پلاستیک متریا که دو درجه ضخیم تره بهتره) ریختیم سینی و 2 روزه خشک شد. روشو تمیز کردم ، نواری برش دادم ،سفلونو جدا کردم و در اخر رول شد😋🤤 چنتا نکته ریز👇 1-درب قابلمه رو نزارید ، سر میره 2-مس من به علت کمبود جا کلفت پهن نکنید 3-چک کنید زیاد افتاب نبینه که خشک میشه 4-اصلا نیازی نیست آب اضاف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی جدید و شیک 👌 از طعمش بگم کمه خودتان تجربه کنید مراحل توی فیلم کاملا واضحه😊 ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای کیش بروکلی و پنیر چدار🧀🥦 💠پای کیش (به فرانسوی: Quiche) یه غذای فرانسویه خیلی جذابه که با پنیر و سبزیجات و گوشت و تخم مرغ درست میشه،که هم سرد سرو میشه هم گرم.. یه چیزی تو مایه های همون کوکو های خودمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (6 عدد) مخمر فوری: 1/2 ق غ شکر : 1 + 1 ق غ آب ولرم 1/2 لیوان کره : 35 گرم نمک 1/8 ق چ وانیل 1/8 ق چ تخم مرغ 1 عدد آرد قنادی 2 الی 2/5 پیمانه نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه شیر 1 و 1/4 پیمانه شکر 1/3 پیمانه وانیل 1/8 ق چ 👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال. 👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه. 👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید 👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید. 👈توی فر 180 درجه هم میتونید به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه.
آرد 1 و 3/4 پیمانه شیر 2/3 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2 پیمانه پر روغن مایع 2 ق س آبلیمو 1 ق غ سرخالی عسل 2 ق غ سرصاف بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای(قرمز و سبز) تخم مرغ+وانیل+شکر را 5-6 دقیقه با همزن دور تند بزنید تا حجیم شه. شیر+آبلیمو+عسل+روغن مایع را اضافه کنید مجدد 2 دقیقه با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید و در 2 مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنیدمواد را به 2 قسمت نامساوی تقسیم کنید.به قسمت کمتر رنگ ژله ای قرمز و به قسمت بیشتر رنگ ژله ای سبز بزنید.مواد را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.داخل قالب ها کپسول کاغذی بزارید و با مواد سبز 2-3 کپسول را پر کنید.روی مواد سبز یک لایه مواد قرمز بریزید، باید سر کپسول 2-3 میل خالی باشه.بعد از 20 دقیقه کاپ کیک ها آمادس میتونید با خلال دندان چک کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده 3 پیمانه 🍓توت فرنگی تازه 1 پیمانه 🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین) 🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه
🥮 😋 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️شكر 1ليوان ▫️روغن مايع1ليوان ▫️شير1ليوان ▫️رنده پوست ليمو1ق غ ▫️آبليموچند قطره ▫️تخم خرفه3ق غ ▫️آرد2ليوان ▫️بكينگ پودر 1ق م 🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای فیله مرغ سوخاری تُرد: ‌ 🥠سینه مرغ 500-600 گرم (موقع برش زدن توی فیلم یخ زده بود اما قبل سرخ کردن باید صبر کنید یخش باز شه بعد سرخ کنید) 🥡آرد 1 پیمانه 🧂نمک 2 ق چ 🥄پودر فلفل چیلی یا قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری، آویشن و پونه کوهی خشک از هر کدام 1 ق چ (ادویه ها به دلخواه شماست) ‌ 🥚تخم مرغ 2 عدد 🥛شیر یا خامه 70 میلی لیتر 🧂نمک نصف ق چ ‌ 🥣کورن فلیکس برای سوخاری کردن و یا هر پودر سوخاری که داشتین ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چجوری یکسال برای کیک و شیرینی توت فرنگی نگه داریم😍 قسمت اول مواد لازم توت فرنگی به میزان لازم 1 ق غ شکر آب
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍸😍 اين شربت مخلوطی است از خاکشیر تخم شربتی زعفرون بیدمشک گلاب شکر ‎بر اساس غلظتشون چند لایه میشن لایه های اول که سفید رنگه شکر غلیظ تر هست و به ترتیب بالاتر ها کم شکر و بدون شکر فقط خاکشیر و تخم شربتی رو توی اب خیس کنید بزارین شن و خاک ته نشین بشه و اب ظرف را به آرامی چند بار عوض کنید 😋
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چجوری یکسال برای کیک و شیرینی توت فرنگی نگه داریم😍 قسمت دوم مواد لازم توت فرنگی به میزان لازم 1 ق غ شکر آب
🌺 خوراک گوشت قلقلی با سبزیجات 🌺 مواد لازم : 3 عدد سیب زمینی 2 عدد هویج 2 لیوان کنسرو نخودفرنگی 350 گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز متوسط 3 حبه سیر له شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی زیره 2 ق غ آرد سوخاری برای سس: 2 ق غ رب گوجه یک عدد گوجه فرنگی رنده شده 2 و نیم لیوان آب دو حبه سیر له شده 1 ق م آویشن نمک فلفل سیاه . . طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر له شده و آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زیره را خوب ورز دهید قل قلی هایی به اندازه کوچکتر از گردو درست کرده در یخچال استراحت دهید تا بقیه مواد آماده شود . سیب زمینی ها را مکعبی ریز خرد کرده کمی تفت می دهیم هویج ها را هم ریز خرد کرده تفت می دهیم این مواد را همراه با نخودفرنگی پخته شده داخل ظرف فر ریخته گوشت ها را هم سرخ کرده اضافه می کنیم مواد سس را با کمی روغن روی حرارت قرار داده اجازه می دهیم کمی قل خورده و جا بیافتد ولی حالت ابکی بودنشو از دست ندهد بعد سس را روی مواد ریخته و با دمای 190 درجه 30 دقیقه می پزیم .