eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#دیزاین_پذیرایی کانال 🍱🍲آشپزی ایرانی🍱🍛 ایده بگیرید👆👆👆 @ashpazy_irani
#دیزاین_پذیرایی کانال 🍱🍲آشپزی ایرانی🍱🍛 ایده بگیرید👆👆👆 @ashpazy_irani
#فالوده_ژله❤️🍧 یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو‌ حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم و‌یکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب. کانال 🍓🍇آشپزی ایرانی 🍓🍇 @ashpazy_irani
#دیزاین_پذیرایی کانال 🍱🍲آشپزی ایرانی🍱🍛 ایده بگیرید👆👆👆 @ashpazy_irani
#ژله_انگور_و_توت فرنگی 🍓🍇 ‌ مواد لازم: یک بسته ژله انگور یک بسته ژله توت فرنگی یک لیوان بستنی وانیلی 🌀طرز تهیه: ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و بعد از نیم بند شدن ژله انگور ژله دوم رو روش بریزید. حالا ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه. کانال🍇🍓🍓 آشپزی ایرانی 🍓🍇🍇 @ashpazy_irani
🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟 كتلت ماهى😋🙈 ماهى رو با سير و پياز حدودا ١٠ دقيقه ابپز كنيد سپس با سيب زمينى و سير و پياز و تخم مرغ و ادويه پودر سوخارى ميكس كنيد سپس خوب سرخش كنيد نوش جانتون❤️ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#دیزاین_پذیرایی کانال 🍱🍲آشپزی ایرانی🍱🍛 ایده بگیرید👆👆👆 @ashpazy_irani
‌ #دسر_شیری_گل مواد لازم: 1 ليتر شير 1/5 ليوان شكر يك ليوان آرد(3صفر) 1قاشق غذا خوري كره 1/5 بسته بيسكويت كاكائويي پتي پور ولي شما هربيسكويتي رومي تونيد جايگزين كنيد ‌ #طرز_تهیه بيسكويت ها روكاملا پودر كنيد وبريزين ته قالب مستطيلي سي درچهل بعدشير وشكروارد وكره رومخلوط كنيد وروي حرارت مرتب مخلوط كنيد تابپزه بعدكه ازروي حرارت برداشتين مایل بودین وانیل اضافه کنید نوک قاشقش چ خوری با همزن چهارپنج دقيقه باهمزن يا گوشت كوب برقي هم برنيد تاكمي فرم بگير بلافاصله مثل تصوير بريزيد روي سطح بيسكويت ها تاكاملا سطحش پوشيده بشه ازكرم بعد نيم ساعت در دماي محيط بمونه تا كاملا خنك بشه بعد بزاريد سه چهارساعت تويخچال بمونه تا سفت بشه بعدمثل تصوير نواري برش بزنيد ورول كنيد وبا مغزدلخواه تزيين كنيد😍 نوش جون.... کانال آشپزی ایرانی 👈 @ashpazy_irani
پیاز به گردش خون کمک کرده، هضم غذا را تسریع بخشیده وآب بدن راکاهش می دهدامری که به افزایش سوخت وساز کمک می کند 🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌶🌶🌶🌶🌶 @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی کردن رو سخت و پیچیده نکنیم زندگی همین ثانیه‌هایی هست که ما با عشق و مهربونی اونا رو ثبت و زندگی می‌کنیم که بعدها میشن خاطرات شیرین ما صبح بخیر❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_خانگی 😋 کانال آشپزی ایرانی 🍒🍎🍒🍎 @ashpazy_irani
#خاچاپوری شیر: ۲لیوان روغن مایع:۱/۴ لیوان شکر :۲ق غ خمیر مایه:۱ق س نمک: کمی آرد: به میزان لازم پنیر صبحانه و پنیر پیتزا به میزان لازم. زرده تخم مرغ برای رومال کنجد : به میزان لازم. شیر و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد نصف روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان خمیر پهن کنید به قطر ۳ میلیمتر.و به شکل قایق درستش کنید. پنیر صبحانه رو با پشت قاشق له کنید و با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید.نسبتاشون ۲ به ۱ باشه. (می تونید از پنیر توپی موزارلا)استفاده کنید. . روی خمیر از این ترکیب بریزید یه دونه تخم بلدرچین روی ترکیب پنیر بزارید و خمیر رو از اطراف به برگردونید تا مخلوط پنیر از اطراف نریزه.اطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه و حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید. پ ن: من تخم بلدرچین نداشتم و یه زرده تخم مرغ روی پنیر گذاشتم ❤️❤️❤️❤️ @ashpazy_irani 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
در کنار جوجه کباب و غذاهای حاوی گوشت مرغ🍗، هویج بخورید ! * زیرا هویج عوارض مرغ را کاهش میدهد و به افزایش ایمنی بدن کمک میکند کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #خشک_کردن_میوه 🍎 کانال آشپزی ایرانی 🍊🍐🍎🍉🍓🍍🍑🍈🍑🍊🍐🍋🍉🍌🍇🍓 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تزئین_کیک خانگی بعد از خامه کشی با براده های شکلات تخته ای؛ دیواره کیک رو بپوشونید کانال آشپزی ایرانی 🍰🍰🍰 @ashpazy_irani
#خورش_بامیه_با_مرغ 🍗 ‌‌‌‌‌ اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره کانال آشپزی ایرانی 🍛🍛🍛 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تزئین_دمی_گوجه #استانبولی وقتی خوشمزه آماده شد ریختم تو استکان با پشت قاشق فشرده کردم نیازی به چرب کردن استکان هم نیست وقتی داخل ظرف سرو برگردوندم روی سر مبارکش ماست چکیده شمال😍روباقیف شکوفه زدم وتکه های خیار رو پروانه ای گذاشتم روش مابینشم هم نعنا خشک شده پاشیدم، کف ظرف هم جعفری ساطوریه😎 . . . 🌀2تا پیاز رو خلالی کردم و داخل روغن با فلفل تازه قرمز چرخ شده تفت دادم وگوشت قیمه ای (ریز ریز کات شده) روبهش اضافه کردم وخوب تفت دادم و یه دونه گوجه رنده ریز اضافه و در ادامه کمی رب گوجه ونمک و کمی آب ریختم گذاشتم خوب بپزه و در آخر برنج رو باهاش مخلوط و دمی(کته) درست کردم 😊 کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوست کندن تخم مرغ آبپز 😍😍 کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️ @ashpazy_irani
#شیره_ی_انگورعسگری انگور عسگری شیرین ۱۰کیلو خاک سفید مخصوص ۱۰۰گرم در عطاری هس * طرزتهیه ی شیره ی انگور انگور رو خوب شسته در ظرف بزرگی میریزیم انگورهارو له میکنیم و در سبد ریخته آب صاف شده رو جدا میکنیم ....در این زمان خاک رو ب اون اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کف کند چون الان هوا کمی سرد شده روی اجاق چن دقه میگذاریم تا کمی گرم شد خاموش میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا ۱۰ یا ۱۲ ساعت دست نمیزنیم تا خوب زلال شود و مرحله ی بعد روی آب انگور ی لایه خاک ماننداگ سرشیر جمع شده اونرو ب ارامی برمیداریم و اب انگور رو از ی پارچه صاف میکنیم و روی اجاق میگذاریم در هنگام جوش سعی میکنیم تمومی کف رو هر چه بگیریم شیره شفاف تر میشه تقریبا بعد ۴۰ دقه ی کف طلایی روی شیره اومد شیره ی ما آماده هس سعی کنیم شیره رو کمی شل برداریم چون سرد بشه خودشو جمع میکنه و سفت میشه کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️ @ashpazy_irani
#شیره_ی_انگورعسگری انگور عسگری شیرین ۱۰کیلو خاک سفید مخصوص ۱۰۰گرم در عطاری هس * طرزتهیه ی شیره ی انگور انگور رو خوب شسته در ظرف بزرگی میریزیم انگورهارو له میکنیم و در سبد ریخته آب صاف شده رو جدا میکنیم ....در این زمان خاک رو ب اون اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کف کند چون الان هوا کمی سرد شده روی اجاق چن دقه میگذاریم تا کمی گرم شد خاموش میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا ۱۰ یا ۱۲ ساعت دست نمیزنیم تا خوب زلال شود و مرحله ی بعد روی آب انگور ی لایه خاک ماننداگ سرشیر جمع شده اونرو ب ارامی برمیداریم و اب انگور رو از ی پارچه صاف میکنیم و روی اجاق میگذاریم در هنگام جوش سعی میکنیم تمومی کف رو هر چه بگیریم شیره شفاف تر میشه تقریبا بعد ۴۰ دقه ی کف طلایی روی شیره اومد شیره ی ما آماده هس سعی کنیم شیره رو کمی شل برداریم چون سرد بشه خودشو جمع میکنه و سفت میشه کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️ @ashpazy_irani